Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 12:29:39
|
|
|
|
Anonimen
|
eno vprašanje, a lahko zamrznem in potem pogrejem krompirjev golaž? notri je še hrenovka. krompir se lahko zamrzne in potem ponovno pogreje? hrenovka je pa tak vseeno menda ane? kuham kuham... sem nardila 6 kašic za lukca, 3 s korenčkom, eno s cvetačo in dve mešani, pa krompirjev golaž za dvakrat, pa zrezke v omaki, polivko iz mletega mesa in kruhove cmoke... da gre malo v skrinjo... sem pridna ane
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 12:30:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 12:31:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 12:31:29
|
|
|
|
Anonimen
|
levinja pri 38,5 ! ampak prej skoraj ne, da se razvije kar se misli in da obrani telo. ko pa boš zbijala, pa bi jaz najprej (preden daš svečko), vzela mokre brisačke ali plenice inm ga fajn ovila po nogicah in pustila nekaj časa. nazanje ko je luka zakuhal na 38,6 sem tko nardila in je temperatura padla v pol ure. če ne gre pa svečko. samo predlog
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 12:32:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 12:33:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 12:33:12
|
|
|
|
Anonimen
|
populis hvala ti. ma pol se mi skoraj ne splača še enkrat delat, to je za primer, ko res ni časa, pa sam pogreješ. pol bova pač dva dni jedla aja, pa pozabila sem, še segedin golaž bom spacala, ker mam neki viška zelja in meso itak zunaj.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 12:33:31
|
|
|
|
Anonimen
|
populis, jaz sem dala hladno vodo! lahko tudi kis! morm it, alarm
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 12:35:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 12:35:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 12:36:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 12:36:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 12:36:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 12:37:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 12:38:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 12:40:04
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. IZVIRNO SPOROČILO: lejla969 Flower- v hojico ga mislim dati, ko bo imel 6m (čez 14 dni), ker opažam, da se že ful postavlja na nogice. Itak pa so mene tudi že pri 6m dali v njo in mojo sestrično tudi. Če se ne bi tako postavljal ga tudi jaz ne bi tako zgodaj dala. Če bo po meni bo shodil pri 9m. Je pa res, da jo pediatri odsvetujejo. hojica....osebno sem zelo proti, ker so prvič nevarne (otroci se radi prekucnejo) in drugič otroci pridobivajo napačne gibalne vzorce in, če so veliko v hojici, kasneje shodijo in še to po prstih... no, sicer pa se vsak sam odloči to je po moje čist odvisno....žiga jo je imel in shodil pri 10. mesecih
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 12:40:30
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Saj ne morem verjet, 5 mesecev že.... ...prehitro mineva čas.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 12:41:24
|
|
|
|
lex
|
bravo vsem za spanje. mi smo tud spali kot polhki hujšanje - jaz se neki pretegnila ne bom, ker dojim, bi pa rada sladkobo dala vstran. prej je tako lepo šlo dol zdaj pa nič več . pa trebuh, stegna in rit bi mela manjšo rebeca super smrekica vse najboljše mesečkom ilatic bravo za atija mirjam lejla jaz sem imela hojico - toliko glej, da ti ne začne hodit po prstih. pa predolgo naj ne bi bili not moja dva sta shodla pri 9 mesecih kuhanje - današnja nočna mora - juho imam še od včeraj, kaj pa zraven - nimam pojma
< Sporočilo je popravil lex -- 15.12.2008 12:42:04 >
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 12:47:15
|
|
|
|
Blacky30
|
NEJC PRESPAL ŽE DRUGO NOČ BREZ LULANJA V POSTELJO!!!! Joj, kak sem ponosna!!!! Kar visoko hodim. Sem ga zbudila ob 0.30, pa ni hotel iti lulat, da ga ne tišči, potem se je SAM ZBUDIL ob 2.30 in mi rekel, da ga lulat. Ne morem verjet!!!! Očitno je bil fant podzavestno pripravljen na odvajanje, supercaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! Majuska, naš kolega pa je Bosanec in je pravoslavec. Saj je Bosanec, če živi v Bosni, ne? Populis, čestitke Lari za super prespano noč!!!! Tinky, se ti pridružujem pri dilemi, al k P al ne. Enako kašljamo, pa nimam pojma, kaj naredit. Da ne bi tam v čakalnici staknili še kako virozo ali kako drugo sranje. Če pri vas ni gužve in vas naročajo, daj idita se pokazat, me res zanima, kaj bo rekla. Hojica - je Teja ne bo imela, ker je tudi Nejc ni imel. P na veliko odsvetujejo hojice, ker kvari hojo. Se tega držim. Pa je nismo nič pogrešali. Liju - puzzle so že oprane v stroju, nič se jim ne pozna, tak da deluje. Samo sem morala prat dve rundi, ker so velike in kompaktne, bolj močne od enih, ko so tak tanke in se zvijajo. Pa brez praška, samo izplakovanje in brez centrifuge. Zdaj se sušijo v banji.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 12:49:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 12:52:18
|
|
|
|
netki
|
pol morm pa jst tud te puzzle za na tla oprat nisem vedla da lahko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 12:53:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 12:55:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 12:56:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 12:58:03
|
|
|
|
liju
|
blecky: za Nejca, vidiš ti pa si se tako bala kako bo. Včasih mi preveč zakompliciramo No te pa bojo tudi naši puzzli odleteli v stroj. Zakaj pa nisi centrifugirala? Kaj ne smem? hojica:mi smo jo imeli pri Ninotu, pa bi jo zdaj tudi imela. Nič ni hodil po prstih, padel tudi ni z njo, pa še full placa imamo da se lahko fura Je pa res da je bila nastavljiva v višino in je imel skozi tak nastavljeno da je imel celo stopalo na tleh.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?