Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 12:56:53
|
|
|
|
sunny24
|
shuka, super za prjatlco, da ti je vse šparala! brkn, ja, ni kej...Jst jih mam na sumu že dosti časa da neki prepovedanega jemljejo... Me ne so pa not v ta krog zvlekle in se ne morem odvadit...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 12:57:48
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 shuka, pol moreš sam še v akcijo in po nakupih. Za kako boršo pa ne vem, kje bi kej pametnega dobila...Jst mam tudi same ruzake al pa prov potovalke, ampak sem par mescov nazaj dobila eno tako mini potovalko, k bo lih prov za v P. Pa upam, da vam čimprej rata it v ta večje stanovanje! Tud jest upam v slednje. Ej a vam malčki tud kolcajo, men po parkrat na dan čutim v trebuhu utripe enakomerne na 2 sek pa traka kar nekaj minut, če je to kolcanje ga mali ful pije revček, men pa hudo k ne neha po par minut.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 12:58:47
|
|
|
|
sunny24
|
A tko drage so te torbe za na voziček? Jst sem jo dobila zravn vozička, tko, da nism nikoli gledala cen...Ma ja, znajo oskubit!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 12:58:52
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 shuka, super za prjatlco, da ti je vse šparala! brkn, ja, ni kej...Jst jih mam na sumu že dosti časa da neki prepovedanega jemljejo... Me ne so pa not v ta krog zvlekle in se ne morem odvadit... Jest sem sam na hormonih teh naravnih, aja pa mogoče ma nutela prste še vmes, pa itak vemo da je cukr energijsko pretiravanje, pol smo pa vse hiperaktivne v čvekanju
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 13:01:14
|
|
|
|
sunny24
|
Shuka, naša ga tudi pije očitno! Sam mi ni prov nič fajn ta občutek, ko kolca, ampak OK, se da potrpet tistih par minut...Zdej je pogruntala da je zelo lepo, če se cela naguzi na eno stran trebuha...Mene pa boli full...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 13:01:47
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 A tko drage so te torbe za na voziček? Jst sem jo dobila zravn vozička, tko, da nism nikoli gledala cen...Ma ja, znajo oskubit! So tm od 40€ pa naprej
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 13:03:32
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Shuka, naša ga tudi pije očitno! Sam mi ni prov nič fajn ta občutek, ko kolca, ampak OK, se da potrpet tistih par minut...Zdej je pogruntala da je zelo lepo, če se cela naguzi na eno stran trebuha...Mene pa boli full... Ja naš malček se tud izboči ponavadi na desno stran trebuha, kar tako jajčasto obliko naredi al pa mi pri ledvicah ena bula pokuka na plano k bi bla deformirana
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 13:04:21
|
|
|
|
cati
|
Tako jaz počasi grem ginekologinjo pogledat. Jutri pa greva z mojim po vozička
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 13:04:48
|
|
|
|
sunny24
|
U šit, a take cene? Pa k vse skupi ni nič, no, previjalna podloga je not, placa pa ni nevem kolko...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 13:05:21
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cati Tako jaz počasi grem ginekologinjo pogledat. Jutri pa greva z mojim po vozička Cati - upam, da bo vse dobro pri ginekologu, potem ko prideš domov pa javi kako je bilo.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 13:05:56
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 U šit, a take cene? Pa k vse skupi ni nič, no, previjalna podloga je not, placa pa ni nevem kolko... Sej zato mi je pa zoprno kr neki kupovat, not pa nč nau šlo.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 13:15:52
|
|
|
|
tanci29
|
cati-uspešno opravi pregled... shuka-črpalka pa grelec stekleničk ni nujna zadeva tako da tega ne kupuj pred porodom, sej boš videla potem kako bo šlo in ti gre kdo kupit, jest sem vse to šla kupit ko sem šla iz porodnišnice smo se umes še u baby centru ustavli...ampak od obeh cimer v porodnišnici so pa malčki tko lepo papcali da sm jima bla kar mau fouš...pol je pa še ena z dvojčki not pršla in je tudi lepo dojila...sam naš je bil bolj zaspanček in se mu ni dalo vlečt...no zdej vidm da je bil že na začetku zbirčen za hrano oz. se mu ne da s tem ukvarjat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 13:17:10
|
|
|
|
tanci29
|
aja shuka..jest sem kupla črpalko pa sterilizator...grelca pa ne...sem kar u eno džezvo nalila vodo in flašo notr pa pogrela use skp pa je blo lepo toplo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 13:17:59
|
|
|
|
claud
|
Ohoj! Mene dons vse boli spodi k ....smo pretiraval s sprehodom učeri....k je blo kr neki hribov tud umes-pa očitno ni to več preveč dobr... Sm pa opazla da se naši malčki očitno vsi isto guzijo na desni strani očitno največ levih ovinkov prevozmo pa jih pol na desno meče, zdj so se pa tko navadl Kako ste pa kj drugač? Jst mam uno torbo iz neckermana....pa mi prou paše h vozičku pa je bla sam okol 15 eu....pa še previjalno podlogo zraven tko ne bom nobene druge nabavla....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 13:18:55
|
|
|
|
claud
|
aja pa ful velik gre v to torbo...kolegica ma tud pa svašta sprav not
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 13:19:45
|
|
|
|
sunny24
|
Punce, jst vas malo zapuščam, ker dobim obisk-pride prjatlca malo poklepetat preden gre delat. Se tipkamo pole! cati, fajn opravi na pregledu! Lep dan!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 13:27:23
|
|
|
|
|
Vi pa ste čveke tako kot reče sunny ste vse mal sumljive sej kk dan sem tudi jaz mal sumljiva sunny a ne sam to je že druga zgodba... Vidim da imate govore o teh torbah drage so ko ampak sej tako kot pravite točno vedo kje nas morejo uskubit pač znajo to pa smo trgovci ampak jaz nč kriva ... Cati le poročaj kaj si uredila pr G držim pestke in ti pošiljam pa hitro domov... Sunny ja ja našo gospodično meče ne 100 na uro je premalo ampak še 300 ni dovolj pol ap pride do mene pa se začne neki muzat joj joj je pravi politik tale naša Laura...sedaj sva pa sami doma moj je šel delat pa da vidimo kako se bo obneslo se bom javljala kaj vmes da boste vedle da sem še doma in ne v Vojniku Claud pol pa le danes počivaj in se pusti razvajat... Vse tiste ki imate kosilo dober tek tudi midve z Lauro greva sedaj jest jaz sem lačna dans ni bilo konkretnega zajtrka sej kosilo je pa tudi nekako socialno se pač mami ne da kuhat sej Lauri je tk všeč da je kaj na hitro ko je izbirčna ko ne vem kaj...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 13:31:29
|
|
|
|
claud
|
Jst grem tud jest, ostalim pa tud dober tek... cati- ja sj bom mogla res mal počivat ker komi hodm, ko pa hodm mi pa tok poka k hudič, pol je pa še slabš..... No pridm še pol kj pogledat! Lepo se imejte! papa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 13:42:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sunny-jaja vidim da si se predramila ...sej sem se malo hecala... shuka jest sem pa mela kar ruzak za v porodnišnico ta prvič pa zdej ga bom tud...sej je vseeno a je ruzak al torba... Ma jest sem mislila nabavit eno tako boršo k bo pol še za otroške pripomočke če bomo šli kej na pot al pa k bomo šli ven pa da maš neki za seboj, sam originalnih za na voziček pa ne mislim kupovat, verjetno so te borše drage. Sej če ne bomo pa tud mi v ruzak dal, pa tud nau nč hudga. jst sem v šparu kupla eno tako torbo (šolsko) za neki 6€ in jo še zdej imamo not sem si pa dala vse kar sem rabla za torej v DM sem kupla tiste previjalne podloge (k so kao za nekratno uporabo.... jst sem jo mela tolk časa da se ni al uničla al pa da mi jo je polulal 10 kosov stane neki mal manj k 5€ če se ne motim) potem sem si not dala vedno neki za preoblečt nekaj planičk in še termovko z vročo vodo flaške tak da ko smo kam šli sem mela vse za v eni torbi od hrane do previjanja..... pol sem jo pa dala v voziček spodaj v tisto košaro kasneje k smo mel marelco pa sem jo kr na ročaje obesla....
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 30.12.2008 13:43:22 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 13:48:25
|
|
|
|
|
Katjus jaz sem imela nekaj podobnega kot ti in nisem kupovala nobene posebne torbe in mislim da bo sedaj isto...In kako kaj Florjan??Kaj pa tvoje bolečine od padca??
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 13:48:27
|
|
|
|
brkn83
|
no js pa zdele kosilo delam - palačinke in kompot...................... se mi jih je fuul zaluštalo. Sem prej mojmu razlagala, da je ena februarčica že rodila, pa pravi da potem mora pa mal pohiteti s sobico, da nas slučajno ne prehiti in še ne bomo imeli pripravljeno.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 13:49:57
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 no js pa zdele kosilo delam - palačinke in kompot...................... se mi jih je fuul zaluštalo. Sem prej mojmu razlagala, da je ena februarčica že rodila, pa pravi da potem mora pa mal pohiteti s sobico, da nas slučajno ne prehiti in še ne bomo imeli pripravljeno. joj joj kk dolg že nisem jedla palačinke njamiii se bom mogla pregrešit a ne kaj pravite??? Naj ti teknejo palačinke in kompotek...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 13:57:11
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 aja shuka..jest sem kupla črpalko pa sterilizator...grelca pa ne...sem kar u eno džezvo nalila vodo in flašo notr pa pogrela use skp pa je blo lepo toplo... Sej grelc pa črpalko mi tud ta prijateljica da tko da tega res ne bom kupovala, sej itak se sproti vse da kupit, sterilizator bom pa tud od ene druge dobila tko da mamo vse sposojeno in nič ne bomo kupovali. Včasih se splača met kasneje otroka, čeprov je to slab izgovor, če bi blo možno bi ga mela pred 10 leti.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 13:59:54
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 no js pa zdele kosilo delam - palačinke in kompot...................... se mi jih je fuul zaluštalo. Sem prej mojmu razlagala, da je ena februarčica že rodila, pa pravi da potem mora pa mal pohiteti s sobico, da nas slučajno ne prehiti in še ne bomo imeli pripravljeno. joj joj kk dolg že nisem jedla palačinke njamiii se bom mogla pregrešit a ne kaj pravite??? Naj ti teknejo palačinke in kompotek... cita hvala - pa sej mal se je treba pregrešiti. Če ne potem po porodu ne bomo imele kaj za delat. Sej veš, tk bomo pa mal več aktivne, da bomo kak kilogramček dol spravle.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 14:00:25
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ohoj! Mene dons vse boli spodi k ....smo pretiraval s sprehodom učeri....k je blo kr neki hribov tud umes-pa očitno ni to več preveč dobr... Sm pa opazla da se naši malčki očitno vsi isto guzijo na desni strani očitno največ levih ovinkov prevozmo pa jih pol na desno meče, zdj so se pa tko navadl Kako ste pa kj drugač? Jst mam uno torbo iz neckermana....pa mi prou paše h vozičku pa je bla sam okol 15 eu....pa še previjalno podlogo zraven tko ne bom nobene druge nabavla.... Claud - jest ponavadi k se vležem na levi bok, slišim kako mi črevesje dela pa spahuje se mi zvečer predno zaspim, pa mali se bolj na levi strani obrača, če ležim na levem boku, na desnem boku pa nič od tega, razen ko ležim na hrbtu mi naredi piramido na desni strani trebuha ali pa izboklino na desnem boku. Kero torbo maš iz neckermana, a poiščeš kako slikco pa jo prilepiš, če ti ni težko?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?