|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
19.1.2009 19:28:04   
zverinca
oh Ninam joj, kar srhi so mi šli in solze so prišle na oči.. ma res, sam da je vse ok z malo!!user posted image

Jesensko listje ti pa tudi nisi imela lahke izkušnje... no pa saj je pol pozabljeno ko dobiš mladička, a ni?

Kako ste kaj preživele danes? V LJ je megla in dež, kaj takega že dooolgo ne, prav nagravžno vremeuser posted image  čakaaam mareec!! zvončke in trobentice hočem!! zahtevam!!

moj mali je pa od vsega hudega hripav, joj punce, kok je to grozno, prov smili se mi, sicer vročine nima, je pa smrkav in kašlja, pa hripav je no, prov bogi glasekuser posted image  
tavelika je pa že čisto divja, mi je že skoraj žal, da smo se odločili, da bo ta teden še doma, samo bolje da se 100% pozdravi, kot pa da bi mi čez par dni spet zbolela....

Sedaj pa kuham golaž za jutri in tako nesramno dišiuser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 976
19.1.2009 19:46:28   
blackcoffee
jesensko listje:
Nekaj časa nazaj sem spraševala glede čišče - če se ti lahko kar vlije. Hvala za vaše odgovore. No uglavnem, ne bi se smelo. Sem šla v porodnišnico in so ugotovili, da je del posteljice ostal v maternici. user posted image  Potem so mi naredili abrazijo.
...

user posted image
hudirja.  moji kolegici se je pred nekaj leti prav to zgodilo, kot zdaj tebi - zato sem te tudi opozorila, da se pojdi pokazat. zdi se, da se to kar pogosto dogaja. user posted image
upam, da boš čim prej okrevala in da bo zdaj vse tako kot mora bit. nad zdravstvom pa nimam  besed. res so površni in če pride do kakega zapleta, jim na koncu nič ne moreš. user posted image

nina - kristusjezus... user posted image ta tvoja porodna zgodba.. malo spominja na mojo.. le da sem se jaz le 14ur mučila. in nisem pustila, da mi režejo presredek. pa tud otrok ni hotu oz. mogel ven.. popkovino je pa imel le enx zavito okoli. in za razliko od tvoje miške, je dihal.
srečne tiste, ki porodijo svoje štruce v parih urah in jim je prihranjeno celodnevno matranje.

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu jesensko listje)
Neposredna povezava do sporočila: 977
19.1.2009 19:55:09   
blackcoffee
zverinca
Kako ste kaj preživele danes? V LJ je megla in dež, kaj takega že dooolgo ne, prav nagravžno vremeuser posted image  čakaaam mareec!! zvončke in trobentice hočem!! zahtevam!!

moj mali je pa od vsega hudega hripav, joj punce, kok je to grozno, prov smili se mi, sicer vročine nima, je pa smrkav in kašlja, pa hripav je no, prov bogi glasekuser posted image  

hej zverka!
mi2 pa sva se 2 ure potepala.. smo imeli sonček v mb koncu! user posted image
hja.. lublana, lublana... user posted image user posted image user posted image user posted image

joj.. ubogi vaši malčki, ki so bolani. vsem vam želim čim hitrejše okrevanje.

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 978
19.1.2009 20:48:16   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

hej zverka!
mi2 pa sva se 2 ure potepala.. smo imeli sonček v mb koncu! user posted image
hja.. lublana, lublana... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 979
19.1.2009 21:22:14   
blackcoffee

user posted image

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 980
19.1.2009 21:49:12   
Anonimen
Ja Zverinica, sem imela danes v živo čast videt ljubljansko vreme (btw, domžalsko ni bilo nič boljše) in je res poden od podna user posted image ... z Nežo počas že gnijeva v stanovanju. HB da obstaja tale masaža in občasni obiski dedija in babice user posted image ... no počasi se bova mogli še kam drugam najavit user posted image .
Kafetek, ti se pa nikar ne važi preveč s tem vremenom, ko nikoli ne veš kdaj se ti bo vrnilo in te ugriznilo v rit user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 981
19.1.2009 22:35:30   
blackcoffee
sam res.. taaaaaaak je blo fino na sprehodu, da vama ne morem povedat!
user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 19.1.2009 22:38:04 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 982
19.1.2009 22:46:03   
Anonimen

user posted image

user posted image user posted image user posted image ... da se ti ne bo kaj naredilo user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Otika -- 19.1.2009 22:51:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 983
20.1.2009 8:43:43   
*Mateja
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

joj Mateja, kaj sta pa na infekcijski pristala?
upam da ni hujšega, da se hitro pozdravite... in vsi bolančki!! user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro še od mene. Mam končno čas mal napisat.
No u petek dopoldne je Žan ob pol 9 čist mal jedu, nato pa bruhu, da sm jest sam debel gledala.Kar ni in ni nehu bruhat. Sm mu hotla dat jest in je odvračal hrano. Tud po dveh uran ni hotel nič hrane, kar je blo ful čudn, k je tok bruhu. Pol so se mu pa še izpuščajčki nardil po celem telesu, zato sem ga peljala k osebni zdravnici,ki je rekla da sicer je vse v redu, ampak zaradi izpuščajču da naj greva na infekcijsko, predvesm zato k smo v družini alergetiki.je rekla raje vaju zastonj pošljem v lj, kukr da bi blo kj narobe. No in sva šla v Lj....tm pa groza, sva čakala v čakalnici kjer so bli vsi bolni, fantek zraven je mel plučnico user posted image sm tok stiskala Žana k sebi. No zdravnica ga pregleda in je rekla da ima en virus, ki ga more pač prebolet in da ni to nič hujšega, da bo šlo mimo. Naj mu dajem čajčka za pit, da ne bo dihidriru. Pol je pa vidla kako se je enkrat zvil, in je rekla aha, tegale pa krčki matrajo in nama je napisala še recept za paracetamol svečke.
Se mi je kr trapasto zdel, bla sm v posvetovalnici in rekla kok ga krčki matrajo pa nič, osebna zdravnica tud nič...šele potem ko grem pa v lj, pa kuj nekej predpiše. Pa zaradi polivanja isto. V posvetovalnici je rekla to je noramalno....v Lj pa da naj rečem zdravnici za napotnico, da bi šla na pregled, če mu zaklopka sploh v redu dela...je rekla da bi sedaj moral že manj polivat glede na to da je star že 8 tednov.

No zdj se je pa pocajtu, čez vikend je spal dan in noč, sm na vsake tolk časa hodila gledat če je v redu. No včeraj je bil pa zbujen cev dan, od pol 8 zjutraj pa do pol 10 zvečer je spal sam kšne dve urce, pa še to ne v kosu. sm bla kr mal izmučena. Pol sm ga pa še skopala zvečer in je od pol 10 pa do 4 zjutraj spal :) jest sm se pa tud fajn naspala user posted image

No še na hitro porodna zgodba, ko imam lih čas. 25.11. ponoči ob pol 2 so se začeli popadki, ampak je blo tk vse zmešano da nism vedla al je to to al ni. Ob 4 sem klicala v porodno in so rekli pridi ko boš imela popadke na 5 min. ob 5 je mojuser posted image šev kr v službo,je reku sj tk nav nč. No ob 6 so se pa začel popadki na 5 minut in kličem user posted image pa reče : " U piz...kva pa zdj?" user posted image no do škofje loke me je potem pelu moj ati,naprej pa user posted image   sm kr preklinjala med vožnjo, ker je namreč en dan prej zapadu sneg in so se vsi vlekl po cesti, kot da bi blo 1 meter snega. No ob pol 8 so me priklopili na ctg, odprta sm bla že 5cm, ob 7.50 mi je odtekla voda, pol sm dubla klistir, šla pozdravit user posted image ki je čakav na hodniku. no ob 9 sem šla v porodno, ker so me popadki še res šopal...ob 10.03 je pa privekal najin Žan :) sva bla tok srečna. je pa rekla babica da še ni bla pri tok hitrem porodu, je rekla da ne more verjet da gre prvi porod tok hitro. Bla sm sicer prerezana, ampak smo preživeli.

No to je blo to, hitro, sicer boleče ampak bomo še mel kšnga user posted image user posted image
aja pa user posted image je skoz govoru da ga ne bo zravno, pol je pa skoz biv zravn, posliku kok so ga zvagali, zmerili, pa mal posnev, pa še men je blo ful lažje k je biv zravn.

no to je to....sm se razpisala za cev tedn.zdj grem pa nekej pojest.
papa

25.11.2008 se nama je pridružil Žan velik 49cm, težek pa 2660g.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 984
20.1.2009 9:08:14   
zverinca

user posted image

hehe, sem se zdele spomnla enega črnega vica, ki je krožil ko so po vaših koncih norele ujme:
Kaj je najlepše v LJ? Pogled na Štajerskouser posted image user posted image user posted image

Pa dobro jutro!!

Mateja, to je pa to k pediatri furajo različne metode, eni rečejo tako, drugi drugače, jaz mislim da je dober zdravnik tisti, ki se celo življenje sproti izobražuje in sledi razvoj v medicini, ne pa tist, ki je naredu fax in konec. Ok, pač zaupaš in verjameš pediatru, sam ko pa takole vidiš razlike ti da pa za mislit ali si pravilno izbral za svojega otroka. Še dobro da te je poslala v LJ, da si dobila vsaj drugo mnenje....
Glede polivanja pa:meni je Nika polivala do uvajanja goste hrane, do takrat je bilo pa uhuhuuu vse pokozlano od mleka. Ampak se je res presekalo, od danes na jutri, ko smo začeli dodajati GH. Boš videla...

Kako ste, kakšna je bila noč?
Jaz sem kar malo koma, v LJ imamo seveda spet našo ljubo meglo (bite yourself Blackcoffee user posted image ), ponoči je Jernej nekam veliko zahteval zizo in sem posledično še malo čudna, kaj točno se je dogajalo niti ne vem, ker sem jaz ponoči tak zadetek, moram malo mojega povprašatuser posted image . Bo pa danes malo lažje in več časa za počitek, saj je šla Nika k babi, je brez vročine, pa da ji malo presekamo ta 14dnevni dolgčas doma... kako je prazno ko je ni, sem že čisto pozabila!!

Za kosilo imam pa golaž, tako da sem res fraj... mogoče le sesalec sprehodim po stanovanju, pa če ne bo dežja bi šla lahko en krog z vozičkom.
UUU, Črnkofe, kako si zadovoljna ti z vozičkom? ker se spomnem, kako si ga kupovala oz kupila... pa me zanima, kako se obnese - prijateljica sedaj kupuje, pa tudi njo zanima...

Lepo bodite!!

Neposredna povezava do sporočila: 985
20.1.2009 9:11:43   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

... no počasi se bova mogli še kam drugam najavit user posted image .

k meni, k meni, k meni!!... samo da se mi 100% pozdravimo!! ok?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 986
20.1.2009 9:31:10   
Detece
Drage moje jaz se vam oglašam samo na kratko. Žal nimam časa vsega dolga za nazaj prebrati (4 strani:().
Zadnje tri dni je moj user posted image  zelo naporen, dajejo ga krči in to se mi zdi po vsakem hranjenju. Do sedaj sploh nisem opazola, da bi ga preveč zvijalo pa je star že skoraj 8 tednov. No v soboto sem prvič opazila pod trebuškom (nad splovilom) oteklino, ki je pa čez nekaj časa izginila. Včeraj se je oteklina ponovila in smo šli k pediatrinji. Bila je kila:(..Zaenkrat še ni tako hudo in mu jo z masažo odstranim. Bila sem pa full presenečena, da bi jo naj imel od napenjanja zaradi krčev. Jaz sem pa mislila, da jih sploh nima, ker skoraj nič   ne joka. No in naš ubogi user posted image  je tako potrpežljiv, da bolečine prenaša v tišiniuser posted image user posted image .
Mateja kako pa doziraš te svečke? A ko ga boli ali jih moraš dajati redno. Tudi jaz bi mojemu tako pomagala če bi šlo.

Lp!

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 987
20.1.2009 9:34:34   
katja_p
Tamala me bo pa dans čist s tira vrgla ... sploh noče jest ... user posted image user posted image

Najprej se priklopi, mal neki poje, pol pa konc. pa se cmeri in cmeri, ko ji pa ponudiš zizo, se začne pa še bolj cmerit in jo odrivat user posted image  Ka je možno, da se je najedla? Hmmm ... js mam še kr neki mleka ...

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 988
20.1.2009 9:36:18   
zverinca
Paracetamol se daje glede na dojenčkovo težo, v navodilih piše koliko mg paracetamola lahko daš na kg teže, pa si potem izračunaš, svečko pa odrežeš če je potrebno. Lahko pa daš tudi sirup (Calpol, Daleron..) s paracetamolom.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 989
20.1.2009 9:39:17   
Anonimen
Jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: Otika
... no počasi se bova mogli še kam drugam najavit user posted image .

k meni, k meni, k meni!!... samo da se mi 100% pozdravimo!! ok?user posted image

OK ok ok ... user posted image Ti sam povej, kdaj boste zdravi user posted image

Sprašuješ kaka je bila dans noč ... ja pri nas je bila božanska. Zaspala je ob 10:30 in spala do pol 6ih pol sem ji dala flaško in je spala do pol 9ih, dala flaško in spet spi .
Sva pa danes čisto na dom priklenjeni ... mi je moj Mazdo odpeljal, ker je pri mojem avtu (15 let stare gare) je šel žmigavc, pa po LJ ni ravno varno se brez žmigavcev okrog furat user posted image . Tak da bova bluzili po stanovanju ... ven mi pa ni za it ko je taka megla pa vse vlažno pa od vej kaplja skos in samo vprašanje časa je, kdaj se bo uscalo user posted image .

Ima pa naša Neža danes svojo 2. obmesečnico!!!!
VSE NAJBOLJŠE NEŽIKA MOJA ZLATA!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Otika -- 20.1.2009 9:50:26 >

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 990
20.1.2009 9:49:42   
Anonimen
Detece, smola za tole kilo ... ampak saj bo user posted image ... tudi jaz sem jo imela v prvih mesecih življenja, pa mi danes čisto nič ne fali. Če te bo pa kaj stiskalo pa kar potoži tule ... stojimo ob strani 100% !!!

Katja_p, moja je imela včeraj tudi dan, ko ni pojedla ama nič ... sem jo skoraj prisilila, da je čez dan pojedla vsaj 3 flaške po enih 120ml user posted image ... no danes se ji je pa že ponoči odprlo in je popila 120ml ob 6ih in potem še ob 9ih ... mogoče ima samo tak dan.

Aja, bi pa še to vprašala ... kdaj se da lahko večji cucelj na flaško oz. cucelj z večimi luknjami? Mi imamo TT flaške, pa smo imeli do včeraj cucelj št. 1, pa se mi je zdelo da se mala ful matra pa ful dolgo pije eno flaško in sem ji dala pol gor cucelj št. 2 in se mi zdi da je bolje ... sam na škatljici od cucljev pa piše da je od 3h mesecev naprej ... a sem ji dala prekmalu?

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 991
20.1.2009 9:54:28   
zverinca
ja Otika, prekmalu... fora je da ti lepo počasi pije, da ne prehiteva...

in čestitke za dva meseca Nežikaa!! in tebi seveda!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 992
20.1.2009 9:57:43   
Detece

Paracetamol se daje glede na dojenčkovo težo, v navodilih piše koliko mg paracetamola lahko daš na kg teže, pa si potem izračunaš, svečko pa odrežeš če je potrebno. Lahko pa daš tudi sirup (Calpol, Daleron..) s paracetamolom.

Hmmm...pa misliš da to kaj škodi pri tako malemu??...Ker meni včeraj moja pediatrinja tudi nič ni omenila, da se lahko to s čim takim lajša bolečine...

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 993
20.1.2009 10:02:34   
Anonimen

ja Otika, prekmalu... fora je da ti lepo počasi pije, da ne prehiteva...

in čestitke za dva meseca Nežikaa!! in tebi seveda!!!user posted image user posted image

Ups ... ja pol bom pa nazaj zamenjala ... samo čudno se mi je zdelo, ko sem mislila, da se ji bo pri večjem cuclju ful zaletavalo, pa se ji ni ... je čisto lepo pila ... samo je pa res da je spila flaško v samo 5ih minutah (v več kot pol krajšem času).

HVALA!!! user posted image

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 994
20.1.2009 10:07:50   
katja_p
Tiste, ki dojite: a uporablja ktera nastavke za bradavice?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 995
20.1.2009 10:09:59   
Detece
Katja_p jaz sem jih skoraj cel mesec, zdaj jih pa še samo občasno.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 996
20.1.2009 10:12:29   
tinca123
Dobro jutro!

Vidim, da ste res pridne in veselo čvekate. Žal nimam še časa prebirat vsega tega, saj je pri nas kar pestro. Mali ima krčke in se skozi nosiva naokoli. Po dolgem času je danes ponoči spal, se preoblekel, dojil in spet spal. user posted image user posted image user posted image
Čist neverjetno kako sem spočita. No saj zjutraj je spet jokal, ampak ni bilo tako hudo.

Mislim, da tole slabo vreme naju še dodatno zamori. Moj ali princ sploh še ni bil nikoli zunaj, pa bo kmalu 4 tedne. Res bi lahko v tej deževni LJ posijalo sonce!!user posted image user posted image

Mi pa kar veliko poliva, sicer sem dvignila jogi pa malo pomaga, ampak ne veliko. Sva pogruntala da se zbudi kako uro in pol do dveh po dojenju in se mu spahuje bel sesirek. Včasih prav joka in mu pomagam podreti kupček, ter ga ponovno uspavam. Ves čas pa tlači roke v usta - kot bi bil lačen, pa ga dejansko samo moti sesirek. user posted image user posted image
Ali ima katera podobne izkušnje in kdaj se je nehalo to polivanje?user posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 997
20.1.2009 10:15:34   
b
Dan

Vidim da imamo vse čez glavo že tega grdega vremena. Tudi pri nas je danes megla in oblačno.
Zverinicauser posted image - tudi mi smo danes slabo splani, veliko godrnjali in zizali. No pa saj le redko spimo več kot 2,5  do 3 skupaj. Upam da bo popoldne možen še moj počitek zraven ker sem tudi kot cunja že sedaj.
Tudi pri nas že kroži gripa ženske. Sem klicala v zdravstveni dom da bi se cepila proti gripi pa sem že prepozna ker je inkubaciska doba2-3 tedne. Namreč sem brala da je dojenček odpornejši na viruse če je mati cepljena. No upam da nas ne kaj doleti, čeprav mojo starejšo hčerko že nekaj boli grlo.

Danes moj mož kuha kosilo telečji zrezki v gobovi omqaki in cmoki ter seveda rdeča pesa. ( komaj čakam sveže solatke, njami)

lep dan vsem želim in naj vas vreme ne spravlja v slabo voljo- saj prihaja pomlatuser posted image

lp

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 998
20.1.2009 10:21:09   
zverinca
ene par vem da jih, sej so že pisale o tem... sam verjetno nimaš cajta braz in iskat za nazaj... jaz na srečo ne.

Ja Otika, glih to je po mojem problem, tko kot za odraslega ni dobr da prehitro je...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 999
20.1.2009 10:25:09   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: tinca123

Mislim, da tole slabo vreme naju še dodatno zamori. Moj ali princ sploh še ni bil nikoli zunaj, pa bo kmalu 4 tedne. Res bi lahko v tej deževni LJ posijalo sonce!!user posted image user posted image

ja kaj še čakate ljuba duša, saj ni več mrzlo.... da ni pod -5 greste komot malo ven, da le ne dežuje, pa četudi bi bil dež, daš pelerinco žez vozek!! le opogumi se in pejdite malo ven, boš videla kako ti bo pasalo!

IZVIRNO SPOROČILO: tinca123

Mi pa kar veliko poliva, sicer sem dvignila jogi pa malo pomaga, ampak ne veliko. Sva pogruntala da se zbudi kako uro in pol do dveh po dojenju in se mu spahuje bel sesirek. Včasih prav joka in mu pomagam podreti kupček, ter ga ponovno uspavam. Ves čas pa tlači roke v usta - kot bi bil lačen, pa ga dejansko samo moti sesirek.
Ali ima katera podobne izkušnje in kdaj se je nehalo to polivanje?

Lahko da ne podrete dovolj kupčka, pa zato po 2h urah pride sesirek še ven. Po dojenju ga imej malo dlje na rami, pa bo mogoče bolje.
Glede polivanja sem pa glih par postov nazaj napisala, še na tej strani, kako izkušnjo imam jaz s prvorojenko ki je polivala sem in tja... povsod, da se nam je že mešalo!

(odgovor članu tinca123)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.