Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 4.8.2009 9:41:53
|
|
|
|
Detece
|
Hojica: NE!!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 4.8.2009 9:53:52
|
|
|
|
pike
|
Dobro jutro, pri nas dežuje kot iz škafa. Ponoči se je zaradi ohladitve končno dalo spati, še pri naši se je poznalo, ker se je prebudila samo 3 x do jutra. Spat še vedno hodimo ob 23 uri in smo budni ob 7 zjutraj. Vendar vsaj podnevi nadoknadi nočni spanec v treh rundah. Zdaj že spi svoj prvi dnevni spanec po tem, ko smo ji peli, se kotalili po postelji, se igrali na tleh in še malo bili mobilini v hojici. Tiste, ki še dojite a imate že redno perilo? Jaz perilo sem že 3 x dobila vendar vedno na različno obdobje.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 4.8.2009 10:10:44
|
|
|
|
Ana Luna
|
martka, tvoja gaja je pa res zgovorna! naš še nič. pa tut plazi se ne nič. upam, da bo nadoknadu.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 4.8.2009 10:14:31
|
|
|
|
pike
|
naša ima tudi nek svoj besedni zaklad , nekaj čeblja in se krega. Najboj je zanimiva, ko vidi muco ali kužka in se takoj začne oglašat. Ve pa dobro kako se oglaša kuža in muca. Edina beseda, ki jo "razumemo" je ATA. To pa ponovi večkrat na dan.
< Sporočilo je popravil pike -- 4.8.2009 10:15:10 >
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 4.8.2009 10:49:50
|
|
|
|
hektorina
|
No, naš "falotko" je tudi med bolj zgovornimi! Isto kot Martkina Gaja oponaša kužka z ov, ov, ko je navdušen ploska in me gleda, kdaj bom rekla bravo! Včasih je kar malo grob in še preden me "vseka" po obrazu ali pocuka za lase, pravi au, au! Tudi maha z rokico pa, pa, pa vozi motor z br, br in največkrat, ko ga previjam se tolče po prsih in to pomeni, da ga moram trepljati jaz on pa spušča glasove, kot kak mali indijanček. Plazi pa ne. Niti ne kaže neke posebne želje. Imam ga na sumu, da se niti ne bo plazil . Če mu ni, mu pač ni.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 4.8.2009 11:09:47
|
|
|
|
Ana Luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Imam ga na sumu, da se niti ne bo plazil . Če mu ni, mu pač ni. ja, eni otroci se res ne plazijo. Samo shodijo in to je to. Tut jaz mam svojega na sumu, da ne bo 'puzal'. Manj dela zame.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 4.8.2009 11:19:57
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna Tut jaz mam svojega na sumu, da ne bo 'puzal'. Manj dela zame. Ja, se popolnoma strinjam. Je včasih prav fino, ko ga odložiš in veš, da ga boš tudi našla tam
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 4.8.2009 12:33:18
|
|
|
|
katja_p
|
Pr nas je pa tako: - plazimo se ne - čvekamo, a ne v zlogih - znamo ploskat - pojemo ob pesmicah (aaaaa) - zobka še nobenega, a slina teče v potokih, zadnji teden tud zlo slabo spimo ponoč in si tiščimo v usta vse - septembra imava ščipanje jezička (se morm psihično začt pripravljat na tist jok in še kak dan, ko bo to bolelo) - stoji na nogah, a sama se še ne posatavi - prebolela je 6. bolezen, slikanje glave ni pokazalo nobene napake v možganih, torej je vse OK - nora je na pse in mačke ... če se še kaj spomnim, napišem
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 4.8.2009 14:44:39
|
|
|
|
Ana Luna
|
katja_p, dej mi razloži, za kakšno ščipanje jezička gre. sem prav radovedna. pa ne, da ji boš piercing dala??!!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 4.8.2009 15:00:36
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna katja_p, dej mi razloži, za kakšno ščipanje jezička gre. sem prav radovedna. pa ne, da ji boš piercing dala??!! ne, ne bo piercing mal ima zaraščen jeziče in ji bodo tisto tkivo pod jezičkom preščipnli, da bo lahko jezik dala ven do brade in na nebo in da ne bo imela težav pri govoru. Pa menda boli - sicer je to ful hitro, ampak je "na živo" in pol jok in jok in jok, pa neki dni bolj slabo jejo in pijejo
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 4.8.2009 15:02:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojo, katja_p ... zakaj pa kar na živo? A saj z lokalno anestezijo ne morejo? Boga mala pikica!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 4.8.2009 15:20:22
|
|
|
|
hektorina
|
Ojoj, uboga pupa tvoja Katja_p! Nočem niti vedet, kako jo bo bolelo. Pa potem še problemi s pitjem in hrano!!! En velik za boščico!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 4.8.2009 16:19:40
|
|
|
|
tasa.m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p mal ima zaraščen jeziče in ji bodo tisto tkivo pod jezičkom preščipnli, da bo lahko jezik dala ven do brade in na nebo in da ne bo imela težav pri govoru. Pa menda boli - sicer je to ful hitro, ampak je "na živo" in pol jok in jok in jok, pa neki dni bolj slabo jejo in pijejo Za tvojo pikico
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 4.8.2009 16:25:18
|
|
|
|
tasa.m
|
Pri nas tudi bolj napreduje govor kakor drugo, znamo pa že plesati, če zasliši kakšno musko oz. če ji žvižgaš začne z glavico migat.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 4.8.2009 16:27:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša zna pa (če imaš veliko domišljije) pa-pa dat ... pa če ji rečeš: "Neži, kje je lučka?", gor pogleda ... pa včasih malo zamiga ob muziki, kao da pleše ... pa če je zaspana in ji rečeš "Aja aja" nagne glavo na levo ramo .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 4.8.2009 16:57:59
|
|
|
|
martka
|
gaja se pravkar postavlja na kolena in potem se odrine...nazaj! in se jezi, ker ne gre naprej. pa gre malo naprej in malo postrani in veliko nazaj... al je hecna... do daljinca ji je uspelo naprej..hehe
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 4.8.2009 17:56:09
|
|
|
|
YOZIKA
|
Premikanje: plazenje po celem stanovanju, postavljanje na vse 4 in guncanje, postavi se na kolena, na noge še ne Zobki: 1 Hranjenje: 3X GH, ponoči, zjutraj, zvečer, in še kdaj vmes dojenje. Mislim, da je žejen zato se še tolko doji, pje pa zelo zelo malo iz kozarca Spanje: od 20. 30 do 6.30, vmes 2-3 X dojenje, podnevi 3X po kakšno urco, največ 1,5 ure Hojica: NE Oglašanje: brblja in čeblja po zlogih, največkrat ABA, BA , BA.. Zna pokazat kje je lučka (ko ga vprašaš, pogleda v strop), Katja_p- za tvojo punčko
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 4.8.2009 21:39:12
|
|
|
|
katja_p
|
Kdaj Trojanski krofi? Men cuker pada
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 5.8.2009 8:05:13
|
|
|
|
5ra_28
|
joj, katja,uboga tjaška... eno vprašanje...kdaj se začnejo zobki čistit in kako???se že steguje po vsem kar doseže in kar ne more doseči, pa se vseeno steguje tai stoji le še z oporo ene rokice, z drugo pa se že steguje po vsem kar doseže in kar ne more doseči, pa se vseeno steguje trojane...avgust??? september??
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 5.8.2009 8:05:58
|
|
|
|
5ra_28
|
mal čudno tam napisano...
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 5.8.2009 10:16:46
|
|
|
|
5ra_28
|
pe eno vprašanje a že kdo od vaših malčkov uporablja v avtu otroški avtosedež od 9 kg naprej ali še imate zmeraj lupinice?? A bo katera kupoila rabljenega ali ste ga dobile podarjenega že rabljenega?? Ker za zadeve kot so varnost ni ravno pametno kupovati na bolhi in podobnih zadevah, ali??? Kako je kaj s tem???
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 5.8.2009 10:37:18
|
|
|
|
katja_p
|
Avtosedež: mi smo še v lupinici, ker nam še kar neki manjka do 9kg. Bom pa ziher kupla novega ... Se bom velik boljš počutla, če bom vedela, da še ni rabljen in da še vse dela.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 5.8.2009 10:46:30
|
|
|
|
nadya
|
Avtosedež: Naša lupinica je do 12kg (tko piše gor), bom pa najbrž že naslednji mesec namontirala drugo. Bo pa sigurno nov sedež. Varnost je le varnost.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 5.8.2009 10:49:02
|
|
|
|
hektorina
|
Lupinica bo tudi še pri nas nekaj časa v uporabi. Pri avtosedežu pa ravno iz razloga varnosti ne bomo "šparali" in bomo nabavili novega!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 5.8.2009 11:01:51
|
|
|
|
5ra_28
|
eee..to sem imela v mislih. itak je to do zdaj prvi večji strošek od rojstva. pa najprej sem msilila, od 9-36 kg, zdaj pa bolj kot berem razne ocene, bolj se mi zdi da je varneje in tudi mali se bo boljše počutil noter, če kupiva posebej za obe skupini. Ker tudi ni logično da en sedež ustreza štirim letom razvoja, a ne?? No, saj mi smo tudi na 8 kg, sam če pa tako protestira, da joj!! Pa saj kupit ga itak moramo, pa bomo kmalu probali z sedežem, če mu bo boljše, ko bo gledal naprej, bo v sedežu, če pa ne, pa gre nazaj v lupinico.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?