|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 13:00:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3251
   RE: Julijske čveke '08 V. del
15.12.2008 13:01:56   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

oprosti , ampak daodrasli ljudje ne vedo, kaj je to etnična manjšina!!!!!!!!!!!!!! to je pa porazno!!!! BTW - gledam družinski dvoboj.
katastrofa - hare krišna je etnična skupina user posted image  pejte nekam user posted image

user posted image
ampak, če bi šla jaz na DD mi zmrzne jezik pred tistimi kamerami in bi lahko tudi kakšno hudo ven butnla, sicer ne vem kako je bilo v tem primeru, ali je bil odgovor premišljen, ali je mogla na hitro povedat?

Neposredna povezava do sporočila: 3252
15.12.2008 13:02:47   
Anonimen
http://www.cocacola.si/

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 3253
15.12.2008 13:03:50   
tims
Ojojojoj, sploh nisem dojela, ko sem vidla da ste na petem deluuser posted image .

Nisem se nič oglašala, ker smo imeli res tok dela, da je bla kar katastrofa. Naj se pohvalim, da smo v soboto prvič prespali v našem stanovanjuuser posted image . Sva z mojim kar skakala, Tim pa sploh ne dojema da ima svojo sobico. Tok je navdušen.... Se je včeraj tok zaigral, da sva z mojim kar gledala. Sva mu vse igrače razstavila po sobi in kar ni vedel,  s čim bi se najprej igral. Prej je imel večino igrač v kleti, ker pač ni bilo prostora, da bi jih imel v sobi.

Sicer nekaj malega dela me še čaka, glavnina je pa kar narejena.

Še par besed o naši mali. Je imela obdobje teh treh tednov, da sploh ni čez dan nič spala. Zgleda je kar čutila, da sem jaz nervozna, potem pa ne in ne zaspat. Več ko sem imela dela, manj je spala. Včeraj pa je po dolgem časau popoldne spala dve uri in pol. Je moj reku, da ona tud čuti, da smo zdaj spet sami v svojem domu.

No, zdej bom spet večkrat mal prečekerala kaj dogaja, ker tole je pa "tumač"user posted image . Res ste me maksimalno presenetle. Sem mislila, da ko sem bom priklopla, da bom nekje na šesti strani petega dela, ne pa tole.

Neposredna povezava do sporočila: 3254
15.12.2008 13:05:04   
Anonimen
tole :

http://www.coca-cola.si/xmas/termini.php

danes je pri nas!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3255
15.12.2008 13:05:43   
neboglasnica
Oj, da se samo pofočkam, ker me comp zeza. Vsakič, ko se priklopim na RR, mi antivirusni program napiše, da je virus na RR in me zabriše ven.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
15.12.2008 13:06:47   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: populis

lunca;jaz sem sicer že dala zamrzniti krompirjev golaž sam je bil krompir pol tak čudn.Krompir lahko ven pobereš in daš omako z hrenovkami zamrziti pol pa smo svežega notr likneš.

jaz naredim tak krompirjev golaž, da ne bi mogla ven krompirja pobrati, ker se čisto razpustiuser posted image . Sicer pa jaz ne maram dajati take stvari v zmrzovalnik, ampak sta me kolega kemik in kolegica biologinja prepričala, da se tudi kuhan krompir lahko da zmrznit.

Hojice nismo nikoli imeli in tudi zdaj je ne bomo imeli. Potem ko se bo začel premikat vsepovsod, ga bom v času ko bom šla na wc ali pošto podpisat dala v stajico. Drugače mi tudi stajice niso ok, ampak samo za varnost v času ko ne moreš drugače.

Neposredna povezava do sporočila: 3257
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 13:07:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3258
15.12.2008 13:11:18   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

btw - a ktera namerava kupit quinny zapp-a?

Jaz sem ga gledala v BC, ker bi že sedaj nabavila nekaj lahkega, zdobro zložljivega, pa mi ni všeč, ker nima nič variant naklona.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
15.12.2008 13:12:50   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

u kak lepa solata... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
15.12.2008 13:12:53   
netki

tole :

http://www.coca-cola.si/xmas/termini.php

danes je pri nas!

greste gledat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
15.12.2008 13:15:04   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Majuska, naš kolega pa je Bosanec in je pravoslavec. Saj je Bosanec, če živi v Bosni, ne?user posted image

Ja, ampak Bosanec je oznaka narodnosti in ne veroizpovedi. V Bosni imaš, kolikor vem, hrvaške Bosance, srbske Bosance ki so pravoslavci in seveda muslimane. In pravoslavni Božič je januarja. Za muslimane pa res ne vem.

Kuham danes  - še ne vem, a bi k pečenemu piščancu naredila pire ali piro. Nekaj od tega bo.

Za krompir sem jaz slišala, da ga ni fajn zmrzovat. Najbrž zaradi tega, ker se ful razpusti ... kaj vem.

Hojice pri nas najbrž ne bomo imeli.

Aleksander ima nove pogruntavščine z jezikom, ga oblikuje v vse možne oblike in ga moli ven iz ust. Prav hecen je user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
15.12.2008 13:15:05   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

u kak lepa solata... user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
15.12.2008 13:16:51   
ilatic
mojcek ja zraven DD jaz tudi ugotavljam, da eni sploh niso razgledani.

Evo zaradi takih komentarjev me je kr strah iti na DD. Pa kaj mislite da pred kamero nimaš mal blokade?  Jaz tudi nisem vedela tega vprašanja.

A me katera od vas k ste bolj razgledane zamenja da si ne bom sramote delala?

Neposredna povezava do sporočila: 3264
15.12.2008 13:21:18   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Eno vprašanje:

Tiste, ki ste že zamenjale en obrok za GH, koliko količinsko jim date, da zadošča? g=ml..mam prav? Koliko pojejo vaši?

Recimo naša dva pijeta Milumil s tremi žličkami riževe kašice (vedno jo dodam) nekje od 180-240ml. Odvisno kako kateri obrok. Imamo 4 dnevne in en nočni obrok, rada bi enega zamenjala za GH, pa ne vem kolko naj jima dam, da bom vedla, da sta sita?!

Do zdaj sem jima dajala cca 60 - 100g kašice, ampak sta čez pol ure spila svoj obrok čisto normalno user posted image  user posted image  HELP!

rebeca, tvoja dva sta že tako velika, da jima po moje lahko daš že kar več kot 180 ml kašice. Naš pri 4,5 mesecih zvečer poje 150 ml žitne kašice (žlico ima raje od flaše, rigne pa ko pujsek) in po 1 uri samo še 50 ml mleka za spanje.

Neposredna povezava do sporočila: 3265
15.12.2008 13:21:44   
Anonimen
ja netki, če le ne bo dežja, bomo šli. sam mal me je strah, kr bo mrzloooo

a pridete?

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3266
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 13:22:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3267
15.12.2008 13:24:26   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

mojcek ja zraven DD jaz tudi ugotavljam, da eni sploh niso razgledani.

Evo zaradi takih komentarjev me je kr strah iti na DD. Pa kaj mislite da pred kamero nimaš mal blokade?  Jaz tudi nisem vedela tega vprašanja.

A me katera od vas k ste bolj razgledane zamenja da si ne bom sramote delala?

user posted image To sem tudi jaz pomislila, no se javi katera?

kot sem že prej ugotovila, da valjda se lahko zgodi vsakemu, da zmrzne pred kamero in butne neumnost.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
15.12.2008 13:25:22   
Anonimen
To sem tudi jaz pomislila, no se javi katera?

kot sem že prej ugotovila, da valjda se lahko zgodi vsakemu, da zmrzne pred kamero in butne neumnost.

jaz sem pregrda za kamero user posted image user posted image

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3269
15.12.2008 13:27:30   
glugluglu

To sem tudi jaz pomislila, no se javi katera?

jaz sem pregrda za kamero user posted image user posted image

lunica, kaj ga sekašuser posted image , na slikah (ja v resnici te še nisem videla) si prav luštna in simpatična!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 13:30:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3271
15.12.2008 13:31:02   
Anonimen
ne sej to kar zdej nosim, je sam vrhnje telo... pod tem mam pa mere 90-60-90, blond lase in sem fuuul pič.ka !user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3272
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 13:33:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3273
15.12.2008 13:34:19   
glugluglu

ne sej to kar zdej nosim, je sam vrhnje telo... pod tem mam pa mere 90-60-90, blond lase in sem fuuul pič.ka !user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
15.12.2008 13:34:52   
Anonimen
jooj, boljš da ne veste, kaj je men uletela situacija na misel, kaj je pikasto... ful grd črni humor user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?