|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
5.1.2009 12:39:04   
khurde
Dan, punce!

Čestitke za naraščaj! user posted image user posted image user posted image

Jaz sicer nisem vaša, a vas občasno berem, ker januarčice še nis(m)o postale tako aktivne na tem forumu, smo večinoma še 2v1 ali pa po porodnišnicah. No, počasi bo, do takrat pa kar z zanimanjem preberem vaše zgode in nezgode z novimi člani.

Kinokija, a ti si se pa kar k njim preselila? Ene par januarskih detec je res hotelo že novo leto doživeti s starši. Bomo odkljukale kot "že rodila" na seznamu, a prav?

Lepo leto vsem!!!

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 626
5.1.2009 12:54:15   
katja_p
Mozolčki: ja naša jih je pred dnevi fasala po ličkih in sencih in jih ima kr veliko user posted image  je to normalno? Js sm misla, da dobiš sam vsake tolk kakega ...

Čišča: js sm že 1 mesec in jo še vedno imam.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 627
5.1.2009 13:03:34   
YOZIKA
katja- mozoljčki so čisto normalen proces čiščenja kože pri dojenčkih. Moj jih je imel ta prvi sinko in zdaj jih ima naš ta drugi dojenček. Tako da zaradi tega se ti ni treba sekirat.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 628
5.1.2009 13:08:07   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: YOZIKA

katja- mozoljčki so čisto normalen proces čiščenja kože pri dojenčkih. Moj jih je imel ta prvi sinko in zdaj jih ima naš ta drugi dojenček. Tako da zaradi tega se ti ni treba sekirat.

A izpuščajči od kake reakcije na hrano so drugačni? Al se tisti ponavadi pojavijo po celem telesu?

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 629
5.1.2009 13:15:02   
YOZIKA
Mi imamo mozoljčke samo po obrazu. Z alergijo na hrano pa še nismo imeli težav tako da ne vem. Ampak jaz mislim, da se potem pojavijo po celem telesu in so kot nekakšni rdeči flekci, ne pa mozoljčki.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 630
5.1.2009 16:11:36   
Anonimen
Helow, bejbe!

No pa je spet običen delavni teden za našega očija, tak da sva spet sami doma ... pa tako je bilo fino ko smo bili vsi trije na kupu cel dan user posted image .
No pa tudi samima dvema nama ni bilo hudega. Sva imeli danes prvo uro tečaja masaže za dojenčke. Neža je bila najmlajša tam, tak da sva nekaj malega probali, samo ji ni bilo všeč, ko se je zraven še 6 dojenčkov oglašalo in nas 8 mamic govorilo, tak da sva res samo probali, potem se je pa oglasila in sva se potem cartali in hranili, jaz sem pa z enim učom gledala kako se masira in bova potem doma v miru to izvajali ... samo je bilo pa prav fino malo med ljudi it in se z mamicami načvekat user posted image .

Joj, jutri imam pa končno pregled pri G ... komi čakam, moj dragi pa še bolj user posted image ... se nama že ornk lušta po user posted image ...  user posted image Čeprav bo neki 110% zanesljivega treba pogruntat glede kontracepcije.

Glede kakanja ... ja Neži kaka 2-3x na an in bolj na trdo pa v zelenkasto rumeni barvi. Baje je bolj trd drekec značilen za tiste bebice, ki jejo AM ... a je to res?

Cipresa, zakaj pa ne smejo čaja po flaški pit? Saj Neži lepo po žlički popije tekočino, samo je bolj praktično čaj v flaški s seboj nosit ... a če bi ji pa pustila da samo 2-3x pocuza in ji pol cucelj ven vzela, tudi ne bi bilo vredu?

(odgovor članu YOZIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 631
5.1.2009 16:12:28   
Anonimen
Aja, tole z julijko ... a katera kaj ve, kaj je z njo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 632
5.1.2009 16:21:28   
zverinca
joj, upam sam da se je julijka pač izpisala...

Otika, a na masažo hodita v LJ, V Šiško? ker potem bi selahko kej pri meni oglasila naslednjič ko imaš ker je to blizu mene - jaz sem z Niko hodila.. hehe, spletka bo spet skočila kaj imam vse blizuuser posted image
meni pa je pasalo da sva bila z malim sama doma, sedaj popoldne sem pa samohranilka, moj še dela...user posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 633
5.1.2009 16:33:40   
Anonimen
Ne Zverinica na Vič hodiva ... ampak to zame ni ovira, ker Šiška je potem tako ali tako (po malem ovinku) na poti domov user posted image ... tak da te bom res za besedo držala in se kdaj kar povabila ... masažo imava pa v ponedeljkih ob 13ih pa do 14ih, samo potem smo se danes do pol 15ih začvekale user posted image .

< Sporočilo je popravil Otika -- 5.1.2009 16:34:15 >

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 634
5.1.2009 16:41:29   
zverinca
no super, dej res pridi, men bi sicer bilo bolje če bi prej prišla, preden greš na masažo, ker pol grem jaz ob 15h po Niko piko...

B, vidim da bereš, zakaj pa se nič ne javiš?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 635
5.1.2009 19:26:01   
december28
Otika: Jah, ne vem, naš ima rumeno - zelen kakec. Odvisno - kakor kdaj - včasih bolj prvo, včasih bolj drugo. Je pa res, da zaradi pomanjkanja železa jemljem Ferum lek tablete kar baje vpliva na barvo blata tudi pri mladičku. 
Baje je (če je dojen) normalno, da je otrok pokakan bodisi pri vsakem previjanju ali pa le 1x na teden... za AM pa ne vem, ampak sigurno je kakec bolj trd - pri dojenem otroku je včasih skoraj tekoč. Polulan pa naj bi bil vsaj po vsakem drugem obroku... tako teorija...

Kakšna tema a... user posted image  bomo se doktorirale!

Glede dojenja - sama dojim, je pa tole dojenje vcasih res zaj. - takole zvečer, ko so dojencki baje tudi sicer malo bolj sitni ne vem ali je morda vseeno premalo hrane ali kaj... non stop se nekaj sprašuješ o prehrani, pa o tem kaj in če dovolj piješ, dovolj počivaš... skratka se je treba kar skulirat, pa zminimizirat te dvome.
Tele pametne medicinske delavce pa bi tudi človek kdaj v rit brcnil - saj nič ne rečem, se je treba potrudit, ampak me je pa razkurilo, ko so sestre cimri v porodnišnici, ki je imela težave z mlekom težile kako premalo počiva - jah, pa ti počivaj, če moraš cel dan sam za novorojenčka skrbet - in to za prvega otroka, pa še po CR! Uh, sem bila jezna! Punci je šlo 2 dni skoz na jok - podpora pa taka.

Lep večer želim...

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 636
5.1.2009 20:04:42   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Cipresa, zakaj pa ne smejo čaja po flaški pit? Saj Neži lepo po žlički popije tekočino, samo je bolj praktično čaj v flaški s seboj nosit ... a če bi ji pa pustila da samo 2-3x pocuza in ji pol cucelj ven vzela, tudi ne bi bilo vredu?

Mislim da bi bilo vseeno vredu. Meni je pediatrinja rekla da  naj nebi pila po flaški še sedaj ker potem kar pijejo in pijejo. In res  je naša kar cuzala in cuzala tisti čaj in če ji nebi ga vzela bi ga pomoje spila tolk kokr mlekauser posted image Zdaj ji dajem sem in tja po žlički, pa še to ne vsak dan. Če vidim da se malo bolj trdo pokaka ji dam kako žličko, drugače pa tekočino dobi z mlekom in ji  sedaj pozimi ko ni vroče da bi  zgubljali vodo iz telesa ni potrebno dajati dodatne tekočine z čaji.

Mi smo pokakani skoraj pri vsakem previjanju včasih pa še vmesuser posted image Tamala ima prebavo po meni, samo pojem pa že letimuser posted image

Se strinjam decemberka glede dojenja - tudi meni so težili da imam mleko  in da naj malo več pristavljam, toliko časa da so jo zvagali prej in po enournem dojenju potem so videli da mala ni pridobila niti grama. Jaz sem se matrala in ona se je pa ni bilo nič, potem sem komaj naprosila dodatek. Res nemoreš verjet, škoda da so medicinciuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 637
5.1.2009 21:57:14   
blackcoffee
teja*:
...Če se jo dotakneš v tistem dremežu, ful trzne, ful se prestraši takra. Ko je tašča prišla 2. dan na obisk v porodnišnico, je rekla da jo je nekdo prestrašil že ob rojstvu, ampak res ne vem kdo bi jo lahko že pri rojstvu, edino če se je že v maternici prestrašla. A ima katera s tem izkušnje, oz. če koga pozna s takimi problemi? In če, a se je to sčasoma kaj izboljšalo al ne, mislim da bolje spi in se ne prestraši vsakega dotika.

kako pa reagira otrok? a zakrili z rokicami? moj deček tudi sredi noči, ko se prebudi, ali ko se prestraši zakrili z rokama.
gre za morojev refleks, ki ga imajo vsi dojenčki. kadar začuti otrok, da je brez opore, najprej zakrili z rokami, kot bi hotel ujeti ravnotežje, roke pa ovije okrog telesa, kot bi se hotel objeti. do tretjega meseca starosti je refleks zelo izražen, do šestega meseca pa postopoma izzveni. tako da naj te to ne skrbi.

Kinokija:
...Me vzamete medse? Sem bivša januarka, ki je rodila 24.12., nekaj čez 15 uro (podobno kot še ena tukaj na RR).
Berem vas redno, ker smo nekako skupaj v istem zosu, tako vsaj veš, da nisi edini, ki bedi ponoči ipd.

user posted image čestitke in dobrodošla med nami!
sprehodi - midva s Thorom sva šla prvič na sprehod, ko je bil star 17 dni.

kakanje - ga dojim in temu primerno menjavam pokakane pleničke. user posted image user posted image

khurde:
Jaz sicer nisem vaša, a vas občasno berem, ker januarčice še nis(m)o postale tako aktivne na tem forumu, smo večinoma še 2v1 ali pa po porodnišnicah. No, počasi bo, do takrat pa kar z zanimanjem preberem vaše zgode in nezgode z novimi člani.
...
Lepo leto vsem!!!

enako želim in hiter porod! 
ja, Kinokija, je zdaj naša!

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 638
5.1.2009 22:05:34   
katja_p
Ste že ble kaj v posvetovalnici? Midve jo imava v četrtek.

Imate namen kaj "igrat" se z otročki? Js sm ravno dans mal brala v eni knjigi, kake igrice se lahk že gremo.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 639
5.1.2009 22:18:31   
Anonimen
Mi imamo posvetovalnico drug teden v torek ... komaj čakam.

A imajo vaše user posted image kaj temenc? Mi se zdaj par dni z njimi ukvarjamo in mi gredo prav na živce, ker nočejo in nočejo dol, ko ima pa tamala tako čupo. Jaz ji glavico umivam 2x na teden (takrat, ko se kopamo) ... a je dovolj da ji takrat namažem glavo s to peno proti temencam, ali je to treba naredit par dni zaporedoma?

(odgovor članu katja_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 640
5.1.2009 22:22:17   
blackcoffee
Otika
A imajo vaše user posted image kaj temenc?

kaj za hudirja so temence? user posted image user posted image user posted image
posvetovalnico pa imava midva šele 22. januarja. tiste, ki ste bile oz. imate posvetovalnico v bližnji prihodnosti, dajte javit kako je bilo!

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 641
5.1.2009 22:27:28   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Imate namen kaj "igrat" se z otročki? Js sm ravno dans mal brala v eni knjigi, kake igrice se lahk že gremo.

Mi2 pa imava posvetovalnico v torek. Smo pa vmeš že bili pri pediatrinji zaradi noska in smo se takrat na našo prošnjo še stehtali - smo do takrat odlično napredovali.

Jaz se še nič kaj posebej ne igram z user posted image , razen tega da se velikoooo z njim pogovarjam. Je bil pa danes prvi dan, ko je bil siten če sem ga samega pustila budnega. Do danes nisem razmišljala o kakšnih slingih in ležalnikih - sem pa danes začelauser posted image .

Kakanje: Danes je že 4 dan brez pokakane pleničkeuser posted image

Khurde dobrodošla...Tudi jaz sem bivša januarčiča ...So te decemberke večje čveke, tako da moraš sproti spremljati dogajanje, drugače imaš preveč za nazaj brati..

Temenca: Tudi mi glavo umivamo samo ob kopanju in takrat ga pošteno češem...Ampak naš nima veliko lasekov - skoraj nič. Nimam nič drugega za temenca. A je treba na to posebej pazit? Saj se enkrat spuca...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 642
5.1.2009 23:25:46   
Anonimen
Kavica, temenca so take luske po lasišču, ki izgledajo kot prhljaj ... samo nikoli mi pa ni bilo jasno zakaj do njih pride user posted image .

Igram se pa jaz z mojo tako, da jo položim na stegna pokrčenih nog in potem telovadiva z rokicami in se 'pogovarjava' pa pojem ji ... drugače se je pa danes 2x po pol ure celo sama zamotila v ležalničku, ko sem ji gor namontirala lok iz katerega visijo igračke ... jih je opazovala in krilila z rokami, da je vsake toliko časa kako igračko celo zadela user posted image ... pa tisto zvezdico zaspanko blazno rada posluša, za zaspat je pa itak obvezna ... samo da sedaj še ne vidi tako daleč, da bi opazovala medvedke, ki jih zvezdica projecira na strop user posted image . Sem pa v eni knjigi prebrala, da v tej starosti blazno radi opazujejo stvari, ki so podobne obrazom. Tak da sva ji v stolček naštimala enega snežaka, in ga je sigurno 20 minut skupaj opazovala ... no takole je bilo to user posted image :

user posted image

< Sporočilo je popravil Otika -- 5.1.2009 23:42:20 >

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 643
6.1.2009 2:58:17   
Kinokija
Temenca- 15 min pred kopanjem namaži lasišče z mandljevim oljem, nato pred kopanjem počeši z glavnikom za dojenčke, nato še med kopanjem malo počeši. Deluje, preverjeno!

Kakanje- naša je pokakana ponavadi 1x dopoldne in nekje 2-3x od 18h do 2 h zjutri.

Glede na čas oddaje tega posta tudi vidite, kako ima naša ritem za spanje- no NIMA GA user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 644
6.1.2009 10:09:32   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

A imajo vaše user posted image kaj temenc? Mi se zdaj par dni z njimi ukvarjamo in mi gredo prav na živce, ker nočejo in nočejo dol, ko ima pa tamala tako čupo. Jaz ji glavico umivam 2x na teden (takrat, ko se kopamo) ... a je dovolj da ji takrat namažem glavo s to peno proti temencam, ali je to treba naredit par dni zaporedoma?

Otika tudi naša Anja ima že temenca in tudi jaz ji 2X na teden ko se kopamo namažem z mandljevim oljem, potem pa predno se skopamo ji namilim z šampončkom glavo in jo malo zmočim z vodo, potem pa z  zelo mehko zobno krtačko (ki jo imam samo za njeno glavicouser posted image ) ji malo podrgnem po glavici in grejo lepo dol. Samo z vatko po galvici je premalo  vsaj pri nas da bi šle temenca dol. In če ji ne spraviš dol dobro vsakič, se kopičijo in kopičijo in na koncu postanejo ful rumenkaste in tde in tiste je šele težko dol spravit. Tako sem delala pri Žigu in je  delovalouser posted image Jaz z tistim otroškim glavnikom nisem mogla lepo dol spravituser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 645
6.1.2009 12:27:11   
Ana Luna
halo, decembrke in božičkovi pomagači! user posted image
mi rastemo in se pridno redimo in tudi dojenje nam je zgleda zalaufalo. AM dodajamo samo še 1x ponoči. user posted image
danes smo se prvič kopali (vem, malo pozno, stari smo že dobre štiri tedne!) in zdaj mali sladko pančka. od poroda je zrasel 3 cm in se zredil 700 g. tu je ena fotka našega bučmana.
user posted image
pred kratkim je ena spraševala glede otroških vzglavnikov. tudi mene je zanimalo, kako pa kaj, saj sem opazila, da na vodoravni podlagi malemu ne paše spat. vzglavniki pa žal niso priporočljivi zaradi samega razvoja hrbtenice. no, in dobili smo super preprosto rešitev - eno stran posteljnega dna smo spustili nižje, tako da je podlaga še vedno ravna, a ne več vodoravna. in malemu je očitno dobro! če ima še katera ta problem, naj poskusi!
tudi mene zanima, kako hodite kaj ven z vašimi user posted image . pri nas je že nekaj dni pod nulo in jaz se kar ne upam it v ta mraz. doma pa se mi že meša ...user posted image a jim date šalček čez usta, al kar s celo plenico pokrijete odprtino košare al kaj?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 646
6.1.2009 12:29:24   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: Detece

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Mi2 pa imava posvetovalnico v torek. Smo pa vmeš že bili pri pediatrinji zaradi noska in smo se takrat na našo prošnjo še stehtali - smo do takrat odlično napredovali.

Jaz se še nič kaj posebej ne igram z user posted image , razen tega da se velikoooo z njim pogovarjam. Je bil pa danes prvi dan, ko je bil siten če sem ga samega pustila budnega. Do danes nisem razmišljala o kakšnih slingih in ležalnikih - sem pa danes začelauser posted image .

Kakanje: Danes je že 4 dan brez pokakane pleničkeuser posted image

Khurde dobrodošla...Tudi jaz sem bivša januarčiča ...So te decemberke večje čveke, tako da moraš sproti spremljati dogajanje, drugače imaš preveč za nazaj brati..

Temenca: Tudi mi glavo umivamo samo ob kopanju in takrat ga pošteno češem...Ampak naš nima veliko lasekov - skoraj nič. Nimam nič drugega za temenca. A je treba na to posebej pazit? Saj se enkrat spuca...

Sem mislila dobrodošla Kinokija...se opravičujem..

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 647
6.1.2009 12:49:21   
zverinca
DAN!!

Ana Luna, kako lepi čmrljček!! user posted image
jaz grem ven če je nad -5, samo danes ne grem ker imam prvo kolo vozička na servisu, je treba zračnico zamenjat. Pa saj je danes tudi premrzlo, niti sončka ni.

Je bil pa naš mali ponoči buden od 1-4h!! ga je zrak tiščal, ker nama ni uspelo lepo podreti kupčka, tako da je le jamra lin jaaaamral. Jaz sem bila zjutraj še čisto adijo, no pa sem imela dve prijateljici, eno za drugo na obisku, taprva je celo kofe prnesla - glih prou k mi ga je zmanjkal, kot bi vedla user posted image in smo pregnal utrujenost, počivala nisem nič, sem se pa fino načvekala in tako sprostila, pa še tetra plenice polikala, en stroj cot se mi suši, s štedilnika pa tud že ričet diši.. jebela sem pridna, hehe

Sedaj pa uživa - spi v ležalniku, jaz pa sem vas prišla malo prebrat in pozdravit.

Okoli temenc nimam pojma. user posted image

posvetovalnica: mi smo imeli pregled točno pri enem mesecu, mali je pridobil 4.5cm in 720g, kar je za dojenega fantička čisto ok. Naslednji pregled imamo pri dveh mesecih.

Tako, sedaj pa še malo se sprehodit po netu, pojest kosilo potem pa počivat z malim dokler ne pride princeska iz vrtca.

Lep dan!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 648
6.1.2009 14:03:05   
vrtnica21
Se vam oglašam po dolgem času. Berem vas kar redno, vendar nimam časa za pisanje.
Podnevi bolj malo spimo. Pa še takrat si moram čas zase vzeti in se poštimati, šele potem pride na vrsto RR.

Mi se ponoči hranimo nekje na 4 ure. Včasih proti jutru noče več spat in sem čistuser posted image . Jaz se tudi matram kupčke podirat in nam ne uspe vedno.
So mi prav pasali tile prazniki, ko smo bili vsi doma in sem imela pomoč od user posted image in od staršev.

Posvetovalnica ni nič posebnega. Zmerijo, stehtajo otroka, zdravnica ga fajn pregleda. To je to. Če imate vprašanja, si jih kar na listek napišete in potem tam sprašujte. Vsaj tako jaz delam, ker potem sem tam čist zmešana in kaj pozabim.

Mi se polno doijmo in kakamo 1x - 2x na dan.
Trenutno sem tudi že 2 dni na dieti in ugotavljam, da mogoče  user posted image ni alergična na mleko in mlečne izdelke, ker mi kar veliko bruha. Bomo videli.

Čuvajte svoje user posted image .

< Sporočilo je popravil vrtnica21 -- 6.1.2009 14:05:35 >

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 649
6.1.2009 14:50:53   
nanaa
Dann,

tudi mi smo bili danes prvič na pregledu, Hana se je zredila iz 2800g na 3900g tako, da sm ressss vesela, me je že skrbelo, ker včasih se mi je zdelo da bi še kar jedla, se samo dojiva in potem res ne veš ali dobi dosti. Pa za 3 cm je zrasla. Drugače pa se je preden smo šli (smo bili že napokani, da gremo) fajn pokakala tako, da sem jo še enkrat previla, pri zdravnici pa se mi je dvakrat polulala, ko sem jo imela v naročjuuser posted image . Drugače pa je poslušala srček, pa sluh je preverila, pa z enim cofom ji je mahala okoli oči, da ga je sledila, pa zdravnica jo je dala tako, kot da bi hodila. Drugače je rekla naj vse jem, da hrane ne vpliva na krče, pa ene kapljice smo dobili AD3. Zdaj smo pa prišli domov pojedli kosilo in vsi trije počivamo, nas je utrudilouser posted image .

sprehodi- me smo bile nazadnje zunaj v nedeljo, ko je bil takšen sonček, sedaj je bilo pa -5 pa kar nisem upala. Komaj čakam pomlad, sem se dogovrila z mojim, da naslednji otroček bo poletniuser posted image .

mozolčki po obrazu
- jaz sem danes vprašal zdravnico je rekla, da ni nič hudega, da se koža čisti, da je to še od hormonov in da naj kar pustimo pri miru, da ima lepo kožo.

Vplanu tudi mi smo včeraj dobili Baby vac a ti ga že sedaj uporabljaš pri 1 mesecu in je čist ok?

Sedaj sem se pa razpisala, aje še to mojmu sem kupila za novo leto kart za Golte in je šel v nedeljo s prijatelji in je bil čist presrečen.user posted image Jst bi šla tut samo ne vem še kako bi to izvedla, ko se Hana doji na tri ure, razen če si napumpam, kaj mislite ?  

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......