|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
16.12.2008 16:06:01   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

Včeraj sem čistla neki z bencinom, ki je bil v manjši posodici. Ko smo mel kosilo, je moja muca pila tist bencin (jo je videla fant, ko je šel v klet). Posodo smo umaknili, ampak uboga muca je čist podivjala. Dirkala po dvorišču, plezala na drevesa, skakala po garažnih vratih in nazadnje splezala na streho vrtne ute. Tam je za trenutek obstala in ubožica padla na tla. Nekaj časa smo jo opazoval, kaj je z njo, potem smo pa le ugotovili, kaj je narobe. Zmanjkalo ji je bencina.

You're on fire, babyuser posted image  user posted image  user posted image  Macka pa tud ... skoraj! 

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
16.12.2008 16:25:41   
ksenci
tako, po nekaj dneh sem se končno najedlauser posted image user posted image user posted image

dan bi pa že skor lahk kako križanko rešl, drugač bova pozabla kak to greuser posted image user posted image user posted image
pa je reku moj, da moram najprej shujšatuser posted image , bomo vidl, če mu bo to še zvečer pomembnuser posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 16:27:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3803
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 16:32:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3804
16.12.2008 16:33:50   
netki
lex.....nč me nisi užalila, dej nehi.....jst sem sam razložila da ne bi katera narobe razumela

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 16:35:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3806
16.12.2008 16:37:44   
dzanika
nadaljujem...

Lunica - kaj si zvedela za knjigico??

aja netki še to sm misla prej povedat. Kot sem že rekla da je pri nas podobna situacija sam je pa res da vas občudujem da vam znese z dvema čmrloma. Jaz vem da predno se bomo odločili za drugega si moram jaz najti službo ker da bi pa dva mela sedaj si pa res nekako ne predstavljam. user posted image

levinja se tebi kaj sanja kdo je bolše da da vlogo za to olajšavo notri? Tisti, ki ima večji dohodek al tisti ki ima manjšega. Al je mogoče vseeno? Ma jaz nimam pojma okoli teh stvari. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Tinky daj reči tvojemu naj pove za magično formulo kako se rešiti minusov... ali kreditov.

ja na banki morš delat pa sam minus v plus spremeniš in je to to. user posted image user posted image user posted image   hec hec

netki moj brat je isto govoril ne in ne v bloku pa je ravno tako pristal in sedaj mu ni žal. Mu je prav fino. Samo prepričat se je treba v to...

mirjam smrekica v merkurju...

lunica boga mačka. user posted image   Dej pejt ji na petrol še po mal bencina no. Ne šparat na hrani. user posted image user posted image

lex lepo zakolne tvoj 4 letnik. user posted image user posted image user posted image   Sej a je kaj grdga rekel? Pač ptička je zmatrana...

mojcek ja mi imamo plastično smrekico. Sej naravna je lepa sam meni gredo na živce tiste iglice ko dol letijo pa vse. user posted image

no to je to. Sem vas nekako uspela dohiteti. Sedaj pa se že dragi vrača iz smučanja in bo kmalu prispel. user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
16.12.2008 16:40:22   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

kaj mate vse plastične smreke??? mi smo meli doma vedno pravo, pa tudi mi2 mava vedno pravo. postavljamo 23 ali 24.

mi imamo plastično .....sva mela tud že tapravo pa sem mela tiste iglice vsepovsod

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
16.12.2008 16:41:57   
ksenci
mi imamo tapravo. mamo doma gozd, pa vsako leto najlepšo odsekamouser posted image - no imamo jelko, ko ima tak lepo goste iglice

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
16.12.2008 16:43:00   
ksenci
no pa tud pod jaslicami imamo mah. mamo to v predobi, da ni drugod tolk svinjarije

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
16.12.2008 16:44:42   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

aja netki še to sm misla prej povedat. Kot sem že rekla da je pri nas podobna situacija sam je pa res da vas občudujem da vam znese z dvema čmrloma. Jaz vem da predno se bomo odločili za drugega si moram jaz najti službo ker da bi pa dva mela sedaj si pa res nekako ne predstavljam. user posted image

sej sem prej napisala kako gre.....tilen zaenkrat ne predstavlja nobenega večjega stroška...cotke ima od žigata, igrače isto, plenic sem ful dobila in sem komaj zdaj kupila prvi paket.....men je mami vedno govorila, če imaš za sebe dost bo tud za otroka....enga al pa dva....več je pa že kriza

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 16:45:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3812
16.12.2008 16:46:27   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

ena plast maha (recimo 50x50cm) stane na placu btc 3evre! Za jaslice bi rabla vsaj 3 plasti, to se pravi 2 jurja za mah?? Halo??

ah dej nehi.....zapel se v en gozd pa bo stvar rešena

Neposredna povezava do sporočila: 3813
16.12.2008 16:47:43   
liju

ena plast maha (recimo 50x50cm) stane na placu btc 3evre! Za jaslice bi rabla vsaj 3 plasti, to se pravi 2 jurja za mah?? Halo??

Te pa idi sama nabrat, jaz sem ga šla za venček imamo ga iz mahauser posted image user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 3814
16.12.2008 16:48:03   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: lex

no da vam povem kako se znajdejo 4 letniki

mali zakleje pi.čka mat.erina pa ga moj vpraša kaj si rekel, pa reče nazaj ptička je zmatranauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image
Najemnina: z stroški zraven (70m^2)= 380-400€ Meni se zdi da imama full ugodno, ker sma prej živela na 33m^2in plačevala z stroški 120.000 situser posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 16:50:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3816
16.12.2008 16:53:30   
netki

IZVIRNO SPOROČILO: netki

ah dej nehi.....zapel se v en gozd pa bo stvar rešena

sej bom, ampak take stvari me pa v Lj totalno razp... In isto je za veliko noč - vejica od oljke in 3 vejice mačic je hotu met 4 evre... sem mu rekla, če je normalen. Jaz sem tudi včasih na vasi živela, vem kak na izi je to šavje napulit. 4 evre?? Da ne govorim o okrasnih bučah...

ja se znajdejo.....in gredo v center lj.

Neposredna povezava do sporočila: 3817
16.12.2008 16:53:41   
dzanika

sej sem prej napisala kako gre.....tilen zaenkrat ne predstavlja nobenega večjega stroška...cotke ima od žigata, igrače isto, plenic sem ful dobila in sem komaj zdaj kupila prvi paket.....men je mami vedno govorila, če imaš za sebe dost bo tud za otroka....enga al pa dva....več je pa že kriza

ja sej to maš prav. Sam sej pravim. Jaz ko že tko vidim kolk mormo gledat da kupujemo najcenejše stvari in to, pa si ne predstavljam da bi imela dva. Sam k si pa enkrat na tem se pa itak tut tko znajdeš...
Je pa res fajn k ma veliko stvari od starejšega. Pri meni je tut mal problem k morm večinoma vse kupit za obleči. Nekaj sem dobila od enga bratranca sam je zdej njegova spet noseča in bodo prišparali stvari tko da mormo večinoma vse sami kupovat. user posted image No sam smo pa do zdej veliko dobili tko k so prišli malega pogledat so nam prinesli ful oblačil in to... Mal pa sproti kupimo pa gre...

Jaslice - mi imamo tudi mah iz gozda. user posted image  

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
16.12.2008 16:56:33   
netki
kaj nej nardim....

tilen noče GH, noče odpret ust, če mi že uspe not dat se davi, se mu dviguje, se trese....in nato vse zbruha!!!!user posted image user posted image
zelenjavo sploh ne upam dat, če že sadja ne mara....

ko pa sem mu dala frutek k je čist spasiran je pa pojedu-.....

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 16:57:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3820
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 16:57:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3821
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 16:58:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3822
16.12.2008 17:00:06   
netki

ja sej to maš prav. Sam sej pravim. Jaz ko že tko vidim kolk mormo gledat da kupujemo najcenejše stvari in to, pa si ne predstavljam da bi imela dva. Sam k si pa enkrat na tem se pa itak tut tko znajdeš...
Je pa res fajn k ma veliko stvari od starejšega. Pri meni je tut mal problem k morm večinoma vse kupit za obleči. Nekaj sem dobila od enga bratranca sam je zdej njegova spet noseča in bodo prišparali stvari tko da mormo večinoma vse sami kupovat. user posted image No sam smo pa do zdej veliko dobili tko k so prišli malega pogledat so nam prinesli ful oblačil in to... Mal pa sproti kupimo pa gre...

Jaslice - mi imamo tudi mah iz gozda. user posted image  

po pravici povedano bi zelo težko zmogla v tvojem primeru.....neki opreme sem dobila že pri žigatu, nekaj kupila.....nisem pa kupovala igralne podloge, SW, prne čpralke, stajice, hodalice in tud tko mal prišparam....se pa kako drugačen znajdem da otrok ni prikrajšan

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
16.12.2008 17:01:49   
netki

Netki - kaj pa če bi počakala še kak teden?

P mi je svetovala naj začnem glede na težo in to da mi zmanjkuje mleka.
ma sej bom res še počakala...pa da vidimo

Neposredna povezava do sporočila: 3824
16.12.2008 17:03:22   
Blacky30
HUJŠANJE OD 5.1.2009!!!!

Julijske mačke:

nick - odvečne kg

lex
Blacky - 10 kg
karamela6
netki
lunica
auroraa - 5 kg
rebeca - 7 kg
HD
flower
levinja
dzanika - 10 kg
nanka - 5 kg
inigo
3jeMi - 8 kg
glugluglu - 5 kg
sandrine - 3 kg
hruška debeluška - 5 kg
mirjam80

Pofočkajte se še ostale interesentke, plis.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?