5ra_28
|
dopustniške slike se kar vrstijo... meni je kar fajn, da smo bili že junija, ker zdaj mali šviga iz enga konca na drugega kak rečeš keks, vstane se za vsako stvar, ki se je lahko oprime...tako da kako bi to izgledalo na plaži, jao...ne bi se mogla vsest niti za sekundo, sploh ko je mali taki živec...da ni sekunde pri miru ja, tai je včeraj dopolnil 8 mescev, (ima pa 8 kg ). uh, kako čas beži, še 3 mesece, pa služba!!!! - zobka še vedno dva, - vstaja se vedno hitreje, plazi se ful hitro, gre v kopalnico, pa k sedežni, pa se dvigne, pa k TV, pa se dvigne, pa v kuhinjo..hiter je, ni kaj... - papca vse na žličko, ful pridno je, ob 8:30 zajtrk (gris, čokolino, keksolino itd), ob 11:30 malica (sadje), ob 14:30 kosilo z nama (to kar jeva midva ali pa kaj posebej), ob 17:30 malica (ali sadje, ali skutka) , ob 20:30 po tuširanju večerja (podobno kot zajtrk). Zdaj se tega urnika kar drživa in se je lepo obneslo, lepo je, poje cel obrok, nič mi ne ostaja... voda - kopanje...zaljubljen v vodo, vriska, šprica, sam da je voda... 3x na teden hodiva na Pohorje, mali v nahrbtniku (celo pot gor spi), jaz pa švicam. danes sva že bila dopoldan. prijetno utrujena! tema-drugi del..vseeno kaj, sam da se najdemo punce, uživajte vsako minuto, ker bo porodniške kmalu konec in jih bomo pogrešale, da bo kar hudo.