Blacky30
|
Lunica, pa ti si čist nora, tolko kuhanja v enem dnevu?!?! Vauuuu, dobra si. Kak ti pa Lukec to dovoli? Jaz sem res zadnje čase tak kot flower, nerada kuham, če nimam miru. Sicer moram vseeno rečt, da je to redko, ker je Teja zaenkrat še pridna pri spanju. Imam pa v planu skrinjo domov privlečt iz omine kleti, tak da takrat pa se priporočam za nasvete, kaj vse šibate v skrinjo za hude čase. Si me pa nasmejala s ta prvim coca-cola linkom, ko nam neko solato ponujaš. Hudiča, smo božička v tovornjaku zamudili. Mojcek, če bi bla ti kritik, jaz že ne bi šla na DD. Flower, ja, oni kolega tud živi v SLO, samo sem se zdaj res zmedla in ne vem več, kaj je, al Srb ali Bosanec. Liju, za vsak slučaj sem dala brez centrifuge, nikol ne veš. Probaj ti. Pa tudi izplakovanje je bilo z mrzlo vodo, nisem upala dat na 30 kot lex. Mogoče pa bi vseeno šlo, ne vem. Tims, čestitke za preselitev. Zdaj pa obirate na tone jagod, kaj, čeprav ni sezona? Ja, je treba not spravit skoraj eno leto. Uživajte v novem domeku!!!! Neboglasnica, sem pomislila, da sem jaz tvoj virus. Ko si rekla, da te je vrglo vsakič ven, ko si hotla meni odgovorit. Saj mogoče pa sem neke vrste....
|