|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
29.12.2008 10:27:14   
sunny24
Jutro! Evo, pojedla sem, zdej se bomo pa počasi odpralvi malo vn...Jse spet lep sonček zuni in se mi zdi, da ne piha oz ne piha full.

balonchy, hvala za zajtrk!

ajvy, to pa si mela čudno spanje. To mi je že enkrat ena pravla, da je zadnja 2 mesca spala samo sede, k drugače ni mogla dihat...Joj, jst bi bla vsa polomljena!

majchy, a ti veš kolko je ura in ti si že vse to zrihtala??? Sam si bla pa  pridna!user posted image user posted image user posted image  Jst mam tudi to blazino (mi jo je balonchy poslala) in je ful fajn spat z njo, pa tudi če ji so podložiš za hrbet na kavču...Mi o je tudi moj dragi že zaplenu!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
29.12.2008 11:08:12   
cati
Dober dan user posted image

Samo na hitro ve katera kako je kaj s pikico??

Sem videla da ste govorile o porodu.
Mene ni strah samo razmišljam pa vedno bolj o EA sam me je malo strah le teuser posted image
Ja saj vem da sem čudna to sem že celo user posted image user posted image

Lep dan

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
29.12.2008 11:13:44   
Maksi1
Dobro jutro.

Jaz sem pa danes mal mačkasta. Včeri smo meli obiske in smo kockali skori do enih. Pol pa še nisem uspela zaspat. Ko pa sem zaspala, je že zvonila ura. Z mojim sva bila zmenjena, da vstanem ob 7.30 in se zrihtam za na CSD. In tako sem vstala, pospravla stanovanje (po obiskih je blo, kot bi udarila bomba) in sla na CSD (tako da to je urejeno). Od zdej naprej tako danes ne delam več. user posted image

Želim vam en lep sončen dan!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
29.12.2008 12:02:51   
Shuka
Dober dan, ura je že 12user posted image

Zdej se mi pa res zdi, da dnevi brzijo mimo meneuser posted image

Sem bla čez vikend pridna, oprala kar nekaj cunjic za malčka, pa tetra pleničk pa brisačk. No zdej se jih morm pa sam še likat spravituser posted image

Ej kdaj se dobi odločba od CSD za nego in varstvo otroka? A kera ve?

balonchy
- hvala za zajtrk, kako si ti? Se pikica kaj oglaša?

Ajvy
- kako Tarja?

Majchy
- kaj si kupila vse v lekarni?

vsem ostalim pupam pa lep dan.

< Sporočilo je popravil Shuka -- 29.12.2008 12:03:02 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
29.12.2008 12:08:06   
Čebel@
ola shuka!
jaz sem danes oddala dokumente na sociali in mi je rekla da dobim odločbo v začetku januarja........v lekarni sem pa kupila:hladilno mazivo,fiziološko v pumpici in v ampulcah,sterilne gazice,čaj za dojenje-to pa mislim da je bilo vse.....moram pa še v tosamo-mogoče jutriuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
29.12.2008 12:13:31   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ola shuka!
jaz sem danes oddala dokumente na sociali in mi je rekla da dobim odločbo v začetku januarja........v lekarni sem pa kupila:hladilno mazivo,fiziološko v pumpici in v ampulcah,sterilne gazice,čaj za dojenje-to pa mislim da je bilo vse.....moram pa še v tosamo-mogoče jutriuser posted image
Ojla majchy - odločbo boš kar hitro dobila, jaz sem jo v 1 dnevu, v ponedeljek oddala v sredo sem že imela doma odločbo za porodniško in za enkratno denarno nadomestilo namesto paketka. Kaj boš pa kupila v Tosami?

Midva bova šla ta teden ali pa najkasneje naslednji eden po te kozmetične dodatke.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
29.12.2008 12:20:03   
Čebel@
čaki grem pogledat na seznamčekuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

no torej:tetra planice,vložke,zložence za popek,blazinice za prsi,gate za enkratno uporabo-pa ziher bom še kej najdlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
29.12.2008 12:28:26   
NO pa se še jaz javim na hitro ker danes ni moj danuser posted image  že včeraj zvečer ni bil in se je samo nadaljeval v današnjegauser posted image ...

Videla sem da ste imele včeri pogovor glede poroda jaz pa rečem takole če rodim tako kot Lauro sem lahko zelo zelo srečna oz.pravijo da je drugič lažje pol bi bila pa še bolj vesela...

Pikica se še ni nč javila upajmo na najlepše novičke iz njene straniuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

KOmentirala pa vas ne bom ker sem tko vse pozabla nisem jaz tko pridna kot naša ZLATA AVJY...

Uživajte in imejte se lepo na današnji turobni ponedeljek čas pa beži z neizmerno hitrostjo...aja pa nisem tako pridna kot vse ostale tle nimam še nč oprano in nč zlikano za našo malo miss bom pa takoj po novem letu sem si dala nalogo...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
29.12.2008 12:32:12   
Čebel@
cita.......če ni tvoj dan ti samo pošiljam  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....sem jaz ena tistih ki se bojo v začetku januarja spravile na mini cunjice

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
29.12.2008 12:35:27   

cita.......če ni tvoj dan ti samo pošiljam  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....sem jaz ena tistih ki se bojo v začetku januarja spravile na mini cunjice

hvala za objemčke ki jih potrebujem...ja no pol pa še dobro da nisem sama na tem da bom mogla delat januarja za naše male pikice...jaz bom mogla kar pohitet pri pripravah da nas slučajno ne prehiti kot nas je Laura kar mal smo pripravljeni tudi na to oz.sem se že nekako spijaznala s tem...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
29.12.2008 12:37:18   
Čebel@
saj imava še neki časa.......nič ne prehitevi......najprej grem jaz ti pa za mano-ne velja prehitevati po leviuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
29.12.2008 12:41:05   
Čebel@
evo cita sem ga najdla posebi zate:
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
29.12.2008 12:44:26   

saj imava še neki časa.......nič ne prehitevi......najprej grem jaz ti pa za mano-ne velja prehitevati po leviuser posted image

sej ne da bi želela prehitevat ne po desni in ne po levi ampak bomo videli kako močno se bo ponovno mudilo naši miss v maminem bušijuuser posted image user posted image user posted image  če bo po sestri pol bomo kr kmlu v začetku februarja že zibaliuser posted image user posted image user posted image ...bomo videli kako bo samo upam da bo vse tako kot mora bit in nč druga si ne želim moja Laura če bi bilo mogoče bi najraje da rodim kr sedaj že da dobi sestrco ampak dobro ve da moramo še mal počakat...Da jo bomo razveselili in da bo videla svojo sestrco kjer jo je nazadnje na nauhalni bo šla z mano na UZ 09.01 ki ga imam samoplačniški tudi jaz komaj čakamuser posted image user posted image user posted image  da vidim kako napreduje naš zakladek...

In kaj počneš lepega danes??

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
29.12.2008 12:45:51   

evo cita sem ga najdla posebi zate:
user posted image

dobro je tole...HVALA

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
29.12.2008 12:48:36   
Čebel@
ja user posted image user posted image user posted image  naj kar počakajo v pečicah dokler ne bo njihov časuser posted image user posted image user posted image

zdele bova z mojim kosilčkala,potem greva pa po pod in kuhalno ploščo tko da jaz odhajam

lep dan še naprej

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
29.12.2008 12:52:55   

ja user posted image user posted image user posted image  naj kar počakajo v pečicah dokler ne bo njihov časuser posted image user posted image user posted image

zdele bova z mojim kosilčkala,potem greva pa po pod in kuhalno ploščo tko da jaz odhajam

lep dan še naprej

dober tek vama želim in ne preveč zapravljatuser posted image user posted image user posted image ...uživajta

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
29.12.2008 13:24:21   
Shuka
Cita - naj gre ponedeljek mimo in naj torek ne bo enak.user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
29.12.2008 13:37:35   
baki
vidim da vse kr kupujete. meni pa kr na dom  pripeljejo.dons mi je kolegica pripeljala vozicek hauckov rjavo siv ful je lep samo oprati ga moram.pa ne gre kaj v pralnega tk, da ga morem na roke pa tudi susil se bo bol dolgo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
29.12.2008 13:46:49   
Urša08
Ojla!

Se malce javim. Čas leti, skoz se neki dogaja, se potepamo, malce počivamo,...

Tudi meni je uspelo vse cunce oprat. Tako, da je previjalna komoda že polna. Še postelninci za zibko moram zlikat, pa par tetra pleničk in bo vse tipi topi. Čaka me še nakup kozmetike v lekarni in priprava torbe. Imam pa še 33 dniuser posted image .

No sedaj vas grem pa mal za nazaj prebrat.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
29.12.2008 14:10:10   
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Cita - naj gre ponedeljek mimo in naj torek ne bo enak.user posted image

HVALA upam da bo res drugačen torek...

In kako si ti kaj Shuka??

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
29.12.2008 14:45:16   
akvalina
ojla!

kako ste kejuser posted image ?

men se zdi danes tako zaspan user posted image  dan???

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
29.12.2008 15:07:31   
diamantina
Dan!

Jaz sem ravno danes zložila v omaro vse oprane in zlikane cunjice s tetra pleničkami vred. Juhej. user posted image  user posted image  user posted image  Saj nisem imela ravno veliko cotik, ampak se je kar nabralo za eno celo stojalo, brez pleničk. Zdaj mi manjka samoa torba za v P in nekaj malenkosti za kupit (gatice za enkratno up.).

A je pikica že rodila?!?!?! Wow, ja sej dvojčki so tako malo hitrejši, če pa prav pomislim, pa tudi meni ne manjka več tako zelo veliko - še točno 40 dni. UuuuUUUUuuuUUUUuuu!!! user posted image  user posted image  user posted image

Jaz pa se danes, za razliko od prejšnjih dni, dobro počutim, nisem tako urujena in zaspana, tako da upam, da vse, ki se slabše počutite, čim prej mine.

Glede spanja se pa pridružujem tistim, ki najlažje spijo v čudnih položajih, samo normalno leže ne. user posted image   

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
29.12.2008 15:10:14   
Pupka

Pupka is back in da house

Me pa tolko časa ni blo, da ne bom brala za nazajm ker grem stavt, da bi glih do februarja končala!

Upam, da ste še vse 2v1. Jaz sem zadnjič enkrat pa res mislila da me bodo morali peljat, ker me je celo noč tako zvivalo da  joj. Pa še mama me straši da se mi je trebuh spustil, kar so opazili tudi drugi! Ampak zaenkrat ostajam še 2v1 in glede na besede G bi blo dobro vsaj še doober teden!

Danes sem nosla papirje na CSD. Mojga je moral podpisat moj ati, ker je šel danes nazaj domov še nekaj uštimat in mi je šele zjutraj dal papirje in ko sem pol pregledovala sem opazila da se ni podpisal- on je bil pa že na Vogrskem.

Je pa božiček prnesel vrtiljak, pa ene hlačke, pa bodija, pa še enga plišastega pajacka! Je user posted image dobil več kot jaz user posted image

Drugače pa spim tako slabo da ni res... Obvezno vsake dve uri na WC in ko pridem nazaj ne morem zaspati... Pa se obračam kot oddojek. Včeraj zvečer me je za povrh vsega še nenormalno srbela koža.... CELA- od glave do pet! Ne vem od česa... Sem se stuširala fajn, pa še namazala faaaajn, pa ni nič pomagalo. Sem mislila da se mi kmali zmeša- res! Pol me je pa moj stisnil, ker je alergičen na čohanje.... pa me lepo božal... pa sem zaspala in celo noč kar solidno spala potem!

Še največ preglavic pa mi povzroča sedenje, ker če mal dlje časa sedim se user posted image tako čudno nekam obrne, da ko vstanem mam občutek da ga/ jo bom zgubila!

Saj samo še malo pa bo!

Upam da lepo preživljate te zadnje dneve... ne samo tega leta ampak tudi nosečnosti! Se oglasim spet kaj ob priliki! In upam da ne po takem dolgem obdobju!Da vas bom lahko mal bl sproti spremljala!

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
29.12.2008 15:13:08   
lilcha
Ojla!
Kako smo?Jaz žal že od božiča bogica bubana user posted image user posted image user posted image , sem najprej mislila da je sam prehlad pa se mi vse bolj dozdeva da mora bit to ena viroza k še kar traja in traja.No upam da bo do Novga leta kej bolš,k ga  nebi rada dočakala bolana.
Drgač sem bla pa dons že v laboratoriju-dala kri,pa po bolniški list sem šla k zdravnici, pa še na CSD sem nesla vse papirje.Pa mi una na CSD reče da dobim odločbo enkrat po novem letu, denar mi bojo pa šele februarja nakazal user posted image user posted image user posted image .Kr neki.Sem upala da bo že januarja.Pa dobr sam da bo.

Pa jaz tudi še nisem nič prala za user posted image ,ker sem rekla da bom začela s pripravami takoj po NL.Sam kolkr vas berem mate ful velik cunjc,jaz jih nimam tolk ker mi vsi pravjo da ne rabiš velik ker da itak takoj preraste,itd.Tko da nevem no,tud št. 56 nimam nič-tud pravjo eni da niso mogl nikol oblečt ker da je blo takoj premejhn.Ne vem no.Kaj ve pravte na to.

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
29.12.2008 15:27:03   
Katjusa
hej pupe:)

jst spet perem in zlagam za bebiko mam še en stroj za oprat pol sem pa res konec sam tega bom najdlje odlašala k so pleničke in ji bom mogla še zlikatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oblekce sem mal zrečla tak da vsega ne bom obdržala k bi blo čist preveč slikic vam pa ne bom lepla k se mi je ena javla da bi vzela in če ne bo vsega vzela vam pol še kej prlepim če bo katera kej hotla....

Tud jst nimam skoraj nič št 56 tud tisto kar je tak malo sem kr dala stran sploh k mam še ene 2-4 stvari 50 št in to je blo nam ob rojstvo premalo in glede na to da pričakujemo spet velikega (oz. debelega) dojenčka nima smisla šparat.... tak al tak me pa ne moti če ma mali malo večjo zadevo na sebi k jst tud nimam rada prtisnjeno rokavčke pač malo zaviham če so predolgi na nogice se pa dajo copatki in nič ne opleta tak da mam vse v številkah 62 in 68 sicer je pa tako določeni 68 so enako veliki k 62user posted image tak da je tak al tak težko vedet kolk maš številko imam en koppletek 56 pa je točno tako velik k 68 pajac k smo ga nosli nekje pr 3-4 meecih.... tak da sem si ko sem zlagala merla velikosti tak da mam čist tamele na vrhu in pol mičkano večje bolj spodaj.....

Tamali mi dons spet ni zaspal kot je treba zdej k je pa zaspal je pa zeme prepozno, da bi šla k ga bo trena kmal zbudit, da ne bo pol zvečer spet problem za spanje... se vid da je bil ato par dni doma in da ni blo ritma je pol takoj vse narobe.....

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?