martka
|
IZPUŠČAJI OZ. MOZOLJČKI meni je pediatrinja rekla takole- če so taki, da so ven iz kože, torej kot kak mozoljček, lahko tudi z belo pikico na sredi, je to čišča kože- ti mozoljčki so tudi bolj vidni, ko je otroku vroče, joka, se napenja, po kopanju...v tem primeru gre za ČIŠČENJE KOŽE, če pa so pikice v enaki liniji s kožo (nič bulice ven,jih ne moreš otipat), pa lahko sumiš na alergijo. vendar je to v prvih treh mesecih nezanesljivo... spanje, naša Gaja spi od 23h ali od polnoči do 5-6h zjutraj, tako da, bodi hvaležna svojemu Leonu in proizvajalcu mleka(upam, da si to ti!), da se tako fino naje in mirno spi... danes je bilo tako fino zunaj.... smo si veliko sončka privoščili... jaz jo oblečem, kot je oblečena doma, 1 bodi in hlačke, dodam še jopico,dve tanki bombažni kapici in zimsko vrečo, če se mi zdi ZELO mraz jo pokrijem, drugače pa ne, pa seveda "pokrov" od košare dam gor... danes ko smo bili pri tašči, pa je bila kar v jajčki na vozičku in pokrita s flis odejo- oblečena pa v žametne hlačke-podložene, brez žabic. bodi in jopico, kapico in tisto "eskimsko vrečo". krči in kapljice- jaz jih dam samo, če se mi zdi, da je res hudo, ko traja že več kot 5 minut... pa veste kaj? takoj utihne in tako dolgo vrti jeziček, da jih ven spravi...