Splet.Ka
|
Dober dan. Danes je pa pri nas tak sonček, da sem prav vesela. Sem čisto pozabila, da smo imeli zvečer spet pestro in da smo šli spat šele danes. Ampak ker je tako vsak večer, se mi zdi, da to ni več nič posebnega . Upam, da ste ostale tudi dobre volje. Nekaj mi povejte. Kdaj boste začele uporabljati kengurujčka, tiste, ki ga boste? JAz se zavedam vseh opozoril, kako ni fajn. Ampak če hočemo it malo v hribe na sneg, je brez težav v njem kake 15 minut ali pol ure... Ampak ne vem, kdaj, pri kateri starosti. Se ne spomnim, kdaj smo prvo punco not dali. PA še eno vprašanje. Naša ima zadaj na vratu pa vse gor do lasišča en velik živordeč lišaj. Pojavil se je istočasno s pikicami po čelu. Vem, da se jim zdaj koža čisti, zato zaradi tega fleka ne delam kakšne panike. Ga pa mažem z olivnim oljem, pa ni nič bolje. KAj je še primernega za mazanje, bepanten? Naša ima tudi precej suho kožo, zato jo po vsakem umivanju vsak dan mažem z olivnim oljem in ji pomaga. Zverinca, mi nohte strižemo med dojenjem...no, jaz darujem mleko, moj pa opleta naokoli s škarjami. Sem kar vesela, da je tako, jaz sem bolj nerodne sorte in bi hitro bila kakšna poškodba... Majcika in blackcoffee, lepe slikice! Blackcoffee, mene pa nič ne bolijo bradavice. A si jih kaj mažeš z lanolinom ali bepantenom? KAj priporočam proti krčkom? Strpnost, saj bodo minilo. Mi imamo sicer Sab Simplex kapljice, pijem komarčkov čaj, nič pametnega več ne jem. Ne pomaga, ampak imam čisto vest, da naredim vse, kar lahko. Otika za uspavanje...mi bi tudi . Uršula, če bi vedela odgovor na tvoje vprašanje, bi ga s prido uporabljala. Naša ta velika punca je začela pri petih mesecih spati tako, kot je treba. Prej smo se skoraj na glavo postavljali, pa brez učinka. Potem pa en večer...kot bi prebrala moj scenarija...in tako je ostalo. Lep pozdrav od mene!