Blacky30
|
Rebeca, ja, točno tako peno imamo tudi mi. Pa ful lepa avtosedeža, mala dva ful uživata v njih, se prav vidi. Roza mi je še posebej všeč. Pa super koledar, res lepo! Oba sta mi všeč, ne morem se odločit za enega. Če imaš več ljudi za obdarit s tem, daj oba razvit, da ne bodo imeli vsi enakih. Pri nas dobijo tudi 4 različne vzorce voščilnic. Jaz grem tudi jutri iskat koledarje, me že čakajo. Odkar imamo Nejca, jih vsako leto dobijo za božička, s tem, da sem prej delala sama take v vezavi, za vsak mesec posebej stran in slikica Nejca in babice in dedija, slikane točno ta mesec eno leto nazaj. Khmmm, kaj pa ti hočeš delat na temi za hujšanje?? A nas boš vodila, sama pa jedla zraven???? Saj ti nimaš kam hujšat, bejba! Pa HD in flower????Babike, ne morete shujšat v kosti!!!! Metuljcek, dober je bil tvoj, da se je držal dogovora o dolgih laseh in se ni niti za poroko postrigel. Jaz bi takrat ziher požrla besedo. Kdaj pa so sklenili dogovor oz. koliko let si je puščal? Neboglasnica, sem ful vesela, da se javljaš spet. Saj vem, očke trpijo, samo jaz vem, da si pametna punca in prideš tu gor za tolko, kolko ti ne škodi. Prekrasne fotke, najbolj mi je všeč ona z venčkom, poštupanim. Ampak samo do 5.1., potem pa konec s tem, me sploh ne bodo ganile take slike, a-a, res ne. Aja, saj veš, kaj bom rekla, ne? Drugič večje fotke, prosim. In četrti bejbek???? Vauuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!! Bi blo fajn! Sonček85, sem ful vesela, da ti vse lepo teče v . Ne pozabi poročat o morfo, ko se vrneš. Inigo, ful lepe fotke. Kakšno veselje, ko je dobil miklavževo darilo, prav kjut je. Lepa smrekca. 24julij, vam pošiljam goro , da se čimprej vse porihta. Drži se, saj bo! Dzanika, sem razmišljala, kdaj bi voščilnice odposlala, verjetno pa v torek ali sredo. Almera, vidim, da ste bili zelo delovni danes, z barvanjem in to. Glavno, da je uspelo. Liju, ok, zmenjeno za puzzle. Levinja, Dzanika, Bosanci imajo menda božič 5.1., ne? Nočko, grem Nejca zbudit za lulanje in skočim vodoravno.
|