|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
29.12.2008 22:03:20   
Ajvy
Kolumbo...to pa je bil tvoj dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Superca....kr ne morem verjet....še dobr da nis bla zoprna glede tega da ti tvoj pokaže placuser posted image user posted image
Pa še kar   regres...the best.....sem zelo zelo vesela zate....

Slikice pa obvezno.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
29.12.2008 22:04:02   
Deja
Kolumbouser posted image user posted image user posted image bravo za dinarčke.......uh kaj bi jaz dala da malo € na mojem računu.... do februarja je še tako daleč, že od oktobra ni bilo nič nakaziluser posted image user posted image user posted image

aja ko je moj slišal da se gre o vlakih, je kr slinast postal. Je čist nor na vlake HO sistem. Ma že menda enih pet kompletov, cca 100-150metrov tirnic... pa se še zmer slini da bi jih še več mel.  Sem mu lani kupila komplet železnico za cca 100€, pa je bil ko malo dete. cel dan ni šel stran. Metal se je po kolenih, pa zlagal, pa delal ovinke...user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa mi pravi da komaj čaka da bo lahko s sinčkom skupaj zlagal železnico......Ah... Večni otroci......

< Sporočilo je popravil Deja -- 29.12.2008 22:08:33 >

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
29.12.2008 22:07:40   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Kolumbouser posted image user posted image user posted image bravo za dinarčke.......uh kaj bi jaz dala da malo € na mojem računu.... do februarja je še tako daleč, že od oktobra ni bilo nič nakaziluser posted image user posted image user posted image

uf jst tudi....sicer jst sem imela bolniško...tak da te napol razumem....sam zdejle bi nama pa res prav pršlo.....
sej bo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
29.12.2008 22:10:38   
mala*
DOBER VEČER!!
Da se vam malo javim..Vidim da ste vse pridne in ok in da še veselo čvekate...
JAz sem šla danes še po nakupih in kupila podlogo za jogi,banjico, tetra plenice...in ostale prčkarije...tako da zdaj imamo pomoje vse, vsaj upam...Sedaj pa veselo počivati naprej in zdržati še ene 3,4tedne da bo naša mala pikica že velika pikauser posted image user posted image

Se vam opravičujem ker res malo napišem, pa še takrat vas ne pokomentiram..ampak res je preveč napisanega..obljubim, da se poboljšam...ne me kregat!!!
Ajvy ti si res CARICA, res si naša MAMA-vedno VSE pokomentiraš do pikice natančno...srečo ma tvoja Tarja da ma tako skrbno mamico!!!
Majchy lepo opravi na UZ-jaz ga mam tudi jutri!jeje!!!
Pikica upam da je vse okuser posted image user posted image user posted image !!!!!!!!
Kolumbo user posted image user posted image user posted image !!!To je pa tvoj dan danes a ???heh...
baki dobrodošla!!!!!!
Urša ti maš pa res samo še malo....
Cita SMILE!!!!!!!sej bo, si pa user posted image zato ti je pol oproščrnrga- si upravičeno lahko kdaj tečka!!!
Sunny, Shuki, Katjusi iin ostalim pa en lep pozdrav!!!!!!!!

LAHKO NOČKO!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
29.12.2008 22:13:24   
baki
tvdi meni bi prislo prav ker sem bila v bolniski .malo je kapnilo božicnice.pa je sla za božička.bo pa porodniska boljsa.Tudi mi pričakujemo22.2.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
29.12.2008 22:14:04   
Deja
Ajvy - eh jaz sem mela lepo sranje glede €. Ker sem v službi povedala da sem noseča prej, ko so bili razpisi končani, so mi rekli da me ne rabijo več, oz da bojo vzeli eno drugo, ki bo lahko delala celo šolsko leto. Pol pa je blo malo borze, pa malo bolniške.... meseci pa dolgi ko user posted image , dnarja pa od nikoder. Mam pa zdaj edino srečo to, da na CSD dela ena, ko se ji take stvari zdijo absurdne in mi je rekla da mi bo pomagala najti najboljšo rešitev za porodniško. Da bom dobila kar se le da veliko. Oz maksimalno kolk mi pripada...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
29.12.2008 22:16:50   
Katjusa
kolumbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si pa lahko zapoješ..... lep je dan......

čakam slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
29.12.2008 22:18:19   
Deja
baki - ja nam je G rekla da naj pričakujemo 22.2., po zadnji M pa je moj rok 14.2. Na 1.pregledu mi je G rekla da je plod zelo mali in da je do oploditve prišlo kasneje, zato mi je rok prestavla. Na zadnjem UZ, ki je bil v začetku decembra, pa mi je rekla da je dete zelo veliko za tiste tedne ko mi je ona določila in da naj pričakujem obisk user posted image malo prej. Po enih parametrih naj bi bil možen celo datum 31.1. Upam pa da ne... hočem ostat februarčica....user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
29.12.2008 22:18:49   
Maksi1
Lepo čvekajte še naprej. Jaz grem zdej se dat vodoravno. Nočko.

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
29.12.2008 22:29:54   
Ajvy
mala*...super za  nakupe....user posted image user posted image  
zdej pa resno počivat....da boš zdržala v garnituri user posted image
hvala za kompliment user posted image

Deja...ti naši dedci...kdo bi jih razumel....moj je isti...veš kolk je super ju potem gledat kako se igrata user posted image  jst vedno dobim kar solzne oči.......

Pa si imela res sranje....sej človek je dober in iskren pa to dobi....user posted image
Šee dobr da te je ta na sociali mau gor dvignla...in še dobr da obstaja tudi kakšen dobr človeček.....user posted image user posted image

Da vam povem...sem skoraj pozabila....danes nam je uspelo oddat papirje na CSDuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Je šel moj ponje v službo....prinesel domov, da jih do konca izpolnim...in kaj opazim...da pu stvari v službi niso izpolnili....sem bla jezna ko user posted image ...ma se hecaš no....pol pa mi šefe reče...jst tega ne morem izpolnit...moraš počakat kolkr lastnico.....ampak mi je vseeno izpolnil, ker sem bla huda user posted image  un štempl pa že lahk stisne...no, in pol je mogu moj nazaj v službo, pa še na csd je nesel papirje.....tko da ....uf...to je tam....

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
29.12.2008 22:31:25   
Ajvy
tko...zdej moram pa spat user posted image ...če hočem jutri vstat...itak še milionkrat na wc.....pa tko....

lepa nočka naj bo...

pikica ....mislim nate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
   [Brisano sporočilo]
29.12.2008 22:47:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3212
29.12.2008 22:51:56   
Balonchy

user posted image       FEBRUARČKI 2009     user posted image

PDPIme (starost)(št.user posted image , št.user posted image )Spol-imePreglediPorod.
user posted image  1.2. rebeka84        (1,0)  user posted image - Uroš      16.1. LJ
user posted image   2.2. smokvica72    (3,0)   user posted image                 ?  LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)   (2,0)   user posted image - Eva (Tevž) 5.1.     
user posted image   3.2. mamutka        (3,2)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. bara10           (2,0)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. LaraS             (x,x)    user posted image                 ?
user posted image   5.2. Ajvy                (2,1)   user posted image                6.1.  LJ
user posted image   5.2. nina 166         (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)   (2,1)   user posted image                 ?
user posted image    5.2. petrap (24)    (1,0)    user posted image             14.1.  PO
user posted image  5.2. claud (22)        (1,0)   user posted image - Larissa  6.1.
user posted image   6.2. kk85               (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   6.2. RAISA (35)      (2,1)   user posted image                    LJ
user posted image    7.2. witto (29)      (1,0)   user posted image                   ?  IZ 
user posted image   7.2. carmar            (2,1)   user posted image                 ?
user posted image  7.2. suzyto             (2,1)   user posted image - Lora       ?
user posted image   8.2. reckova (24)   (1,0)   user posted image                 6.1.   MB 
user posted image   8.2. timy (29)         (1,0)   user posted image - Eva      12.1.  CE
user posted image   8.2. Nea                 (4,2)  user posted image                   ?
user posted image   8.2. diamantina (23) (1,0)  user posted image - Ambrož  
8.1. MB
user posted image  8.2. Pupka (24)       (2,1)  user posted image                   5.1.  PT
user posted image  10.2. cati (28)         (3,0)   user posted image                  5.1.  MB
user posted image 10.2. kolumbo          (2,1)   user posted image                  14.1.
user posted image 10.2. Shuka              (3,0)  user posted image                   21.1. KR
user posted image 10.2. Katjusa (27)    (2,1)  user posted image                5.1./19.1. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)      (1,0)  user posted image                     16.1.  LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)  (3,1)  user posted image                       ?   LJ
user posted image  13.2. izidora            (5,2)  user posted image                       ?
user posted image  14.2. Kranjcanka     (x,x)  user posted image                       ?
user posted image  14.2. Maša29          (1,0)  user posted image                       ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)     (1,0)  user posted image                       ?   CE
user posted image  15.2. micamuca       (1,0)  user posted image                       ?
user posted image  15.2. SALT (23)       (2,0)   user posted image                        CE 
user posted image  16.2. birdy               (2,1)  user posted image                    20.1.
user posted image  16.2. kayica24 (24) (1,0)  user posted image  - Marinela   5.1.   PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27) (1,0)  user posted image - Aljaž       ?    MB
user posted image  16.2. mala* (23)     (1,0)  user posted image                    7.1. KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)  (1,0)  user posted image                      ?    PT
user posted image  17.2. tanci29 (31)   (2,1)  user posted image                      6.1. 
user posted image  18.2. naia (25)        (1,0)  user posted image                       ?    LJ
user posted image  18.2. Želva             (2,1)   user posted image                     ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)   (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  19.2. zorica (30)     (1,0)  user posted image                       ?  MB
user posted image  20.2. maja83 (24)   (2,1)  user posted image                      ?   SG
user posted image  20.2. mrka               (x,x)  user posted image                      ?
user posted image  20.2. macka27 (25) (1,0)  user posted image                     ?  KR/LJ
user posted image  20.2. brkn83 (25)     (1,0)  user posted image                  20.1. CE
user posted image  21.2. Cvetka13        (2,1)  user posted image                      ?
user posted image  21.2. Maksi1            (1,0)  user posted image                    5.1.
user posted image  21.2. Alter_ego        (2,1)  user posted image                      ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)    (2,0)  user posted image user posted image - Tai,Mai/Tia  ?  MB
user posted image  22.2. glen (28)        (5,1)  user posted image - Val             7.1.  IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)   (4,1)  user posted image                      ?
user posted image  22.2. Deja (25)        (1,0)  user posted image                  12.1. CE
user posted image  22.2. baki (32)          (2,1) user posted image  - Nik             7.1. SG
user posted image  23.2. antonia (32)   (3,0)  user posted image                      ?   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)(1,0)  user posted image - Hana     30.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen       (x,x)  user posted image                    ?
user posted image   23.2 Zwer (28)       (1,0)  user posted image                   5.1.  LJ/PO
user posted image  23.2. bibi5                (2,1) user posted image                        ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)  (2,0)  user posted image                     9.1.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)        (1,0)   user posted image                      ?   LJ
user posted image  25.2. delfinkica         (x,x)   user posted image                      ?
user posted image  25.2. boma2 (31)     (2,1)   user posted image                      23.1.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)        (1,0)   user posted image - Maša           27.1.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)      (2,1)   user posted image                          KR
user posted image  26.2. akvalina (27)   (3,1)  user posted image - Lea             5.1.  LJ
user posted image  26.2. BarbaraGS (28)(1,0)  user posted image - Elizabeta   13.1.  LJ
user posted image  26.2. Miša99 (34)     (3,2)   user posted image                         ?   LJ
user posted image  28.2. dita7                (x,x)   user posted image                        ?
user posted image  5.3. sazi (32)             (2,1)  user posted image                       7.1.  LJ

user posted image user posted image user posted image    VSEH TREBUŠČKARC = 74   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 21
user posted image  = 15
 user posted image  = 39

Z nami so pot začele:   
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26, lea88

MAJCHY23 - vse lepo jutri na pregledu!!! user posted image user posted image user posted image

PIKICA 5- upam, da si OK... MISLIM NATE!!!   user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 29.12.2008 22:53:08 >

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
29.12.2008 22:52:06   
Balonchy

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
   [Brisano sporočilo]
29.12.2008 23:35:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3215
30.12.2008 5:50:31   
Balonchy
Jutroooooooooo...

Groza... od groze groza!!! Jaz sploh ne bom hodila več spat!!! Na nobenmu boku ne morem, na trebuhu in na hrbtu itak niti po razno... Dans se bom za noge prvezala iz stropa dol!!! user posted image user posted image user posted image
Eh... Ne bomo jamrali, drgač bo še hujš user posted image

Ekola - kavica samo za vas trebuščkarce...

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
30.12.2008 8:08:57   
Ajvy
Jutro.....

Kolumbo...superca izgleda tole vlakovje user posted image user posted image user posted image
Glede spanja....ne vem če to drži...po moje odvisno od tega kakšen model user posted image  nosiš v sebi....jst v prvi user posted image  nisem mogla spat ponoči in sem vedno bedela do ene pol štirih..pol pa wc....spala sem pa nekje tak kot sunny...do enih dveh..kolkr je bilo....TArja je od rojstva spala skoraj celo noč...dokler sva se dojili se je zbudila ob enih in nato ob šestih....to pa je to...TArja je bila popoln spalni modeluser posted image ...za tegale user posted image  žurerja me pa kar malo skrbi....

Balonchy...sploh ne govor, k se ne bomo pogovarjali....sem razmišljala, da bi se kar vsedla in raje buljila  v prazno, kot da se matram spat....no..uspelo mi je ukrasti ene dve urici...tak da spet komaj čakam opoldansko spanje.....user posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 30.12.2008 8:09:53 >

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
30.12.2008 8:09:41   
Ajvy
Balonchy...hvala za kavo....user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
30.12.2008 8:26:17   
Ajvy
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dobili smo..no, moj možek.....božičnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
30.12.2008 8:48:32   
petrap
jutro...

ajvy - super za božičnico...midva z mojim sva pa dobila oba regres..tko da se je tud kar malo poznalo user posted image user posted image user posted image

balonchy - jaz pa spim še kar okej, ko zaspim...sam danes sem mogla vstat 4x za lulanje...spat sem šla ob 11h, ob polnoči je pršu še moj in me je ves nesrečen poslušou kako smrčim, dokler se ni dokončno odloču in me zbudu...tko da sem se pol trudila ne smrčat, sam nism pa nč spala..no jaz sem zdaj vstala, on bo pa izkoristu spalnico sam zase user posted image user posted image user posted image

majchy - fajn UZ opravte, že pričakujemo poročanje user posted image

deja - men tud tko komplicirajo s tem rokom...jaz naj bi po zadnjih ugotovitvah tud rodila januarja...tam okrog 20ega..sam jaz vem, da je nemogoče, da imam rok pred februarjem...user posted image user posted image user posted image ..saj veste, da od nč ni nč, ne more bit kar otrok user posted image user posted image user posted image

kolumbo - super za vlakec.user posted image user posted image user posted image ..mislm, da so vsi naši možje isti...se še vedno radi igrajo..tko al tko user posted image

no zdaj me pa že križ boli..pa še neki si grem narest za jest...danes peljem mojga k frizerju, pa še bratcu bom častila...pa mal bom šla v eno trgovino tam zraven pogledat, če majo kaj lepega user posted image ..no se še kaj tipkamo...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
30.12.2008 8:49:14   
claud
Groza... od groze groza!!! Jaz sploh ne bom hodila več spat!!! Na nobenmu boku ne morem, na trebuhu in na hrbtu itak niti po razno... Dans se bom za noge prvezala iz stropa dol!!!
Eh... Ne bomo jamrali, drgač bo še hujš

Balonchy- pod tole se pa podpišem...večkrat če je trebauser posted image

Aja, drugač pa dobro jutro!

Jst sm šla pa h mojim na obisk zdj pa kr nobenga doma...no ja...bojo že pršli, tačas bom pa jst spraznla mal hladilnikuser posted image

Ajvy- super za moževo božičnico!!!

Sunny- Ja za cunce une se mi je pa javla pa je rekla da mi bo dons še eno škatlo prpelala, tko da upam da tm pa bojo......

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
30.12.2008 9:41:14   
astor
Pozdravljene!

Sporočam vam veselo novicko da je user posted image PIKICA 5 s carskim rezem  v nedeljo (32.teden) rodila dva cudovita fantka user posted image TAJ 2005g in 43,5cm in user posted image MAJ 2045g in 44 cm....Vsi se dobro pocutijo (le Maj je se priklopljen na kisik)...

Kaj vec vam bo povedala sama...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lpuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
30.12.2008 9:44:53   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: astor

Pozdravljene!

Sporočam vam veselo novicko da je user posted image PIKICA 5 s carskim rezem  v nedeljo (32.teden) rodila dva cudovita fantka user posted image TAJ 2005g in 43,5cm in user posted image MAJ 2045g in 44 cm....Vsi se dobro pocutijo (le Maj je se priklopljen na kisik)...

Kaj vec vam bo povedala sama...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lpuser posted image

ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu astor)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
30.12.2008 9:50:53   
tanci29
dobro jutro..

jaz sem spet malo doma....ampak sem totalno out danes
spala sem kar na sedežni ker se mi ni dal do spalnice ob 2h ko sva se spet končno odločla da grva spat...sem tko jezna ker učer sem pa res hotla it ob 22...pa me je prepriču u kocke...joj
erik je spal hvalabogu do pol devetih in sem umes sam ene trikrat ustala da sem ga šla pokrit ker se tolk rita da se skos odkriva...

ajvy-superb za božičnico, pa za tvoje smotane šefe da so končno izpolnil papirje...mislm kot da morjo ne vem kakšen posel sklent da uspejo tole spisat...noro
petrap-a ti pa tkole motiš svojega pri spanju, ti porednica
kolumbo-sicer nisem brala za nazaj ampak sem tukile pogruntala da maste nov vlak...ja ful fajn...dobro da stoji skupaj...pri nas je vse v delčkih..user posted image
balonchy-ja ti si pa ena revca da takole slabo spiš...jest ko spim mi ni problema sam sem sama smotana ker grem prepozno spat
mala-super še za zadnje nakupe...kako kaj drugače..še vedno moraš samo počivat kaj?
deja-upam da bodo kmalu € na računu, je res zoprno ko ni nič gor...sej bo kmalu kaj prikapljalo

zdej pa tukile okol mene neki smrdi..ja sej čista plenica pa je blo trba takoj neki not nardit...
zajtrk smo pa spet ven spluvaluser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
30.12.2008 9:53:42   
tanci29
bravo pikica-čestitke...pa astor hvala za tko lepe novičke...
mi kar solzice tečejo

punce:sezona se je začelauser posted image user posted image user posted image user posted image

balonchy-ti pa maš spet malo dela z novim seznamčkom

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?