|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
9.12.2008 10:14:39   
pigama
rovarka naša je imela dans ponoč podoben ritem kot tvoja. Sam vstala je pol ure prej. Se naje in zaspi naprej. Včas bi pa vsako uro vleklauser posted image user posted image

mojcek saj bo bolje. Vem, si misliš, kaj spet ena pametuje. Dans je tak lep sonček, pojdita ven na zrak, mal misli "preluftat".

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
9.12.2008 10:15:33   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: flower
Bravo Luka!user posted image user posted image user posted image Naš se je pa spet nekaj zbujal od 4h dalje..user posted image  

Kaj se sekirate babe žabe, mi smo se prvič zbudili ob 23.30, potem ob 3, nato ob 5.40 in na koncu zjutraj ob 8user posted image user posted image user posted image user posted image

pa vedno je al kaj počne? ker našo moem tudi ponoči prisilit za jest, se mi še ponoč zdej upira. katastrofa.

je ja, sej vem da se niti jaz ne smem pritoževat nad tem, glede na to kako imate viuser posted image Pa kaj to je kr naenkrat začela delat?

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
9.12.2008 10:37:02   
3jeMi
Jutro!

Kuga se je pa to zgodl? Samo 4 strani? user posted image

Lukec od Lunice... user posted image user posted image user posted image ... Lunica, recept, prosim!

Mojcek... že spet?... user posted image user posted image ... se strinjam z ilatic, vsak dan si vzemi urico zase.
Se mi pa zdi, da je bila danes ena taka čudna noč. Naš se je tudi zbudil zaradi lakote, potem mu pa kar nekak ni šlo dol, se je kar malo matral. Zjutraj pa sračkal 2x. Zdaj je šel spat s slabimi 80 ml. Ne vem, bo že prinesel notri.
Aja, za bioenergetika še ne vem, ker je sestra včeraj in danes odsotna, jo bom zahaklala jutri.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
9.12.2008 10:39:33   
Majuska
Ojla pupe,

mi smo imeli kar mirno noč ... je mali stokal ob 6.30, nakar vidim da ima zaprte učke, tako da sem mu samo dudo porinila in je spal do 8h. Zdajle tudi pančka.

S temi gajbicami ste me prav nasmejale. V bistvu ste me prehitele, sem imela tudi jaz asociacijo, da moški preloži jagode v gajbico od drage user posted image

Aja glede dedka mraza ... a je čudno, če pride partner zraven?

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 10:44:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1080
9.12.2008 10:44:48   
nanka
Majuska ne ni čudno, če gresta oba. Če imata čas, kar pojdita, midve greva same z Zojo zato, ker bo očka doma z Natko.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 10:46:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1082
9.12.2008 10:48:03   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Aja glede dedka mraza ... a je čudno, če pride partner zraven?

Zakaj pa čudno? Saj je starš.

Midva sva se zmenila, da bova vedno hodila oba. Letos pri mojem ne bodo imeli Dedka Mraza, ker morajo projekte do 1.januarja zaključit in ni časa, je pa že domov prinesel bone za City park.
Pri meni pa povabijo otroke starejše od 1 leta. Je pa tako, da moram za darilo prispevat, lahko pa izbiram med parimi paketki.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
9.12.2008 10:48:41   
Netta
ja tole je jagodami je pa že kar štos:
če očkova jagoda v mamini gajbici naleti na pravo jagodo, a potem pa nastane jagodni sok???user posted image user posted image

si prav predstavljam da bi mojmu omenla: a greva jagode nabirat, pa bi se mala oglasila zraven: "mami jaz tut, jaz tud"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
9.12.2008 10:50:16   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Majuska ne ni čudno, če gresta oba. Če imata čas, kar pojdita, midve greva same z Zojo zato, ker bo očka doma z Natko.

Mah ja, sem razmišljala ker je še tako majhen, pa če mu bo dolgčas, bo najbrž fajn, da sva oba tam user posted image

08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 10:50:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1086
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 10:51:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1087
9.12.2008 10:52:19   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

ja tole je jagodami je pa že kar štos:
če očkova jagoda v mamini gajbici naleti na pravo jagodo, a potem pa nastane jagodni sok???user posted image user posted image

ne, mala jagodka user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
9.12.2008 10:57:01   
3jeMi

družinski dvoboj je na sporedu kaka dva tedna po snemanju. Sem ravno včeraj prijateljico vidla. user posted image Mi lumpa ni nič povedala. Je rekla, da so jo ful brezvezno namazali. user posted image

To sem hotela vprašat: Tiste, ki gostite mleko z rižolinom kake flaške in cuclje imate? Nam se proti koncu vedno zadeluje oz. gre mogoče težje vlečt in naš se zvija in tuli zraven.

user posted image ... full namažejo zato, da se ljudje ne svetijo... namažejo pa toliko, da lahko na koncu človeka po hrbtu butneš, pa mu fasada dol pade. user posted image  Meni v živo to full grdo zgleda, na TV je pa OK. Pod studijskimi lučmi se nenamazan obraz full sveti.

Flaške... imam aventove, cuclje pa 3, pa je bilo vse OK. Moraš pa res ornk premešat, da ti notri ne ostanejo grudice, ker se ti potem jasno zabaše.

Neposredna povezava do sporočila: 1089
9.12.2008 10:58:45   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Joj, boga Mojcek1 in tvoja Živa no..user posted image Pa kaj je to no??? More bit res grozno, ko vidiš lačnega otroka in noče jest. Si sploh ne predstavljam. In valda kak more bit hudo tudi tebi, ko cel dan razmišljaš samo o tem ali bo jedla, kaj bo jedla, če bo sploh jedlauser posted image

Pikola, res, kaj je za naredit v takem primeru, ko odklanja vso hrano?!? Da bi vsaj po žlički hotla jest, ne pa da odklanja še touser posted image Pa si že probala s čem drugim kot mlečnim? Mislim kako sadje, zelenjavo in to?

user posted image X 1000 za vaju

sej to je - ko vidiš, da je otrok lačen, pa noče.
in ja - sem poskusla banano, jabolko, bananino kašico, korenček, navaden rižolino - NIČ.
sej mam dobre dni, ampak pol pa useka en tak, ko je danes, ko mi gre skoz na jok, ko ne vem več, kaj bi nardila... user posted image  še dobro, da lahko tukaj potožim.

joj, če bi vedla kak vam pomagat bi vam z veseljem, ampak nimam druga kot samo to user posted image user posted image user posted image
Pa te tak skoz joka in je sitna, če je lačna ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1090
9.12.2008 11:05:02   
rovar_ka

družinski dvoboj je na sporedu kaka dva tedna po snemanju. Sem ravno včeraj prijateljico vidla. user posted image Mi lumpa ni nič povedala. Je rekla, da so jo ful brezvezno namazali. user posted image

pa ja, jaz ko sem zadnjič enkrat gledala je bil en fant in so ga tak hudo grdo napudrali, da je bil v obraz prav rjav, vrat pa totalno beluser posted image pač morjo ja, da se ne svetijo, ampak bi ga pa lahko magari s svetlejšim pudrom napocali ne, da bi vsaj zgledlo nekakuser posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
9.12.2008 11:07:38   
rovar_ka
Sej vidim da si že napisala Mojcek1, da ne boš še 1xuser posted image res mi je hudo za vaju nouser posted image te jo tak maš skoz na rokah boga revica, ko jo tolažiš in skušaš pretentat s flaško, pa potem uspavat in opet jovo na novouser posted image Čuj, kaj pa patronažno si klicala kaj? mogoče pozna kak primer, pa mogoče ve kaj bi mala mogoče rada jedla oziroma kaj bi palilouser posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 11:10:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1093
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 11:14:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1094
9.12.2008 11:19:08   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

ILATIC, tudi karamela6 se je javila za rezervo za družinski dvoboj.user posted image

user posted image Če bi blo vsaj kak dan prej. (bi bla tašča še doma).Že od kar iščete rezervo, študiram, kako bi skombinirala za v četrtek. V petek bi šlo, v četrtek pa nimam varstva. Kolegica dela do 14h - je prepozno. Moral bi pa it nekdo z mano, ker še dojim, ne morem je pustit nekomu v Tržiču v varstvu. Bom še delala na tem, da najdem kaj, ampak zaenkrat ne morem potrdit prisotnosti. Žal.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
9.12.2008 11:26:34   
ilatic
Almera se je že javila zadružinski dvoboj (mislim da je ona, se mi je javila pod pravim imenom hi,hi) tko da Karamela ni panike.

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
9.12.2008 11:28:14   
ilatic
Ja ja Je Almera zdaj sem še enkrat pogledala SMS pa mi je v podpis dala nick. Sam sem jo že po imenu povezala. Kva se mi zdi da že kakšno poznam po imenu in ne sam po nicku. Pohvale vredno kokr sm mal na RR.user posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 11:28:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1098
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 11:32:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1099
9.12.2008 11:33:41   
3jeMi

men ne teče lepo. kak rižolino maš?

Ker imava Novalacovo mleko, uporabljam Novalac Prvo žitno kašico. Samo sem mu jo dala samo enkrat po flaški, je bilo OK. Za naprej sem se pa odločila, da kar se lahko je z žlico, je z žlico. Po flaški pa samo mleko.

Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?