|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
30.12.2008 9:56:49   
rebeka84
user posted image PIKICA ISKRENE ČESTITKE IN DA BI ČIM PREJ BILI VSI TRIJE DOMAuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
30.12.2008 10:02:01   
tanci29
majchy-kako je bilo na pregledu poročaj

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
30.12.2008 10:10:53   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: astor

Pozdravljene!

Sporočam vam veselo novicko da je user posted image PIKICA 5 s carskim rezem  v nedeljo (32.teden) rodila dva cudovita fantka user posted image TAJ 2005g in 43,5cm in user posted image MAJ 2045g in 44 cm....Vsi se dobro pocutijo (le Maj je se priklopljen na kisik)...

Kaj vec vam bo povedala sama...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lpuser posted image

ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za rojstvo 2 mala korenjaka..... Da se čim prej vrnete v topel domač objem in veliko cartanjauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Punce pa smo doble svoja dva februarčka, ki sta postala decembrčka upam, da bo Pikica ostala z nami in nas ne bo zapustila..... očitno bo šlo zdej zaresuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu astor)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
30.12.2008 10:12:09   
lilcha
user posted image Jupi!!!user posted image
Prva februarčica je že rodila!!!user posted image user posted image user posted image
ČESTITKE PIKICI IN NJENIMA FANTOMA.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu astor)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
30.12.2008 10:13:06   
Katjusa
Kolumbo super vlakecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to se boste lahko vsi 4-je igraliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy ponoči sem razmišljala kako si ti pridna da se vsaki posvetiš nikol nobene ne sputiš in vsaki nameniš neki lepih besed.... vsaka ti čast....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za božičnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa hitro zapravljatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
30.12.2008 10:17:45   
Čebel@
jutro!
pikica.........iskrene čestitke........upam da se maj čimprej znebi žic in da greste domov se cartatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
punce a se je že začelo?user posted image user posted image user posted image

balonchy.......žal mi je da nisi mogla spat,boš pa to nočko notr prneslauser posted image user posted image
ajvy........super za božičnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tanci......bom poročala o pregledu ko ga dam čez-ga imam ob 13huser posted image

dugim pa samo en lep pozdravuser posted image

jaz sem danes presenetljivo dobro spala,celo nič nisem sanjalauser posted image user posted image user posted image ........mož je tko prehlajen da je bil prov bogi ponočiuser posted image user posted image user posted image ........sem mu v termovsko za čez noč naredila 2 litra čaja in je skorej vesga spil-upam da še mene kej ne okužiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
30.12.2008 10:18:01   

Pozdravljene!

Sporočam vam veselo novicko da je user posted image PIKICA 5 s carskim rezem  v nedeljo (32.teden) rodila dva cudovita fantka user posted image TAJ 2005g in 43,5cm in user posted image MAJ 2045g in 44 cm....Vsi se dobro pocutijo (le Maj je se priklopljen na kisik)...

Kaj vec vam bo povedala sama...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lpuser posted image

Tale novička mi je pa sigurno polepšala dan najlepša hvala astor da si sporočila tako lepo prekrasno novičko in seveda vsem štirim z očkom vred veliko veliko cartanja...In kar se da hitro zapustite vrata porodniščnice...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu astor)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
30.12.2008 10:34:05   
Balonchy
PIKICA5 - čestitke ob rostvu korenjakov... Čimprejšnji odhod domov vam želim!!!

user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
30.12.2008 10:34:18   
Balonchy bogica da te takole muči spanje sej jaz tudi komaj se kr naprej premetavam ko pa zaspim pa spim ko angelček...upam da tudi tebi uspe zatisnit svoje očke in da si vsaj enkrat po dolgem času naspišuser posted image user posted image user posted image ...

Zlata AVJY ti si res ekstra pridna vsako pokomentiraš tako kot je rekla Katjusa poleg svoje male princeske dobra si user posted image user posted image user posted image  pa lepo da ste dobili božičnico juhuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

Kolumbo vlakec pa je res lep lep in še enkrat lep veliko igranjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mala če bi tole moja Laura prebrala da sem upravičeno tečka bi rekla mami pol sem pa jaz tudi lahkouser posted image user posted image user posted image  pa se ji ne da dopovedat da je mami nosečka in zato tečna in sitnauser posted image user posted image user posted image

Majchy fajn danes opravi na Uz in seveda čakamo izčrpno poročilouser posted image user posted image user posted image

Tanchi potem če si pa danes doma se pa le dodobra spočij....Erik pa se kr mal heca s pluvanjem je nekaj ugotovil da mami jezi sedaj je pa tko fajn prakticirat upam da kmalu uposti to razvado...

Če sem katero spustila se opravičujemuser posted image user posted image ...

NO pa sej veste če jaz malo ne pojamram nisem srečnauser posted image user posted image user posted image  a mi lahko katera pove zakaj imam vedno desno nogo fullllll otečenouser posted image user posted image user posted image levo pa ni take sile in sem si včer zvečer zmerla pristisk me je skoraj kap fulllll povišan sedaj zjutraj pa ok...se spomnim ko sem bila noseča z lauro sem bila zatečena  ampak nikoli toliko pijem res fulll lulam normalno slano fullll omejila nimam pojma pa ne želim kake panike peljat ampak sam vprašam malo...

Sej bi vas še kaj druga vprašala recimo kako pubertetnico mal okrotit ampak imate nekatere le male otročke vas to vse še čaka včeraj zvečer sem mislila da me bo treba peljat v Vojnik noro je bilo kako mojo hči meče joj joj kaj šele bo sedaj me je pa pošteno strah res pošteno jaz mislim kaj je razlog da je takole ker ima dve vzgoje pr atiju lahko počne kar želi pr mami pa ne sme ker ji pač vse ne dovolimo...pol pa začne sej me nimate radi pa itd...dolga zgodba ok ne bom več morila in težila in jamralauser posted image user posted image user posted image

In kako ste kaj drugače moje souser posted image ???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
30.12.2008 10:35:10   
Maksi1
Dobro jutro.

Kako lepa novica. Iskreno čestitam Pikici in ji želim, da pridejo hmali zdravi domov. Dosti razvajanja v moževem objemu!

Današnje spanje je bilo povprečno, a sem kljub temu spet že mičkeno zaspana. user posted image

En lep sončen dan vam želim!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
30.12.2008 10:36:07   
brkn83
Pozdravljene.

Kako ste kaj? No js danes ne kej preveč dobro, saj ponoči nisem mogla dobro spati, sem se kr naprej neki premetavala po postli.

Zdej vas grem pa mal za nazaj prebrati, da vidim kaj ste načvekale včeraj.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
30.12.2008 10:39:23   
Čebel@
cita.....sicer ti ne znam svetovati glede zatekanja in laure,ti pa povem da je velikokrat lažje če malo "pojamraš" zato smo pa tuki a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
30.12.2008 10:40:28   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

En lep sončen dan vam želim!
no mi nimamo sončka,drgač pa tudi tebi lep danuser posted image in izkoristi sončka

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
30.12.2008 10:41:24   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

bravo pikica-čestitke...pa astor hvala za tko lepe novičke...
mi kar solzice tečejo

punce:sezona se je začelauser posted image user posted image user posted image user posted image

balonchy-ti pa maš spet malo dela z novim seznamčkom

tanci - upam, da mi ne bo treba še enega urejat... user posted image user posted image user posted image

Imam v mislih sunnyko, ajvy in še nekoga (ki sem jo pozabila)... Mislim, da so se javile za nove seznamčke... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Tule pr nas bomo mele nov seznamček, na "Rodili smo" bomo objavili pa novičko z vsemi podatki in kako lepo slikico (pol bomo pa navalile s čestitkami tudi tam user posted image )!!! user posted image user posted image user posted image

No.... Pikica je začela strašni pohod trebuščkarc... zdej pa navali narod na seznamčke... user posted image user posted image user posted image  

P.S. Men majo fenomenalnega Julijke 2008, ki pa že čvekavo na temi "Starši čvekamo"... user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 30.12.2008 10:42:52 >

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
30.12.2008 10:43:28   
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

cita.....sicer ti ne znam svetovati glede zatekanja in laure,ti pa povem da je velikokrat lažje če malo "pojamraš" zato smo pa tuki a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za objemčke ki mi prav dobro prijajajouser posted image user posted image user posted image

Hvala tudi vsaki drugi ki mi nameni nekaj malega časa zlate ste HVALA RADA VAS IMAM sem vesela da sem lahko del trebuščic oz.februarčic ko ste me tko lepo lepo sprejele ko sem sem kr tko malo noter vrinila...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
30.12.2008 10:46:26   
Maksi1
Cita - sej ni čudno, da si imela povišan pritisk. Žal ti kaj pametnega o puberteti nimam za napisat. Verjamem pa, da je hudo. Tudi pr mojih žlahtnicah je podobno in starši so prav bogi. Nekje sem prebrala, da puberteta ni čas, ko se otroci pripravijo, da gredo na svoje, pač pa čas, ko se starši pripravijo, da gredo otroci na svoje.
Zato nimaš drugega kot da ta leta preživiš. In kar izkašljaj se tuki, če ti paše. Naj bomo tvoja rama za plakanje. Vedno ti bomo prisluhnile.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
30.12.2008 10:52:13   
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Cita - sej ni čudno, da si imela povišan pritisk. Žal ti kaj pametnega o puberteti nimam za napisat. Verjamem pa, da je hudo. Tudi pr mojih žlahtnicah je podobno in starši so prav bogi. Nekje sem prebrala, da puberteta ni čas, ko se otroci pripravijo, da gredo na svoje, pač pa čas, ko se starši pripravijo, da gredo otroci na svoje.
Zato nimaš drugega kot da ta leta preživiš. In kar izkašljaj se tuki, če ti paše. Naj bomo tvoja rama za plakanje. Vedno ti bomo prisluhnile.

Hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image  in res hvala da vas imam da mi prisluhnete...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
30.12.2008 10:58:22   
claud
Kakšna lepa novička....!!!!!!!!!!!!! user posted image

Evo kakšen občutlivc...gre tud men kr na jok...Čestitke pikici5 in upam na čimprejšnjo vrnitev in dobro počutje..user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa se mi zdi da mata kr super težo in centimetre glede na to da sta 2 mesca prejuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image pa da bi Maj čimprej lahko zadihal brez kisikauser posted image

Tako pa mamo februarčice otvoritev!!!!!

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
30.12.2008 11:12:19   
brkn83
Včeraj sem bila mal v šopingu in so bile povsod ful gužve. No ampak seveda sem mogla iti mal v H&M pogledat, tk da sem kupila zopet dva bodija. Imajo pa že znižanje od 30-50% na določene artikle. In se kr nekaj stvari najde za otroke znižanih

deja - upam, da se vidimo v materinski šoli. Ti me kr rukni, ker itak ne bom vedela katera si. Js pa bom verjetn edina, ki bo prišla po prvi pavzi.

petrap -super, da že imaš vse prištimano. user posted image user posted image user posted image user posted image . joj sta imela pa res smolo, da vama je ravno med prazniki monitor crknu. Pa sej takrat se najraje kaj zgodi. Midva sva tudi kupila kr on nivein nahrbtnik, v katerem dobiš zraven nekaj kozmetike, pa je res praktičen. Spodaj pod nahrbtnikom je en predalček, v katerem je spravljena podloga za previjat, pa ob strani še ima takšne žepke, v katere lahko spraviš flašo. Cena pa se mi je zdela tudi prejemljiva  - nekaj čez dvajset evrov.

majchy - vidim, da si bila zopet pridna z zapravljanjem.user posted image user posted image user posted image

kolumbo - si se pa res namatrala, da si dobila ta vlak, ampak se je splačalo. Kaj za user posted image  nisi nič kupila?????

Pikica -  iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da boste kmalu doma.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
30.12.2008 11:14:43   
Shuka

Pozdravljene!

Lpuser posted image

Super novička

PIKICA - čestitke za dva fantiča in naj lepo rasteta in se razvijata, Majčku še posebej poljubčka, da zadiha sam s polnimi pljučki. In vsem vse dobro.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu astor)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
30.12.2008 11:29:32   
Čebel@
kaj boste danes kej počele?user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
30.12.2008 11:34:40   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: cita

NO pa sej veste če jaz malo ne pojamram nisem srečnauser posted image user posted image user posted image  a mi lahko katera pove zakaj imam vedno desno nogo fullllll otečenouser posted image user posted image user posted image levo pa ni take sile in sem si včer zvečer zmerla pristisk me je skoraj kap fulllll povišan sedaj zjutraj pa ok...se spomnim ko sem bila noseča z lauro sem bila zatečena  ampak nikoli toliko pijem res fulll lulam normalno slano fullll omejila nimam pojma pa ne želim kake panike peljat ampak sam vprašam malo...

In kako ste kaj drugače moje souser posted image ???
Cita - tud jaz imam vedno desno bogo bolj otečeno kot levo, morda ni toliko očitno v dnevih ko nisem toliko na nogah, drugače pa mene bolj hecajo roke, prstanec imam v povprečju na dan 3/4 dneva skoz zaspanega, mravljinčastega, da ne omenim ponoči, tok skorajda ne čutim, da prste v pest sploh stisniti ne morem. Pa se poskušam držati nazaj od soli pa vseeno, pritisk je pa OK, čez cel dan, ampak mislim, da se bo vse skupaj uredilo po porodu.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
30.12.2008 11:34:47   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

balonchy - jaz pa spim še kar okej, ko zaspim...sam danes sem mogla vstat 4x za lulanje...spat sem šla ob 11h, ob polnoči je pršu še moj in me je ves nesrečen poslušou kako smrčim, dokler se ni dokončno odloču in me zbudu...tko da sem se pol trudila ne smrčat, sam nism pa nč spala..no jaz sem zdaj vstala, on bo pa izkoristu spalnico sam zase user posted image user posted image user posted image

no zdaj me pa že križ boli..pa še neki si grem narest za jest...danes peljem mojga k frizerju, pa še bratcu bom častila...pa mal bom šla v eno trgovino tam zraven pogledat, če majo kaj lepega user posted image ..no se še kaj tipkamo...

petrap - ti si pa čist zasedenauser posted image

Ja tale šetanja do wc-ja pa pol ne zaspat nazajuser posted image , jest grem od 11h do 6h ziher 3-4x na wc pa se morm kr prisilit da se preveč ne prebudim k pol tolk težko nazaj zaspim.user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
30.12.2008 11:34:56   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Jutroooooooooo...

Groza... od groze groza!!! Jaz sploh ne bom hodila več spat!!! Na nobenmu boku ne morem, na trebuhu in na hrbtu itak niti po razno... Dans se bom za noge prvezala iz stropa dol!!! user posted image user posted image user posted image
Eh... Ne bomo jamrali, drgač bo še hujš user posted image

Balonchy - ti si vedno tolk zgodnjauser posted image

A kej nadoknadiš čez dan?user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
30.12.2008 11:35:05   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
Shuka.....TArjica je vsak dan bolje.....je bila danes dobre volje ...zato sva veliko peli plesali, modelirali...ni da ni.....tak da je blo fino......
edin ..stisnla sva ji svež sok iz pomaranče, pa je postala flekasta....tak da se ne bomo mandarinili in pomarančali še nekaj časa user posted image user posted image
Hvala za vprašanje....in skrb.....
Ti tudi že finiširaš s pripravami???

Ajvy - Lepo da je mala dobro, ja te pomaranče imajo v sebi res veliko pesticidov, vse te pomaranče, limone, mandarine bi bilo potrebno pred uporabo najprej oprati z vrelo vodo ali pa jih nekaj časa pustiti v vodi s sodo bikarbomo, potem pa še dvax dobro preprati, da bi šlo vsaj malo teh pesticidov ven, ko olupiš pa še posebej oprati. Naj ji hitro flekci izginejo.

No mi finiša sploh še ne vidimo, je še veliko za postoriti.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
Shuka....super za enkratne starše  takih je malo...zato veliko objemčkat in polubčkat

Delam na tem v veliki meri.user posted image

A so ti zdej zrihtali prave podatke v službi za CSD?user posted image Se pa res nonšalantno obnašajo tm pri tebi, da je mogu tvoj šetat gor pa dol zaradi tega.user posted image

Pa super za božičnico.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?