|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
30.12.2008 12:14:44   
Dobro jutro Sunnyuser posted image user posted image user posted image ...

Včeraj me pa ni bilo doma smo se mal potepali in se našim dvema kr ni mudilo domov sta bila kot dva ki prideta na obisk pol pa domov neuser posted image user posted image user posted image ...sem te pa pol mal požgečkala pa te ni bilo večuser posted image  mogoče pa bo danes več sreče...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
30.12.2008 12:16:10   
Čebel@
sunny.......dobro jutrouser posted image

no jaz sem izpod tuša.....še malo pa bom šla.........jjjjuuuuuuuuhhhhhhhhhhuuuuuu komi čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
30.12.2008 12:17:39   
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

no jaz sem izpod tuša.....še malo pa bom šla.........jjjjuuuuuuuuhhhhhhhhhhuuuuuu komi čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in se hitro hitro vrni in nam poročajo kako napreduje vaša Hana....komaj čakamo novičkeuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
30.12.2008 12:21:03   
sunny24
cita, sem vidla, ja, da si mi pisala, ampak je moj bil na netu in ni blo variante, da pridem zravn. Pol esm čez pol ure si končno zborila par minu, pa nisi bla več prjavljena...

majchy, fajn UZ ti želim...ampak takoj, res takoj domov, da nam poveš kako in kaj, pol pa lahko greš še kam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
30.12.2008 12:31:46   
sunny24
A zdej pa ni več nobene? user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
30.12.2008 12:31:50   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

shuka-ti pa počasi res rabiš en plan da vse skupaj preštudiraš kam b oste postavli dojenčka...sej važno je da maš postlco pa par cotik, ostalo pa lohk tud drugi poskrbijo ko bo čas, če še ne boš imela pripravljeno...

JA rabim en konkreten plan, mi je mal žal da nisem arhitektka, da preuredim 20 m2 stoanovanja brez da bi kej ven vrgla k zdej itak ni čas za to, pa da umestimo vse otroške stvari v to malo čuzico. Ampak bomo že, važno bo da bomo skupaj.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
30.12.2008 12:32:28   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

majchy, fajn UZ ti želim...ampak takoj, res takoj domov, da nam poveš kako in kaj, pol pa lahko greš še kam! user posted image user posted image user posted image
Ja takoj domovuser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
30.12.2008 12:32:48   
Čebel@
šibam v ZD......pa pa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
30.12.2008 12:36:01   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

shuka-ti pa počasi res rabiš en plan da vse skupaj preštudiraš kam b oste postavli dojenčka...sej važno je da maš postlco pa par cotik, ostalo pa lohk tud drugi poskrbijo ko bo čas, če še ne boš imela pripravljeno...

JA rabim en konkreten plan, mi je mal žal da nisem arhitektka, da preuredim 20 m2 stoanovanja brez da bi kej ven vrgla k zdej itak ni čas za to, pa da umestimo vse otroške stvari v to malo čuzico. Ampak bomo že, važno bo da bomo skupaj.user posted image

shuka-a 20m2 mate...pol boste pa res malo utesnjeni...ampak kot praviš važno da boste skupaj in se boste imeli fino in radi...to je the best...pa sej boš pogruntala kako in kaj

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
30.12.2008 12:36:41   
Katjusa

jst morem pa čakat do 5.1.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image fino zrihtaj držim pesti da te tokrat ne bo nič strašla tale tvoje G in da je Hana super zraslauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
30.12.2008 12:37:01   
cati

OK, me je cati že prehitela...user posted image

Oprosti
user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
30.12.2008 12:39:24   
Katjusa

ti mi kr pošl dimenzije jst se rada s tem ukvarjam pr nas imamo vse na mm natančno postavljeno če kej za pol mm prestaviš ne gre več skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je moj hobi mi vsake toliko kej obračamo in jst skos rišem sobe kako in kje nej kej stojiuser posted image user posted image user posted image user posted image najraje to počnem za mizo na listu papirja in tehnični svinčnik ter ravnilo in riši briši tako dolgo da je vse na svojem mestuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
30.12.2008 12:39:35   
Shuka

shuka-a 20m2 mate...pol boste pa res malo utesnjeni...ampak kot praviš važno da boste skupaj in se boste imeli fino in radi...to je the best...pa sej boš pogruntala kako in kaj
Sej glede na plac si ne morm kej velik privoščit, samo za košaro bo plac, previjala bom na kolenih na postelji, kopali ga bomo v banci na komodi v dnevni, vsaj prvih par mesecev, pol pa upam, da se preselimo v večje stanovanje ker ga bojo od januarja začeli renovirati, do takrat bomo pa improvizirali. A zdej vidš zakaj še nimam nič kupljeno in prištimano, še vedno razmišljam vse možne variante kako naj preuredimo za 3 mesece stanovanje, brez večjih stroškov. Pol k bomo pa v večjem stanovanju pol bomo pa uredili otroško sobico malo bolj na komot.user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
30.12.2008 12:40:21   
tanci29
cati-mislm da je sunnyka že velka punca in da je že prebolela tole krizo....pa sej si je sama kriva da tako dolgo spiuser posted image user posted image user posted image ...sej ne bo več dolgo

katjuša-jest mam pa 6.1....nas je kar veliko na kupu takrat kaj, se vidi da so prazniki umes in noben ne dela

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
30.12.2008 12:40:29   
sunny24
O shuka! Kako si? Sem vidla, da se "matraš" s tem, kaj še rabiš za user posted image . A ti še full manka?

Se mse zdej še spomnla, kaj sm kej prebrala prej...Očitno je spet vzpostavljena povezava med glavo in kabli!user posted image user posted image user posted image

kolumbo, super za vlakca! Sam res fajn, da sta se ustavla v tisti trgovini! user posted image user posted image user posted image

claud, super, da dobiš še eno škatlo cotk-upam, da bojo tokrat tiste ta prave!user posted image

ajvy, super za božičnico! user posted image user posted image user posted image

cita, a tko fajn meče Lauro? Se mi prov smiliš..Ma sej bo bujše, boš vidla!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
30.12.2008 12:40:45   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst morem pa čakat do 5.1.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image fino zrihtaj držim pesti da te tokrat ne bo nič strašla tale tvoje G in da je Hana super zraslauser posted image user posted image user posted image user posted image

5.1 je čez 6 dni to bo 1,2,3, tukajuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
30.12.2008 12:41:39   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Pikica user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz grem danes popoldne do ginekologinje punce držite pesti da je vse ok.
Prosim!!!

kako pa je s tabo? se je umirilo???? no sej je prav da se greš pokazat ziher je zihet upam da nas ne boš presenetla.....
punce držite se vrstnega reda in se ne prerivajte rojevajte po vrsti tak da počakajte najprej tiste k majo januarja pol smo pa me na vrsti sezname vam pa tak balonchy sproti lepi tak da se ne morte zgubit....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
30.12.2008 12:42:39   
Shuka

O shuka! Kako si? Sem vidla, da se "matraš" s tem, kaj še rabiš za user posted image . A ti še full manka?

Se mse zdej še spomnla, kaj sm kej prebrala prej...Očitno je spet vzpostavljena povezava med glavo in kabli!user posted image user posted image user posted image

Sunny - mamo vsi iste izzive s spominomuser posted image user posted image user posted image , kabli so krivi ne glava, pa hormoniuser posted image

Seznamček za tosamo mam pripravljen, zdej sam pride v poštev lekarna pa nekje morm eno boršo najti za v porodnišnico, mamo same ruzake domauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
30.12.2008 12:44:07   
sunny24
tanci, pa sej strašim po RR že več kot 1 uro...user posted image user posted image user posted image  A me ne vidiš??? user posted image

cati, ni panike, pomoč je zmiri dobrodošla...user posted image  Jst sem pa itak en zaspanc, tko da...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
30.12.2008 12:44:14   
tanci29
shuka-pa sej maš že vse splanirano...vse je kot po maslu...sam par stvari rabiš še za user posted image  pa bo...a košarico imaš že...do takrat pa itak ne rabiš posteljice, košek čisto zadostuje. naš erik je spal v zibki do 6 al 7 mesca se mi zdi...no to je res dolgo ponavadi jih dajo prej v postelco, ampak meni je lepo spal in ni blo problema...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
30.12.2008 12:47:06   
tanci29
sunny-jaja vidim da si se predramilauser posted image ...sej sem se malo hecala...

shuka jest sem pa mela kar ruzak za v porodnišnico ta prvič pa zdej ga bom tud...sej je vseeno a je ruzak al torba...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
30.12.2008 12:49:43   
Shuka

shuka-pa sej maš že vse splanirano...vse je kot po maslu...sam par stvari rabiš še za user posted image  pa bo...a košarico imaš že...do takrat pa itak ne rabiš posteljice, košek čisto zadostuje. naš erik je spal v zibki do 6 al 7 mesca se mi zdi...no to je res dolgo ponavadi jih dajo prej v postelco, ampak meni je lepo spal in ni blo problema...
Koška nimam še doma mam ga pri prijateljici in naslednji teden ga greva iskat. Mam eno zelo dobro prijateljico, ki je vse šparala zame, čeprav ni vedela kdaj bomo zanosili in zdaj mi vse daje, res je enkratna, tako da mi je dala košek in prenosno posteljico, banco, voziček - le košaro za na voziček moram dokupit, jajček, cotice, blazino za na tla za igranje, ležalnik, ma ni da ni pa še igračke, pa črpalko za mleko, pa grelnik flašk, ....ma ti rečem vse mi da, jest pa vsega nimam kam datiuser posted image . Zaenkrat bomo sem privlekli le košaro in banco, ostalo bomo tko rabili kasneje.

Res sem srečna, da je moja prijateljica user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
30.12.2008 12:49:51   
sunny24
shuka, pol moreš sam še v akcijo in po nakupih. Za kako boršo pa ne vem, kje bi kej pametnega dobila...Jst mam tudi same ruzake al pa prov potovalke, ampak sem par mescov nazaj dobila eno tako mini potovalko, k bo lih prov za v P.
Pa upam, da vam čimprej rata it v ta večje stanovanje!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
30.12.2008 12:52:42   
brkn83
ej, ve niste normalne kolk čvekate. Mal grem stran, pa načvekate že kr tri strani.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
30.12.2008 12:56:04   
Shuka

sunny-jaja vidim da si se predramilauser posted image ...sej sem se malo hecala...

shuka jest sem pa mela kar ruzak za v porodnišnico ta prvič pa zdej ga bom tud...sej je vseeno a je ruzak al torba...
Ma jest sem mislila nabavit eno tako boršo k bo pol še za otroške pripomočke če bomo šli kej na pot al pa k bomo šli ven pa da maš neki za seboj, sam originalnih za na voziček pa ne mislim kupovat, verjetno so te borše drage.
Sej če ne bomo pa tud mi v ruzak dal, pa tud nau nč hudga.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?