|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
5.8.2009 11:16:53   
Anonimen
Zobki ... ja jaz sem naši že koj ko so ven pogledali jih vsak večer čistila z gazico ... spodnja dva, ki sta že čist ven pogledala ji pa že z otroško zobno ščetko drgnem in lepo pridno drži.

Sedež ... ravno učeri sem našega (Romer duo plus) odvila iz polivinila in tamalo za foro posedla vanj ... ma je sedela ko carica notri, samo bomo vseeno še kak mesec al pa celo 2 uporabljali lupinico, ker ima tamala komaj slabih 8kg pa še med vrhom glavice in vrhom naslona je še sigurno 5 cm ... tak da se nam res še nikamor ne mudi ... poleg tega imamo tut ogledalce montirano v avtu, da jo vidim, če vozim, pa tut ona je pogruntala, da če vanj gleda, mene vidi, tak da čisto nič še ne protestira in je lepo pridna med vožnjo.

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4851
5.8.2009 11:34:52   
**NiNa**
Sedež: Mi ga pa že imamo montiranega pa mala še nima 9 kg. Mi je en gospod od amzs testov rekel, da je teža najmanj pomembna, da je najbolj pomembno koliko je glavica do zgornjega robu, ptem kako potekajo pasovi (če so nižje od ramen je stolček že premajhen) in nenazadnje koliko jim nogice gledajo čez spodnji rob ( ker jih otroci potem stegnejo in oprejo ob naslonjalo sedeža). Ker če je vse zgoraj našteto na mejah je lupinica bolj nevarna kot pa če bi ga imel v avtosedež obrnjen v smeri vožnje ( tako je meni rekel user posted image ). Pomembno pri sedežu je tudi to, da ima tudi dodatno zaščito za glavo, ki se jo da potem ko otrok zraste odstranit.
Mi smo kupili novega in naša se rada vozi v njem. Sicer pa za vse velja (tako za lupinico, avtosedež , za star ali nov sedež) da dokler ni prometne nesreče je vsak "dober". user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
5.8.2009 11:59:16   
Ana Luna
Tiste, ki imate že nove sedeže - kako pa vam otročki kaj zaspijo v njih? Naš v lupinci vedno 'zakinka', v sedežu pa ne vem , kako bo. Naslednji mesec nameravamo izpeljati nočno vožnjo na dopust, zato še kar malo odlašam z novim. Je pa res, da malemu že kar konkretno noge gledajo čez in po opisih nine res ne vem, če je lupina še varna. user posted image

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
5.8.2009 12:18:44   
tasa.m
Midve sve z jutranjega sprehoda. Je bilo prav luštno. Zdaj pa Lara spi in imam eno uro in pol zase.

Mi bomo morali kar kmalu zamenjati lupinico z avtosedežem (septembra). Pri naši lupinici piše, da je do velikosti 74 cm. Za enega sem prepričana, da bomo kupili novega (Recarota). Za v moj avto pa sva razmišljala, da bi probala dobiti kaj rabljenega oz. kakšno fajn akcijo najdit. Včasih ima BC znižane od MC, sam kaj ko so take čudne barve.
Naša v lupinici ful rada zaspi. Čeprav mislim, da bi ji bilo v avtosedežu ful zanimivo, ker rada opazuje stvari in bi tako lahko ven gledala.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
5.8.2009 12:20:46   
tasa.m
Zobke ji jaz občasno ščistim z tistim naprstnikom.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
5.8.2009 12:24:07   
pike
Ojla,

danes je že lepše vreme in je prav fajn, da n i vročine tako, da se gremo kopat v toplice in bomo kar notri.

avtosedež - nabavili Recaro in je super. Malička se vozi v njem že kake 3 tedne. Glede na to, da lepo sedi in ima 11 kg je bil za avtosedež že čas. In brez problema zaspi v njem, ima  fajn dodatno zaščito za glavo.

Me že mala kliče... pa pa

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
5.8.2009 12:46:44   
**NiNa**
Naša na začetku ni takoj zaspala, ker je bila preveč firbčna pa je gledala okoli. Tudi sedaj zaspi kasneje kot je prej zaspala v lupinici, vendar ko zaspi, spi kot polhek user posted image . Ana Luna priporočam, da ga v avtosedežu že nekajkrat peljete na krajše vožnje, preden boste šli na morje. Fino je da se mali že malo navadi na nov stolček pa na nov pogled. Naša sicer ni imela nobenih težav, pa je takoj začela uživat tudi v tem stolčku.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
6.8.2009 7:47:02   
arupnik3
ojla
ja mi smo pa tole noč imeli zelo zelo pokvarjeno
tamala sploh ni hotla spat ne v postelci ne pri meni pol jo je še ati neki časa božal pa nič in nič
ja LUNA je bla ane !!!!
in sm čist na tleh tko da grem počivat

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
6.8.2009 8:21:00   
5ra_28
spet je hladno jutro...a je konec poletja, al kaj???

midva sva včeraj naročila avtosedež za tamalega, Römerja, izbrana barva pride v petek ali v ponedeljek.user posted image Komaj čakam, da ga dava v avtu noter, upam, da mu bo boljše, ko bo naprej gledal, ker v lupinici že rng protestira.

Naš Tai pa se ponoči že tri noči zapored prebudi od jamranja, ga zobki zgornji mučijo. Joka ne, sam jamra, pa mu komaj namažem dlesni, ker ko pridem z roko k ustim, se kar brani in ko mu dlesni mažem, kar jokat zaćne. ubožček. Sam potem pa res pomaga in mirno zaspi do jutra. Tako da sam enkrat namažemo ponoči in je.

Ejte, kje pa je kaj naša Zverinica??? Otika ti mogoče veš, ko sta bili nekaj v stikih???

lep dan.

Končno smo trije:)

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
6.8.2009 8:55:27   
Anonimen
Jaz sem dala zadnjič tamalo v avtosedež pa tolk fino sedi ... sam naša še po čist nobenih kriterijih ne presega lupinice (ne po teži, ne po višini in tut pasove ima še lepo nad rameni) ... oh ja, ta naš mali drobižek user posted image .

5ra_28, ne boš verjela, ampak ravno prejle sem razmišljala, da se Zverinca in Lonja nič več ne oglasita tule gor ... jima bo treba kak meil poslat in ju opomnit glede dolžnosti do RR user posted image .

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4860
6.8.2009 9:01:27   
arupnik3
mislim da je rekla zverinica da bo 1 mesec pa pol na morju oz do konec avgusta
za lonjo je pa res čudno da je ni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
6.8.2009 9:03:45   
tasa.m
Pike; kateraga pa imate, od 9 do 18 kg oz. od 9 do 36 kg.

A ni Zverinca na morju, kokr se spomnim, ker je zato hotela, da se Trojane prestavijo na septembra user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
6.8.2009 9:05:01   
tasa.m
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3
mislim da je rekla zverinica da bo 1 mesec pa pol na morju oz do konec avgusta

Si me prehitela user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
6.8.2009 11:30:11   
5ra_28
ah, točno ja...je na morju ja. Celo poletje! Kak je enim lepo!! A pol bo pa mali Jernej že pravi plavalec in potapljač, ko bo prišel nazaj.user posted image

midva sva iz potepa, je ravnokar dobil neko 'poučno' igračo. Tisti krog z luknjami, ko noter mečeš kocke (okrogle, trikotne, kvadratne itd). Gor pa so Disnyjeve figurice. Pa dovolj velike so, da ne more pojest. Gor piše od 9m, tai pa je 8 in nekaj, tako da bo šlo...če ne takoj, pa pač kmalu.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
6.8.2009 11:51:04   
nadya
OJ

Mene pa zanima, če vas je kej strah tele gripe? Misl jaz do zdaj sploh nisem razmišljala o tem, včeraj sem pa vidla da se v UKC pripravljajo na pandemijo, me je kar stisnilo....
Sej če nebi mela otroka, me nebi tok znerviral, tko me ja pa za tamalga strah....baje je za otročke še posebej nevarno....user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
6.8.2009 12:30:44   
Detece
Nadya tega se tudi jaz bojim ja. Mi ni vseeno ravno zaradi tamalega. Upam, da nas bo obšla.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
6.8.2009 13:18:16   
pike
Ojla,

mene je že takrat začelo postajati strah, ko so se novi primeri začeli kar vrstiti. Predvsem tisti zbolevajo, ki potujejo v države, kjer je primerov gripe veliko več. Za sebe se sploh ne bi toliko bala am pak za mojouser posted image me je strah.

Upam, da nas čimprej obide. Je pa res, da je še jesen in zima pred nami.

Včeraj bili v toplicah in je malička zelo uživala. Sem bila presenečena glede na to, da se je pred 2 mesecema obnašala čisto drugače v vodi, v toplicah. Sva rekla, da še večkrat gremo. Na morje pa drugo leto.

Nič, grem počivat k svojiuser posted image inuser posted image . Pozdravček.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
7.8.2009 7:59:41   
arupnik3
ojla
gripa me je strah zato sm se oborožila z razkužili in podobnim sploh ne bomo nikamor potovali na morju smo že bli v toplice pa tko ne bi šla ker se mi zdi da tam bolj verjetno dobiš kšno piz...... po mojem da nas bo obšla (upam)

lep dan

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
7.8.2009 8:19:28   
5ra_28

Jaz pa po pravici povedano o tem sploh ne razmišljam. Pazim na naju kot vedno (ampak sploh ne pretiravam), gremo povsod, in se ne sekiram že v naprej.
Mogoče sem malo čudna, tudi poročil na TV ne gledam. Ne spremljam epidemij, krize, odpuščanj, katastrofalno visokih plač politikov (ker me glava zaboli, če kaj takega slišim), pač živim mimo tega, kot da tega ni, pa se boljše počutim v svojem povprečnem (a za nas lepem) življenju. Res za 3/4 stvari pri poročilih sploh nimam pojma.user posted image

midva greva že na sprehod, no najprej še zajrt!

lep dan..

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
7.8.2009 8:20:52   
5ra_28

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

midva greva že na sprehod, no najprej še zajrt!

tipkovnica ima 'mačka'..ZAJTRK!user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
7.8.2009 8:40:44   
Anonimen
5ra_28 ... jaz sem tut ena podobna cvetka ko ti ... poročila grejo kar mim mene user posted image ... no glede gripe ne vem kaj bomo ... mrbit si bom jeseni še bolj roke prala pa to, pa ne bomo je v City Park pelali ... samo da bi bile pa skos not, pa tut ne vem no ...

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4871
7.8.2009 8:42:06   
Anonimen
Uuuu ... midve greva pa danes spet v Arboretum user posted image ... no pa jutri tut, sam da jutri gremo na poroko ... no no ... ne našo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4872
7.8.2009 10:47:07   
pike
Ojla,

tasa.m - mi smo kupili Recaro od 9-36. Smo zelo zadovoljni.

Sonček se že kaže tako, da bomo mogoče mahnili v toplice. Drugače pa smo danes opazili, da bosta dva zobka spodaj skoraj veni.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
7.8.2009 13:14:29   
tasa.m
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Uuuu ... midve greva pa danes spet v Arboretum user posted image ... no pa jutri tut, sam da jutri gremo na poroko ... no no ... ne našo user posted image .

Midve sve bile ta teden tut že dvakrat tam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
7.8.2009 13:16:32   
tasa.m
IZVIRNO SPOROČILO: pike

Ojla,

tasa.m - mi smo kupili Recaro od 9-36. Smo zelo zadovoljni.

Mi tudi nameravamo kupiti tega, ga bova šla kar iskat v njihovo trgovino, da ga bo kar prodajalka namontirala.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?