|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
17.1.2009 16:02:36   
zverinca
Hehe Majcika, ja, nama je bilo zdej skor mal nerodno, kot da bi prvič seksalauser posted image  ker tolk dologo nisva (rizična nosečnost zaradi kratkega materničnega vrata). Pa je bilo pol res lepooo

uh razprodaje, ne, jaz ne grem nič, lahko oblečem že vse stare cunje, pa niti se mi ne da, no, sedaj tudi nisem za nikamor okol hodit. Me vleče sicer med ljudi, samo z malim ne grem. Tako da kaki šoping centri bojo še malo počakali...

Sem pa prej, po kosilu uspela spati celi 2h z obema otročkomauser posted image  sem imela minus od noči, ker mali od polnoči dalje ni spal...

sedaj pa s taveliko preganjat dolgčas - risatuser posted image  še prej pa ena kavica...

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 926
17.1.2009 18:00:43   
Anonimen
Evo ... sem vam obljubila slikico našega lepotca Otija, ki je včeraj praznoval 4. rojstni dan:

user posted image

A pol menite da je bila preveč oblečena? user posted image Jah ne vem ... sem ji rajš namesto 2h dekic, dala 2 pajacka gor ... mi je patronažna rekla, naj ima notri eno, zunaj pa 2 plasti več oblečeni kot jaz, pa sem zgleda malo zpretiravala, ker sem bolj zmrznjene sorte user posted image

Joj Zverinica, upam da čim prej pridete k sebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Otika -- 17.1.2009 18:01:15 >

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 927
17.1.2009 18:31:11   
martka
IZPUŠČAJI OZ. MOZOLJČKI

meni je pediatrinja rekla takole- če so taki, da so ven iz kože, torej kot kak mozoljček, lahko tudi z belo pikico na sredi, je to čišča kože- ti mozoljčki so tudi bolj vidni, ko je otroku vroče, joka, se napenja, po kopanju...v tem primeru gre za ČIŠČENJE KOŽE,  če pa so pikice v enaki liniji s kožo (nič bulice ven,jih ne moreš otipat), pa lahko sumiš na alergijo. vendar je to v prvih treh mesecih nezanesljivo... 

spanje, naša Gaja spi od  23h ali od polnoči do 5-6h zjutraj, tako da, bodi hvaležna svojemu Leonu in proizvajalcu mleka(upam, da si to ti!), da se tako fino naje in mirno spi...

danes je bilo tako fino zunaj.... smo si veliko sončka privoščili... jaz jo oblečem, kot je oblečena doma, 1 bodi in hlačke, dodam še jopico,dve tanki bombažni kapici in zimsko vrečo, če se mi zdi ZELO mraz jo pokrijem, drugače pa ne, pa seveda "pokrov" od košare dam gor... danes ko smo bili pri tašči, pa je bila kar v jajčki na vozičku in pokrita s flis odejo- oblečena pa v žametne hlačke-podložene, brez žabic.  bodi in jopico, kapico in tisto "eskimsko vrečo".

krči in kapljice- jaz jih dam samo, če se mi zdi, da je res hudo, ko traja že več kot 5 minut... pa veste kaj? takoj utihne in tako dolgo vrti jeziček, da jih ven spravi...

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 928
17.1.2009 19:56:35   
*nina*
IZVIRNO SPOROČILO: martka

IZPUŠČAJI OZ. MOZOLJČKI

meni je pediatrinja rekla takole- če so taki, da so ven iz kože, torej kot kak mozoljček, lahko tudi z belo pikico na sredi, je to čišča kože- ti mozoljčki so tudi bolj vidni, ko je otroku vroče, joka, se napenja, po kopanju...v tem primeru gre za ČIŠČENJE KOŽE,  če pa so pikice v enaki liniji s kožo (nič bulice ven,jih ne moreš otipat), pa lahko sumiš na alergijo. vendar je to v prvih treh mesecih nezanesljivo... 

evo ga točno tako, kot si napisala, in sem se že sama tud pozanimala pri kolegicah in so vse rekle čišča kožeuser posted image upam, da je to to

hvala

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 929
17.1.2009 21:01:56   
Anonimen
Daj preberi si kako stran nazaj, ko sem jaz o teh izpuščajih pisala ... meni je P nameč rekel, da so izpuščaji zaradi čiščenja kože samo po obrazku. Če so po telesu je pa potem to lahko zimski izpuščaj ali alergija ... mi upamo na tisto prvo.

(odgovor članu *nina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 930
17.1.2009 21:10:22   
ninica04
hej hej

*nina* - lepo da se javiš. Glede porodne zgodbe - mislim nimam besed, kar zadavla bi tiste k...ce v Celju... mislim da veš kaj mislim, ne? user posted image No glavno da je sedaj vse ok, da ste doma. Ja tiste pikice so samo čiščenje kože. Glede šivov ti svetujem da probaš sedet na ''šlaufu''. Jst sem mela kar taki mali otroški šlavfek od tamale. Pa je blo ful boljše. Ni takega pritiska na šive.

Mi smo drugače vsak dan boljše, sicer se še ful matrama glede dojenja, mala še vedno ne zagrabi tako kot bi morala, moje bradavice so kot orana njiva, boli ko user posted image , spet je vse krvavo in krastavo.... jst norim ko me boli ampak saj bo... Šivi in hemeroidi so ful boljše. Mam pa malo problemčka ker mala od enega do drugega obiska patronažne ni nič pridobila gor na teži. Še celo 4 g je shujšala. Tako da mi je sedaj patronažna pustila tehtnico in jo moram vagat koliko spije in koliko se redi. Pa bomo videli kako bo. Upam da se bo redila, ker pa ful je user posted image Na en obrok mi pa poje tam od 70 do 80. A mate ve kake izkušnje kolk vaši pojejo? Tiste ki si črpate svoje mleko, mogoče?

No sem napisala cele spise....

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 931
17.1.2009 23:21:36   
nadya
Nina madona samo da se je dobro izteklo in da je dojenčica okuser posted image

Otika naš je imel te izpuščaje že v porodnišnici in tudi po telesu pa je rekel pediater da je to ok, da se koža čisti in da je to tudi zaradi mojih hormonov, ki jih ima user posted image  in se sedaj "izločajo". No ne vem če sem prav povedala- nekej v tem smisluuser posted image

Ninica04: naš Lovro na začetku tudi ni pridobil na teži, celo shujšal je in smo ugotovili, da nimam skoraj nič mlekauser posted image . Se je večinoma samo dudal na joški ker mlekca ni skoraj nič dobil, tko da je zdej na flaški in teža lepo napreduje. Na začetku sem potem furala oboje, ampak tudi če sem ga dojila je po flaški še vedno pojedel tolk ml mleka kokr če ga nebi dojila, tko da sem zdej pač dojenje opustila...žaluser posted image . Sem se ful presekirala sam kaj češ če ni mlekauser posted image

Drugače je pa moj Lovro star dobre tri tedne in poje 120ml na obrok, včasih še več.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 932
18.1.2009 0:47:30   
blackcoffee
ojte!  user posted image
pa smo preživeli europark. in razprodaje.
vendar mislim, da sem z današnjim dnem postala alergična. na trgovine - to je za znoret!
fak. nkol več!
tamali je celo pot v mesto spaaal. smo prišli tja, pa se zbudu in si zmiuslu da bi rad jedu. ok, sem rekla, pa naj bo.. sedla na prvo klopco kar tam v avli in mu ponudila obilno siso. po hranjenju sem ga še imela nekaj časa v naročju, potem pa nazaj v voziček. pa je bil mir nadaljnjih 5 minut. sredi trgovine je začel vreščati, da je bilo joj. sem ga hotla napi***t in mu dala na dudo, ki je itak ne mara in mu nakapljala nanjo vetrovne kapljice. je bilo dve minuti miru, pol pa isto naprej, dokler ni dosegel svoje.. sise. pa sva šla spet jestm sama pa sem si naročila sok. pa smo malo kramljali pri mizi.. in sine se je dodobra umiril in zgledalo je, da je zadovoljen. in res je bil celih 15 minut!!!
si predstavljate, kakšen nakup je to bil? user posted image user posted image no, pa sva šla še tretjič jest kar v kabino H&M in sva se še tam 'dol dala'. user posted image user posted image nakar je na zizi zaspal. no, potem je bila ura 10min do 21h. in so nas začeli iz trgovin ven metat. njega je to najmanj motilo, itak je celo pot nazaj spal.
kupila sem sinku dve pižami, sebi pa dvojne hlače, pulover in pižamo.. brez da bi karkoli probala. sem zdaj probala doma, pa bo treba ene hlače mal skupi vzeti v pasu. za čevlje in majčke pa je zmanjkalo časa. mah...

eto, tako je izgledalo današnje večerno nakupovanje. sicer pa sem itak bila odnekdaj proti, da se s takimi malčki  hodi po trgovskih centrih, zdaj pa grem sama to izvajat. jaooo! sicer pa, če bi ga lahko komu pustila...
toliko.
grem spat, 'mam vsega dovolj.

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 933
18.1.2009 9:45:50   
zverinca
DObro jutro, dober dan!

Kako smo? mi smo, končno lahko rečem, malo bolje!! mali je lepo spal ponoči, tavelika tudi, pa tudi midva sva se končno naspala. Sicer smo vsi nahodni in kašljamo, samo če si naspan je prec svet drugačenuser posted image

o Črnkofe, si doživela non-šoping treatmentuser posted image  si te prov predstavljam.. joj, jest bi pri prvem dojenju spokala dam, pa ne zaradi dojenja ampak ker bi vidla kam to pelje. Ma ne, jaz se ne grem tega z malim, res, raje nimam nobene nove cote... čeprav sem gledala par stvari na internetu, ker me malo matra šopinguser posted image

Kaj boste danes? mi nič, nič in sam nič, doma smo, kaj pa čmo. Joj tok bi šla malo veen na zrakuser posted image  pa bo treba še malo počakati...
Pa za kosilo ne vem kaj bi, upam da se moj zagrebe za kuhanje.. sanja svinja kukuruzuser posted image

nič, fajn bodite!

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 934
18.1.2009 11:09:49   
Anonimen
Alo!

Kavica, vsa čast ti, da ti je vsaj na pol uspelo izvest tole s šopingom ... moja ni na joški, pa si kar ne predstavljam it z njo v štacuno ... v bistvu sva bili do sedaj samo 1x, ko sva šli peš tuki zraven v Supernovo v Relaxa po poušter za očita ... sam to sva bili vsega skupaj 5 minut v trgovini.

Zverinica, tudi jaz bom s temi centri s tamalo še počakala ... trenutno si ne predstavljam, da bi šla z njo v trgovino po cote ... pa tut moja postava je taka, da niti slučajno ne morem česa kupit brez da bi pomerila, v garderobo pa vozička ne morš zapeljat, razen v H&Mu če greš v ono kabino za invalide ... da bi šel pa moj zraven, se pa rajš v kolen ustreli, ker mrzi štarcune ... no saj jaz tudi, sam če ni nič za oblečt je pač treba ... samo če bo šlo takole naprej, bom mogla kmalu si kak dan vzet, tamalo pri očitu pustit jaz pa v nabavo it, ker meni grejo kile kar dol in kmal mi bodo prednosečniške cote prevelike ... no saj ne da se ne veselim tega, samo do šopinga mi ni, sploh ko ni cekina toliko kot bi si želela .

Se mi je pa danes Marija prikazala ... tamala je danes spala ko top, od pol 10ih pa do ene 4ih pa potem še do 9ih ... pa še tisti nočni obrok jo je moj nahranil, tak da sem ko cvetka danes ... no da omenim, da je po tem, ko smo jo zjutraj 2x previli in nahranili potem nazaj zaspala in še zdaj spi user posted image .

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 935
18.1.2009 11:10:38   
m a j c i k a
Jutro še od nas!
Tud mi smo še vedno nahodni, ej tega nahoda se pa res zlepa ne rešiš, naša ta večja ga je fasala od enga obiska, kjer so mel zram triletnika ki je grozno kašljal, pa vejo da mamo doma dojenčkauser posted image in seveda drug dan je takoj fasala ful visoko vročino, naslednji dan pa še kašelj in zamašen nosek, to je blo prejšnji vikend, vmes se je nalezu še moj, pa moja sestra in mama, mene je k sreči obšlo, no hoče pa noče, tak mal zafrkava, tak globok glas mam, boli me pa k sreči nič! Pa s tamo je tud vse ok, hvala bogu!

Blackcoffe: vidim da si izgubla voljo do razprodaj, tud mene je dans minil, ker nisma dobla varstva za tamalo, sma se raj odločla da bomo kr doma, tak ko že cel tedn!!!!

Drugač smo spali super, od enajstih pa do petih in od šestih do devetih, zdej s epa pogovarjama in smejima, pa debatirama kaj boma kuhale, ati in ta večja sta pa šla za pol urce na zrak!

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 936
18.1.2009 11:35:59   
petruscha
Ninica 04: Tud moj mali od torka pa do petka ni dobil nič na teži, pa sem se ful zasekirala, ker sem mislila da imam mogoče premalo mleka. Samo zgleda, da sem bila ta teden malce pod stresom: ker je moj dragi šel na službeno pot za en mesec, pa obveznosti na faksu- sem morala tamalga pustit pri svoji mami-pa nisem vedla kako bo??...in nato ugotovim, da sem ta teden kar malce pozabila na hrano (večerje sem kar spustila)..in vse to se je verjetno poznalo na količini in pa na kvaliteti mojega mleka. No zdaj že dva dni ne izpuščam obrokov, pa še pivo sem si privoščila (za bolj močno mleko), tako da imam zopet naval mleka- se ponoči prebujam vsa mokrauser posted image . Ja boljš več kot manjuser posted image user posted image .!!!
No in tud men je pustila patronažna tehnico, tako da sem videla da Leon zopet dobiva na teži: od petka pa do včeraj zvečer cca 70g. Nekje 20g naj bi pridobivali na teži vsak dan.
Spije pa od obroka do obroka različno, verjetno odvisno tudi od mojega mleka, saj je verjetno enkrat bolj močno in drugič manj. Nekje v 24 urah spije približno 650 ml. Obrokov pa ima cca 6-7. Pa še kadar se mu kolca po hrani, ga še malce pristavim, samo to nisem štela zraven.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 937
18.1.2009 11:41:14   
petruscha
Danes pa grem z Leonom in mojo mamo na obisk k mojemu dedku oziroma Leonovem pradedku. Ga bo dedi danes prvikrat videl- to bo vesel. Je pred 14 dnevi praznoval 90 letnico, vendar se je z Leonom nisva udeležila, zaradi "mase" ljudi in da ne bi naš kaj staknil.
Aja, pa dedi se za svojih 90 let prav fletno drži- gre še vsak dan na sobno kolo in ga "goni".

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 938
18.1.2009 11:45:22   
petruscha
spanje, naša Gaja spi od 23h ali od polnoči do 5-6h zjutraj, tako da, bodi hvaležna svojemu Leonu in proizvajalcu mleka(upam, da si to ti!), da se tako fino naje in mirno spi...    Ma saj tud jaz mislim, da nič narobe če spi toliko časa. Saj če bi bil lačen in zelo pokakan, ali moker bi se verjetno že zbudil.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 939
18.1.2009 12:23:32   
Kinokija
Ojla!

Sicer se ne oglašam pogosto, imam pa eno vpršanje- pri nas doma smo fasali virozo, jaz se ubadam z vročino okol 38,5 pa saj veste vse kar spada zraven. zdej sem pa v dilemi, ali lahko dojim ali ne? Moj zmajuje z glavo, češ da bom virus prenesla, sam kaj naj? Če pa ne bom dojila par dni, bo šlo pa mleko papa.

Blackkoffe- če bi bila namesto Thora Thorica, poj bi pa bil megašoping. kaj češ, očitno imajo desci odpor do štacun že v genih.

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 940
18.1.2009 12:51:22   
Nincica1
Kinokija seveda moraš dojiti. Tudi sama sem bila že vmes bolna, pa sem normalno dojila, sicer se slabo počutiš, si švoh in ti je vse težko, ampa dojiti pa moraš normalno, če se dojenček naleze pa ne moreš vedeti,...pri meni je pote, začel smrkat, pa sva mu nosek pucala, hrane pa le ne odrekaj, še vedno z dojenjem največ dobi.

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 941
18.1.2009 12:57:22   
blackcoffee
jutro! no, pa sva se tud midva naspala.. in najedla.. zdaj spet spančka. bom počakala, da se prebudi, ga oblekla in bova šla malo na sončka.
zverka - ja.. če bi vedela, da mu en podoj v europarku ne bo dovolj in da po njem ne bo spal, bi tudi jaz v trenutku spakirala in šla domov. tako pa sem se nadejala, da bo spal. poleg tega, že nekajkrat, ko sem šla z njim na sprehod, sva navadno zavila še v hofferja in merkator in je vedno spal. če bi galamil, se včeraj niti ne bi odpravila v europark.
mah.. najbrž je bila kriva ura, saj sem šla od doma šele po 18h, ker prej kolegica ni mogla. pa preden smo do tja prišli.. v dveh urah pa težko kaj zrihtaš.
nič. grem mal pospravit po flatu, medtem ko dete spi.
pikola.. se moram kar organizirat! pa še če se organiziraš in planiraš kaj kdaj in kako, se ti vse sfiži. user posted image
ajde, uživajte!
če greste ven, pa se fajn oblecite. je mrzlo ko pes!

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 942
18.1.2009 13:01:49   
blackcoffee
Kinokija:
Blackkoffe- če bi bila namesto Thora Thorica, poj bi pa bil megašoping. kaj češ, očitno imajo desci odpor do štacun že v genih.

čuj, to je nova doba. hahaha... ko sem ga imela v naročju je bil miren kot angelček. očitno, je hotu tud on gledat cunje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
sam problem, kr če imaš otroka v naročju, potem so roke zasedene in cunje lohk sam gledaš in od daleč vohaš!  user posted image user posted image

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 943
18.1.2009 13:37:24   
CIPRESA
Oj punce samo na hitro se vam javim.

Mi smo vsi zboleli, samo tamala zaenkrat še ni. Groza vam povem, kako me je strah dane nabaše te pi....user posted image
Ko bo kaj več časa se še kaj oglasimuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 944
18.1.2009 14:42:56   
blackcoffee
ja kaj zdaj bejbe? pa ne da na forumu razsaja 'bolezenska epidemija'.. user posted image pol ne pridem do pomladi sem gor! user posted image

glede današnjega sprehoda sem si premislia.. ne ljubi se mi it ven. grem raje nekaj skuhat in počivat. joj, pa še eni noseči mamici moram odpisat - da ne dobim eno na user posted image !! user posted image

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 945
18.1.2009 14:59:00   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: Kinokija

Ojla!

Sicer se ne oglašam pogosto, imam pa eno vpršanje- pri nas doma smo fasali virozo, jaz se ubadam z vročino okol 38,5 pa saj veste vse kar spada zraven. zdej sem pa v dilemi, ali lahko dojim ali ne? Moj zmajuje z glavo, češ da bom virus prenesla, sam kaj naj? Če pa ne bom dojila par dni, bo šlo pa mleko papa.

doji naprej kot normalno!!
Sicer ti protiteles za virus, ki te je napadel nimaš in jih tudi dojenčke ne bo prejel, je precej velika verjetnost da se bo nalezel, zato je priporočljiva uporaba kirurške maske med dojenjem, previjanjem, crkljanjem, da ne dihaš vanj, pa razkuževanje rok po brisanju nosa, večkrat na dan zrači prostor, kjer je dojenček. Tako se ti mogoče ne bo nalezel, ni pa 100%. Meni žal ni uspelo in je tudi Jernej zakuhal, no je pa imel le en dan vročino, sedaj pa malo sem in tja zakašlja in kihne. Hujšega ni. Če ti bo pa zakuhal na 38 pa nujno k pediatru, saj tako mali dojenčki redko odgovorijo na infekt z vročino in mora biti pod nadzorom zdravnika oz da le ta pogleda, da ni kaj drugega kot pri tebi.

Ja črnkofe, očitno je bila res napačna ura za šoping. Jaz mislim da si ga mogoče le znervirala z dojenjem v taki okolici, da je bil paf kaj se dogaja in da se zato ni mogel potem umiriti. No vsaj nekaj si si le kupilauser posted image

oo Cipresa, pri vas tudi.. ma zgleda da je cela SLO bolana!! Držte se!

evo, konec veselja zame.... uweeee

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 946
18.1.2009 15:56:25   
Anonimen
Alo!

To sploh ni več res ... dans mi je pa že kar malo dolgčas, ko tmala tolk spi potem, ko je celo noč lepo spala (1x se je vmes zbudila) je vstala ob 9ih, in po flaški in novi plenici zaspala nazaj okrog 10ih in spala do pol 2h ... no potem je bila eno uro pokonc in sem se jaz odločla, da bi lahko sprobala kaka bo njena reakcija na zvok sesalca (naš huver je namreč glasen ko 100user posted image ) ... no in glej ga šmenta, jo je uspaval, tak da zdaj spet spi user posted image ... men pa dolgčas ... mi ni nikoli prav, kaj user posted image .

Joj Cipresa, upam da tudi pri vas čim prej mine tale bolezen ... nas za enkrat še ni obiskala in upam da nas tudi ne bo (knock, knock on wood), imamo pa vsi trije smrkav nos.

Sem pa jaz že kar malo sitna, ko je tako trapasto vreme zunaj ... no pa vreme me še ne moti toliko, kot ta trapast sneg user posted image ... Ona makedamska potka ob Bistrici kjer ponavadi šetava je zasnežena čist (samo ena gaz je narejena), pločniki pa po večini tudi, ker so ljudje v tej soseski tako ozaveščeni, da si odkidajo samo svoje garaže, pločnika pred hišo pa ne user posted image ... po sredi ceste pa ne mislim z vozičkom hodit ... jao, naslednji otrok (če ga bova imela) bo spomladanski!!!user posted image

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 947
18.1.2009 16:03:45   
Kinokija
Hvala za odgovore. Sem pozabila pripeti podatek, da je mala stara 3 tedne.

Zgleda, da res neki razsaja, pri nas doma imamo vsi 39 vročine razen zaenkrat še tamale. Joj, raje se jaz razkuham, sam da tamala ne dobi. user posted image

Drgač sem pa jutri mislila odpreti sezono šopinga, ampak zgleda, da bog šparanja (nad katerim ima roko mož hihi) gleda, da ne bom preveč zapravla in bom pač doma. BTW Se mi ni zgodilo že par let, da bi mi tolk ostalo plače, kot zdj, k sem skoz doma user posted image Še geslo za e-bay moram stran vržt, poj pa bo.

Sex-hmm. Še nisva, pa zihr še dolg ne bova. Mam podobne probleme k blackofi s to razliko, da sem jaz naravno rodila 4570g user posted image .

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 948
18.1.2009 16:11:34   
Anonimen
Uuuu ... saj res ... tole sem vas mislila vprašat ... imam ravno čas, pa bom zdaj user posted image : Namreč a ste ve kakšne posebne varčevalne račune odprle za vaše pikice? Jaz imam ta teden namen si it na banko Klik uredit, pa bi istočasno še za tamalo kak račun odprla. Samo prvi račun mi ne diši, ker to ji bomo odprli potem ko bo že malo večja in bo lahko sama "varčevala" ... jaz bi odprla neki v tem smislu, da bi ji ko bi bil kak euro viška, kaj gor nakazala in ji v bistvu nič povedala da kaj šparam zanjo ... v glavnem da bi imela denar na zalogi za kak študij ali ko si bo stanovanje iskala, da ji bova lahko na ta način malo na pomoč priskočila ... kaj ve menite?

(odgovor članu Kinokija)
  Neposredna povezava do sporočila: 949
18.1.2009 18:12:03   
nanaa
Ojla,

evo še glas od mene:). Tudi men je dal dohtar te kontc. tablete Carazet al kaj so že, ker unih pravih kontracepcijskih ne bom smela več jemati, ker sem imela visok pritisk v nosečnosti (hipertenzija), tako, da sedaj razmišljam ali bi jedla te tablete ali ne, sam verjetno jih bom potem, ko ne bom več dojila. Sej mi j rekle, da so to prav tablete, če ženska doji samo vseeno nekaj pa vseeno pride v dojenčka.

Tudi jaz sem že razmišljala o varčevalnem računu, en kolega nama je priporočil Papi varčevanje pri SKB, bomo videli in sem razmišljal, da bi ji kake 100 eur vsak mesec nakazala, nekaj bi se pa že nabralo.

Aja dejte mi povedat koliko vaši kaj kakajo, naša že dva dni ni in se mi prov smili, ker jo napanja ima krče... kako bi ji lahko pomagala?

se tipkamo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.