Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 7:38:55
|
|
|
|
Tinky
|
Jutro Teo ima od včeraj vneto učko, mu prav gnoj ven teče, zato ga zdej peljem k pediatrinji. Čakam, da me fotr pride iskat. Bravo LUKA!!!!!!
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 7:42:40
|
|
|
|
pigama
|
Ubogi Teo! Naj se hitro pozdravi!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 7:46:47
|
|
|
|
maja24
|
Majuška pri nas v firmi bomo zej enkrat mel Dedka Mraza,me je tajnica že klicala za podatke,tok da Ela že komi čaka(no ja,jest ne Ela).Pr ns je pa tko,da se otroke sam do njihovega 7.leta starosti obdaruje ,zakaj tako mi ni jasno,mrbit je od 8. leta naprej že najstnik in ne potrebuje več nobenega darila,butasta organizacija Dobro jutro,kava je servirana,midve mava dones srečanje pr županu ob 10ih in se že vidm kolk bom zafarbala,k se bo Ela spet drla.Moj ji je učeri reku da nej se fejst dere da bo tastara(jaz) zafarbala Lunca bravo za prvo prespano noč ,zej pa Lukca fejst polubčkej pa objem
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 7:54:04
|
|
|
|
pigama
|
Pri nas v firmi pa letos ne bo nobenega Božička. No smo pa lani dobili vsi zaposleni trip trap stolčke!!! Vidim, da hodite na neke sprejeme k županom. Kaj takega se pri nas, ki smo bogu za hrbtrom ne bo zgodilo še 100 let!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 7:59:22
|
|
|
|
maja24
|
Pigama kje pa si doma?
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 8:06:04
|
|
|
|
pigama
|
maja24 kot sem že napisala bogu za hrbtom - 30 km iz Celja, Kozjansko
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 8:08:54
|
|
|
|
maja24
|
Sedim za računalnikom,pa neki voham k smrdi,pa gruntam kva tko smrdi,pa ja jest ne smrdim tko,pa vzamem Elo v naročje,pa še zmer gruntam kva hudiča tko smrdi in mi šele čez neki cajta prpele da se je Ela pokakala
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 8:14:32
|
|
|
|
pigama
|
maja24 zdaj se pa na ubogo Elo zgovarjaš hec, ne zamert
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 8:17:44
|
|
|
|
Netta
|
naš fant je prespal noč!!!! KONČNO! 5 mesecev je rabil upam da to ni slučaj od 19.30 - 6-30 brez hrane!!!! BRAVO LUKA naša je pa rabla 4. mesece, da ga je začela "srat" ponoči se kar nekaj zbuja in bi se igrala, midva sva pa razmišljam, če bi kakšen dodatek zvečer pomagal...ima katera podobne izkušnje?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 8:18:31
|
|
|
|
Netta
|
mene pa nekaj zanima, ker imamo šele prvega črmlja in vem - organiziran dedek Mraz v vaših firmah. Kako to zgleda - kaj se še dogaja poleg darilc? Kakšna predstava? v moževi službi imajo ponavadi žur za male...obdarovanje, gledališko predstavo, pogostitev ...letos bova prvič tak da že komaj čakam.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 8:19:39
|
|
|
|
Netta
|
Ja Lex, to je res žalostno, da se ne moramo zanesti na upokojene tašče, potem pa isto pri nas: mami dopust vzame; no moj oče je sedaj od poletja v penzionu, je treba malo počasi, sej bo, dedki so fajn, je on tudi Marka velikokrat popoldan pazil, ker smo do njegovega 8. meseca še skupaj živeli, midva z Mitjem sva pa tačas rihtala stanovanje. joj se mi smilite tiste z taščami; moja je zlata, tak da ji moram dat vse pohvale, si pa ne morem predstavljati kak je to, če ti nekdo skoz "polena" pod noge meče in te stalno pušča na cedilu
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 8:20:14
|
|
|
|
Netta
|
Aja, včeri je bilo obiranje jagod uspešno, sva vsak svojo gajbico napolnila do vrha hmmm, jaz sem pa mislila, da moški izpraznejo svojo gajbico
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 8:22:04
|
|
|
|
Netta
|
danes bom izdelovala novoletna voščila, a katera pozna kak dober verz ali kaj podobnega, da bi se napisalo gor??
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 8:22:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 8:24:39
|
|
|
|
pigama
|
mirjam80 jaz imam glede spanja isto sranje. Večja ko je bolj ga svira. Zdaj jo imam pa že en teden na preizkušnji. Eno uro pre spanjem ji dam rižolino od Linota. Moram rečt, da se manjkrat zbudi. Morda bo pa kaj bolje.Ti poročam!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 8:28:49
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: pigama maja24 zdaj se pa na ubogo Elo zgovarjaš hec, ne zamert Ja itak,se že sto let nism tuširala
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 8:29:47
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 danes bom izdelovala novoletna voščila, a katera pozna kak dober verz ali kaj podobnega, da bi se napisalo gor?? Mal pobrskej po netu,jih maš ful
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 8:39:16
|
|
|
|
glugluglu
|
bravo Luka dedek mraz je tudi pri nas v službi, ampak za otroke od 2-9let, Tian letos in tudi še naslednje leto ne pride notri, grejo po letnicah tako kot pri Blacky, ampak se začne še 1 leto kasneje. Januarski so itak vedno bogi Blacky, moja sodelavka je imela enkae probleme, s tem, da je bil ta januarček drugi otrok in je bilo toliko huje, ker je ta starejša lahko šla, on pa ne, no potem se je nekako dogovorila, mislim, da je plačala. Ponavadi je neka otroška predstava, potem pa pride dedek mraz in deli darila. Pa ponavadi imamo v centru Ljubljane in letos sem imela naštuditrano, kako bosta Mark in Nina sama na predstavi, ker sta že velika (te predstave so itak bolj tako, tako), mi bi šli pa tačas s Tianom malo po stari Lj. No in potem so blesavci letos zamenjali lokacijo nekam v Medvode .
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 8:41:31
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 Aja, včeri je bilo obiranje jagod uspešno, sva vsak svojo gajbico napolnila do vrha hmmm, jaz sem pa mislila, da moški izpraznejo svojo gajbico čaki mirjam80 kaj si ti mislila, to pa ne razumem, saj si isto napisala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 8:46:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 8:51:41
|
|
|
|
lex
|
bogi Teo, evo eno pikobak (po Alinino) bravo Luka no naša je mela pa danes pijama party ob 1h ponoči. sva šla spat pa jo najdema pokonci kak cmuli prste na nogah. jo dam k sebi in valda očke na ful odprte in se nama smeji. sova mala. samo je po hitro nazaj zaspala, tak da ni blo nekih pretresov
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 9:11:10
|
|
|
|
nanka
|
Dan, za nami je končno tudi dobra noč, ja izgleda da se pikice sušijo in Natka spi, sicer sem ji dala 1x čaj in 3x dudo, samo to ni nič. Spala je od 19 do 7, bravo mi. Ima kar velike krastice, še največ jih je na obrazu, tako da vsaj še 14 dni ni za med ljudi. Mi imamo pri nas v službi dedka mraza v soboto, greva pa same z Zojo, Natki pa bova prinesli njeno darilo. Tudi če nebi bila bolna, je ne bi vzela s seboj, ker pri nas to kar traja. Najprej igrica, potem pa kar dolgo razdeljevanje daril. Kdaj imajo pa pri možu pa še ne vemo, najbrž bo drugi teden. Včeraj sem Natki pripravila mlečno kašico, samo sem naredila napako, ker sem jo najprej nahranila s flašo, je popila nekje 60 ml in imela zadosti, potem sem ji pa po žlici sparvila 3x v usta, pa ji ni bilo všeč in je vse zbruhala. Boma danes ponovila, samo ji bom dala med dvema obrokoma in še to bolj redka, pa da vidim ali ji bo všeč. Še sokec moram kupit, pa kakšen jabolček, da ji ga naribam. Počasi bova tudi midve začeli z uvajanjem. Luka
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 9:17:08
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower ja da moški ne napolni gajbice, ampak jo izprazni matr sem slepa ja moški preloži jagode v žensko gajbico
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 9:21:40
|
|
|
|
glugluglu
|
nanka mi imamo tudi v soboto in tudi traja drugače vse skupaj, samo sej ne delaš v isti firmi kot jaz? A imate v Medvodah? Prestavljeno iz Lj. centra. sedaj bo Natka že bolje počasi , no da se čimprej pozdravi do konca Jaz pa se grem sedaj pakirat , da greva proti Lj., kakšno imate vreme ljubljančanke? Pri nas močno sije sonce, se bojim, da ne bom v kakšno meglo padla.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 9.12.2008 9:23:15
|
|
|
|
nanka
|
Glugluglu, ne mi imamo v Ljubljani, v šiški, kar v firmi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?