ebetka
|
Pikica, morfologija v mb porodnišnici poteka tako, da na datum, ko si naročena prideš tja ob točni uri in najprej čakaš, da ti poberejo knjižico in napotnico, potem spet čakaš, da prideš na vrsto - včasih zelooo dolgo in so že vse tam tečne, včasih pa "samo" 20 minut čez naročeno uro, kot sem npr. jaz in je še sestra rekla, da "danes pa res gre hitro". Uz pa je po moje zelo odvisen od zdravnice. Jaz sem naletela na eno, za katero pravijo da je ful vredu (mlada, mislim, da se piše Kuder) in je pogledala zelo na hitro, srček sicer zelo podrobno in rekla "lepi baby je, pridno raste" in to je bilo to. Jaz nisem NIČ videla, kot sem že napisala in tudi na sliki se nič ne vidi. V izvidih potem vse lepo piše, sicer ne vem kako, glede na to, da je ona res izmerila samo glavico, stegnenico in pregledala srček (od kod potem podatki o posteljici, plodovnici, mehurju, ledvicah, možganih.....????) - mogoče je pa a novi uz tako dober, da kar sam vse izračuna . Tako da sam pregled ni trajal dlje kot 5 ali pa max. 7 minut. Upam, da bodo tebi kaj več razložili zraven, jaz sem bila malo razočarana. No, tako, upam, da ti je moja izkušnja kaj v pomoč, polagam ti pa na srce, da sprašuj!!Jaz nisem in mi je kar malo žal...ponavadi ko pridem k zdravniku vse pozabim in sem tiho . Glede 3d pa vem, da plačaš v zasebni pri njej - tako kot na nuhalni.
|