zverinca
|
Evo, mali spi v svoji postelji, jaz pa da malo počvekam Črnkofe, jaz imam tudi babylove pleničke in sem načeloma zadovoljna, je pa res, da se mi je zdej v enem tednu parkrat zgodilo, da so premočile. In danes mi je na misel prišlo, da so mu lahko že premajhne newborn, da bo treba na 1ko prešaltat. Tako da mu bom danes za čez noč dala 1ko, čez dan pa bom še newborn porabila, saj ga večkrat previjem in niti ni šanse, da bi mu čez dan premočilo. Je pa res da je bil Jernej le 2800g in ima šele sedaj 3500, tako da ne vem, probaj ti 2ko... to vem da sem že pri Niki prakticirala, malo večje plenice, da tistim kilažam na ovitku ni za verjet. Spletka jao jao, koprivnica?! moja Nika je imela enkrat pri letu in pol hud napad koprivnice, ki pa je bila reakcija na zdravilo. Upam da pri vas odpravite z dieto! Pa res, tudi me te pogrešamo in čakamo, da prideš večkrat počvekat! Detece, dojeni dojenčki ne potrebujejo dodajanja tekočine.. pa saj to veš. Jaz mojemu ne dajem, zakaj bi mu? če bi pa bil le na AM bi pa mu dala večkrat na dan po žlički malo čajčka, enako sem prvorojenki, ki jebila na AM... cepljenje: mi Jerneja bomo cepili proti rotavirusu zgolj ker je Nika v vrtcu. Če bi jo imela doma, ga ne bi. tinca lepo da prideš se javit. Tudi tebi obilo uižtkov!! za trojanske krofe jaz ne bom zatajila, samo pred marcem (več sonca) ne grem nikamor. Potem pa lahko pridem celo do MB na kofe, sam da imam avtoto doma, sem na žalost vezana na urnik dela moža. JE pa v LJ zjutraj tudi še snežilo, sedaj pa že sije sonček. Počakam da se mali princ zbudi, da se zrihtava in greva ven, potem pa še po Niko piko v vrtec. Jutri ima moja prva pošastka 3.rd in naju čaka danes še izdelava torte (izdelava zato, ker sem oblate kupila ) evo, se že mali oglaša... lep dan!