|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
30.12.2008 11:36:00   
Balonchy
Majchy - jaz si pripravljam torbo za v P in mojmu možku razlagam kaj bo prinesel za odhod iz P... Cela znanost!!! user posted image user posted image user posted image
Zraven pa kuham ješprenj (ričet) in pečem štrudelj...

Popoldan grem v mesnico in trgovino... pol bom pa verjetno tasta žicala, če mi pride eno luč montirat...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
30.12.2008 11:36:07   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

kaj boste danes kej počele?user posted image
Če me bojo roke kej poslušale pa če se bom spravla z neta, bom mogoče še kej pospravila, pa seznamček si morm narest kaj je treba še kupit, sej dan pa tko hitro mine da je grozno.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
30.12.2008 11:39:19   
Shuka sej se jaz tudi izogibam soli kolikor se le da ampak kljub temu vsi problemčki...tako kot si rekla ko rodimo bo vse boljeuser posted image user posted image ...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
30.12.2008 11:40:41   
Balonchy
majchy - ti imaš ob 13h UZ, ne??? Komaj čakam, da prideš nazaj z novičkami... user posted image   user posted image user posted image

shuka - največkrat nič ne nadoknadim čez dan... ni časa... če pa že kdaj grem, pol je pa ponoč še slabš (pol pa res ne morem spat)!!! user posted image user posted image user posted image  Kr neki!!! user posted image
A ti še velik manjka za dokupit???

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
30.12.2008 11:40:43   
tanci29
balonchy-joj sej te nisem hotla porint u tole...sem očitno zgrešila da ste se zmenle drugače za tele seznamčke rodili smo....sem navajena da si ti tolk pridna in skrbiš za te zadevce pri nas...oprosti!!!!user posted image

cita-ti kar povej in se izlij tukile kaj te matra....sej se bo mogopče laura malo raznežila ko dobite user posted image  in bo vesela da bo sodelovala z vami pri negi in cartanju...bo vsaj vedela zakaj se gre teli naši čmrli bojo pa sam vlekli sem pa tja..jest že kar vidim našega erika kako boža(beri butne mimgrede) našegauser posted image ...drugače pa bomo skupaj pisale in se tolažile in se veselile druga z drugo

majchy-jest upam da bo zdele erik zaspal k je tečen k driska, sem mu šla kuhat juho iz cvetače, brokolija in krompirčka tako mal bolj gosto, pa je pojedu en krožnikuser posted image ...sicer je vse okol tud letel ampak ajde smo spregledal...zdej ko zaspi se spravm pod tuš pa lase prat...pol grem spet skuhat kosilce...pol smo se pa zmenli da gremo v trgovino tam enkrat po peti(seveda u največjo gužvo, ampak drugače ne gre), da bomo imeli jutri novoletno večerjo...
tebi pa danes lep pregled in si pridno oglej svojo Hano...

mi smo tudi že mislm da kar odločeni za imena Hana/Markuser posted image smo ostali na prvih idejah, sej se je brezveze pregovarjat ni kaj.

majchy-bosta pa dve hani februarki, če bomo imeli pupo...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
30.12.2008 11:42:20   
Čebel@
balonchy.....a ti že čist resno naštimuješ torbo?kam se ti pa mudi?ješprena jaz ne maram,se mi pa dopade štrudluser posted image user posted image user posted image user posted image
shuka.........kok si se potrudla in vse pokomentiralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi tudi  mogla malo pospravljat,ampak danes nimam volje za to(mogoče popoldan).......veš sej vse počakauser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
30.12.2008 11:43:05   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

balonchy-joj sej te nisem hotla porint u tole...sem očitno zgrešila da ste se zmenle drugače za tele

Eh tanci - mal se zezam... user posted image  sam zdej k sm jih omenla, da majo delo jih pa ni na spregled teh naših trebuščkarc!!!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
30.12.2008 11:43:40   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

majchy - ti imaš ob 13h UZ, ne??? Komaj čakam, da prideš nazaj z novičkami... user posted image   user posted image user posted image

jap.......komi čakam da vidim pupouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi jaz upam da pridem z dobrimi novičkami nazajuser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
30.12.2008 11:45:14   
Balonchy

balonchy.....a ti že čist resno naštimuješ torbo?kam se ti pa mudi?ješprena jaz ne maram,se mi pa dopade štrudluser posted image user posted image user posted image user posted image

Nikamor se mi ne mudi, sam ne bi pa rada med popadki iskala kje mam polnilec, pa zobno ščetko, pa... user posted image user posted image user posted image

No prid na štrudl... Čez 20 min bo spečen... Ješprenj je pa že pront...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
30.12.2008 11:45:46   
tanci29
shuka-kaj češ pospravlat ko je pa naslednji dan use isto...ti kar lepo uživčkej

balonchy-ti pa si že pridna s pakiranjem torbe..lepo

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
30.12.2008 11:49:14   
Čebel@
tanci........si full pridnauser posted image user posted image user posted image tale tvoj erik pa je-hrana je tazadnja briga,auser posted image user posted image user posted image user posted image ......ista imena imavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo še za eno hanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač sva bila 26.pri enih kolegih ki imajo doma 3-letnika(pa na poti še enega) in je mali tko lubusumen.........je prišel do mene(ker ve da imam user posted image  v bušiju) in me boksnil v trebuh-sicer ne močno ampak me je šokeral........na tleh smo meli pa eno malčico ki je stara 9 mesecov in se je hotla igrat z njegovimi igračami in jo je mali odrinil in je padla na polno v znak z glavo pa full butnila v tla......tko da oni bojo imeli še problemeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
30.12.2008 11:49:18   
Shuka

shuka - največkrat nič ne nadoknadim čez dan... ni časa... če pa že kdaj grem, pol je pa ponoč še slabš (pol pa res ne morem spat)!!! user posted image user posted image user posted image  Kr neki!!! user posted image
A ti še velik manjka za dokupit???
Ja iz lekarne nimam nič, za prihod malčka mam sam kako cotico, še dobro, da sem od prijateljice dobila en tak luškan kombinezonček medvedka, čist je nor še ušeska ma pa repek, tak bolj zinski je, da bo detece vsaj toplo oblečeno ko bomo šli iz porodnišnice, če seveda ne bo februarja kot pred leti 20 stopinjuser posted image

Par tetra pleničk, nekaj Racmankov, pa še študiram, če jih bom sploh uporabljala, malo cotic in to je vse, kje bo dete spalo, kje ga bomo kopali, previjali vse to je še neznanka, samo upam, da me ne preseneti kej prejuser posted image

Ma ti si pa bogica, da ne moreš spati. Tudi jaz čez dan čeprav imam možnost nikoli ne spim, tudi če bi hotela se ne bi mogla pripravit enostavno ne gre. Ponoči pa spim po obrokih kake 4-5 ur z vmesnimi prebujanji na wc obhodih. Pa to prestavljanje z enga boka na drugega je tud že umetnostuser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
30.12.2008 11:50:39   
Čebel@

Nikamor se mi ne mudi, sam ne bi pa rada med popadki iskala kje mam polnilec, pa zobno ščetko, pa... user posted image user posted image user posted image

grem rajši na UZ,bom drugič prišla na štrudeljuser posted image user posted image user posted image ........sej to s torbo ti dam prav,samo meni se zdi vse to še tko deleč-sem naivna a neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
30.12.2008 11:50:54   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

shuka-kaj češ pospravlat ko je pa naslednji dan use isto...ti kar lepo uživčkej

balonchy-ti pa si že pridna s pakiranjem torbe..lepo

Sej vem tanci, vsak dan je istouser posted image user posted image user posted image maš čist prov zdej je še treba uživat, bomo pol tolk več pospravljali.user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
30.12.2008 11:52:09   
Shuka

jap.......komi čakam da vidim pupouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi jaz upam da pridem z dobrimi novičkami nazajuser posted image
Javi se kako sta s Hanico po pregledu, pa pomahaj ji v našem imenuuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
30.12.2008 11:53:28   
Shuka

Joj jest si morm še torbo kupit kaj šele vse za zravenuser posted image

mi pa diši tale tvoj štrudluser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
30.12.2008 11:53:51   
cati
Pikica user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz grem danes popoldne do ginekologinje punce držite pesti da je vse ok.
Prosim!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
30.12.2008 11:54:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Javi se kako sta s Hanico po pregledu, pa pomahaj ji v našem imenuuser posted image

user posted image user posted image user posted image a veš kako bi me g gledala ko bi mahala v monitoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da jo bom videla celo ker stoji na glavici in jo od morfe že nisem vidla s profila

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
30.12.2008 11:55:50   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Pikica user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz grem danes popoldne do ginekologinje punce držite pesti da je vse ok.
Prosim!!!
verjamem da je vse ok.......pridna da se greš pokazatuser posted image user posted image ......imaš moje in hanine pestke-pa še mojmu lahko rečem da nej nič ne dela in naj drži pestiuser posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
30.12.2008 11:56:06   
tanci29
balonchy-pa res ni nobene okol, le kam so se poskrileuser posted image ...ena najbrž še spi ta duga se pa s kockami igrauser posted image ...

shuka-ti pa počasi res rabiš en plan da vse skupaj preštudiraš kam b oste postavli dojenčka...sej važno je da maš postlco pa par cotik, ostalo pa lohk tud drugi poskrbijo ko bo čas, če še ne boš imela pripravljeno...

majchy-erik še kar skače po postli pa komi gleda..no zdele se je vsaj jokat nehou...hrana pa ja to je pa znanost, ampak se tolažim da bo pri drugem bolje in da bo raje jedel ker če bom pa dva takole futrala se mi lahk pa sam odpele...če nousta hotla jest bom pa jest use pojedla pol pa bo

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
30.12.2008 11:58:09   
Čebel@
tanci.........po bo pa dele enkrat erik samo dol padu.......ah sej ga bo tudi ta faza minila da tko-tko je......enkrat bo boljš-boš vidla

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
30.12.2008 12:00:29   
cati
Jaz sem si dovolila za pikico še tu objavit

http://www.ringaraja.net/forum/m_3576038/mpage_1/key_/tm.htm#3576048

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
30.12.2008 12:03:23   
tanci29

tanci.........po bo pa dele enkrat erik samo dol padu.......ah sej ga bo tudi ta faza minila da tko-tko je......enkrat bo boljš-boš vidla

bo padu ja se je že malo umiril in se pogovarja z igračami...seveda bo bolje sej sploh ni tolk slabo sam kakšen dan je malo bolj naporen kakšen pa tudi malo manj...tako je ni kaj

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
30.12.2008 12:04:09   
sunny24
Sm tuki, sm tuki! user posted image user posted image user posted image

Sam sem rabla full časa, da sm vse prebrala, kar ste načvekale! Čveke!user posted image

Najprej en lep sončen dan vsem in majchy&cati, fajn opravta na UZ oz pregledu, potem pa obvezno poročilo!

Pikica, jeeeee, sem prov vesela, da je vse OK! user posted image user posted image user posted image   Se je začela naša sezona! Bom objavla na "rodili smo"

Hmmm, zdej sm pa itak pozabla vse...Ah ja! Bo že bujše. Grem zdej objavit, da je naša februarčica pikica rodila,pa še kako lepo slikico da prlimam zravn! Al me je že kira prehitela? Ja, jst sem spala do 11h, sm šla spat ob 2h, k sem gledala en dokumentarc na Travel...user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
30.12.2008 12:05:31   
sunny24
OK, me je cati že prehitela...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?