|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
7.1.2009 9:27:21   
lonja
Jutrooooo,

izkoriščam jutranji mir za skok na RR, pa kuhno sem že zrihtala u nulo, zdej me čaka pa še dnevna soba. Na srečo imamo majhno stanovanje user posted image .

Za kosilo še nimam ene pametne ideje, tako da bom še malo počakala, mogoče se česa domislim.

Blackcoffeee, men se tudi Thor ne zdi čisto nič preveč šlaufkast user posted image . Ampak sej veš, kako je s tem. Moja mami tudi ni srečne, če ne prijavi kakega nasveta, pa magar kr tko reče, da se ji zdi, da Manco krčki dajejo. Jst take nasvete enostavno preslišim, je še najbolje tako.

Zverinca, sta pa dobra z Jernejčkom, da se hranita le na 4 ure. Men kaj takega še ni ratal, saj Manca re skt ubita zaspi že po eni dojki in 8 minutah. Jo probam zbudit z žgečkanjem po bradici, po ličkih, a se ne da. Ne vem, upam, da ji to ne bo ratala praksa, čeprav je trenutno meni še v zabavo, mi pa čez pol leta zagotovo več ne bo user posted image .
Aja, za torto, midva sva Ajdi naročila torto, na kateri je bil narisan Franček, dala kr velik cvenka zanjo, pol pa ugotovila, da je največja fora itak v svečkah in ne v torti. No, ampak veselje je bilo vseeno veliko.

A se dobimo na kakšni kavici v bližnji prihodnosti, mogoče čez teden, al pa 14 dni?

Lep dan vsem, se še tipkamo!

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 676
7.1.2009 9:31:49   
CIPRESA
Saj zato ko bodo enkrat začeli racat bodo šle kilce dol. Zdaj se pa res ne smemo sekirat če majo malo bolj zalita lička.
Se bolj sekiram zaradi našega tavečjega - ta bi pa res samo jedel in jedel. Njemu pa kdaj kakšno stvar res odrečem, ker ma pri 3,5 letih 23kguser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 677
7.1.2009 9:32:21   
zverinca
Ja Lonja, sej zato se ne splača dajat ne vem koliko za torto, jaz jo bom sama naredila (no kar dve moram) v Črnučah pa ti preslikajo željeni motiv na hostijo, da daš na torto. In glih se igram z napisom in medvedki pujiuser posted image

Tole Jernejevo spanje tudi mene preseneča, danes je bilo prvič, bomo videli kako bo naprej.

S kavo bi pa jaz počakala na toplejše dni, da bi se lahko kje zunaj dobile, ker mene v šoping centre ne vleče, že tako kličemo viroze s tem, da je Nika v vrtcu.

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 678
7.1.2009 9:33:41   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

A se dobimo na kakšni kavici v bližnji prihodnosti, mogoče čez teden, al pa 14 dni?

Lep dan vsem, se še tipkamo!

Jaaaa, jaz tok pogrešam čvekanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image se kar sama s sabo pogovarjam, alpa Anji kvasim skos nekaj, me včasih kar čudno gleda, ji bi pomoje že pasalo če bi mami mal utihnila, pakaj ko nemoremuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 679
7.1.2009 10:08:23   
*Mateja
Jutro še od mene.
Žan se je lih najedu, je papu eno uro user posted image sm bla že kr naveličana, pa krulilo mi je že v želodcu, tk da zdj pa loh jem pa zravn vas beremuser posted image

Včerej smo imeli posvetovalnico. Žan se je iz 2660g zredil na 3960g, zrasel pa iz 49 na 52,5 cm. user posted image user posted image user posted image tk da smo bli ful veseli da lepo napreduje. se je pa ful smejal zdravnici :) pa dvakrat se je pokakal user posted image user posted image user posted image

Spanje: Žan se mi že kr nekaj časa zbudi samo enkrat na noč. Včeraj sem ga dala spat ob 10, zbudil se mi je pa ob 4, potem pa ob 8 zjutraj. Tk da smo se vsi naspali.user posted image

Bruhanje: Žan še vedno dosti bruha, vzglavje ima dvignjeno, kupčka podereva pa kar še bruha. Včasih bruha že ko podere kupčka, al pa ko se mu začne kolcati. Jest upam da bo to kmal minilo, ker se mi kr smili ko tok bruha.

Nič me že kliče...papa

25.11.2008 se nama je pridružil Žan velik 49cm, težek pa 2660g.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 680
7.1.2009 10:29:57   
Anonimen
Ja jaz bi bila kuj za kako srečanje in čvek ... sam v nakupovalni center pa res ne bi hodila, ker zdajle viroz kar mrgoli (pol žlahte in prijateljev je bolnih) ... pa tut mi je to nek podvig, ki zahteva veliko taktike in manevrov, ki jih jaz še nisem osvojila user posted image ... namreč ko greš v tak center, ki je notri bolj toplo ... kako oblečete user posted image ? A ga do centra pripeljete v avtu v lupinici in potem preložite v voziček v košaro, al kar lupinico date na voziček in gremo? Da bi bil v trgovini v kombinezončku je pretoplo, za ven in not iz kombinezončka dajat, pa midve nujno rabiva ravno podlago in to v lupinici ne gre ... itak pa v njej tako čudno sedi oz. leži, da se mi prav smili. No na dan z besedo, kako ve to uredite?

Lahko pa pridete kar k nama domou na kavico ... saj Domžale niso tako daleč user posted image .

Še to ... Neži sva ko je imela 1 mesec vzela odtis stopala ... pa sva včeraj za foro pogledala, če ji nogica še paše v odtis, pa ima sedaj 14 dni kasneje že skoraj za pol cm večje stopalo user posted image ... bo zgleda imela številko čevljev po mamici user posted image .

< Sporočilo je popravil Otika -- 7.1.2009 10:32:08 >

(odgovor članu *Mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 681
7.1.2009 11:10:56   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: Otika
Še to ... Neži sva ko je imela 1 mesec vzela odtis stopala ... pa sva včeraj za foro pogledala, če ji nogica še paše v odtis, pa ima sedaj 14 dni kasneje že skoraj za pol cm večje stopalo user posted image ... bo zgleda imela številko čevljev po mamici user posted image .

kako sta vzela odtis? sta ji podplat s čim namazala ali si uporabila kakšno maso? men se zdi, da so vse pretrde in si razbijam glavo kako bi se tega lotila.
sem pa pomislila že na to, da bi nardila slano testo in tamalemu odtisnila nogico vanj. user posted image user posted image

kar se tiče okroglih ličk - ja.. itak a sem preslišala, sam mi gre na qurac! pa pardon izrazu. v naročju ga je do sedaj imela 1x! in dans je spet prlaufala in me kao "spomnila", da je danes že mesec dni! (češ.. saj si rekla, da ko bo en mesec, da ga bo potem lahko začela vlačit po rokah. jaz pa bi še za nadaljnih 9 mesecev karanteno podaljšala.
ma sj ni panike... sam ne prenesem, ko vem, kako ga bo nosila in ga ovohavala in lupčkala..
a sem čisto zmešana ali kaj? ne vem zakaj sem tako občutljiva. pikola.
mogoče zato,ker vem kako je nas tri zafurala in pohabila, in ne zelim se zdaj tega zraven gledat, kako bo ravnala s Thorom.
pač...

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 682
7.1.2009 11:49:42   
Anonimen
Kavica, v CityParku v Art trgovini sem kupila Efa Plast Light modelirno maso tisto za sušenje na zraku (bela barva) - 250g stane 6,35€. Je taka ko en plastelin, potem jo pa na zraku posušiš (no jaz sem jo 12 ur sušila v pečici na ventilaciji pri 50°C) in pobrusiš napake stran ... res fini spominček. Midva sva se odločila, da ji bova do enega leta vsak mesec vzela odtis druge nogice, po enem letu pa za vsak rojstni dan in bova potem naredila kao stopinje skozi čas user posted image .

(odgovor članu blackcoffee)
  Neposredna povezava do sporočila: 683
7.1.2009 13:25:34   
lonja
Otika, a pa je ta modelirna masa kaj mehkejša kot navadno das masa? Ker midva sva ji včeraj hotela nardit odtis v das maso. Sicer s enogice nisme upala preveč pritisnit, ampak očitno sem jo premalo, ker se zelo slabo vidi odtis user posted image . Je pa super ideja tole s stopinjami skozi čas user posted image .

Sploh se mi ne da nič kuhat danes. Ne vem, najrajši bi šla kar tjale k Manci na posteljo mal nina nana user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 684
7.1.2009 13:38:34   
Kinokija
Zdravo!

Blackcoffee- jaz sem za odtis uporabila tole, dobila sem za darilo http://www.srcek.si/si/darila-za-dojencke/spominki-baby-art-g152.shtml

Lahko naročiš preko neta, zraven dobiš vse, maso, okvir, valarček ipd.. Lonja, das masa je pretrda itaq.

Dojenje, spanje- naša še kar ne ve, kda je noč kdaj je dan, zato sem kot nekak zombie. Sploh še nimam volje hujšat, ker ponoči, k sem morto zaspana, kr neki jem v brezveze, seveda to negre za zdravo hrano...

Blackcoffee- moja punčara se je rodila z 4570g, kaj bi šele tvoja m'tka rekla na to, aa? Glede na sliko je čist normalen poba ta tvoj Thor (BTW, lepo ime, a si nasplošno pristašica "severne" mitologije?)

papa lakotnik me kličeeeeeee

< Sporočilo je popravil Kinokija -- 7.1.2009 13:40:02 >

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 685
7.1.2009 14:00:46   
Splet.Ka
Dober dan.

Že dolgo se nisem oglasila, pa tudi tokrat bom kratka. Naša user posted image  je dobila kar precej hude izpuščaje...najprej sem mislila, da so pač tisti običajni "dojenčkasti". Zdaj ima po celem obrazu, vratu in zgornjem delu telesa hudo koprivnicouser posted image .

No, pravkar sva od pediatrinja in sumijo, da je za to (in za hude krče ter sluzast zelen drekec) kriva alergija na mleko in jajca.

Tako da sem jaz od danes naprej na strogi dieti. Upam, da se stanje kmalu izboljša.

Ko bo ta velika punca spet v vrtcu, pa se vam bom lahko bolj posvetila. Vas že prav pogrešamuser posted image .

Lep pozdrav!

Cvetim...

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 686
7.1.2009 14:17:30   
Detece
Uff sem zdaj v zaostanku s posti. No kar se bom spomnila bom komentirala!

Blackcoffee sploh ne poslušaj tovrstnih komentarjev, ker teh pametnih idej je vedno preveč. Mamica pa itak sama vedno ve kaj je prav za njenega otroka. In Thor se mi sploh ne zdi debeli.
Mi smo imeli danes prvo posvetovalnico in smo lepo napredovali in sicer 900 g in 3 cm.

Zverinca a mi lahko potem tole slikico pošlješ?? Drugače je pa podlaga temno rjava - koca na sedežni!

Ja za kavico se pa menda lahko jaz samo z blackcoffe dogovorim, ostale ste menda vse iz drugih koncev SLO!

A ve dodajate svojim še kaj čajeka oz tekočine? Danes sem namreč ponovno kot vedno, dobila od druge pediatrinje drugo mnenje. V bolnici so mi rekli, da ni potrebe in naj tekočine ne dodajam. Danes mi je pa na posvetovalnici rekla naj med obroki dajem malemu tudi tekočinouser posted image user posted image user posted image

In kako ste kaj z dudicami?? Jaz sem danes popustila. Ne morem met malega non-stop na zizi zdaj ko je končno pogruntal zizanje!! Sem full vesela, ampak zdaj pa brez dude menda nebo šlo!

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 687
7.1.2009 14:21:30   
YOZIKA
Ojla, punce!
Tudi mi smo imeli danes prvi pregled in smo veseli, ker se je naš fantič zredil za 1,3 kg. Danes je imel natanko 5kg. Drugače pa je zdravnica še pregledala vid, če sledi  z očmi to kar mu pokaže, pregledala je kolke, dala ga je na trebuh in preverla če dvigne glavico (kao kravice past). In to je to. Do drugič se pa mormo odločit, če se bomo cepli proti rotavirusu. A vi jih boste dale?

Cipresa- ti imaš približno enake starosti ta starejšega  fantka kot jaz, če se ne motim. Me preseneča, da ima 23 kg, naš Nejc jih ima samo 15, je bil kot dojenček kar debeluškast, ko je začel hodit pa kg niso šli več nikamor in je zdaj prava suhica. On se sam ne bi nikoli spomnil, da je lačen. Skozi ga moram spraševat, če bi kaj jedel.

Mateja- enako kot ti praviš, da tvoj Žan bruha se dogaja tudi našemu Mihatu. Po hranjenju skoraj obvezno zbruha in to večkrat. Kupčki so obvezni. Pa sem danes vprašala zdravnico in je rekla, da je to normalno, da še nima mišice zapiralke dobro razvite in da je to zaradi tega. Jaz tudi upam, da bo to kmalu minilo.

Ostale, ki se zbujate samo enkrat pa vam kar zavidam. Mi smo se danes 3x hranli in po vsakem hranjenju še čuli kakšno urco zaradi krčkov. Upam, da bo tudi to čimprej minilo.

Moram it, služba kliče...  Lp

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 688
7.1.2009 15:04:11   
m a j c i k a
Pozdravljene!
Da se vam še midve malo javima, včeraj sma mele prvo posvetovalnico, sicer šele pri šestih tednih, sam baje je v Celju taka gužva z novorojenčki, da ni šlo prej! Z nami je vse ok, naša mala podira rekorde, ta večjo majo tak že za triletnico, pa bo stara marca šele dve leti, naša malčica pa je v šestih tednih zratsla iz 51cm na 56,5cm, pri teži pa iz 3290g na 4510g! Mleka za izvoz!user posted image

Krčki nas še vedno mučijo, najbolj pa nam odgovarjajo kapljice sab simplex, podnevi spimoi bolj slabo, ponoči pa trikrat po tri urce, tu nekje, nimamo še nekega ritma,....

Včeraj popoldan pa sma z mojim dragim odprla novo sezono v posteljiuser posted image , čeprav imam pregled pri G šele naslednji ponedeljek, nisma zdržala, se bliža pomlad,......

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 689
7.1.2009 15:23:03   
Anonimen
Lonja, ja ta modelirna masa je mehkejša od das mase ... sem tut jaz hotla das maso kupit, pa mi je prodajalka potem svetovala to in je res super prišlo ... nekak tako kot je odtis na tistem linku, ki ga je Kinokija prilepila.

Splet.ka, kako pa zgledajo ti izpuščaji od koprivnice? Ker naša je tudi flekasta po obrazku in pikasta po vratu in zgornjem delu trupa. Zdaj me je pa strah, da nima tudi naša česa podobnega. Sicer pa odkar smo preklopili nazaj na Aptamil, nima več trdega zelenega drekca, ampak se pokaka vačkrat, je redko in rumenkasto. Pa glede nato da je 98% na AM, bi tut alergija na kaj bolj težko do izraza prišla, ali pač?! A je koprivnica nevarna? Prvi pregled imamo zdaj 13.1., torej naslednji teden, pa zdaj ne vem če bi jo šla neki ekstra kazat k P, ker čakalnice so zdaj čist polne smrkavih otrok z virusi user posted image . Al naj lepo do pregleda počakam? Ajoj!

(odgovor članu m a j c i k a)
  Neposredna povezava do sporočila: 690
7.1.2009 15:26:36   
pike
ojla

Jaz sem pravkar našo pupo stehtala in ima polnij 5 kg. Pred 2 tednoma je na prvi posvetovalnici imela 4.450 g tako, da zgleda imam mleka dovolj, ker z AM jo nahranim le 1x/dan zvečer, takrat, ko upam, da bo šla spat. Ponavadi je to okrog 23 zvečer ampak pupa se ne da in mamica se mora potrudit, da jo uspava še kar kako uro in pol. Tak, da zadnje čase hodimo spat okrog 1 ure zjutraj in prespimo noč do 7-8 ure zjutraj.

cepljenje - jaz bom našo dalo cepit tissto standardno cepljenje in je ne bom ekstra proti rotavirusu dala. Se mi zdi, da je otroček kar bogi po cepljenju. Tisti, ki  pa  imate malčke v vrtcih pa verjetno vseeno razmišljate o tem, ker lahko otroček iz vrtca prinese kak virus.

odhod v trgovinski center - še nismo sprobali, ker je res treba vse naštudirat kako ga boš oblekel, kaj če bo otroček lačen prej postal, kje ga podojiti itd...
Zaenkrat gremo samo ven na sprehod in na obisk k babici. In moram priznat, da se vedno dere, ko jo oblačimo in ji ni prav nič všeč, ko pa se peljemo pa lepo zaaspi.

Tako, mala se baje že preteguje tako, da moram it.

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 691
7.1.2009 19:45:12   
CIPRESA
Tudi mi še nismo šli v nakupovalne centre, mislim da jo bom tja peljala kasneje, zdaj itak nimam kaj z njo tam delat. Pa tudi nič zanimivega pretirano ni za otroka ko nakupujem.

Spletka - šit no, tole je pa kar zoprno. Nečakinja je imela dieto oz. njena mamica ker je bila mala alergična na mleko in jajca. Ne rečem da se ne dobijo stvari - imaš dandanes polno proizvodov tudi za take dojenčke in res skoraj niso nič prikrajšani za nobeno stvar - ampak skos moraš gledat na to kaj ješ in kaj živila vsebujejo. Ko se navadiš je bolje. Je pa te alergije vedno več med dojenčki in potem kar poneha čez nekaj časa. Pri nečakinji je bilo že tam 9-10 mesec vse O.K.in sta lahko jedli obe spet vse. Alergijo so ji pa tudi odkrili tako kmalu kot pri vas.

Aja pa danes sva imela z Žigom (našim tavelikim) cepljenje proti klopom(ki jih je pri nas polno) in je bil tam kot velik fantek, ni se jokal in vse je sprejel kot tavelikuser posted image user posted image Zdaj imava drugo cepljenje še čez en mesec in potem še enega drugo zimo. Plačali pa smo 50 eurovuser posted image , ja je za plačat to cepivouser posted image

< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 7.1.2009 19:47:01 >

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 692
7.1.2009 23:44:00   
blackcoffee
CIPRESA:
Se bolj sekiram zaradi našega tavečjega - ta bi pa res samo jedel in jedel. Njemu pa kdaj kakšno stvar res odrečem, ker ma pri 3,5 letih 23kguser posted image

no comment. user posted image user posted image user posted image user posted image

Otika - hvala, sem šla gledat pa jim je zmanjkalo. sem DAS maso kupila, kr me je ona 'nasrala' da je ista.. in jaz sem se pustila nasrat. user posted image
ko pa sem doma odpakirala in začela gnesti, sem ugotovila, da ne bo šlo odtisa narest, saj bi mu pol morala s silo pritisniti, ja,, kot pravi lonja. tega pa nočem. bom šla še v naslednjih dneh iskat Efa plast in bom probala s to tvojo varjanto.
Kinokija:
...moja punčara se je rodila z 4570g, kaj bi šele tvoja m'tka rekla na to, aa? Glede na sliko je čist normalen poba ta tvoj Thor (BTW, lepo ime, a si nasplošno pristašica "severne" mitologije?)

jaoooo, pa kak si ti to rodila, pri luli ven? 
kar zadeva imena.. želela sem močno ime in tako s pomenom.  pa tudi videla se nisem z nobenim drugim imenom, ki bi bilo v kombinaciji z menoj. user posted image kar se mitologije tiče... pa sem imela rada vikinge, ja. user posted image user posted image user posted image
sicer pa je dosti 'zgodbic' o Thoru, ja. user posted image
pikola... šele, ko za svojega otroka izbraš ime, vidiš, da to sploh ni enostavno!

Spletka - pridruži se nam spet kmalu!!!
Detece - ja, pa res bi lahko šli na en kofe! pa še 5ro zravn zvlečeva.. ki je zadnje čase okupirana s svojim sinkom. pa tudi Hektorina je iz MB.
drgač pa si blazno želim spoznati tudi vse ostale!! resnično upam v TROJANSKE KROFE!!! matr, da neute zatajile ljubljančenke in domžalčanke! user posted image user posted image user posted image
Duda - moj je noče. do zdaj jo je samo enkrat zagrabil - sem se že veselila, da bom rešila zadevo, kot Detece, pa je Thor skužil, da pri dudi nič ven ne teče!!! in je NOČE!! jo vztrajno ven bljuva. user posted image user posted image
sice pa mu zaenkrat še nobene tekočine ne dodajam.

SLING - evo, pa sem ga sešila!
ko ga bom fotkala, ga bom tle gor prlimala. sam je problem - se mi zdi, da bo to bolj prišlo v poštev, ko bo dete že samostojno sedelo. ko sem sinka položila vanj, mi ni bilo všeč, kako je držal glavico. user posted image user posted image user posted image
ne vem no...

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 693
8.1.2009 9:01:04   
CIPRESA
blackcoffe, šele sedaj ko sem šla gledat malo med decemberke sem porajtala tvojo porodno zgodbouser posted image user posted image user posted image jao, jao, .... približno tako lepa kot moja prva pri Žigu. Za crknit kakšna podvozja imamo ene, a?

Duda - jaz bi raje videla da jo moja mala nebi imela. Ponoči jo meče ven jaz pa eno uro visim nad njenim koškom in ji jo popravljam noter da lepo zaspiuser posted image Kak me to zdražiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In pol ko jo išče se napenja in še bruhne zraven in jaz moram spet vstat in jo preoblečt in spet jovo na novo tlačit dudo v usta, drugače se dereuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 694
8.1.2009 9:50:27   
Detece
Ja blackcoffee se bomo zmenle sigurno v bližnji prihodnosti. Zdaj jaz nebi hodila okoli z malim zaradi teh virusov ki na veliko strašijo okoli. Potem pa z veseljem..

Naš pa je dudico kar takoj zagrabil in se moram fejst potrudit, da mu jo vzamem iz ust (jo tako močno drži kot bi bila zabetonirana v njegovih ustih).

Danes je s5 malo sončeka in bomo lahko malo vozičkale... to je super...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 695
8.1.2009 9:56:07   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: Detece

Danes je s5 malo sončeka in bomo lahko malo vozičkale... to je super...

Pri nas je šel pa še malo nazaj sneguser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 696
8.1.2009 10:05:25   
Detece
A res?? Ja potem smo pa me Štajerke danes na boljšem... So na soncu celo 4 stopinje.. Tako, da jaz že delam plane za sprehod. Skočim še po poti v trgovino po mleto meso, ker bom danes delala čufte!

Kaj se pa našega spanja ponoči tiče je pa božansko. Ruj se zbudi 2krat za hranjenje. Jaz ga vzamem iz njegove posteljice in ga položim k sebi in ponavadi zraven kar zaspim. Mali je pa tudi veseli ker potem lepo do konca noči prespi stisnjen k meni. Edini ki ni tega veseli je očka, ker nima na postelji dovolj prostorauser posted image user posted image user posted image .
Tudi podnevi je user posted image  zelo priden, je bolj mirne narave zgleda (to pa res nima ne po meni in ne po očku). Zadnje dni odkar se samo dojima je želel biti non-stop na zizi, to je pa tudi vse. Jaz upam da tako ostane in da bo kot otrok bolj živi. Zdaj mi pa kar pašeuser posted image user posted image .

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 697
8.1.2009 10:34:27   
tinca123
Živijo!

Našla sem nekaj trenutkov da vas malo preberem in se javim.
Pri nas je prava norišnica zadnje dni. Sedaj se že malo umirja. Naš mali princ je dobil krčke po 10 dneh na tem svetu. Poskusila sva vse, kar nama je padlo na pamet. En dan celo ni spal od 10h dopoldne do 4h popoldne. Sploh ne vem kako je zdržal. Midva sva se menjavala in ga nosila, mirila pa nič ni pomagalo. Dojila sem ga, pa masirala, previjala, pa dajala čajčka.......nič ni pomagalo.user posted image user posted image
Na koncu sem poklicala pediatra, ki nama je svetoval SAB Simplex kapljice. Moram reči, da kar dobro delujejo. No še vedno sva ponoči kako uro pokonci in podnevi tudi ene 2x po eno uro se zvijamo v krčkih, vendar se stanje izboljšuje.
Sedaj sva dobila neke super kapljice iz avstrije - jih še nisva sprobala, saj sedaj tele kar dobro delujejo, pa tudi imava jih še dovolj. Ko vas prebiram vidim, da nisva edina, ki nič ne spiva. Hvala bogu, da je moj doma in mi pomaga.....user posted image
Moram pa reči, da ko se mali nasmehne (vem ni pravi nasmeh) in ko zakrili z rokicami je najslajše bitje na svetu in vse je pozabljeno. Sploh ko se stisne k meni....

Drugače pa se naš fant lepo redi in raste, patronažna je zelo zadovoljna. Drug teden se bova celo prvič kopala.user posted image user posted image

No lep pozdrav vsem, pa veliko lepih trenutkov z malimi sončki!!

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 698
8.1.2009 10:46:31   
zverinca
DAN!!

joj ste pridne s pisanjem, jaz pa preberem, pa je že alarm...

evo Detece, tvoja slika v ČB izvedbi. Imaš pa opcijo pretvorbe slik v ČB v vsakem programčku za slike, če se boš kdaj hotela sama poigrat, pa tudi fotoaparati že imajo to opcijo, da se že slika v ČB... pri tej tvoji sliki je mogoče edino pomanjkanje svetlobe, pri glavi, fleš manjka...

user posted image

kaj več napišem pozneje, se mali že pošteno pritožuje...

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 699
8.1.2009 13:01:18   
blackcoffee
dobro jutro mamice!
sva do 12 dopoldne smrdela v postli, zunaj pa tako lep dan! evo, zdaj ga zrihtam in greva malo ven, da bova imala kaj od dneva.

CIPRESA:
...šele sedaj ko sem šla gledat malo med decemberke sem porajtala tvojo porodno zgodbouser posted image user posted image user posted image jao, jao, .... približno tako lepa kot moja prva pri Žigu. Za crknit kakšna podvozja imamo ene, a?

...Kak me to zdražiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In pol ko jo išče se napenja in še bruhne zraven in jaz moram spet vstat in jo preoblečt in spet jovo na novo tlačit dudo v usta, drugače se dereuser posted image

1. ja... ne spominjaj me! zapopizditjebolelo in trajalo celo večnost. sem rekla ne bom več rodila in nič več seksala. user posted image user posted image user posted image res, med popadki sem pomislila na to, ali je sploh vredno. (pa zdaj ko gledam Thora, je! user posted image )
2. jaooo, meni tamali ponoči tako lula, da je do podpazduhe moker!! pa ga 2x čez noč previjem. user posted image user posted image potem ga je potrebno seveda celega preobleči! uporabljava pa baby love pleničke. kaj uporabljate ve za ene pleničke??? bi skoraj potrebovala bolj vpojne. včeraj ponoči pa se mi je polulal ravno, ko sem mu snela pleničko - je šlo vse po jogiju. ja, to pa sem jaz - ko ga ponoči kar v postli previjam.. se mi ne da vstajat. user posted image user posted image user posted image no, potem sem pa lahko vstala, da sem jogi popivnala kolk se je dalo in nametala brisač na njegovo lulanje, da sva potem na suhem spala dalje... user posted image

toliko za enkrat o naših malih radostih... user posted image user posted image
šibam zdaj..

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......