|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
29.12.2008 18:40:35   
Urša08
Ajvy sem zasledila, da nisem edina k je mela tako dolgo popadke. Meni so se začeli na nedeljo zvečer, rodila pa v torek ob 8 zjutrej. Kako to zgleda....joj noro, en cajt na 5 minut pa na 10, pa 7, pa spet 5,..sem šla že v ponedeljek ob 2 zjutrej v porodnišnico, pa potem bi me tam zadržali al pa poslali domov, sem šla raje domov, no naslednji dan ob 2 zjutrej mi je pa še voda začela odtekat. Edino kar mi je žal je to, da sem med popadki ležala namesto, da bi se skušala gibati, ker če bi se gibala bi najbrž pospešila začetek rojstva. Je pa res da so me totalno izmučli popadki.

majchy super za kuhalno ploščouser posted image user posted image user posted image

Se pa pridružujem vsem tistim, ki ponoči kej preveč ne spijo. Se premetavam iz enga boka na drug, pa sploh ne najdem taprave lege. Sem zjutrej taka k cunjauser posted image

Shuka zlato mamico mašuser posted image user posted image user posted image

Punce jaz se grem pa jutr ment za epiduralno. Sem jo mela že pr Nejcu in mam spet namen s pomočjo EA rodit.

Grem mal na kavčka

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
29.12.2008 18:49:30   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
Punce jaz se grem pa jutr ment za epiduralno. Sem jo mela že pr Nejcu in mam spet namen s pomočjo EA rodit.

kak si upate da vam v hrbtenico nekj pikajo? jst bi se tega bolj bala (sicer verjetno brez razloga sam vseen) kot karkoli drugega... aja carskega se tud tok bojim k epiduralneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
29.12.2008 18:59:42   
Katjusa
kje ste čvekice jst mam mal časa pa mi je dolgčasuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
29.12.2008 19:22:48   
Čebel@
evo meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zapravla v roku 10 minut več kot 100 evrovuser posted image user posted image user posted image -podiram rekorduser posted image user posted image ............v tosami sem vse nabavila(še en kompletek za 8e-se nisem mogla upretuser posted image ),potem sem šla pa še  v pikapolonico in sem kupila jogi,podlogo,stojalo za baldahin in termometerček za vodo+zrak........no tko da sem fertik s temi nakupi.........aja sem šla še v  mercator po persil sensitive(ga je ena od vas priporočala) da bomo oprali hanino posteljnino in cunjice........petra....sva tudi midva gledala tiste torbe za na voziček-niso nič posebnega in tolk drage tko da bom jaz po vsej verjetnosti imela rizak in ga dala v košaro pod vozičkom pa je

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
29.12.2008 19:24:20   
cati
Punce ne boste  verjele v nobeni mariborski lekarni nimajo testa za ugotavljanje če ti uhaja plodovnica.

Bom počakala do jutri in šla do ginekologinje če bo še kaj ker sedaj ni nič več izcedka pikica pa veselo razgraja po trebuščkuuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
29.12.2008 19:29:48   
Čebel@
cati.....ti dam prov da greš do g,da te vsaj pomiriuser posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
29.12.2008 19:48:42   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Oj, Shuka - dobro sem. Sej te težavice mi ne predstavljajo neki, s čimer bi se obremenjevala. In dokler razmišljam pozitivno, je vse ok. Komi pa čakam, da moj naredi pohištvo za v sobico, da potem operem in zlikam cunjce. V januarju pa me še čaka 2. del nakupov (jogi, posteljnina, kozmetika). Kaj pa ti, kako si?
Ja gnezdenje se začenja, sam nismo pa še pospravljati ali preurejati stanovanja začelo, bomo med prazniki k je moj doma pa bo delal k zamorčuser posted image user posted image user posted image , pol pa po praznikih v nabavo še preostalih stvari kar se kozmetike tiče, pa še torbo si moram pripraviti just in case. Mah se ne obremenjujem, tudi če me kaj preseneti, bomo že.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
29.12.2008 19:51:19   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Punce ne boste  verjele v nobeni mariborski lekarni nimajo testa za ugotavljanje če ti uhaja plodovnica.

Bom počakala do jutri in šla do ginekologinje če bo še kaj ker sedaj ni nič več izcedka pikica pa veselo razgraja po trebuščkuuser posted image
Tudi tu na RR se najdejo teme za te Al Sense vložke, pa si malo preberi če imaš čas kaj so rekla dekleta o teh vložkih, jutri pa kar v P. do g.

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
29.12.2008 19:53:28   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

kak si upate da vam v hrbtenico nekj pikajo? jst bi se tega bolj bala (sicer verjetno brez razloga sam vseen) kot karkoli drugega... aja carskega se tud tok bojim k epiduralneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jest sicer ne razmišljam o EA me pa bolj skrbi kako bo pikica ven prilezla ko mam tolk ozko nožnico, da se ne bo zadavil med lezenjem venuser posted image No me pa zanima kake so to bolečine, očitno sem mazohistkauser posted image , sej pol mi bo pa žal da si je nisem omislila ko bo prepozno.user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
29.12.2008 19:58:54   
sunny24
Čer še enkrat! Evo, zdej mam pa zadosti za danes...Jutri nadaljujemo malo akcije. Danes nam ni uspelo it po barvo, tko, da gremo jutri. Pol pa upam, da začnemo končno sobico rihtat po novem letu...In naše stanovanje je ratalo večje...user posted image user posted image user posted image
Zdej pa mam malo romantike v stanovanju, smo prej pržagal svečke, pa lučke...Prov lepo je!user posted image

Pikica se še zmiri ni nič oglasla...user posted image

Kaj počnete? Ene vidim, da ste lepo zapravljale...Sej malo je pa treba, ne?user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
29.12.2008 19:59:52   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Jest sicer ne razmišljam o EA me pa bolj skrbi kako bo pikica ven prilezla ko mam tolk ozko nožnico, da se ne bo zadavil med lezenjem venuser posted image No me pa zanima kake so to bolečine, očitno sem mazohistkauser posted image , sej pol mi bo pa žal da si je nisem omislila ko bo prepozno.user posted image

evo jaz popolnoma istouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
29.12.2008 20:01:40   
Čebel@
sunny.......glede zapravljanja:malo je treba,ne pa preveč(kot npr. jazuser posted image ).........boste meli lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image glej da potem slikice nalimašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
29.12.2008 20:07:59   
sunny24
Ja, bom dala slikice, pole, k bo sobica fertik!user posted image  Boste mogle še počakat malo!user posted image

Ma kaj misliš, da sam ti zapravljaš preveč? Sicer pa, treba je nabavit stvari in na žalost znajo trgovci na te stvari kar nabit cene, tko da...

Sam vi ste res mazohistke...user posted image  Mene niti malo ne zanima, kako boli porod, pa tudi če mi metrsko iglo dajo v hrbet (kljub moji fobiji na igle)...user posted image user posted image user posted image  Če pa ne bo cajta za EA, bomo pač šli naravno skozi...Od vsega me še najbolj skrbi, k (če) ti dajo tistega metulčka v žilo na roki, k to mene svinjsko boli k jo maš not full časa in ne moreš lepo migat z rokami!user posted image  Sem čudna, ne?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
29.12.2008 20:11:49   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Ja, bom dala slikice, pole, k bo sobica fertik!user posted image  Boste mogle še počakat malo!user posted image

Ma kaj misliš, da sam ti zapravljaš preveč? Sicer pa, treba je nabavit stvari in na žalost znajo trgovci na te stvari kar nabit cene, tko da...

Sam vi ste res mazohistke...user posted image  Mene niti malo ne zanima, kako boli porod, pa tudi če mi metrsko iglo dajo v hrbet (kljub moji fobiji na igle)...user posted image user posted image user posted image  Če pa ne bo cajta za EA, bomo pač šli naravno skozi...Od vsega me še najbolj skrbi, k (če) ti dajo tistega metulčka v žilo na roki, k to mene svinjsko boli k jo maš not full časa in ne moreš lepo migat z rokami!user posted image  Sem čudna, ne?user posted image
Pač ne boš migala z uno roko ko boš mela metuljčka v žiliuser posted image , nisi čudna, sej je zoprni občutek ampak ti dajo tako da ne bo tolk krize.

No opcije so še vse odprte, mene sicer igel ni strah sem si jih v življenju že veliko dala in se jih ne bojim, tko da tud če mi bojo kero konjsko dali ne bo tak bavbavuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
29.12.2008 20:18:02   
sunny24
Joj dej nehi, ko sem bla februarja v bolnici, sm mela cel dan tistga klinčevega metulčka v žili in tko me je bolelo...Pa še v desni roki, tko, da je blo sploh super! Še ko sm šla na WC si nism niti pošteno mogla obrisat ta zadnje...S ta levo je pa bolj težko...user posted image user posted image user posted image
Je pa res, da sem ga mela v žili gor, s kjer ti kri jemljejo, k dol mi ne najdejo žile...user posted image

Mah, bo že! Pa še po EA menda dobiš kateter za nagrado...To bo tudi "fajn"...Se že sprašujem, kdo je zdej večji mazohist...Jst, k hočem EA al vi, k greste brez vsega...Verjetno jst, ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
29.12.2008 20:18:58   
Čebel@
sploh ne govori okoli cen.....sem v tosami nakupla kar rabim pa še to ne na zalogo in sem dala čez 60 evrov-nisem si predstavljala da bom glih tam toliko zapravla-no sem pa neki prišparala ker konec koncev je v tosamini trgovini malenkost ceneje kot recimo v pikapolonici ali pa v BC

mene je igel in bolečine groza,ampak se skos prepričujem da bo itak moj zraven,da če bo karkoli narobe bojo meni in hani že pomagali......drgač dam pa karkoli čez samo da bo moja pupa ok

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
29.12.2008 20:26:40   
sunny24
Ja, sej takoj ko kej več kupiš, je račun hitro na čez 50 evrov. Ma jst morem sam še v lekarni nabavit fiziološko, alkohol, lanolin, bepanten in gate, za user posted image  pa še banjico, jogi, podlogo za na previjalno in postelnino. Ostalo mam že vse...Pa tudi to bo hitro naneslo okoli 200 evrov, če ne še kaj več...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
29.12.2008 20:28:44   
Shuka

Joj dej nehi, ko sem bla februarja v bolnici, sm mela cel dan tistga klinčevega metulčka v žili in tko me je bolelo...Pa še v desni roki, tko, da je blo sploh super! Še ko sm šla na WC si nism niti pošteno mogla obrisat ta zadnje...S ta levo je pa bolj težko...user posted image user posted image user posted image
Je pa res, da sem ga mela v žili gor, s kjer ti kri jemljejo, k dol mi ne najdejo žile...user posted image

Mah, bo že! Pa še po EA menda dobiš kateter za nagrado...To bo tudi "fajn"...Se že sprašujem, kdo je zdej večji mazohist...Jst, k hočem EA al vi, k greste brez vsega...Verjetno jst, ne?user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image ja to pa je vprašanje zdej user posted image user posted image user posted image

Ah vse bomo preziveleuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
29.12.2008 20:29:06   
Čebel@
samo ker take stvari pač rabiš pač jih moraš kupiti(ne moreš reči da ne boš kupil uložkov ko pa veš da jih boš nucal)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
29.12.2008 20:32:21   
Shuka
Majchy - a praviš da v Tosami niti ni tolk ceneje kot drugod, že res, da zame ni daleč ampak sem mislila, da prihraniš več kot drugod, ker če je 10€ razlike bom sam tolk za benz zapravila, da pridem do tam in nazaj, pol je pa res vseeno kje to nabavim. Pa a si dobila hlačke za enkratno uporabo, na netu jih nimajo na Tosamini stani.

Kje naj bi se pa podloga dobila za v posteljico, tista da ne premoči pene ali jogija? a kej veste?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
29.12.2008 20:33:51   
sunny24
shuka, ma itak, da bomo vse preživele!user posted image   Bomo potrpele, k je darilo na koncu neki najlepšega, kar se nam bo zgodilo!user posted image

majchy, se strinjam s tabo ja. Sej pravim, znajo izkoristit točno tam, kjer je nujno kupit. Jst sem nardila eno mini zalogo teh vir80, pa dva paketa sm si kupla tudi te vir sam une s krilci...Ma itak bom po mojem še rabla, ma tisto bom pol sproti nabavla...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
29.12.2008 20:34:42   
rebeka84
shuka- jaz sem te podloge kupila v rutarju 70x100 cena:13€

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
29.12.2008 20:35:36   
sunny24
shuka, jst sem jo kupla v sanolaborju za 13 evrov (ta majhna), pa eno sem uzela tudi ta veliko (27 evrov)-da ne bo kakega presenečenja in mi ne bo voda odtekla v postli, k pol adijo jogi...so pralne na 90, pa tudi v sušilca jih lahko daš.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
29.12.2008 20:36:02   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Majchy - a praviš da v Tosami niti ni tolk ceneje kot drugod, že res, da zame ni daleč ampak sem mislila, da prihraniš več kot drugod, ker če je 10€ razlike bom sam tolk za benz zapravila, da pridem do tam in nazaj, pol je pa res vseeno kje to nabavim. Pa a si dobila hlačke za enkratno uporabo, na netu jih nimajo na Tosamini stani.

Kje naj bi se pa podloga dobila za v posteljico, tista da ne premoči pene ali jogija? a kej veste?

jaz sem prišparala vse skupaj ene 5 evrov(mogoče 10)pa sem dost blizu doma.........ja tko je da recimo BC vzame še par centov na komad zase in potem se pozna.........hlačke sem dubila v tosami ja.......če hočeš grem poiskat račun pa ti povem za kok sem kej dubila?.....glede nepremočljive podloge:sem jo kupila v pikapolonici,imajo jo pa tudi v BC(mislim da je cena ista)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
29.12.2008 20:38:14   
Čebel@

majchy, se strinjam s tabo ja. Sej pravim, znajo izkoristit točno tam, kjer je nujno kupit. Jst sem nardila eno mini zalogo teh vir80, pa dva paketa sm si kupla tudi te vir sam une s krilci...Ma itak bom po mojem še rabla, ma tisto bom pol sproti nabavla...
od uložkov sem uzela 3 pakete vatirancev(5 jih je v paketu) in 2 paketa vir 80.....sej pravim smo pa tok blizu do tosame da se moj zapelje tja in v 10 minutah imam frišen uložek

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?