Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 11:37:52
|
|
|
|
3jeMi
|
...mami gre pod tuš... ... otroci pa...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 11:39:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 11:40:32
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi ...mami gre pod tuš... ... otroci pa... hahaha, čez eno leto ga boš že spraševala, kako se kaj naredi? Sej povedat ti še verjetno ne bo znal, bo kar naredil - vzel tipkovnico in odtipkal svoje!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 11:42:20
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: Majuska mene pa nekaj zanima, ker imamo šele prvega črmlja in vem - organiziran dedek Mraz v vaših firmah. Kako to zgleda - kaj se še dogaja poleg darilc? Kakšna predstava? Pri nas sindikat obdaruje predšolske otroka, če si član sindikata (SVIZ). Dobimo bon za 35e (za cityp.), sam kupiš in zaviješ darilo, ga neseš nazaj v službo. V šolski avli je prireditev - igrica (otroci) ali pravljičarka prebere pravljico, včasih otroci (zborček) kaj zapojejo, nato pride Božiček (naš se pripelje na rolerjih - en učitelj) in razdeli darila. Bone dobim že letos, me je ravno prej klicala tajnica, da me čakajo v tajništvu in naj pridem kaj naokrog. To je pa super, lahko kupiš, kar sam hočeš in kaj rabiš. Bravo! PA tudi znesek je kar lep!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 11:44:38
|
|
|
|
3jeMi
|
vem vem in ta prvi stavek bo: mami, ti kar vprašaj, če kaj ne veš.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 11:45:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 11:45:23
|
|
|
|
karamela6
|
Jaz zadnje čase ne uspem komentirat, samo preberem. Sem pa včeraj pisala, pisala ... pa sem vmes nekaj stisnila in okenca od komentarja ni bilo več In se mi ni dalo več vsega komentirat! ZDaj se spet učim, tako da mi že branje vzame čist preveč časa. Itak je pa vse bolj luštno, kot učenje, ampak, saj gre. Mala je danes spala od 20h pa do 3h, potem pa spet do 7h, sva se podojile in do 9h. Kar uredu. Nas je pa včeraj šla večina bolj zgodaj spat - jaz ob 21.30, s tem, da sem že prej kako urco dremala na kavču. Tak dan očitno. Nič, grem še mao za knjige, preden se miss zbudi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 11:47:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 12:04:52
|
|
|
|
Blacky30
|
Jutro! Že skeniram stare slike za fotoknjigo, sem pridna. Sem vstala že ob 8h. Teja je nekam prehlajena bila slišat, je ful kašljala, zdaj pa je ok, tak da ne vem. Lunica, bravo za prespano noč!!!! Maja24, pri nas to tudi obdarovali do 7l starosti. Neko čudno pravilo! Baje kasneje otrok več ne verjame v božička in tako. Samo potem jaz ful zamujam, ko še vedno verjamem. Fajn zrihtaj pri županu, brez drenja in farbanja. Mi tudi takega sprejema nimamo. Flower, zato pa sem jaz tu, da te spomnim, kaj se je dogajalo kak teden nazaj. Saj ni dalje, veš.... Glu3, ja, samo populis je napisala, da sta oba svoje gajbice napolnila do vrha. Kak pa potem to gre? Almera, juhu za odločitev za pristop k DD. Že navijam!!!!!!!!!!!! Me ful zanima, kdaj bo to po tv?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 12:09:23
|
|
|
|
maja24
|
Ojla midve sva že nazaj od župana,mel smo dobesedni fotošuting ,upam da nam jest v časopisu Blo je kr fajn pa kratko,tok da nam je na kratko povedu statistiko imen za punčke pa fantke.Najbol pogosta sta Luka pa itak da Lana,Ela tut umenjena ni bla (mi je zlo všeč da ni tak pogost ime ) Doble smo pa bon za BC pa eno knjigo "Otrok od rojstva pa do šole". No pol ko je blo pa vsega konec je bla pa muska (začele smo jih napravlat in so vsi dojenčki planl v jok,no ja naša je čist mal jokcala se jo pomojem niti ni tolk slišal ,je pa začela med županovim govorom govort in to kr dost naglas aaaaaaaaaaaa Ma Eli je faca
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 12:14:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 12:23:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 12:26:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 12:33:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 12:35:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 12:35:40
|
|
|
|
24julij
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. IZVIRNO SPOROČILO: flower Aja, jaz imam Nukovo flaško..http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165416 levinja mleko pa stane v Mb 20 EUR, nekje v Lj pa samo 14 EUR, to sem jaz na forumu Alergija izbrskala, samo ne vem točno kje.. mislim da v Kolinski. nukove flaško noče ..mamo ene 3 doma je lan vredu sprejel mleko?..naša čistega noče pit..sva ji nardila 3novalac+2 aptamil, da je vzela kaj ji naj cukram mleko al kaj naj, da ga bo vzela iz aventa nam ne teče, smo ga zluknjali vem da sem nekje zasledila da so zenske pol zraven adaptiranega mleka dale mal caja tko da je bil drugacen okus in da so maega mal okol prnesle mi mamo flaso od tomme tippe in je lara kr zadovoljna cena aptamila.... ..bankrotirali bomo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 12:36:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 12:37:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 12:37:24
|
|
|
|
24julij
|
mojcek uff jst sem jo povecala z iglo nad ognjem pol sem pa se z nozekom mal zarezala sam itak pol ni hotla lukna je pa bla
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 12:39:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 12:40:26
|
|
|
|
24julij
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. 24 julij..naša noče pit čaja, tako da tudi ta možnost odpade ah pol pa k... potem pa nimam ideje jst mal zvijace uporablam,ko je zdej dva tedna mela krizo z zavracanjem mleka pa je kr mogla pit,sam jst mam to iz sluzbe ko je treba otrocke silt jest po operacijah.pac predstavlaj si da ni tvoj otrok (al kako je ena misel za vzgojo otrok,da si moras predstavlat da je od drugega al kako ) on ji drzi flaco v ustih pol ze zacne vlect sam prej je mal joka ampak boljs kot da pa mi ne pridobiva na tezi in pristane v bolnici
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 12:41:21
|
|
|
|
ilatic
|
Zimska jaz bi se usrala!!! Jaz ti čisto verjamem. Jaz itak neupam prveč vlečt ampak samo dokler gre. Baje pol P povleče pri enem letu in itak baje boli in malo krvavijo. Men bi se zmešal da to vidim. Dobr da je Lanček v redu. Da ima Orodje poštimano tko kot je treba. HI HI
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 12:42:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 12:43:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 12:49:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?