Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 9:56:49
|
|
|
|
rebeka84
|
PIKICA ISKRENE ČESTITKE IN DA BI ČIM PREJ BILI VSI TRIJE DOMA
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 10:02:01
|
|
|
|
tanci29
|
majchy-kako je bilo na pregledu poročaj
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 10:10:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: astor Pozdravljene! Sporočam vam veselo novicko da je PIKICA 5 s carskim rezem v nedeljo (32.teden) rodila dva cudovita fantka TAJ 2005g in 43,5cm in MAJ 2045g in 44 cm....Vsi se dobro pocutijo (le Maj je se priklopljen na kisik)... Kaj vec vam bo povedala sama... Lp ČESTITKE za rojstvo 2 mala korenjaka..... Da se čim prej vrnete v topel domač objem in veliko cartanja Punce pa smo doble svoja dva februarčka, ki sta postala decembrčka upam, da bo Pikica ostala z nami in nas ne bo zapustila..... očitno bo šlo zdej zares
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 10:12:09
|
|
|
|
lilcha
|
Jupi!!! Prva februarčica je že rodila!!! ČESTITKE PIKICI IN NJENIMA FANTOMA.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 10:13:06
|
|
|
|
Katjusa
|
Kolumbo super vlakec to se boste lahko vsi 4-je igrali Ajvy ponoči sem razmišljala kako si ti pridna da se vsaki posvetiš nikol nobene ne sputiš in vsaki nameniš neki lepih besed.... vsaka ti čast.... za božičnico zdej pa hitro zapravljat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 10:17:45
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro! pikica.........iskrene čestitke........upam da se maj čimprej znebi žic in da greste domov se cartat punce a se je že začelo? balonchy.......žal mi je da nisi mogla spat,boš pa to nočko notr prnesla ajvy........super za božičnico tanci......bom poročala o pregledu ko ga dam čez-ga imam ob 13h dugim pa samo en lep pozdrav jaz sem danes presenetljivo dobro spala,celo nič nisem sanjala ........mož je tko prehlajen da je bil prov bogi ponoči ........sem mu v termovsko za čez noč naredila 2 litra čaja in je skorej vesga spil-upam da še mene kej ne okuži
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 10:18:01
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: astor Pozdravljene! Sporočam vam veselo novicko da je PIKICA 5 s carskim rezem v nedeljo (32.teden) rodila dva cudovita fantka TAJ 2005g in 43,5cm in MAJ 2045g in 44 cm....Vsi se dobro pocutijo (le Maj je se priklopljen na kisik)... Kaj vec vam bo povedala sama... Lp Tale novička mi je pa sigurno polepšala dan najlepša hvala astor da si sporočila tako lepo prekrasno novičko in seveda vsem štirim z očkom vred veliko veliko cartanja...In kar se da hitro zapustite vrata porodniščnice...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 10:34:05
|
|
|
|
Balonchy
|
PIKICA5 - čestitke ob rostvu korenjakov... Čimprejšnji odhod domov vam želim!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 10:34:18
|
|
|
|
|
Balonchy bogica da te takole muči spanje sej jaz tudi komaj se kr naprej premetavam ko pa zaspim pa spim ko angelček...upam da tudi tebi uspe zatisnit svoje očke in da si vsaj enkrat po dolgem času naspiš ... Zlata AVJY ti si res ekstra pridna vsako pokomentiraš tako kot je rekla Katjusa poleg svoje male princeske dobra si pa lepo da ste dobili božičnico juhuuuuu ... Kolumbo vlakec pa je res lep lep in še enkrat lep veliko igranja Mala če bi tole moja Laura prebrala da sem upravičeno tečka bi rekla mami pol sem pa jaz tudi lahko pa se ji ne da dopovedat da je mami nosečka in zato tečna in sitna Majchy fajn danes opravi na Uz in seveda čakamo izčrpno poročilo Tanchi potem če si pa danes doma se pa le dodobra spočij....Erik pa se kr mal heca s pluvanjem je nekaj ugotovil da mami jezi sedaj je pa tko fajn prakticirat upam da kmalu uposti to razvado... Če sem katero spustila se opravičujem ... NO pa sej veste če jaz malo ne pojamram nisem srečna a mi lahko katera pove zakaj imam vedno desno nogo fullllll otečeno levo pa ni take sile in sem si včer zvečer zmerla pristisk me je skoraj kap fulllll povišan sedaj zjutraj pa ok...se spomnim ko sem bila noseča z lauro sem bila zatečena ampak nikoli toliko pijem res fulll lulam normalno slano fullll omejila nimam pojma pa ne želim kake panike peljat ampak sam vprašam malo... Sej bi vas še kaj druga vprašala recimo kako pubertetnico mal okrotit ampak imate nekatere le male otročke vas to vse še čaka včeraj zvečer sem mislila da me bo treba peljat v Vojnik noro je bilo kako mojo hči meče joj joj kaj šele bo sedaj me je pa pošteno strah res pošteno jaz mislim kaj je razlog da je takole ker ima dve vzgoje pr atiju lahko počne kar želi pr mami pa ne sme ker ji pač vse ne dovolimo...pol pa začne sej me nimate radi pa itd...dolga zgodba ok ne bom več morila in težila in jamrala In kako ste kaj drugače moje so ???
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 10:35:10
|
|
|
|
Maksi1
|
Dobro jutro. Kako lepa novica. Iskreno čestitam Pikici in ji želim, da pridejo hmali zdravi domov. Dosti razvajanja v moževem objemu! Današnje spanje je bilo povprečno, a sem kljub temu spet že mičkeno zaspana. En lep sončen dan vam želim!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 10:36:07
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. Kako ste kaj? No js danes ne kej preveč dobro, saj ponoči nisem mogla dobro spati, sem se kr naprej neki premetavala po postli. Zdej vas grem pa mal za nazaj prebrati, da vidim kaj ste načvekale včeraj.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 10:39:23
|
|
|
|
Čebel@
|
cita.....sicer ti ne znam svetovati glede zatekanja in laure,ti pa povem da je velikokrat lažje če malo "pojamraš" zato smo pa tuki a ne
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 10:40:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 En lep sončen dan vam želim! no mi nimamo sončka,drgač pa tudi tebi lep dan in izkoristi sončka
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 10:41:24
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 bravo pikica-čestitke...pa astor hvala za tko lepe novičke... mi kar solzice tečejo punce:sezona se je začela balonchy-ti pa maš spet malo dela z novim seznamčkom tanci - upam, da mi ne bo treba še enega urejat... Imam v mislih sunnyko, ajvy in še nekoga (ki sem jo pozabila)... Mislim, da so se javile za nove seznamčke... Tule pr nas bomo mele nov seznamček, na "Rodili smo" bomo objavili pa novičko z vsemi podatki in kako lepo slikico (pol bomo pa navalile s čestitkami tudi tam )!!! No.... Pikica je začela strašni pohod trebuščkarc... zdej pa navali narod na seznamčke... P.S. Men majo fenomenalnega Julijke 2008, ki pa že čvekavo na temi "Starši čvekamo"...
< Sporočilo je popravil Balonchy -- 30.12.2008 10:42:52 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 10:43:28
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 cita.....sicer ti ne znam svetovati glede zatekanja in laure,ti pa povem da je velikokrat lažje če malo "pojamraš" zato smo pa tuki a ne Hvala za objemčke ki mi prav dobro prijajajo Hvala tudi vsaki drugi ki mi nameni nekaj malega časa zlate ste HVALA RADA VAS IMAM sem vesela da sem lahko del trebuščic oz.februarčic ko ste me tko lepo lepo sprejele ko sem sem kr tko malo noter vrinila...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 10:46:26
|
|
|
|
Maksi1
|
Cita - sej ni čudno, da si imela povišan pritisk. Žal ti kaj pametnega o puberteti nimam za napisat. Verjamem pa, da je hudo. Tudi pr mojih žlahtnicah je podobno in starši so prav bogi. Nekje sem prebrala, da puberteta ni čas, ko se otroci pripravijo, da gredo na svoje, pač pa čas, ko se starši pripravijo, da gredo otroci na svoje. Zato nimaš drugega kot da ta leta preživiš. In kar izkašljaj se tuki, če ti paše. Naj bomo tvoja rama za plakanje. Vedno ti bomo prisluhnile.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 10:52:13
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Cita - sej ni čudno, da si imela povišan pritisk. Žal ti kaj pametnega o puberteti nimam za napisat. Verjamem pa, da je hudo. Tudi pr mojih žlahtnicah je podobno in starši so prav bogi. Nekje sem prebrala, da puberteta ni čas, ko se otroci pripravijo, da gredo na svoje, pač pa čas, ko se starši pripravijo, da gredo otroci na svoje. Zato nimaš drugega kot da ta leta preživiš. In kar izkašljaj se tuki, če ti paše. Naj bomo tvoja rama za plakanje. Vedno ti bomo prisluhnile. Hvala in res hvala da vas imam da mi prisluhnete...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 10:58:22
|
|
|
|
claud
|
Kakšna lepa novička....!!!!!!!!!!!!! Evo kakšen občutlivc...gre tud men kr na jok...Čestitke pikici5 in upam na čimprejšnjo vrnitev in dobro počutje.. Pa se mi zdi da mata kr super težo in centimetre glede na to da sta 2 mesca prej pa da bi Maj čimprej lahko zadihal brez kisika Tako pa mamo februarčice otvoritev!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 11:12:19
|
|
|
|
brkn83
|
Včeraj sem bila mal v šopingu in so bile povsod ful gužve. No ampak seveda sem mogla iti mal v H&M pogledat, tk da sem kupila zopet dva bodija. Imajo pa že znižanje od 30-50% na določene artikle. In se kr nekaj stvari najde za otroke znižanih deja - upam, da se vidimo v materinski šoli. Ti me kr rukni, ker itak ne bom vedela katera si. Js pa bom verjetn edina, ki bo prišla po prvi pavzi. petrap -super, da že imaš vse prištimano. . joj sta imela pa res smolo, da vama je ravno med prazniki monitor crknu. Pa sej takrat se najraje kaj zgodi. Midva sva tudi kupila kr on nivein nahrbtnik, v katerem dobiš zraven nekaj kozmetike, pa je res praktičen. Spodaj pod nahrbtnikom je en predalček, v katerem je spravljena podloga za previjat, pa ob strani še ima takšne žepke, v katere lahko spraviš flašo. Cena pa se mi je zdela tudi prejemljiva - nekaj čez dvajset evrov. majchy - vidim, da si bila zopet pridna z zapravljanjem. kolumbo - si se pa res namatrala, da si dobila ta vlak, ampak se je splačalo. Kaj za nisi nič kupila????? Pikica - iskrene čestitke . Upam, da boste kmalu doma.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 11:14:43
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: astor Pozdravljene! Sporočam vam veselo novicko da je PIKICA 5 s carskim rezem v nedeljo (32.teden) rodila dva cudovita fantka TAJ 2005g in 43,5cm in MAJ 2045g in 44 cm....Vsi se dobro pocutijo (le Maj je se priklopljen na kisik)... Kaj vec vam bo povedala sama... Lp Super novička PIKICA - čestitke za dva fantiča in naj lepo rasteta in se razvijata, Majčku še posebej poljubčka, da zadiha sam s polnimi pljučki. In vsem vse dobro.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 11:29:32
|
|
|
|
Čebel@
|
kaj boste danes kej počele?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 11:34:40
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita NO pa sej veste če jaz malo ne pojamram nisem srečna a mi lahko katera pove zakaj imam vedno desno nogo fullllll otečeno levo pa ni take sile in sem si včer zvečer zmerla pristisk me je skoraj kap fulllll povišan sedaj zjutraj pa ok...se spomnim ko sem bila noseča z lauro sem bila zatečena ampak nikoli toliko pijem res fulll lulam normalno slano fullll omejila nimam pojma pa ne želim kake panike peljat ampak sam vprašam malo... In kako ste kaj drugače moje so ??? Cita - tud jaz imam vedno desno bogo bolj otečeno kot levo, morda ni toliko očitno v dnevih ko nisem toliko na nogah, drugače pa mene bolj hecajo roke, prstanec imam v povprečju na dan 3/4 dneva skoz zaspanega, mravljinčastega, da ne omenim ponoči, tok skorajda ne čutim, da prste v pest sploh stisniti ne morem. Pa se poskušam držati nazaj od soli pa vseeno, pritisk je pa OK, čez cel dan, ampak mislim, da se bo vse skupaj uredilo po porodu.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 11:34:47
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap balonchy - jaz pa spim še kar okej, ko zaspim...sam danes sem mogla vstat 4x za lulanje...spat sem šla ob 11h, ob polnoči je pršu še moj in me je ves nesrečen poslušou kako smrčim, dokler se ni dokončno odloču in me zbudu...tko da sem se pol trudila ne smrčat, sam nism pa nč spala..no jaz sem zdaj vstala, on bo pa izkoristu spalnico sam zase no zdaj me pa že križ boli..pa še neki si grem narest za jest...danes peljem mojga k frizerju, pa še bratcu bom častila...pa mal bom šla v eno trgovino tam zraven pogledat, če majo kaj lepega ..no se še kaj tipkamo... petrap - ti si pa čist zasedena Ja tale šetanja do wc-ja pa pol ne zaspat nazaj , jest grem od 11h do 6h ziher 3-4x na wc pa se morm kr prisilit da se preveč ne prebudim k pol tolk težko nazaj zaspim.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 11:34:56
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Jutroooooooooo... Groza... od groze groza!!! Jaz sploh ne bom hodila več spat!!! Na nobenmu boku ne morem, na trebuhu in na hrbtu itak niti po razno... Dans se bom za noge prvezala iz stropa dol!!! Eh... Ne bomo jamrali, drgač bo še hujš Balonchy - ti si vedno tolk zgodnja A kej nadoknadiš čez dan?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 11:35:05
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Shuka.....TArjica je vsak dan bolje.....je bila danes dobre volje ...zato sva veliko peli plesali, modelirali...ni da ni.....tak da je blo fino...... edin ..stisnla sva ji svež sok iz pomaranče, pa je postala flekasta....tak da se ne bomo mandarinili in pomarančali še nekaj časa Hvala za vprašanje....in skrb..... Ti tudi že finiširaš s pripravami??? Ajvy - Lepo da je mala dobro, ja te pomaranče imajo v sebi res veliko pesticidov, vse te pomaranče, limone, mandarine bi bilo potrebno pred uporabo najprej oprati z vrelo vodo ali pa jih nekaj časa pustiti v vodi s sodo bikarbomo, potem pa še dvax dobro preprati, da bi šlo vsaj malo teh pesticidov ven, ko olupiš pa še posebej oprati. Naj ji hitro flekci izginejo. No mi finiša sploh še ne vidimo, je še veliko za postoriti. IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Shuka....super za enkratne starše takih je malo...zato veliko objemčkat in polubčkat Delam na tem v veliki meri. A so ti zdej zrihtali prave podatke v službi za CSD? Se pa res nonšalantno obnašajo tm pri tebi, da je mogu tvoj šetat gor pa dol zaradi tega. Pa super za božičnico.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?