Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 10:14:39
|
|
|
|
pigama
|
rovarka naša je imela dans ponoč podoben ritem kot tvoja. Sam vstala je pol ure prej. Se naje in zaspi naprej. Včas bi pa vsako uro vlekla mojcek saj bo bolje. Vem, si misliš, kaj spet ena pametuje. Dans je tak lep sonček, pojdita ven na zrak, mal misli "preluftat".
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 10:15:33
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: flower Bravo Luka! Naš se je pa spet nekaj zbujal od 4h dalje.. Kaj se sekirate babe žabe, mi smo se prvič zbudili ob 23.30, potem ob 3, nato ob 5.40 in na koncu zjutraj ob 8 pa vedno je al kaj počne? ker našo moem tudi ponoči prisilit za jest, se mi še ponoč zdej upira. katastrofa. je ja, sej vem da se niti jaz ne smem pritoževat nad tem, glede na to kako imate vi Pa kaj to je kr naenkrat začela delat?
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 10:37:02
|
|
|
|
3jeMi
|
Jutro! Kuga se je pa to zgodl? Samo 4 strani? Lukec od Lunice... ... Lunica, recept, prosim! Mojcek... že spet?... ... se strinjam z ilatic, vsak dan si vzemi urico zase. Se mi pa zdi, da je bila danes ena taka čudna noč. Naš se je tudi zbudil zaradi lakote, potem mu pa kar nekak ni šlo dol, se je kar malo matral. Zjutraj pa sračkal 2x. Zdaj je šel spat s slabimi 80 ml. Ne vem, bo že prinesel notri. Aja, za bioenergetika še ne vem, ker je sestra včeraj in danes odsotna, jo bom zahaklala jutri.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 10:39:33
|
|
|
|
Majuska
|
Ojla pupe, mi smo imeli kar mirno noč ... je mali stokal ob 6.30, nakar vidim da ima zaprte učke, tako da sem mu samo dudo porinila in je spal do 8h. Zdajle tudi pančka. S temi gajbicami ste me prav nasmejale. V bistvu ste me prehitele, sem imela tudi jaz asociacijo, da moški preloži jagode v gajbico od drage Aja glede dedka mraza ... a je čudno, če pride partner zraven?
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 10:44:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 10:44:48
|
|
|
|
nanka
|
Majuska ne ni čudno, če gresta oba. Če imata čas, kar pojdita, midve greva same z Zojo zato, ker bo očka doma z Natko.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 10:46:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 10:48:03
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Aja glede dedka mraza ... a je čudno, če pride partner zraven? Zakaj pa čudno? Saj je starš. Midva sva se zmenila, da bova vedno hodila oba. Letos pri mojem ne bodo imeli Dedka Mraza, ker morajo projekte do 1.januarja zaključit in ni časa, je pa že domov prinesel bone za City park. Pri meni pa povabijo otroke starejše od 1 leta. Je pa tako, da moram za darilo prispevat, lahko pa izbiram med parimi paketki.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 10:48:41
|
|
|
|
Netta
|
ja tole je jagodami je pa že kar štos: če očkova jagoda v mamini gajbici naleti na pravo jagodo, a potem pa nastane jagodni sok??? si prav predstavljam da bi mojmu omenla: a greva jagode nabirat, pa bi se mala oglasila zraven: "mami jaz tut, jaz tud"
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 10:50:16
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Majuska ne ni čudno, če gresta oba. Če imata čas, kar pojdita, midve greva same z Zojo zato, ker bo očka doma z Natko. Mah ja, sem razmišljala ker je še tako majhen, pa če mu bo dolgčas, bo najbrž fajn, da sva oba tam
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 10:50:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 10:51:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 10:52:19
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 ja tole je jagodami je pa že kar štos: če očkova jagoda v mamini gajbici naleti na pravo jagodo, a potem pa nastane jagodni sok??? ne, mala jagodka
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 10:57:01
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower družinski dvoboj je na sporedu kaka dva tedna po snemanju. Sem ravno včeraj prijateljico vidla. Mi lumpa ni nič povedala. Je rekla, da so jo ful brezvezno namazali. To sem hotela vprašat: Tiste, ki gostite mleko z rižolinom kake flaške in cuclje imate? Nam se proti koncu vedno zadeluje oz. gre mogoče težje vlečt in naš se zvija in tuli zraven. ... full namažejo zato, da se ljudje ne svetijo... namažejo pa toliko, da lahko na koncu človeka po hrbtu butneš, pa mu fasada dol pade. Meni v živo to full grdo zgleda, na TV je pa OK. Pod studijskimi lučmi se nenamazan obraz full sveti. Flaške... imam aventove, cuclje pa 3, pa je bilo vse OK. Moraš pa res ornk premešat, da ti notri ne ostanejo grudice, ker se ti potem jasno zabaše.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 10:58:45
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Joj, boga Mojcek1 in tvoja Živa no.. Pa kaj je to no??? More bit res grozno, ko vidiš lačnega otroka in noče jest. Si sploh ne predstavljam. In valda kak more bit hudo tudi tebi, ko cel dan razmišljaš samo o tem ali bo jedla, kaj bo jedla, če bo sploh jedla Pikola, res, kaj je za naredit v takem primeru, ko odklanja vso hrano?!? Da bi vsaj po žlički hotla jest, ne pa da odklanja še to Pa si že probala s čem drugim kot mlečnim? Mislim kako sadje, zelenjavo in to? X 1000 za vaju sej to je - ko vidiš, da je otrok lačen, pa noče. in ja - sem poskusla banano, jabolko, bananino kašico, korenček, navaden rižolino - NIČ. sej mam dobre dni, ampak pol pa useka en tak, ko je danes, ko mi gre skoz na jok, ko ne vem več, kaj bi nardila... še dobro, da lahko tukaj potožim. joj, če bi vedla kak vam pomagat bi vam z veseljem, ampak nimam druga kot samo to Pa te tak skoz joka in je sitna, če je lačna ne?
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 11:05:02
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower družinski dvoboj je na sporedu kaka dva tedna po snemanju. Sem ravno včeraj prijateljico vidla. Mi lumpa ni nič povedala. Je rekla, da so jo ful brezvezno namazali. pa ja, jaz ko sem zadnjič enkrat gledala je bil en fant in so ga tak hudo grdo napudrali, da je bil v obraz prav rjav, vrat pa totalno bel pač morjo ja, da se ne svetijo, ampak bi ga pa lahko magari s svetlejšim pudrom napocali ne, da bi vsaj zgledlo nekak
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 11:07:38
|
|
|
|
rovar_ka
|
Sej vidim da si že napisala Mojcek1, da ne boš še 1x res mi je hudo za vaju no te jo tak maš skoz na rokah boga revica, ko jo tolažiš in skušaš pretentat s flaško, pa potem uspavat in opet jovo na novo Čuj, kaj pa patronažno si klicala kaj? mogoče pozna kak primer, pa mogoče ve kaj bi mala mogoče rada jedla oziroma kaj bi palilo
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 11:10:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 11:14:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 11:19:08
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 ILATIC, tudi karamela6 se je javila za rezervo za družinski dvoboj. Če bi blo vsaj kak dan prej. (bi bla tašča še doma).Že od kar iščete rezervo, študiram, kako bi skombinirala za v četrtek. V petek bi šlo, v četrtek pa nimam varstva. Kolegica dela do 14h - je prepozno. Moral bi pa it nekdo z mano, ker še dojim, ne morem je pustit nekomu v Tržiču v varstvu. Bom še delala na tem, da najdem kaj, ampak zaenkrat ne morem potrdit prisotnosti. Žal.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 11:26:34
|
|
|
|
ilatic
|
Almera se je že javila zadružinski dvoboj (mislim da je ona, se mi je javila pod pravim imenom hi,hi) tko da Karamela ni panike.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 11:28:14
|
|
|
|
ilatic
|
Ja ja Je Almera zdaj sem še enkrat pogledala SMS pa mi je v podpis dala nick. Sam sem jo že po imenu povezala. Kva se mi zdi da že kakšno poznam po imenu in ne sam po nicku. Pohvale vredno kokr sm mal na RR.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 11:28:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 11:32:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 11:33:41
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower men ne teče lepo. kak rižolino maš? Ker imava Novalacovo mleko, uporabljam Novalac Prvo žitno kašico. Samo sem mu jo dala samo enkrat po flaški, je bilo OK. Za naprej sem se pa odločila, da kar se lahko je z žlico, je z žlico. Po flaški pa samo mleko.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?