|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
4.8.2009 9:41:53   
Detece
Hojica: NE!!

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
4.8.2009 9:53:52   
pike
Dobro jutro,

pri nas dežuje kot iz škafa. Ponoči se je zaradi ohladitve končno dalo spati, še pri našiuser posted image se je poznalo, ker se je prebudila samo 3 x do jutra.

Spat še vedno hodimo ob 23 uri in smo budni ob 7 zjutraj. Vendar vsaj podnevi nadoknadi nočni spanec v treh rundah. Zdaj že spi svoj prvi dnevni spanec po tem, ko smo ji peli, se kotalili po postelji, se igrali na tleh in še malo bili mobilini v hojici.

Tiste, ki še dojite a imate že redno perilo? Jaz perilo sem že 3 x dobila vendar vedno na različno obdobje.user posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
4.8.2009 10:10:44   
Ana Luna
martka, tvoja gaja je pa res zgovorna! user posted image naš še nič. pa tut plazi se ne nič. upam, da bo nadoknadu. user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
4.8.2009 10:14:31   
pike
naša ima tudi nek svoj besedni zakladuser posted image , nekaj čeblja in se krega. Najboj je zanimiva, ko vidi muco ali kužka in se takoj začne oglašat. Ve pa dobro kako se oglaša kuža in muca.
Edina beseda, ki jo "razumemo" je ATA.user posted image To pa ponovi večkrat na dan.

< Sporočilo je popravil pike -- 4.8.2009 10:15:10 >

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
4.8.2009 10:49:50   
hektorina
No, naš "falotko" je tudi med bolj zgovornimi! Isto kot Martkina Gaja oponaša kužka z ov, ov, ko je navdušen ploska in me gleda, kdaj bom rekla bravo! Včasih je kar malo grob in še preden me "vseka" po obrazu ali pocuka za lase, pravi au, au! Tudi maha z rokico pa, pa, pa vozi motor z br, br in največkrat, ko ga previjam se tolče po prsih in to pomeni, da ga moram trepljati jaz on pa spušča glasove, kot kak mali indijanček. Plazi pa ne. Niti ne kaže neke posebne želje. Imam ga na sumu, da se niti ne bo plaziluser posted image . Če mu ni, mu pač ni.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
4.8.2009 11:09:47   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina
Imam ga na sumu, da se niti ne bo plaziluser posted image . Če mu ni, mu pač ni.

ja, eni otroci se res ne plazijo. Samo shodijo in to je to. Tut jaz mam svojega na sumu, da ne bo 'puzal'. Manj dela zame. user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
4.8.2009 11:19:57   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna

Tut jaz mam svojega na sumu, da ne bo 'puzal'. Manj dela zame. user posted image

Ja, se popolnoma strinjam. Je včasih prav fino, ko ga odložiš in veš, da ga boš tudi našla tamuser posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
4.8.2009 12:33:18   
katja_p
Pr nas je pa tako:

- plazimo se ne
- čvekamo, a ne v zlogih
- znamo ploskat
- pojemo ob pesmicah (aaaaa)
- zobka še nobenega, a slina teče v potokih, zadnji teden tud zlo slabo spimo ponoč in si tiščimo v usta vse
- septembra imava ščipanje jezička (se morm psihično začt pripravljat na tist jok in še kak dan, ko bo to bolelo)
- stoji na nogah, a sama se še ne posatavi
- prebolela je 6. bolezen, slikanje glave ni pokazalo nobene napake v možganih, torej je vse OK
- nora je na pse in mačke

... če se še kaj spomnim, napišem

Neposredna povezava do sporočila: 4833
4.8.2009 14:44:39   
Ana Luna
katja_p, dej mi razloži, za kakšno ščipanje jezička gre. sem prav radovedna. pa ne, da ji boš piercing dala??!!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
4.8.2009 15:00:36   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna

katja_p, dej mi razloži, za kakšno ščipanje jezička gre. sem prav radovedna. pa ne, da ji boš piercing dala??!!

user posted image user posted image user posted image  ne, ne bo piercing user posted image user posted image user posted image

mal ima zaraščen jeziče in ji bodo tisto tkivo pod jezičkom preščipnli, da bo lahko jezik dala ven do brade in na nebo in da ne bo imela težav pri govoru. Pa menda boli - sicer je to ful hitro, ampak je "na živo" in pol jok in jok in jok, pa neki dni bolj slabo jejo in pijejo user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
4.8.2009 15:02:04   
Anonimen
Ojo, katja_p ... zakaj pa kar na živo? A saj z lokalno anestezijo ne morejo? Boga mala pikica!

(odgovor članu katja_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 4836
4.8.2009 15:20:22   
hektorina
Ojoj, uboga pupa tvoja Katja_p! Nočem niti vedet, kako jo bo bolelo. Pa potem še problemi s pitjem in hrano!!! En velikuser posted image za boščico!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
4.8.2009 16:19:40   
tasa.m
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p
mal ima zaraščen jeziče in ji bodo tisto tkivo pod jezičkom preščipnli, da bo lahko jezik dala ven do brade in na nebo in da ne bo imela težav pri govoru. Pa menda boli - sicer je to ful hitro, ampak je "na živo" in pol jok in jok in jok, pa neki dni bolj slabo jejo in pijejo user posted image

Za tvojo pikico user posted image user posted image

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
4.8.2009 16:25:18   
tasa.m
Pri nas tudi bolj napreduje govor kakor drugo, znamo pa že plesati, če zasliši kakšno musko oz. če ji žvižgaš začne z glavico migat.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
4.8.2009 16:27:30   
Anonimen
Naša zna pa (če imaš veliko domišljije) pa-pa dat ... pa če ji rečeš: "Neži, kje je lučka?", gor pogleda ... pa včasih malo zamiga ob muziki, kao da pleše ... pa če je zaspana in ji rečeš "Aja aja" nagne glavo na levo ramo user posted image .

(odgovor članu tasa.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 4840
4.8.2009 16:57:59   
martka

gaja se pravkar postavlja na kolena in potem se odrine...nazaj! in se jezi, ker ne gre naprej. pa gre malo naprej in malo postrani in veliko nazaj... al je hecna... do daljinca ji je uspelo naprej..hehe

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
4.8.2009 17:56:09   
YOZIKA

Premikanje: plazenje po celem stanovanju, postavljanje na vse 4 in guncanje, postavi se na kolena, na noge še ne

Zobki: 1

Hranjenje: 3X GH, ponoči, zjutraj, zvečer,  in še kdaj vmes dojenje. Mislim, da je žejen zato se še tolko doji, pje pa zelo zelo malo iz kozarca

Spanje: od 20. 30 do 6.30, vmes 2-3 X dojenje, podnevi 3X po kakšno urco, največ 1,5 ure

Hojica: NE

Oglašanje: brblja in čeblja po zlogih, največkrat  ABA, BA , BA..
Zna pokazat kje je lučka (ko ga vprašaš, pogleda v strop),

Katja_p- za tvojo punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
4.8.2009 21:39:12   
katja_p
Kdaj Trojanski krofiuser posted image  Men cuker pada user posted image

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
5.8.2009 8:05:13   
5ra_28

joj, katja,uboga tjaška...

eno vprašanje...kdaj se začnejo zobki čistit in kako???se že steguje po vsem kar doseže in kar ne more doseči, pa se vseeno stegujeuser posted image

tai stoji le še z oporo ene rokice, z drugo pa se že steguje po vsem kar doseže in kar ne more doseči, pa se vseeno stegujeuser posted image

trojane...avgust??? september??

Končno smo trije:)

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
5.8.2009 8:05:58   
5ra_28
mal čudno tam napisano...user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
5.8.2009 10:16:46   
5ra_28

pe eno vprašanjeuser posted image

a že kdo od vaših malčkov uporablja v avtu otroški avtosedež od 9 kg naprej ali še imate zmeraj lupinice??

A bo katera kupoila rabljenega ali ste ga dobile podarjenega že rabljenega?? Ker za zadeve kot so varnost ni ravno pametno kupovati na bolhi in podobnih zadevah, ali??? Kako je kaj s tem???

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
5.8.2009 10:37:18   
katja_p
Avtosedež: mi smo še v lupinici, ker nam še kar neki manjka do 9kg. Bom pa ziher kupla novega ... Se bom velik boljš počutla, če bom vedela, da še ni rabljen in da še vse dela.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
5.8.2009 10:46:30   
nadya
Avtosedež: Naša lupinica je do 12kg (tko piše gor), bom pa najbrž že naslednji mesec namontirala drugo. Bo pa sigurno nov sedež. Varnost je le varnost.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
5.8.2009 10:49:02   
hektorina
Lupinica bo tudi še pri nas nekaj časa v uporabi. Pri avtosedežu pa ravno iz razloga varnosti ne bomo "šparali" in bomo nabavili novega!

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
5.8.2009 11:01:51   
5ra_28
eee..to sem imela v mislih.user posted image

itak je to do zdaj prvi večji strošek od rojstva.user posted image

pa najprej sem msilila, od 9-36 kg, zdaj pa bolj kot berem razne ocene, bolj se mi zdi da je varneje in tudi mali se bo boljše počutil noter, če kupiva posebej za obe skupini. Ker tudi ni logično da en sedež ustreza štirim letom razvoja, a ne??

No, saj mi smo tudi na 8 kg, sam če pa tako protestira, da joj!! Pa saj kupit ga itak moramo, pa bomo kmalu probali z sedežem, če mu bo boljše, ko bo gledal naprej, bo v sedežu, če pa ne, pa gre nazaj v lupinico.

Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?