|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice iz MB in okolico
13.1.2009 19:45:27   
vanilla
Dobr večer punce...
Ebetka, bravo za morfologijo user posted image . Naj te potolažim, da mam jaz tut nekvalitetno slikco iz morfologije... Sam sm si verjetno sama kriva, ker ko smo delali ultrazvok sem bila kar tiho skos in samo gledala z odprtimi usti našo dojenčico, vmes pa nisem nič vprašala kje je kaj user posted image . G je samo zadovoljno govoril, kako punčka pridno raste, kako se vsi organi vidijo, kako je povsem normalno razvita itd itd.... In meni je blo to povsem dovolj, da sem se pomirila. Potem pa je sprintal slikice in ga nism nič vprašala, kako točno je mala obrnjena in kje je kaj - slikce doma namreč nism znala razbrat, hehe.... Na eni vem, da je samo glavica, ampak ne vem, kam je obrnjena - a z obrazom proti meni, al iz profila al kako, hehe.... Ampak sej je ok, sej bo še možnosti za slikce, pa itak bomo kmalu v živo vidle svoje otročke, tako da.....
Me prav zanima, kako bova midve rodili, ko pa imava rok skoraj na isti dan.

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
13.1.2009 21:41:31   
majska pikica
Oi punci

HIHI Vanilia malo pa se ti moram nasmejat ko tako iz srca govoriš o slikicah.Sedaj sem ravno vzela svoje v roke in jih veselo gledam.
Ah kaj pa se glede poroda tiče pa se res dobro sprašuješ res bi bilo zanimivo ko bi na isti dan rodili.Kaj pa veš mogočaj pa mene porod prehiti in bom nekje v začetku.Potem bi se vama pridružla.Sedaj pa sem že vsa neučakana in res komaj čakam da imam v petek morfologijo ker imam toliko vprašanj. Pa saj ni več daleč.
Ebetka kako napreduje tvoj prehlad upam da se je že poslovil.
Sedaj pa grem počivat ker me user posted image  že kar pošteno suva.
Vanillia še dva dni in potem uživanje do konca.Naj ti hitro mineta pa glej da ne boš preveč solzic točila ob odhodu ker verjami da ti mesci kar prehitro minejo.

LEPO SPITA BOŽAJTA TREBUŠČKE IN UŽIVAJTA

PAPA

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 52
14.1.2009 7:58:45   
ebetka
Dobro jutro,

danes pa sem komaj prišla v službo - hodim sicer peš in mi je ta led kar pošteno nagajal...sploh sedaj, ko se je potrebno še toliko bolj paziti, da ne "štrbunknem" po tleh. No, ampak mi je nekako uspelo.
Glede slikic - vanilla vidim, da si tudi ti na istem kot jaz, pikica, upam, da bodo vsaj tvoje boljše in boš lahko še dolgo gledala svojga otročička.
Glede na to, kako blizu imamo roke bi bilo super, če bi vse nekako rodile na približen datum, škoda le, ker ne bomo v isti porodnišnici, potem bi šele bilo veselje.user posted image
Jaz pa moram sedaj še enkrat ven na mraz, sneg in led, ker imamo en del podjetja na drugi lokaciji tako da bom še malo hodila kot po jajcih do tjauser posted image , upam, da pridem cela nazaj. Prav ne da se mi pa še tako močno sneži, da bom vsa premočena. sicer pa glede na to, da že vso zimo jamram kdaj bo končno snežilo - no, tukaj je, zdaj pa uživaj!

Punci, naj vama bo toplo in uživajta v pogledu na belo naravo.

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 53
14.1.2009 9:44:33   
SANEK1
Dobro juto...
Nisem pozabla na vas, samo mi čas trenutno nekak ne dopušča RRuser posted image  user posted image user posted image
Sem zamudnica z diplomo in bi rada to še pred majem spravila pod streho, zato če se le da vsak dan, dokler ne grem po malo v vrtec pišem diplomsko. Sicer tu pa tam pokukam na RR, ampak vem če bom začela kaj pisat, bom pol spet cel san prilimana goruser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa sem na žalost pozabla, kaj sem vam htela napisatuser posted image user posted image user posted image
Ko se spomnim, se spet javimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 54
14.1.2009 11:43:45   
ebetka
Pozdravljena Sanek,

lepo, da nisi pozabila na nas user posted image . Ti kar zrihtaj svojo diplomo čimprej, če boš pa imela kaj časa vmes se pa le javi.
Pa veliiiiiiiko sreče pri končanju faksauser posted image !!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 55
14.1.2009 13:09:04   
ebetka
Oj,

samo nekaj me zanima - ali se bo (ali se je že) katera odločila za 3D ultrazvok in kje?

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 56
14.1.2009 13:58:09   
majska pikica
Oi

lepo to Sanek da nisi pozabila na nas pa saj te razumemo da imaš  sedaj veliko dela z diplomsko.
No pa saj boš enkrat imela čas za nas.
Ebetka ti pa le glej da se ti ne spodrsne je veni kar fejst ledeno.
Za enkrat bodite pridne in uživajte

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 57
14.1.2009 14:02:23   
majska pikica
Ja jaz grem k Pelkičevi na Gregorčičevi v mariboru.Pri njej sem bila tudi na NS in je ful vredu.

Neposredna povezava do sporočila: 58
14.1.2009 15:07:33   
ebetka
Aha, Pelkičeva je tudi moja osebna ginekologinja in ravno razmišljam ali bi šla na 3d ali ne... še ne vem. Imamo po tudi pri nas v porodnišnici nov uz aparat in je tudi 3d, ravno včeraj ko sem bila na morfologiji sem ugotovila. Samo je  pa po moje tudi tam potrebno plačati...moram se še pozanimati.

Neposredna povezava do sporočila: 59
14.1.2009 15:46:10   
majska pikica
Oi
Ebetka potem pa mi lahko ti pomagaš in mi poveš ali so točni za morfologijo ali pa zamujajo jaz jo imam v petek ob 9.45 v porodnišnici ker moja G nima dovolj dobrega UZ in mi je dala napotnico za v porodnišnico.Pa še to ker pri prvih dveh tega nisem imela me zanima kako dolgo traja pregled in ali ti vse razložijo.
Joj sem tečna ko toliko sprašujem ampak kaj naj če pa imam prvič tak pregled.
Aja za 3D pa mislim da se pri Pelkičevi plača v njeni zasebni ambulanti če se ne motim je nekje 80 evrov.Nisem o ceni prepričana.user posted image

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 60
14.1.2009 16:32:47   
ebetka
Pikica, morfologija v mb porodnišnici poteka tako, da na datum, ko si naročena prideš tja ob točni uri in najprej čakaš, da ti poberejo knjižico in napotnico, potem spet čakaš, da prideš na vrsto - včasih zelooo dolgo in so že vse tam tečne, včasih pa "samo" 20 minut čez naročeno uro, kot sem npr. jaz in je še sestra rekla, da "danes pa res gre hitro".
Uz pa je po moje zelo odvisen od zdravnice. Jaz sem naletela na eno, za katero pravijo da je ful vredu (mlada, mislim, da se piše Kuder) in je pogledala zelo na hitro, srček sicer zelo podrobno in rekla "lepi baby je, pridno raste" in to je bilo to. Jaz nisem NIČ videla, kot sem že napisala in tudi na sliki se nič ne vidi.
V izvidih potem vse lepo piše, sicer ne vem kako, glede na to, da je ona res izmerila samo glavico, stegnenico in pregledala srček (od kod potem podatki o posteljici, plodovnici, mehurju, ledvicah, možganih.....????) - mogoče je pa a novi uz tako dober, da kar sam vse izračuna user posted image .  Tako da sam pregled ni trajal dlje kot 5 ali pa max. 7 minut.
Upam, da bodo tebi kaj več razložili zraven, jaz sem bila malo razočarana.
No, tako, upam, da ti je moja izkušnja kaj v pomoč, polagam ti pa na srce, da sprašuj!!Jaz nisem in mi je kar malo žal...ponavadi ko pridem k zdravniku vse pozabim in sem tiho user posted image .
Glede 3d pa vem, da plačaš v zasebni pri njej - tako kot na nuhalni.

Neposredna povezava do sporočila: 61
15.1.2009 11:16:21   
vanilla
Dobro jutro oz. že dobr dan...
Evo, danes je moj prvi dan dopusta oz. prvi dan, ko mi ne bo treba v službo še zelooooo doooolgo....do naslednje pomladi.
Hm, mešani občutki.. Včeraj sem bila kar malo nostalgična, ko sem po poslovilni odhajala od sodelavcev... Je pač pasalo vsak dan bit v družbi. Čeprav, ko se spomnim vsega stresa in koliko dela bi me zdaj čakalo z zaključkom za 2008.. brrr, boljše, da sem doma. Sem pa včeraj vozila po obupnih razmerah zaradi snega.
Glede 3D - jaz tudi malce razmišljam o tem. Bom povprašala pri G naslednjič, ko grem (zdaj konec januarja).
Joj, kakšna zimska idila je zunaj, prav lepo... Če bi imela že kakšnega otročka, bi prec švignila s sankami ven user posted image .

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 62
16.1.2009 8:07:01   
ebetka
Dobro jutro !

Vanilla, želim ti lep preostanek nosečnosti ko si prosta in si lahko res še vzameš čas zase (od maja dalje ga več ne bo user posted image ), tako da uživaj kolikor se da. Pikica, ti pa itak to že prakticiraš kar nekaj časa...
Jaz pa še kar v službo do marca...pa mi ni najbolj več..ampak bomo že dočakali.

Kako so kaj vajini trebuščki, pridno rastejo in tamali brcajo? Moj je v zadnjem tednu kar zrastel tako da zdaj pa ni več tako majhen kot so mi vsi govorili user posted image .

Lep petek in predvsem vikend vama želim!

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 63
16.1.2009 9:04:57   
Poloma
Hej vsem :)

Do sedaj sem predvsem sodelovala pri majčicah 2009, pa jih je večina iz drugih koncev Slo in kr se ravno dogovarjajo za kafe sem rekla, da morem pogledat če se kje skrivajo še kake Mariborčkanke za kafe :) Tako da - evo še eno majčico iz štajerskega konca :)))

Sem še študentka, iz centra MB, rok imam 20. maja, dobili pa bomo pubeca - tak da vse mamice pupik...pripravite se :)) To je blo tak na kratko/hitro :))

A je katera za kak kafe kdaj? No jaz se sicer mam še za učit, ampak kako urco si bi pa lahko vzele za čvek, ni res? Ja sej vem...komaj pridem sem gor pa že gnjavim z srečanjem, samo... :)))

Nič, lepo bodite pa upam da me sprejmete medse!

Pobožajte trebuščke!

Papa

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 64
16.1.2009 15:57:52   
majska pikica
Oi punce

Danes prihajam iz morfologije in je vse ok. HAHA IMAMO FANTEKA. No ja in pa baje je težek za svoje tedne 728g ne vem al je to res dost al ne.
Poloma dobrodošla med nami smo te vesele in upamo da ostaneš v naši družbi.
Ja za kavico pa bi se dalo zmenit vsaj iz moje strani sem vedno za mislim pa da tudi Ebetka in Vanilla si bosta kdaj vzeli čas.
No pa naj še vam povem da si bom ta vikend dala duška na tem forumu kajti od ponedeljka dalje bom v bolnici zaradi preiskav in upam da ne bom dolgo. Toliko za zdaj.
Ah sem skoraj pozabila a so vam tudi povedali težo bebik.
Trebušček pridno raste so me pa danes skoraj na ctg dali namesto na uz so mislili da sem že preko roka no ja meni se trebušček ne zdi tako velik.
Poloma še enkrat prisrčno dobrodošla med nami za kavico sem pa vedno.user posted image
JUHU končno se je nekdo spomnil hihihihi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 65
16.1.2009 18:40:16   
SANEK1
Dober večer še iz moje strani...
Majska pikica, čestitke zauser posted image  in za morfologijouser posted image user posted image user posted image , za naslednji teden pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poloma, dobrodošla user posted image user posted image user posted image
Jaz sem tudi takoj za user posted image ...
Vanilla, zdaj pa le uživaj...super za dopustuser posted image user posted image user posted image

Ebetka, tudi marec po hitro tu, 1x, 2x...se boš obrnila in že bo dopust tuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz o mojem trebuhu raje ne bi, ker so me že pri prvi user posted image v 7 mesecu pošiljali rojevat oz. so me spraševali če imamo dvojčkauser posted image user posted image   Ene pač nismo suhice in mamo še od prej zalogiceuser posted image . Meni je všeč in zaenkrat še ni motečuser posted image
So mi pa ti komentarji na koncu šli že prav na živce in sem včasih kar burno reagiralauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 66
16.1.2009 20:23:02   
Poloma
Oooo to pa je bil lep sprejem :) Hvala vsem...

No moj trebušček je tudi že kar velik, ampak mi je prav všeč :)))

Moj dragi si je danes ob vsem tem sončku zaželel čevapčiče (sva malo obsedena od grilanja :) in sva po službi šla na vikend in si spekla čevapčiče :) Samo je blo preveč mrzlo, tak da sva hitro pojedla pa zbežala domov na toplo... Ampak čevapčiči pa so le v želodčku :)) Tak da če vam bo kdo razlagal, da ma neke "pahjene" sosede, ki sredi januarja grilajo - pol sva to mi2 oz. mi trije :)

Želim vam lep vikend!

Papa

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 67
17.1.2009 8:29:04   
ebetka
Poloma - DOBRODOŠLA še z moje strani !!

Pikica - veliiiko sreče naslednji teden in da boš čim prej spet doma.
Meni so težo naše male ocenili na 671g (v 24t/4d). Baje da je to ok.... ne vem.

Se pišemo, uživajte !!

(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 68
17.1.2009 18:31:56   
majska pikica
Oi punce

Ebetka jaz sem komaj v 22t 6d in so mi rekli da je otrok težak 728g torej je kar nekaj težji kot tvoja pupa.Sedaj me malo skrbi ker če pomislim koliko bo težek v 24t me kar zmrazi kako bo šele težek na koncu.Upam na vse najboljše in da je to mogočaj samo tako saj ne vem kako jih sploh stehtajo.
No ja to je moja predzadnja noč doma in upam da ne bom dolgo v bolnici saj mi je tam že na pregledih zelo neprijetno.
Vanilla kje se pa ti skrivaš da nisi nič aktivna na forumu upam da je vse vredu s teboj.Hihihi sedaj ko si na dopustu pa nimaš več časa ali kaj.
Sedaj pa grem moja dva fakina še malo cartat ker ponedeljek bo hitro tukaj in ne vem kako bom vzdržala.
No bodite lepo in uzivajte
PAPA

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 69
18.1.2009 12:07:04   
majska pikica
Oi nosečke

Danes je kar lep dan in kar kliče po enem sprehodu.
No jaz si ga bom privoščla v polni meri ker jutri bom že v bolnici.Upam samo da mi bo hitro minilo in da mi kolegica prinese prenosnega v bolnico da bom lahko aktivna in da si bom lahko krajšala čas dokler bom noter.
Sedaj pa grem v sosedno hišo k mamici na kosilo da se z mojim fantekom lepo najema potem pa pobašem familijo in grem pod pohorje še malo uživat vmes pa se še oglasim v službi na eni dobri beli dami(saj vem da ne smem ampak danes bom izkoristla bonus in si malo privoščla).
Za enkraz se poslavljam se vam zvečer še kaj oglasim da vas še zadnič preberem.
Aja pa za enkrat se še kar vredu spopadam z mislijo da jutri pa ne bom vidla mojih dveh sončkov.O tem bom jutri razmišljala
Joj spet sem se razpisala samo sem si mogla malo olajšat dušo saj drugače bi počila.
Še dobro da ste ve tukaj na katere se lahko zanesem in mi je tako lažje.

PAPA punce

Neposredna povezava do sporočila: 70
18.1.2009 13:34:25   
vanilla
Ojla punce...
Evo me, se opravičujem, ker se nisem oglašala.... V četrtek sem bila cel dan nekje okrog, v petek sma šla z mojim na obiske, dopoldan pa sem pospravljala kot nora... Nič kaj veliko nisem bila na internetu. Včeraj pa sma cel dan bla pri mojih na obisku.
Me veseli, da ste vse v redu in se dobro počutite.
Majska pikica: čestitke za fantka user posted image user posted image . No, super, da je še en dedc med nami, ko pa mamo obe z ebetko punčko, hihi. Pa upam, da bodo preiskave v bolnici potekale super! Boš videla, da bo vse v redu!
SANEK1, nič se sekirat zard velikosti trebuščka oz. zaradi komentarjev. Ljudje so pač dostikrat žleht in ne pazijo na jeziku. Ampak važno je, da se ti dobro počutiš in da si srečna nosečka.
Ebetka, jaz pa nič ne vem, koliko je moja mala težka. Nič mi ni povedal na morfo. Mogoč kje piše na slikci, bi mogla pogledat. Bom ga pa zdaj 26-ega vprašala, če ne bo drugače. Ja, pa zate bo marec tudi hitro tu in boš uživala.
Poloma, DOBRODOŠLA tudi iz moje strani!!! Tudi jaz sem za kavico, samo dajte eno znano lokacijo, ker jaz MB ne poznam skoraj nič. Ker sm priseljenka, pa še to sm do zdaj delala v Ljubljani, se po MB nič ne vozim. Vem samo kje je Europark, hihi.
Uživajte punce, pa se pišemo.. Obljubim, da bom zdaj bolj redna.

Neposredna povezava do sporočila: 71
18.1.2009 14:11:55   
vanilla
Mah, sm pa prej kr slabe volje ratala, ko sm šla brat komentarje o porodnišnici Ptuj... Ene majo lepo izkušnjo, med njimi tut moja kolegica, ki je tam rodila novembra...
Potem pa zdej berem zadnje poste, kjer sta dve punci totalno sšimfali porodnišnico: češ, kaka neprijaznost, pa ultive niso hotli dat, pa na živo so jih potem šivali, pa se drli na njih, z dojenjem jim nihče ni pomagal, pa celo partner ni mogo bit kao zravn (ker sta kao dve hkrati rojevali v porodni)... itd itd.
Ne vem no. A so res ženske tako občutljive in se ne znajo obnašat ko grejo rodit, pa jih potem tam začnejo nadirat? Ker meni je kolegica rekla, da če si prijazn z njimi in jih poslušaš pri nasvetih, da pol nimaš nobenih težav in lepo delajo s tabo. Če pa si že sam poln pameti in osornosti ter nepotrpežljivosti, pol pa je itak še slabše. Sej vem, da ko gremo rodit (sploh prvič) smo lahko ful občutljive in nas vse zelo boli in smo prestrašene... Ampak jaz res ne vem, od kje ta ekstremna odstopanja v izkušnjah s to porodnišnico: ene zelo zadovoljne, druge pa kot bi bile v, grdo rečeno, klavnici user posted image !!
Uh, sem vam morala malo potožit, hehe... Ker jaz grem prvič rodit in seveda da me je strah, pol pa ko še take komentarje berem, me pa kr mine.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 72
18.1.2009 16:19:43   
majska pikica
Oi nosečke

Vanilla naj te potolažim z enim malim komentarjem.Mislim da še ni bilo ženske v porodni ki je ne bi bilo vsaj malo strah in res je da tudi jaz ki bom tokrat tretjič rodila imam vseeno strah.Jaz osebno bom rodila v MB ker sem tam bila že 2x in vem da sem pri prvem porodu bila zelo prestrašena še posebaj ker je v sosednji sobi ena rojevala pa so bila vrata odprta in sem dobesedno slišala vse sočne stavke hihihi sem še bolj panična postala no je pa mimo prišla babica in sem jo vprašala če je porod res tako hud in mi je rekla da vsaka po svoje sprejmwe bolečino.Je pa videla da sem vsa prestrašena in mi je priprla vrata in reka da naj tega ne poslušam ker slabo vpliva na porod ker si potem samo še bolj prestrašen.In res ko se je pri meni začelo tisto tapravo sem raje mislila na to kako bo počasi konec in bom videla tisto bitje ki me je 9 mesecev boksalo po trebuhu.Torej drži komentar tvoje znanke ki pravi kakšen si ti do njih takšni so oni do tebe.O ptujski porodnišnici pa ti lahko povem da je tudi super je sestrična 2x tam rodila in je bila zelo zadovoljna še pri obiskih ne komplicirajo če si z njimi prijazen ti lahko obisk pride tudi vmes razen med vizito.
Zato pa ti svetujem da čim manj bereš te teme o porodnišnicah ker so ene res malo občutljive in pač pričakujejo da bodo tam samo za njih.
No tako sedaj pa grem še malo cartat moja dva fakina.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 73
19.1.2009 8:58:48   
ebetka
Dobro jutro punce,

pa je spet ponedeljek in za nekatere izmed nas novi delovni dan...user posted image .
Kako ste preživele kaj vikend, pri nas je bilo dokaj naporno - rojstni dnevi in družinska kosila... danes sem šele malo k sebi prišla...ampak je pa bilo fajn user posted image , edino tehtnica bo zdaj spet preveč kazala, hihi.

Glede porodnišnic sem tudi jaz mnenja, da je tvoj odnos do njih prav tako pomemben kot njihov do tebe, da se pozitivna oz. negativna energija enako vrača... pač je potrebno bit čimbolj strpen in čim manj tečen tam..je pa res, da je to lahko govoriti, ko pa si tam v mukah pa verjamem, da marsikateri popustijo vsi živčki in enostavno ne more več... močno upajmo samo na čimkrajše in čim manj komplicirane porode.

Tako, grem na delo, vsem pa želim lep dan in uživajte.

Neposredna povezava do sporočila: 74
19.1.2009 10:45:21   
vanilla
Lep sončen dober dan...
O, hvala za te lepe nasvete glede poroda oz. bivanja v porodnišnici. Res boljše, da nič ne berem o tem, ker potem lahko ratam še bolj prestrašena. Če pa bi bilo preveč dobrih komentarjev, pa bi spet pričakovala mogoč preveč dobro, pa bi me potem lahko kaj razočaralo.
No, čudovit sonček je.... Vikend je minil spet kar hitro; v soboto sva bila cel dan pri mojih, včeraj sva obiskala njegove stare starše popoldan... Tako hitro mine ta vikend. No, danes pa bom bolj doma, se mi luštajo sirove palačinke iz pečice, pa se bom mogoče to spravila delat...
Ebetka, kdaj pa začneš bit fraj v marcu? Že takoj na začetku?
No, meni je zdaj kar malce hecno bit doma, sicer pa je super, da se ne rabim več vstajat zjutraj in lezti v LJ. V februarju nameravam otroško sobico urediti, pa še eno delovno sobo spraviti v red. Zdaj sta še obi sobi prazni oz. polni razne krame. Zdaj konec januarja pa misliva z možekom it za ene tri-štiri dni v toplice. Bo kar prav prišlo malce sprostitve.
Nič, grem počasi peglat, se mi je kar veliko nabralo, ker se mi prejšnji teden ni dalo. Pridnte bodite.

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?