|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 9:23:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1051
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 9:24:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1052
   RE: Julijske čveke '08 V. del
9.12.2008 9:25:12   
Inigo
Luka, BRAVOOOOOOOO! user posted image user posted image user posted image

na Hermesu, kjer dela Marko pa mamo dedka Mraza, ki jim prnese darilo in dobili smo še 40€ bonov na Europark. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
9.12.2008 9:26:08   
lavita*
Živio!

Po dolgem dolgem času se tudi jaz oglašam. Malo smo bili na dopustu in men se pol kar ne da še po netu brskat, ker tak hitro mine dan, d aje kaj.

No Blacky imam podatke za razpredelnico pri 4,5 mesecih jet ateža 6990g in 66 cm. Pa dolžna sem še podatke za 1  mesec: 5090g in 56 cm.

Tako da bo popolna razpredelnica.

Drugače je bila včeraj cepljena in že proti večeru imela 38 vročine. Ponoči se je skoz zbujala in imela še vedno vročino. Tudi sedaj jo ima. Zdaj pa ne vem a je to reakcija na inekcijo ali je zbolela. Ker smo paitka vsi bolani. No možek je še najbolj zdrav.
Sem rekla, da dans počakam jutr bo pa treba malo dohtarjem zatežit. Včerja ko sma šle v posvetovalnico ni imela vročijne. Sicer pajo je dohtarca tak napol pregeldala, da sem bila kar malo jezna.Ni bilo naše je bila nadomestna.

Drgač pa pa še vedno ponoči ne spimo celo noč. tako da čestitam vsem ki že otroci spijo celo noč.Začela je čez dan malo jest. Pa mi je sestra v posvetovalnici rekla, naj ji začnem dajat kakšno mlečno kašico, da mogoče bo p tisto jedla. No bomo poskusli.

tako malo sem se oglasila. Če bom utegnila vas pa še kaj za nazaj preberem. Čeprav ste ogromno nmapisale.
lp

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 9:26:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1055
9.12.2008 9:27:15   
Inigo
juhu, Almera!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1056
9.12.2008 9:27:56   
lavita*
Pa še to! Glih danes sem zvedela, da bo v moževi službi prišel Bopžiček za otroke. Menda bo v eni gostilni, kjer bo potem pogostitev. Lepo od njih. Za kakšno starost pa to velja pa ne vem.
Pri nas pa kar nakupijo in potem dajo darila za miklavža. Samo kar tako nič ne pride Miklavž.

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
9.12.2008 9:30:23   
ilatic
dobro jutro. Danes sem Tarika po jutranjem hranjenju dala spat nazaj v svojo posteljo. Hi hi! In sva spala do 7h. Sploh ne vem kaj mu je. spal je lepo že do pol sedmih sedmih, zdaj pa se zbuja že okrog pol petih. Čeprav mu zvečer pripravim rižolino.
Skratka imam eno vprašanje. Tarik NIČ NOČE PIT, NITI PO FLAŠI NITI PO ŽLICI. poskusila sem z vodo, čajem, jabolčnim sokom. NIČ. Kaj naj naredim??

Neposredna povezava do sporočila: 1058
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 9:31:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lavita*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1059
9.12.2008 9:33:25   
rovar_ka
Jutro user posted image !

Jaz se vam včeraj nisem nič oglasla zvečer, ker me je bolela glava za znoret. In valda me boli še zdaj.. Popiz.dišuser posted image
No, da povem še to, da se je Tia včeraj full smejala na glas - Taja je skakala pred njo in se ji je zdelo blazno smešnouser posted image In, da ne govorim o tem, da jo vsak dan poskušam spravit do tega in se morem ful namučit in bit izvirna, Taja pa čist nenamerno malo poskoči, ona pa se reži ko pečen mačekuser posted image user posted image Kaka faca! Taja je bla čist ponosna sama na sebeuser posted image

Je že katera opazla, da imajo modre pamperske št. 3 po novem raztegljive trakce?user posted image user posted image user posted image Od takrat ko sem jih kupla mi ni še niti 1x ven vdarlo pri hrbtuuser posted image No, Tii valda, ne meniuser posted image

Vidim, da je Luka prvič prespal celo nočuser posted image bravo Lukauser posted image user posted image Je pasalo, ne Lunica?

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
9.12.2008 9:37:53   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

Aja, včeri je bilo obiranje jagod uspešno, sva vsak svojo gajbico napolnila do vrha

hmmm, jaz sem pa mislila, da moški izpraznejo svojo gajbicouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Populis, kak sta te vidva to obirala jauser posted image Kontra? user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
9.12.2008 9:38:44   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Glugica - tako je podajaš se v meglo, saj ob ene 2h bo bolje

user posted image , kakšna škoda

Neposredna povezava do sporočila: 1062
9.12.2008 9:39:39   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: flower
Bravo Luka!user posted image user posted image user posted image Naš se je pa spet nekaj zbujal od 4h dalje..user posted image  

Kaj se sekirate babe žabe, mi smo se prvič zbudili ob 23.30, potem ob 3, nato ob 5.40 in na koncu zjutraj ob 8user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1063
9.12.2008 9:39:47   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Jutro

Teo ima od včeraj vneto učko, mu prav gnoj ven teče, zato ga zdej peljem k pediatrinji. Čakam, da me fotr pride iskat.

Bogi Teouser posted image Kaj ga je kje napihalo? Upam, da bo čimprej mimo in bo očka spet vreduuser posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
9.12.2008 9:41:24   
pigama
rovarka a ni zanimivo kako malo je potrebno, da se naši mali nasmejijo svojim bratom in sestram. Jaz včas take face pokam, da bi me na Lj Polje takoj sprejel, Maja pa nič. A ko tamala dva mal pomigata, pol pa glasen smeh. user posted image  Sam jih je pa lepo opazovati. Kak bo kaj čez leto ali dve? Bosta pa oba vrata od svojih sob zapirala in hotela imeti mir pred njo.user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
9.12.2008 9:44:00   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

ja da moški ne napolni gajbice, ampak jo izprazni user posted image

matr sem slepauser posted image user posted image

ja moški preloži jagode v žensko gajbico

loluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1066
9.12.2008 9:45:13   
rovar_ka

Štajerke! Kaj ko bi se ta teden spet dobile? Recimo spet v petek, kot po navadi.user posted image EP? 

JA, JA, JAuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1067
9.12.2008 9:47:24   
lavita*
Lili 3 plavanje za dojenčke v bližini Celja: vem da je bilo včasih v Dobrni. No če je blizu Celja?

Lunica in neboglasnica- naš dveletnik je tud imel zdajle skoz vročino in prehlad in hrope. P aso mi včeraj tud rekl, da gre za virozo. No bom bolj pozorna kako se bo stvar odvijala naprej. Še dobr, da take izkušnje opišete na RR, da malo vemo na kaj biti pozoren.

Vidim, da se pri nekaterih pediatri res potrudjo. Men včeri še tulk ni bla da bi mi  rekla, da je potrebno dat svečko in obkladek otroku. saj ne da ne bi vedla, ampak je njihov naloga da te opomnejo. So bile včeri čist zmedene.

Družinski dvoboj- kdaj pa greeste na dvoboj, da bom gledala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 10:00:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1069
9.12.2008 10:02:13   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: pigama

rovarka a ni zanimivo kako malo je potrebno, da se naši mali nasmejijo svojim bratom in sestram. Jaz včas take face pokam, da bi me na Lj Polje takoj sprejel, Maja pa nič. A ko tamala dva mal pomigata, pol pa glasen smeh. user posted image  Sam jih je pa lepo opazovati. Kak bo kaj čez leto ali dve? Bosta pa oba vrata od svojih sob zapirala in hotela imeti mir pred njo.user posted image

Po moje nas tak že majo poln kufer ko nas skoz gledajo in ko jim nonstop neke "foksne trajbamo" - face pokamo, če katero ne bo razumela user posted image user posted image

Glede zapiranja vrt pred tamalimi, pa kaj jaz vem, vedno večji bojo, vedno bolj bojo zanimivi za njih se mi zdi..

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
9.12.2008 10:02:14   
ilatic
Družinski dvoboj- kdaj pa greeste na dvoboj, da bom gledala

Snemat gremo v četrtek, kdaj bo pa na tv pa vam itak sporočimo.

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 10:02:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1072
9.12.2008 10:06:52   
ilatic
Mojcek1 na se tako obremenjevat. Verjamem da je hudo ampak bo bolje boš videla. Pošiljam vama user posted image .  Vzemi si malo časa zase!! Urco na dan počni nekaj kar te veseli. Upam da imaš koga da te malo zamenja pr malčici.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
9.12.2008 10:08:46   
rovar_ka
Joj, boga Mojcek1 in tvoja Živa no..user posted image Pa kaj je to no??? More bit res grozno, ko vidiš lačnega otroka in noče jest. Si sploh ne predstavljam. In valda kak more bit hudo tudi tebi, ko cel dan razmišljaš samo o tem ali bo jedla, kaj bo jedla, če bo sploh jedlauser posted image

Pikola, res, kaj je za naredit v takem primeru, ko odklanja vso hrano?!? Da bi vsaj po žlički hotla jest, ne pa da odklanja še touser posted image Pa si že probala s čem drugim kot mlečnim? Mislim kako sadje, zelenjavo in to?

user posted image X 1000 za vaju

Neposredna povezava do sporočila: 1074
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 10:10:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?