Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 15:32:28
|
|
|
|
liju
|
blecky: puzzli oprani in scentrifugirani. Saj jim ni nič, samo malo manjši so hec hec netki:se mi prav smiliš, da moraš živet z taščo. Jaz sem tako srečna da smo takkkooo daleč vstran od tašče in mame. Čeprav se z mojo mamo full razumem, se tudi slišiva parkrat na dan, samo vseeno je tako najboljše Upam da tudi vi čim prej "pobegnete" tašči.
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 15:34:15
|
|
|
|
dzanika
|
majuska ja jaz ne maram špinače pa jo bo mali vseeno dobil. IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu gospodinjstvo: kdor ima čas in tistemu, ki gre prej razmetano in umazanija na jetra - tisti pospravi , imava tako,da vsak nekaj počne tkole je tut pri nas glede gospodinjstva. jaz se strinjam z lunico da zberemo za ilatic da lahko kupi nekaj otrokom za božička. Pa če vsaka da 5€ pa se bo nabralo nekaj... Katera pač hoče seveda... netki no mi živimo podobno kot si ti opisala le da plačujeva svoje stroške za elektriko... Plača je pa tut samo ena okoli 700-800€ pa jaz kar dobim tisto majhno družinsko pokojnino. Sam se kr navadiš skromno živet pa nekak gre... Je pa res da potem kupujemo najcenejše stvari. Zato bomo naprimer kupili sedaj najcenejši stolček za hranjenje. Pa kaj, važno da je. tudi z mojcek se strinjam... Glede igračk pa imam nekaj čisto lepih še novih plišastih če bi katera rabila oz. poznala koga ki bi potreboval... alarm - nadaljujem kasneje.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 15:35:56
|
|
|
|
Netta
|
blacky - sva sestavila puzzle...kje se dobite tisto lepilo o katerem si zadnjič govorila?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 15:36:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 15:37:33
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis netki;še tole. Te popolnoma razumem kako se počutiš.Resnično ti želim da boste enkrat v svojem gnezdecu, takrat bo morala tašča pej poklicat če bo hotla na obisk ,ti boš pa rekla: ni nas doma . Lahko še meni podobno zaželiš Midva tudi glih nisva "na svojem", mislim v smislu, da ni denarja za kupit stanovanje. Zato sva se podala v najem ... vse družinske prihodke ponucamo za najemnino, položnice, hrano, le včasih kaka malenkost ostane (že nekaj časa pa ne!). Si zmeraj zaželim, da bi na lotu zadela ...
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 15:37:46
|
|
|
|
Netta
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 še vprašanje za tiste, ki ste kdaj prebolele mastitis: kolko časa ste še imele zatrdlino na dojki? vročine nimam, rdečina je tudi izginila, le bulica se še vedno občuti. pa ano pristavljam kar naprej, pa ni nč bolje? a mi mora ona to prav "ven potegnit" ta čep al se z antibiotiki to samo poštima? Zatrdlina je pri meni izginila v nekaj dneh, vročina v 2 dneh. Samo jaz nisem imela mastitisa zaradi zastoja mleka (čepa), ampak zaradi udarca. jemlješ antibiotike? ja, menda ab nekak "raztopijo" čep, če ne - pa mehanska odstranitev. aha, potem ni čepa. ker jaz mam tudi zaradi udarca. ok, samo da vem. hvala!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 15:38:43
|
|
|
|
lex
|
no da vam povem kako se znajdejo 4 letniki mali zakleje pi.čka mat.erina pa ga moj vpraša kaj si rekel, pa reče nazaj ptička je zmatrana
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 15:40:08
|
|
|
|
Tinky
|
Lahko vprašam, kolko plačate najemnino? Jaz sem 8 let nazaj v Strunjanu, plačevala 40.000 SIT skupaj s stroški.
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 15:40:16
|
|
|
|
Netta
|
Midva tudi glih nisva "na svojem", mislim v smislu, da ni denarja za kupit stanovanje. Zato sva se podala v najem ... vse družinske prihodke ponucamo za najemnino, položnice, hrano, le včasih kaka malenkost ostane (že nekaj časa pa ne!). Si zmeraj zaželim, da bi na lotu zadela ... LOTO -tudi jaz sanjam o tem, a kaj ko kupim listek le na vsake kvatre enkrat pa res; kaj bi ve storile z denarjem, če bi zadele na lotu?? jaz sanjam o hiški (taki mali) in nov avto, če bi pa kaj ostalo (dvomim) pa na banko
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 15:41:10
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex no da vam povem kako se znajdejo 4 letniki mali zakleje pi.čka mat.erina pa ga moj vpraša kaj si rekel, pa reče nazaj ptička je zmatrana hudo
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 15:41:45
|
|
|
|
Netta
|
no da vam povem kako se znajdejo 4 letniki mali zakleje pi.čka mat.erina pa ga moj vpraša kaj si rekel, pa reče nazaj ptička je zmatrana izviren moraš rečt...bi mu skor rajš čestitala kot ga kregala
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 15:44:30
|
|
|
|
lex
|
midva sva se samo spogledala, zvečer sva se pa smejala. boste že videle kaj vas še čaka
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 15:44:33
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex no da vam povem kako se znajdejo 4 letniki mali zakleje pi.čka mat.erina pa ga moj vpraša kaj si rekel, pa reče nazaj ptička je zmatrana
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 15:48:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 15:49:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 15:50:30
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: ksenci za seznam- aljaž 3,5m - 65cm in 7470g no pa sej ni tak slab, glede na to da že 3 tedne boleha. zdaj pa je p rekla, da je najboljš da smo 14 dni doma, da ne gremo nikamor. jojj pa že tak dolg nismo nikjer bli. nazadnje smo šli z vozičkom na sprehod pred več kot 3 tedne ne vem, kak bo pol kaj odporen dobre mere za 3 mesce o joj! se vid da sm cel tredn prebedela v bolnci mislim 4,5 pa tak ste takoj pogruntale, jz pa kronično nenaspana. komi čakam dans svojo mehko, velkoooo postlo, pa lubeka, ko me stiska
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 15:50:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 15:52:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 15:54:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ser je tud men zdela da Aljaž ne more bit komi 23,5 meseca star.Revca Ksenči, zej se pa probi odpočit doma tudi tebi ne bi škodil kak počitek
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 15:54:50
|
|
|
|
24julij
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 Včeraj sem čistla neki z bencinom, ki je bil v manjši posodici. Ko smo mel kosilo, je moja muca pila tist bencin (jo je videla fant, ko je šel v klet). Posodo smo umaknili, ampak uboga muca je čist podivjala. Dirkala po dvorišču, plezala na drevesa, skakala po garažnih vratih in nazadnje splezala na streho vrtne ute. Tam je za trenutek obstala in ubožica padla na tla. Nekaj časa smo jo opazoval, kaj je z njo, potem smo pa le ugotovili, kaj je narobe. Zmanjkalo ji je bencina. ha ha ha ha sami norci
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 15:54:58
|
|
|
|
ilatic
|
no da vam povem kako se znajdejo 4 letniki mali zakleje pi.čka mat.erina pa ga moj vpraša kaj si rekel, pa reče nazaj ptička je zmatrana bravo za Alex. Ta bo isti k naša Larisa. Bilo je jutro, Iris je še spala, Larisa pa nekaj skače po sedežni. Pa ji rata, da se kozarec prevrne na mizi in ji rečem Larisa glej kaj si naredila. In še preden pogleda že reče: nisem jaz Iris je. Iris pa veselo še spi v svoji sobi. Mislim...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 15:56:22
|
|
|
|
metuljcek321
|
lex, grozna uciteljica, da gre takole pokvarit vse skupaj. Meni so vceraj kar solze pritekle v oci, k sem vidla, kako so otroci gledali dedka Mraza. In za vsakega je imel darilo. Magicno, res! Promocija, promocija ... al bo pa res nosecka ... enkrat ...: http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/saska-ne-vem-ce-sem-noseca.html
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 15:58:52
|
|
|
|
ksenci
|
Si zmeraj zaželim, da bi na lotu zadela ... ja jst tud! pa pojma nimaš kok močno si želim
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 15:59:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 16:03:18
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska midva sva 6let nazaj v lj za enosobno plačevala 55.000 plus stroški. Sekica je v trosobnem najemnica (lj bežig.) plačuje 240e za sobo (seveda še plus stroški). cene najemnin so šle nenormalno gor. Ja, še največji poskok cen za najem je bil ob predsedovanju EU
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?