čebeli
|
Pozdravljene po dolgem času tudi od mene! Martka, vidim, da si nekej praznovala, čestitke tudi od mene! Otika...hecno dogodivščino ste imeli! Ko bi imeli tudi pri nas kdaj kaj takega...namreč naša Doroteja je pa strašansko zaprta...in vse kar spravi zadnje čase iz sebe je po nekaj bobkov na okoli 6 dni. Mene tole že grozno skrbi. Vzrok je pa najbrž v tem, da punca noče pit nobene druge tekočine, ki ne priteče iz mojih ziz. Glede pikov os in čebel tudi mene skrbi, ker pri nas jih je pa ogromno. Mislim, da bom dala hladne obkladke (menda pri osi pomaga tudi oglajen paradižnik(če razmišljam po kemijsko)) in na zalogi imam Fenistil kremo- tega skoraj po božje častim, saj krasno pomaga tudi pri komarjevih pikih. Je pa stvar preverjeno uporabna tudi za dojenčke, ker smo imeli pri zadnjem cepljenju kožno reakcijo in smo dobili predpisane fenistil kapljice kot antihistaminik (jih pa nisem uporabljala, ker mi ni blo logično dajat tamali nekej na osnovi alkohola). Novo dete si tudi mi želimo...Prišlo pa bo, ko bo samo hotelo... Ne vem, ne razmišljam, kako bo potem s časom, pa s službo, pa tavelika tamala...drgač smo ga hotli ta mesec naštimat, sam imam občutek, da nama ni ratalo. Hm, kaj sem še pozabila, aja, hranjenje je lepo steklo, čeprav sem se bala, da mi bo stalno zavračala vse, kar ni moje mleko iz zize. Najraje ima pa zelenjavo, posebej brokoli in pa kruh. Vse domače. Sadja niti ne mara preveč, najbrž so se ji banane uprle, ker sem ji na začetku skos to dajala... Danes sem ji prvič dala malo rumenjaka. Se je strašansko pačila in pol ni marala več druge drobtinice jajčka... Pa še to: tudi sama imam včasih prebliske, da ne počnem vse, kot je treba. Samo zato še nisem slaba mama! Mogoče imam take prebliske zato, ker večinoma sama skrbim za tamalo in za stanovanje ( ki je večkrat bolj v razsulu, kot ne, ker se raje ukvarjam s tamalo - se mi zdi to bolj pomembno )
< Sporočilo je popravil čebeli -- 11.8.2009 14:09:50 >
|