zverinca
|
SLING kako ga zašiti UPORABA slingov samo na hitro... pa še vprašanje: blackcoffee, kje si nabavila obroče za sling? drgač pa vzporedno pišem en dooolg post, upam da ga uspem dokončat zvečer .. komaj čakam da gre princeska v vrtec v ponedeljek, da vas kaj spet ujamem evo, uspelo mi je, zato ga lahko kar nalepim IZVIRNO SPOROČILO: medika 13 IZVIRNO SPOROČILO: zverinca Drugače sem pa danes (ali bolje rečeno: trenutno) bolj take volje, nekaj me je dragi pojezil oz. se je on pojezil zaradi malenkosti in sedaj kuha mulo, meni se pa ne da it teh igric in grem pod tuš in spat. Itak bojo prehitro minile tri ure do ponovnega dojenja... pa še prebava se mi je nekaj zabetonirala, dobesedno in me vse boli. Upam da bo zaobšlo malega... hej zverinica imaš pa podobne težave kot jaz ... se vam moram malo potožit ... tudi moj že od včeraj kuha mulo, se ne pogovarja z mano in ga ni doma ... jaz se pa seveda sekiram in ... poskušam čim manj, da nebi preveč na vplivalo pa mi ne ratuje najbolj ... PA KAJ ZA BOGA JE TEM MOŠKIM?!?!?! [ IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee ja.. kako ste ve, s svojimi dragimi? Zverka pred dnevi bla neki žalostna, kr je mau njen neke fore. zdaj pa še tvoj medika neki sere! kaj pa naj jaz rečem nad svojo situacijo???! men tud ni lahko. sem sama. za vikend je sicer pršu. vse brez dotikov. men se pa mešalo zravn. se mi zdi, da bi blo bolje, ko ga sploh ne bi bilo blizu več. itak pa imam samo dodatno delo, ko pride. se mi zdi, da če ti partner otežuje situacijo, da je v takih primerih vseeno bit bolje sam. mah.. tako kot pravi Otika, moški imajo eno gensko napako, ja ta misel mi je zelooo ooošeč sicer se je moj dragi že isti večer ohladil, imel je le izpad utrujenosti in potrebo po 5min svojega mira, pa je šel na wc in prelistal Mladino v miru.. za posrat, res Drgač je čist vzoren možek ki me lepo prenaša in ne, črnkofe, meni je lažje z njim. Je pa tudi on upravičen do kakega slabega dneva, tam ene 2 na leto mu dam, hehe, imam jaz prednost in mora on mene prenašat Je pa ta tema - medsebojni odnosi, lahko zeloo zanimiva in predvsem dolga. Upam da je tebi res lažje brez tvojega, kakor praviš in da si ok glede tega? deluješ precej močno Sedaj pa še ostale teme, ki sem jih spustila: dojenje - jaz dojim nekje na 3h, plus minus 30min. Dojim 10-15min do polnega. Previjem ga vmes, med L in D joškom... flaške še ne pozna in namen je pred 6mesecem da je tudi ne bo. Đabe sem kupila sterilizator Je pa res: počitek in tekočina, sam če ne gre pač ne gre, ni konec sveta. Jaz sem v prvo uživala v AM (tako kot praviš Otika: lahko dragi nahrani, kam greš brez problemov in ješ lahko vse!!), tokrat pa uživam v dojenju, le da ne grem nikamor brez malega, pa dragi ga ne more ponoči tako da je res na meni nočno vstajanje, jem pa vse, saj se ne psihiram s krči. Imam Vetrovne kapljice koroških lekarn ki naredijo čudež in jih dam malemu po potrebi, kakor piše na flaški. Pa pijem čaj in sem naredila maksimum. No je pa res, da jaz sadja že tako ne jem 15let in ga nima sveže sadje kej napenjat. Zelenjavo pa jem, vključno s solato. Ne jem pa repe, zelja in fižola. In se polno dojimo brez pretiranih krčov. Malo ga pošraufa za kakat, to je pa to. Vidim da imam manj problemov kot pri prvi, ampak mislim da gilh zaradi tega. Ker imam vseeno še prvorojenko za katero moram poskrbet in ni časa karkol komplicirat. Tale drugi čmrljček mi bo zrastel mimogrede, se mi zdi... Kaj še? aha hujšanje.... lalalallaaaaaaaa, jest pa že oblečem stare kavbojke!!!!! sicer imam še dve kili plusa, ampak, bojo že šle dol, šc šc, hušala namenoma ne bom, ker dojim, bojo šle pa kilce z dojenjem in sprehodi, ko pa začnem še kak trebušnjak vključit v dnevne aktivnosti bo šel pa še ta mehki stvor, katerega se vsakič ustrašim ko ga vidim, hehe sedaj pa zbudit princesko in gremo na novoletno kosilo v družinskem krogu, to bo še zanimivo.....
< Sporočilo je popravil zverinca -- 3.1.2009 13:05:36 >