blackcoffee
|
CIPRESA: Se bolj sekiram zaradi našega tavečjega - ta bi pa res samo jedel in jedel. Njemu pa kdaj kakšno stvar res odrečem, ker ma pri 3,5 letih 23kg no comment. Otika - hvala, sem šla gledat pa jim je zmanjkalo. sem DAS maso kupila, kr me je ona 'nasrala' da je ista.. in jaz sem se pustila nasrat. ko pa sem doma odpakirala in začela gnesti, sem ugotovila, da ne bo šlo odtisa narest, saj bi mu pol morala s silo pritisniti, ja,, kot pravi lonja. tega pa nočem. bom šla še v naslednjih dneh iskat Efa plast in bom probala s to tvojo varjanto. Kinokija: ...moja punčara se je rodila z 4570g, kaj bi šele tvoja m'tka rekla na to, aa? Glede na sliko je čist normalen poba ta tvoj Thor (BTW, lepo ime, a si nasplošno pristašica "severne" mitologije?) jaoooo, pa kak si ti to rodila, pri luli ven? kar zadeva imena.. želela sem močno ime in tako s pomenom. pa tudi videla se nisem z nobenim drugim imenom, ki bi bilo v kombinaciji z menoj. kar se mitologije tiče... pa sem imela rada vikinge, ja. sicer pa je dosti 'zgodbic' o Thoru, ja. pikola... šele, ko za svojega otroka izbraš ime, vidiš, da to sploh ni enostavno! Spletka - pridruži se nam spet kmalu!!! Detece - ja, pa res bi lahko šli na en kofe! pa še 5ro zravn zvlečeva.. ki je zadnje čase okupirana s svojim sinkom. pa tudi Hektorina je iz MB. drgač pa si blazno želim spoznati tudi vse ostale!! resnično upam v TROJANSKE KROFE!!! matr, da neute zatajile ljubljančenke in domžalčanke! Duda - moj je noče. do zdaj jo je samo enkrat zagrabil - sem se že veselila, da bom rešila zadevo, kot Detece, pa je Thor skužil, da pri dudi nič ven ne teče!!! in je NOČE!! jo vztrajno ven bljuva. sice pa mu zaenkrat še nobene tekočine ne dodajam. SLING - evo, pa sem ga sešila! ko ga bom fotkala, ga bom tle gor prlimala. sam je problem - se mi zdi, da bo to bolj prišlo v poštev, ko bo dete že samostojno sedelo. ko sem sinka položila vanj, mi ni bilo všeč, kako je držal glavico. ne vem no...