Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 16:06:01
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 Včeraj sem čistla neki z bencinom, ki je bil v manjši posodici. Ko smo mel kosilo, je moja muca pila tist bencin (jo je videla fant, ko je šel v klet). Posodo smo umaknili, ampak uboga muca je čist podivjala. Dirkala po dvorišču, plezala na drevesa, skakala po garažnih vratih in nazadnje splezala na streho vrtne ute. Tam je za trenutek obstala in ubožica padla na tla. Nekaj časa smo jo opazoval, kaj je z njo, potem smo pa le ugotovili, kaj je narobe. Zmanjkalo ji je bencina. You're on fire, baby Macka pa tud ... skoraj!
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 16:25:41
|
|
|
|
ksenci
|
tako, po nekaj dneh sem se končno najedla dan bi pa že skor lahk kako križanko rešl, drugač bova pozabla kak to gre pa je reku moj, da moram najprej shujšat , bomo vidl, če mu bo to še zvečer pomembn
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 16:27:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 16:32:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 16:33:50
|
|
|
|
netki
|
lex.....nč me nisi užalila, dej nehi.....jst sem sam razložila da ne bi katera narobe razumela
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 16:35:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 16:37:44
|
|
|
|
dzanika
|
nadaljujem... Lunica - kaj si zvedela za knjigico?? aja netki še to sm misla prej povedat. Kot sem že rekla da je pri nas podobna situacija sam je pa res da vas občudujem da vam znese z dvema čmrloma. Jaz vem da predno se bomo odločili za drugega si moram jaz najti službo ker da bi pa dva mela sedaj si pa res nekako ne predstavljam. levinja se tebi kaj sanja kdo je bolše da da vlogo za to olajšavo notri? Tisti, ki ima večji dohodek al tisti ki ima manjšega. Al je mogoče vseeno? Ma jaz nimam pojma okoli teh stvari. IZVIRNO SPOROČILO: frutka Tinky daj reči tvojemu naj pove za magično formulo kako se rešiti minusov... ali kreditov. ja na banki morš delat pa sam minus v plus spremeniš in je to to. hec hec netki moj brat je isto govoril ne in ne v bloku pa je ravno tako pristal in sedaj mu ni žal. Mu je prav fino. Samo prepričat se je treba v to... mirjam smrekica v merkurju... lunica boga mačka. Dej pejt ji na petrol še po mal bencina no. Ne šparat na hrani. lex lepo zakolne tvoj 4 letnik. Sej a je kaj grdga rekel? Pač ptička je zmatrana... mojcek ja mi imamo plastično smrekico. Sej naravna je lepa sam meni gredo na živce tiste iglice ko dol letijo pa vse. no to je to. Sem vas nekako uspela dohiteti. Sedaj pa se že dragi vrača iz smučanja in bo kmalu prispel.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 16:40:22
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 kaj mate vse plastične smreke??? mi smo meli doma vedno pravo, pa tudi mi2 mava vedno pravo. postavljamo 23 ali 24. mi imamo plastično .....sva mela tud že tapravo pa sem mela tiste iglice vsepovsod
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 16:41:57
|
|
|
|
ksenci
|
mi imamo tapravo. mamo doma gozd, pa vsako leto najlepšo odsekamo - no imamo jelko, ko ima tak lepo goste iglice
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 16:43:00
|
|
|
|
ksenci
|
no pa tud pod jaslicami imamo mah. mamo to v predobi, da ni drugod tolk svinjarije
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 16:44:42
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika aja netki še to sm misla prej povedat. Kot sem že rekla da je pri nas podobna situacija sam je pa res da vas občudujem da vam znese z dvema čmrloma. Jaz vem da predno se bomo odločili za drugega si moram jaz najti službo ker da bi pa dva mela sedaj si pa res nekako ne predstavljam. sej sem prej napisala kako gre.....tilen zaenkrat ne predstavlja nobenega večjega stroška...cotke ima od žigata, igrače isto, plenic sem ful dobila in sem komaj zdaj kupila prvi paket.....men je mami vedno govorila, če imaš za sebe dost bo tud za otroka....enga al pa dva....več je pa že kriza
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 16:45:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 16:46:27
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska ena plast maha (recimo 50x50cm) stane na placu btc 3evre! Za jaslice bi rabla vsaj 3 plasti, to se pravi 2 jurja za mah?? Halo?? ah dej nehi.....zapel se v en gozd pa bo stvar rešena
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 16:47:43
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska ena plast maha (recimo 50x50cm) stane na placu btc 3evre! Za jaslice bi rabla vsaj 3 plasti, to se pravi 2 jurja za mah?? Halo?? Te pa idi sama nabrat, jaz sem ga šla za venček imamo ga iz maha
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 16:48:03
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex no da vam povem kako se znajdejo 4 letniki mali zakleje pi.čka mat.erina pa ga moj vpraša kaj si rekel, pa reče nazaj ptička je zmatrana Najemnina: z stroški zraven (70m^2)= 380-400€ Meni se zdi da imama full ugodno, ker sma prej živela na 33m^2in plačevala z stroški 120.000 sit
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 16:50:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 16:53:30
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: zimska ena plast maha (recimo 50x50cm) stane na placu btc 3evre! Za jaslice bi rabla vsaj 3 plasti, to se pravi 2 jurja za mah?? Halo?? ah dej nehi.....zapel se v en gozd pa bo stvar rešena sej bom, ampak take stvari me pa v Lj totalno razp... In isto je za veliko noč - vejica od oljke in 3 vejice mačic je hotu met 4 evre... sem mu rekla, če je normalen. Jaz sem tudi včasih na vasi živela, vem kak na izi je to šavje napulit. 4 evre?? Da ne govorim o okrasnih bučah... ja se znajdejo.....in gredo v center lj.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 16:53:41
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: dzanika aja netki še to sm misla prej povedat. Kot sem že rekla da je pri nas podobna situacija sam je pa res da vas občudujem da vam znese z dvema čmrloma. Jaz vem da predno se bomo odločili za drugega si moram jaz najti službo ker da bi pa dva mela sedaj si pa res nekako ne predstavljam. sej sem prej napisala kako gre.....tilen zaenkrat ne predstavlja nobenega večjega stroška...cotke ima od žigata, igrače isto, plenic sem ful dobila in sem komaj zdaj kupila prvi paket.....men je mami vedno govorila, če imaš za sebe dost bo tud za otroka....enga al pa dva....več je pa že kriza ja sej to maš prav. Sam sej pravim. Jaz ko že tko vidim kolk mormo gledat da kupujemo najcenejše stvari in to, pa si ne predstavljam da bi imela dva. Sam k si pa enkrat na tem se pa itak tut tko znajdeš... Je pa res fajn k ma veliko stvari od starejšega. Pri meni je tut mal problem k morm večinoma vse kupit za obleči. Nekaj sem dobila od enga bratranca sam je zdej njegova spet noseča in bodo prišparali stvari tko da mormo večinoma vse sami kupovat. No sam smo pa do zdej veliko dobili tko k so prišli malega pogledat so nam prinesli ful oblačil in to... Mal pa sproti kupimo pa gre... Jaslice - mi imamo tudi mah iz gozda.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 16:56:33
|
|
|
|
netki
|
kaj nej nardim.... tilen noče GH, noče odpret ust, če mi že uspe not dat se davi, se mu dviguje, se trese....in nato vse zbruha!!!! zelenjavo sploh ne upam dat, če že sadja ne mara.... ko pa sem mu dala frutek k je čist spasiran je pa pojedu-.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 16:57:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 16:57:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 16:58:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 17:00:06
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: dzanika aja netki še to sm misla prej povedat. Kot sem že rekla da je pri nas podobna situacija sam je pa res da vas občudujem da vam znese z dvema čmrloma. Jaz vem da predno se bomo odločili za drugega si moram jaz najti službo ker da bi pa dva mela sedaj si pa res nekako ne predstavljam. sej sem prej napisala kako gre.....tilen zaenkrat ne predstavlja nobenega večjega stroška...cotke ima od žigata, igrače isto, plenic sem ful dobila in sem komaj zdaj kupila prvi paket.....men je mami vedno govorila, če imaš za sebe dost bo tud za otroka....enga al pa dva....več je pa že kriza ja sej to maš prav. Sam sej pravim. Jaz ko že tko vidim kolk mormo gledat da kupujemo najcenejše stvari in to, pa si ne predstavljam da bi imela dva. Sam k si pa enkrat na tem se pa itak tut tko znajdeš... Je pa res fajn k ma veliko stvari od starejšega. Pri meni je tut mal problem k morm večinoma vse kupit za obleči. Nekaj sem dobila od enga bratranca sam je zdej njegova spet noseča in bodo prišparali stvari tko da mormo večinoma vse sami kupovat. No sam smo pa do zdej veliko dobili tko k so prišli malega pogledat so nam prinesli ful oblačil in to... Mal pa sproti kupimo pa gre... Jaslice - mi imamo tudi mah iz gozda. po pravici povedano bi zelo težko zmogla v tvojem primeru.....neki opreme sem dobila že pri žigatu, nekaj kupila.....nisem pa kupovala igralne podloge, SW, prne čpralke, stajice, hodalice in tud tko mal prišparam....se pa kako drugačen znajdem da otrok ni prikrajšan
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 17:01:49
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Netki - kaj pa če bi počakala še kak teden? P mi je svetovala naj začnem glede na težo in to da mi zmanjkuje mleka. ma sej bom res še počakala...pa da vidimo
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 17:03:22
|
|
|
|
Blacky30
|
HUJŠANJE OD 5.1.2009!!!! Julijske mačke: nick - odvečne kg lex Blacky - 10 kg karamela6 netki lunica auroraa - 5 kg rebeca - 7 kg HD flower levinja dzanika - 10 kg nanka - 5 kg inigo 3jeMi - 8 kg glugluglu - 5 kg sandrine - 3 kg hruška debeluška - 5 kg mirjam80 Pofočkajte se še ostale interesentke, plis.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?