|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 14:49:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3751
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 14:50:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3752
   RE: Julijske čveke '08 V. del
16.12.2008 14:50:56   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

najini stroški...sploh ne vem če naj napišem...kupila sva stanovanje na kredo, in to stanovanje naju je stalo ojojoj, ampak še sreča da sva ga vzela, ker če ga prodava sedaj zasluživa duplo, tolk so šle cene gor...mesečni stroški...samo za nas 3 - 2500euruser posted image (hrana, kreda, elektro, voda, rt, siol,)...sej jst ne jamram..midva za najina leta ziviva super, ampak mojga čaka še 5-7 let igranja rokometa, potem pa se konča..in v tem času si je treba ogromno prišparat in ustvarit, ker ne vem kako bo dobil službo brez izobrazbe in delovnih izkušenj...torej si morem jst najt službo in čez 5 let še on...naju vso to iskanje službe in problemi še čakajo...da ne rečem kok je rizično to, da se poškoduje, ostane brez službe in brez denarja..pol sva pa na mojih 500eur porodniške...zato pa on špara veliko..in je res varčen...

razmišlja v tej smeri, da bi ostal v športu oz. bi postal trener?

moj brat igra odbojko in ga čaka tudi še par let igranja, ampak se izobražuje za trenerja, saj pravi, da bi rad ostal v tem "giru"

ne, ni karakter za trenerja...je premila duša in ga bi vsi pohodli...mislim da ne bo nikoli trener...žal, ampak res ni človek za to

aja, pol je pa to druga pesem user posted image

mah, jaz pravim, da če imaš streho nad glavo je to že dovolj, za dat kej v usta se pa vedno najde

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
16.12.2008 14:51:13   
Netta
hvala blacky!  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3754
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 14:51:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3755
16.12.2008 14:52:18   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

naredil preso za grozdje, susilnico sadja, surf, obnovil jadrnico od a do z, sesil jadro, ... in se milijon reci - to so njegovi projekti, k jih nikol ne zmanjka Sam casa pa mu

uauuuuuuuu...a mi ga posodiš za par dni...bi tud mela sušilnico za sadje, pa jadrnico, pa....se bom še spomnila česa

Ni blema. Ce dobr placas na uro, bo priletel se letos, in to PRED Bozickom

bom pisala božičku, da ga prinese...tak da boš vedla, če se nekega jutra sama zbudišuser posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  It's a deal, baby!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 14:52:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3757
16.12.2008 14:56:24   
Anonimen
Včeraj sem čistla neki z bencinom, ki je bil v manjši posodici. Ko smo mel kosilo, je moja muca pila tist bencin (jo je videla fant, ko je šel v klet). Posodo smo umaknili, ampak uboga muca je čist podivjala. Dirkala po dvorišču, plezala na drevesa, skakala po garažnih vratih in nazadnje splezala na streho vrtne ute. Tam je za trenutek obstala in ubožica padla na tla. Nekaj časa smo jo opazoval, kaj je z njo, potem smo pa le ugotovili, kaj je narobe. Zmanjkalo ji je bencina.

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3758
16.12.2008 15:04:07   
netki
mojcek......ne ne in ne.....moj noče v stanovanje, preveč je navajen hiše in pravi da v bloku nimaš kej počet, on pa skoz neki okol bajte dela, avto šraufa ......
sej bova itak začela z malim, ogledan imava vikend zlo majhne bivalne površine ...potem pa dozidaš nekoč in rihtaš tako kot teb paše....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 15:05:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3760
16.12.2008 15:05:15   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

Včeraj sem čistla neki z bencinom, ki je bil v manjši posodici. Ko smo mel kosilo, je moja muca pila tist bencin (jo je videla fant, ko je šel v klet). Posodo smo umaknili, ampak uboga muca je čist podivjala. Dirkala po dvorišču, plezala na drevesa, skakala po garažnih vratih in nazadnje splezala na streho vrtne ute. Tam je za trenutek obstala in ubožica padla na tla. Nekaj časa smo jo opazoval, kaj je z njo, potem smo pa le ugotovili, kaj je narobe. Zmanjkalo ji je bencina.

user posted image user posted image user posted image user posted image
pa ti si čist zrolana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
16.12.2008 15:06:11   
Anonimen
tinky mona, daj mi ombolo nared no. da mi ne bo treba v osmico ponjo. to bi blo res grave. 

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3762
16.12.2008 15:06:33   
Netta

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 15:10:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3764
16.12.2008 15:10:17   
Tinky

tinky mona, daj mi ombolo nared no. da mi ne bo treba v osmico ponjo. to bi blo res grave. 

a si ti en bakardi brizer spila al kaj?

sicer pa dvojna usta in 4 učke ti full pašejo user posted image user posted image user posted image user posted image mona user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
16.12.2008 15:12:50   
Netta
mi smo v nabavi nove smrekce..kje se dobi kakšna lepa? rabmo vsaj meter in pol visoko in zeleno?? user posted image

hehe, pa ne mi rečt da v gozdu!user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
16.12.2008 15:17:46   
Anonimen
mi smo v nabavi nove smrekce..kje se dobi kakšna lepa? rabmo vsaj meter in pol visoko in zeleno??

hehe, pa ne mi rečt da v gozdu!

v goši user posted image user posted image

merkur?

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3767
16.12.2008 15:20:39   
netki

mi smo v nabavi nove smrekce..kje se dobi kakšna lepa? rabmo vsaj meter in pol visoko in zeleno?? user posted image

hehe, pa ne mi rečt da v gozdu!user posted image user posted image

baumax

pravo al umetno?

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
16.12.2008 15:22:51   
Tinky
v Merkurju so lepe, full drage, stanejo več kot 100 eur, sem jih vidla tudi v Mercatrorju sam so bolj brižne

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
16.12.2008 15:23:01   
lex
ilatic tole si preberi! http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/bozicek-je-bil-in-bo.html

blacky a veš da sem šla vse trajnike in vse preračunat in ja ostane nam 1000€ kam jih dam pa ne vem, torej po novem letu začnem z zelo strogo kontrolo koliko smo porabili. zgleda da ko sem ga spustila iz vajeti mi je ušel, prej sem vse beležla bom zgleda spet morala

lunica tole z mačko je za crknituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

netki nisem te hotela užalit in upam, da te nisem - user posted image user posted image , 1x boš na svojem pa se bo morala orng potrudit da bo lahko prišla na obiskuser posted image

vsi malčki palčki vse najboljše

mirjam če si kje blizu vuzenice ti jo odstopim v gozduuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
16.12.2008 15:24:39   
Netta
umetno...hmmmm, merkur, baumax (hvalauser posted image user posted image )
mogoče bi šla pa v petek v lj da tole nabavmo, pa vas pridem še pogledat. ob 11hh ane??

še vprašanje za tiste, ki ste kdaj prebolele mastitis: kolko časa ste še imele zatrdlino na dojki?  vročine nimam, rdečina je tudi izginila, le bulica se še vedno občuti. pa ano pristavljam kar naprej, pa ni nč bolje? a mi mora ona to prav "ven potegnit" ta čep al se z antibiotiki to samo poštima?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
16.12.2008 15:25:49   
liju

To te ubijeuser posted image user posted image user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
16.12.2008 15:29:47   
Tinky
Moj otrok še spi, ne morem verjet, njegov fotr glih tako, jaz pa strašim tle okoli. Čaka me svinjska kuhinja, ma se mi ne da dvignit riti s stola.

Lunči, če si tle v giru, skoči na gmail.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 15:30:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3774
16.12.2008 15:31:33   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Timotej, Bor, Kali in Tija... vse najboljše za mini b'dayuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa še Tariq in Iraya user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

piškapoška, sta že 7 mesecev stara user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?