|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 19:06:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3401
   RE: Julijske čveke '08 V. del
15.12.2008 19:06:38   
Inigo
ej katastrofalna vprašanja so dans... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3402
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 19:08:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3403
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 19:11:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3404
15.12.2008 19:13:45   
Blacky30
Lunica, danes je Nejca v vrtcu obiska Dedek mraz. In so dobili darilo, poleg žoge je vsak dobil knjigico, še vročo, direkt iz tiskarne, še ni na tržišču, naslov pa je Zajec in rogljiček, napisala Tatjana Kokalj. Škoda, da se nismo spomnile, da bi ti to predlagale, da bi lahko v vrtce poslala knjigico. No, če ti še kaj pomaga, ti še povem ostale podatke (vedno pridejo prav):

Ilustrirala: Daša Simčič
Lektorica: Jana Kolarič
Založba: Skrivnost iz Hoč pri MB, e-mail: zalozba.skrivnost@triera.net
Tisk: Tiskarna knjigoveznica Radovljica d.o.o.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
15.12.2008 19:14:23   
Blacky30
Lunica, pa ti si čist nora, tolko kuhanja v enem dnevu?!?! Vauuuu, dobra si. Kak ti pa Lukec to dovoli? Jaz sem res zadnje čase tak kot flower, nerada kuham, če nimam miru. Sicer moram vseeno rečt, da je to redko, ker je Teja zaenkrat še pridna pri spanju. Imam pa v planu skrinjo domov privlečt iz omine kleti, tak da takrat pa se priporočam za nasvete, kaj vse šibate v skrinjo za hude čase.user posted image
Si me pa nasmejala s ta prvim coca-cola linkom, ko nam neko solato ponujaš.user posted image
Hudiča, smo božička v tovornjaku zamudili.user posted image user posted image

Mojcek, če bi bla ti kritik, jaz že ne bi šla na DD.user posted image

Flower, ja, oni kolega tud živi v SLO, samo sem se zdaj res zmedla in ne vem več, kaj je, al Srb ali Bosanec.user posted image

Liju, za vsak slučaj sem dala brez centrifuge, nikol ne veš. Probaj ti.user posted image  Pa tudi izplakovanje je bilo z mrzlo vodo, nisem upala dat na 30 kot lex. Mogoče pa bi vseeno šlo, ne vem.user posted image

Tims, čestitke za preselitev.user posted image  Zdaj pa obirate na tone jagod, kaj, čeprav ni sezona?user posted image  Ja, je treba not spravit skoraj eno leto. Uživajte v novem domeku!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neboglasnica, sem pomislila, da sem jaz tvoj virus. Ko si rekla, da te je vrglo vsakič ven, ko si hotla meni odgovorit.user posted image user posted image user posted image  Saj mogoče pa sem neke vrste....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3406
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 19:17:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3407
15.12.2008 19:24:00   
Inigo
naš tut spi zdj.. ga grem zbudit, če ne ne bomo ponoč spal... tko kot včeraj nismo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3408
15.12.2008 19:35:47   
neboglasnica
blacky30: saj si moj virus oz. moja slaba vest user posted image user posted image

Grem, so prišli otroci domov, je treba jest pa spat. Vas preberem kasneje, ne preveč klofat.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
15.12.2008 19:52:09   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

GH še ji vedno nič ne dajem. Moje mleko je zaenkrat dovolj. Dela katera na riževi sluzi otroško hrano?

misliš iz kuhanega riža? jz iz riževe sluzi - ampak iz kosmičev; no, kupiš tak prah iz riževe sluzi.

Torej kupiš kosmiče in jih malo pokuhaš, da zgostiš hrano? Sama bi raje skuhala. Instant variante odpadejo.

Inigo najbrž nisi videla mojega vprašanja, vprašala sem kje boš skokca kupila. Jaz bi ga pipiki moji nabavila.

Neposredna povezava do sporočila: 3410
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 19:57:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3411
15.12.2008 20:02:26   
lejla969
Mojcek- jaz sem se tudi do nedavnega sekirala pa je brez veze. Pri nas je pa tako: moj svak ni čestital ne meni in niti malega še ni prišel pogledat. Smo pa sosedi, hiše se držijo skupaj. Da ne govorim o tašči: malega je videla le enkrat. Ona si je pa sama kriva. Enostavno noče (tako mi je tudi izjavla) potrkati na naša vrata in priti na obisk. Ona tega ne bo naredila. Jaz bi ga mogla vsak dan nesti k njej in z njo "klofat" in obirat ljudi. Žalostno, ma tako je.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 20:04:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3413
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 20:06:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lejla969)
  Neposredna povezava do sporočila: 3414
15.12.2008 20:07:18   
Blacky30
Tinky, hvala za info o obisku pri P. Torej ni panike, samo fiziološko uporabljat. Zdaj pa lahko samo srčno upam, da imamo isto kot vi, da ni kaj hujšega. Samo mislim, da bo to to.

Lunica, jaz si te kar predstavljam na DD, kakšne bi sekala. Ker se kar spomnim na ono o korenčku in mami, kak si se ven vlekla in bi se tu tudi.user posted image

Karamela, super ponudba za knjige. Sem šele zdaj vidla, da si že danes šla tja po knjige, jaz pa sem ti zdaj komaj zs poslala. Je prepozno, ne? Ta prvo že imam, ta drugo pa bi možeku podarila za božič.user posted image

Inigo, ja, to pa je to, po porodu je telo čisto drugačno in se redko kdaj postavi nazaj v stanje pred user posted image . To je pa cena, ki se jo plača za te naše male srčke.user posted image

Jutri pa gredo pri nas dopoldan v vrtec babice in dedki in bodo imeli ustvarjalno dopoldne skupaj z vnukci. Moja mama ne gre, ker mora it delat, tast in tašča pa prideta. Potem pa jima bom kosilo skuhala, ker gresta popoldan v službo.user posted image  Tak da pri nas ne zaposlujejo in zalagajo z delom samo staršev, pač pa tudi stare starše.user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 20:07:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3416
15.12.2008 20:09:39   
Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Mojcek, če bi bla ti kritik, jaz že ne bi šla na DD.user posted image

mah, brez veze, da sm kaj rekla.

Nehajjjjjjjjjjjjjjj, jaz sem se hecala. Sem šele potem vidla, kak močna debata se je razvila iz tvojega stavka. Če bi videla prej, se ne bi hecala. user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3417
15.12.2008 20:10:09   
lejla969
Jaz se tudi z mojo mamo (imam namreč samo še njo) ful razumem in udi jaz ne razumem zakaj je na drugi strani tako. Hudo mi je predvsem zato, ker smo sosedi. Kaj bi dala,da bi bila naša hiša vsaj 100m stran.

Neposredna povezava do sporočila: 3418
15.12.2008 20:21:03   
frutka_

GH še ji vedno nič ne dajem. Moje mleko je zaenkrat dovolj. Dela katera na riževi sluzi otroško hrano?

misliš iz kuhanega riža? jz iz riževe sluzi - ampak iz kosmičev; no, kupiš tak prah iz riževe sluzi.

Torej kupiš kosmiče in jih malo pokuhaš, da zgostiš hrano? Sama bi raje skuhala. Instant variante odpadejo.

Inigo najbrž nisi videla mojega vprašanja, vprašala sem kje boš skokca kupila. Jaz bi ga pipiki moji nabavila.

ja, kupim al novalac al pa bio alnatura v DM. ne, ne kuham, se da kr v mleko. tko bom rekla - jaz pa nisem čist zihr, kaj je boljš - ker tele otroške stvari so bolj kontrolirane kot riž za odrasle, tam je ponavad polno smeti... žal. tko da sm se jz odločla rajš za to.
jabolka ji dam domača, to sm zihr, da so bio, drug pa kr ne vem... user posted image  tko da sm v dilemi, kaj ima manj škodljivih snovi, res.

OK, Alnaturi zaupam. Sem jo že pri prvem uporabljala. Jabolka imam tudi jaz domača, pa kakšno korenje ipd. bi se našlo. Riževe sluzi mi ni problem skuhat. Moram malo prečekirat otro. Alnaturo. prvič sem prečekirala čisto celo njihovo spletno stran. Od pripravljenega sem kupovala še Alete (Nestle) kašice. Za njihovo sem se tudi nekako prepričala, da je OK. Nad ostalim viham nos. Raje vidim kaj mečem v piskeruser posted image .  Sicer pa od Alnature kupujem ostalo hrano. recimo kakšne testenine, namaze, piškote, in še kaj bi se našlo.
HD stokrat hvala za skokca!!!!! Ravno ta teden imam namen v Toysa se zapeljat.
Blacky naši so imeli babice na obisku prejšnji teden. Pripravili so jim nastop potem pa so imeli še delavnice. V sklopu veselega decembra so se peljali še z vlakcem Jurčkom, imeli so 3lutkovne predstave, babice na obisku, pecivo so pekli, v pokrajinski muzej so šli, trobentača so imeli na obisku,...pa najbrž še nisem vsega naštela. DM jih obišče ta teden in ta teden je glavni, ker si celi teden lahko v vrtec nosijo svoje igrače. Vauuuu, vsako jutro se mu full mudi!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3419
15.12.2008 20:21:35   
frutka_
Aja, kaj imate to neki čvek o žlahti?

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
15.12.2008 20:24:26   
24julij
evo javljanje iz nase strani,danes smo sli k zdravniku k smo vceraj dobili flekce in je potrjeno kar se mi je zdelo imamo 6 bolezen,vrocine ni vec je bla tri dni danes je pa ze drugi dan izpuscajev tako da je use tako kot napisani upam samo da cimprej mine in da mi zacne jest ker me skrbi da mi prevec ne shujsa,vagala je pa P itak ni tko da ne vem kako bomo vedli ce je kj zgublauser posted image

hujsanje  kaksno dieto pa ste si ubodle tiste ki hujsate jaz grem po novem letu definitivno
koledar moj dragi ga je tud naredu za naso malo samo mi smo kr z programom sem jaz hotla z imikimijem pa je moj kr sam naredu glede na to da se spozn in bo lepiiii,slike dobite
priprava hrane z palicnim  meni je P rekla da se z palicnim oziroma z miksarjem ne miksa ker je prevec spasirano in je boljse da so mal koscki da se otrok pol bolj navadi grizt,se bolj pomembno pa je da se z miksanjem zardi kovine unicijo vitamini,zdej pa ne vem tako da jaz Lari kar z vilico spaštam
3jeMi ja hvala za pikopoko tud za deca user posted image ,ha sej sami bolniki uceraj je bil ze dober ga je hriz manj bolel danes se je pa spet neki zalezal ker je bla Lara pr nama pa se pol ni upal premikat ga pa rama ful boliuser posted image jst ne vem ko penzjonisti,kaj sele bo

.. http://24ur.com/novice/crna-kronika/decek-se-je-igral-s-pasjim-truplom.html

ja kaksna p.acka grozna mora bit taka mama sploh nom komentirala jaz takih stvari ne smem brat,ker bi sla pa bi ji kr vrat odsravfala,jojjj
levita nam so rekli, sedaj ko je Lara kuhala da pred 39 naj ne zbijam da se prej bori sam organizem da s tem dobiva protitelesa,dali smo pa Voltaren svecko,pa med previjanjem sem ji dala hladne obkladke,obkladki morajo bit pa mlacni da ni prevelik sok za otroka k je vroc
zdej sem mal z zamudo tud odgovarjala samo sem se za nazaj brala , pa vsem hvala za user posted image pri vrocini so ze pomagale

Neposredna povezava do sporočila: 3421
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 20:26:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3422
15.12.2008 20:35:48   
Inigo
frutka, oprosti, najbrž sm spregledala prej za skokca. zdj pa tko veš. v toysu imajo celo več različnih - medvedka PU pa tigra al pa navadnega. te sm vidla enkrat v reklami. možn, da jih majo še več!

Neposredna povezava do sporočila: 3423
15.12.2008 20:40:08   
Blacky30
Frutka, ja, ful fajn imajo to za otroke, ne? Naš zdaj ful z veseljem hodi v vrtec. Se kar hoče skregat z mano, če mu rečem, da kdaj ne bo šel. user posted image  Pa sem mislila, da tega dne ne bom nikoli dočakala....ful sem vesela.user posted image
Ja, naši pa so imeli ustvarjalne urice, ko so krasili zunanjo jelko, ure pravljic, 2x v lutkovno v MB, film o božiču bodo še gledali, ustvarjanje z dedki in babicami, čebelar je bil na obisku, danes je prišel dedek mraz in so se slikali z njim, palčkovanje imamo v petek in božični sejem, izdelovali so okraske iz testa, skratka, ni kaj ni, nonstop se jim dogaja.user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
15.12.2008 20:41:23   
neboglasnica
Ojla, ne se kregat punce!

Vas kar zapuščam, še Staša uredim, potem pa grem kar ajat, da ne bo prekratka noč

Nočka,

user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?