|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
2.8.2009 20:14:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: **NiNa**
a za zajtrk ji daš sadje, ja kaj ji pa pol daš za malico ...

Kot sem napisala, Neža ponoči (od 2h do 4ih enkrat) zahteva še flašo (in to AM ... čaj ali voda nista ok) ... potem ji dam pa okoli 9ih (prej ni lačna) sadno kašico, ob 12ih imava pa kosilo, vmes pa nič ... za popoldansko malico (okoli 3h) dobi jogurt ali skutko potem ob 6ih pa kake kosmiče, polento, gres in okoli pol 8ih, tik pred spanjem, še eno flašo AM. Tako da v bistvu naša flenča na račun nočnega obroka zajtrk v bistvu preskoči user posted image

No mi smo imeli pa blazno fin vikend ... se vidi, da s je očka skuliral, in če že med tednom veliko dela, si vsaj vikende fraj vzame ... tak da smo bili učeri na krompirjevem pikniku pri mojima v.d. tašči in tastu in je bilo superca, danes smo se šli pa v Izlake kopat in je bilo tudi bomba ... pa nobene gužve ni bilo, kar me je močno presenetilo.

(odgovor članu **NiNa**)
  Neposredna povezava do sporočila: 4801
2.8.2009 22:10:48   
Ana Luna
Mene pa zanima, kolk velike skutke pa jogurte papate? Pri nas je zadnje cajte 100gramska skutka premal. user posted image Pol pa zmaževa skupi še eno. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
3.8.2009 9:20:37   
Anonimen
Ana Luna ... naša poje eno 100g skutko in ji je za 3 ure dost ... ji dam pa zraven še kakšen košček kruha.

Punce ... kmalu bomo na 200 straneh in bo treba otpreti 2. del telih naših čvekarij ... A ste za to, da se preimenujemo v Vesele decembrčke 2008? Tako malo za spremembo user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 4803
3.8.2009 9:22:24   
petruscha
Ojla!
Po dolgem času se vam malce javim.

Bili smo na morju, mali je bil zelo priden in je dobro prenašal vročino in vožnjo (spremenili smo enkrat lokacijo- načrtovano)... Tudi kopali smo se zelo veliko, mali je prav užival. Nalimam kakšne slikice....

Kar se tiče hrane, pa mi sedaj malo štrajkamo, ker je naše dete kar malce zbirčno user posted image . O kakšnih frutkih in hippovih kašicah in sokovih sploh ni govora, sem jih kar zajeten kup zmetala stran. Jogutri da, skutica da, puding da, sadje da, zelenjava da, meso da, žitne kašice spoh ne,... riž samo kuham in mečem stran, včeraj pa mi je prvič pojedel nekaj žlic gresa user posted image user posted image .

Pri sedmih mesecih nimamo še nobenega zobka, zato posledično verjetno tudi noče jesti nobene pretlačene hrane, jo moram še kar miksat. (na morju spoznala 3 letno punčko, ki ji morajo še vedno miksati  vso hrano, tako da nismo ediniuser posted image ).

Dojenje še vedno laufa, vendar samo zjutraj in zvečer, zgolj za crkljanje, bomo tudi to počasi ukinili.

Bom dala gor še kakšno novo slikico,... malce me čas preganja,... imamo konec tedna poroko, se ženi moj brat in grem za pričo,.... pa še na enemu user posted image delamo, tako da je kar pestro user posted image user posted image user posted image .

Papa, lep dan vsem skupaj

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
3.8.2009 9:46:01   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: Otika
Punce ... kmalu bomo na 200 straneh in bo treba otpreti 2. del telih naših čvekarij ... A ste za to, da se preimenujemo v Vesele decembrčke 2008? Tako malo za spremembo user posted image

sem ZA! user posted image

drgač pa kar vročina seka. pa bolje to, kot mraz. gromki se mi zdi, da mu je včasih  too much. kako vaši otročiči prenašajo vročino? danes ponoči je spal odkrit - v bodiju z dolgimi rokavi in brez hlač.

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
3.8.2009 9:49:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee
drgač pa kar vročina seka. pa bolje to, kot mraz. gromki se mi zdi, da mu je včasih  too much. kako vaši otročiči prenašajo vročino? danes ponoči je spal odkrit - v bodiju z dolgimi rokavi in brez hlač.

Uh, Gromki je pa zadekan ... naša spi samo v plenici, nič pokrita, že cel mesec ... duš, če ima pa 27 ali več stopinj v sobi user posted image . Ponoči ko se pa ulica pod balkonom malo umiri ji grem pa okno odpret pa jo samo s pleničko pokrijem.

(odgovor članu blackcoffee)
  Neposredna povezava do sporočila: 4806
3.8.2009 10:26:52   
tasa.m
Mi spimo samo v bodiju s kratkimi rokavami oz. samo v majčki, ponoči jo potem malo pokrijem.
Joj našo pa spet nekaj daje, ful se slini, skoz je nekaj zoprna, včeraj ji nič ni bilo prav, skoz se je nekaj zbujala ponoči, potem pa sem ji ob enih ponoči dala daleron in je zaspala, zgleda da so spet zobki na pohodu.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
3.8.2009 10:42:20   
**NiNa**

A ste za to, da se preimenujemo v Vesele decembrčke 2008? Tako malo za spremembo user posted image

A to pomeni, da se selimo pod temo OTROK? Kaj pa če ta naslov prihranimo za takrat, pa gremo rajši sedaj naprej s "starim naslovom"?
Drugače sem pa ZA!
Otikauser posted image , pridna, da spremljaš tudi to, jaz se še spomnila nisem na to, da bo treba novo temo odpret.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
3.8.2009 10:48:35   
**NiNa**
Naša pa spi v pajacku z dolgimi rokavi. V sobi imamo ponoči 19-20 stopinj. Mislim, da ji ni vroče, ker lepo spi.

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
3.8.2009 10:54:48   
tasa.m
Utrinki z morja:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
3.8.2009 11:49:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: **NiNa**

A ste za to, da se preimenujemo v Vesele decembrčke 2008? Tako malo za spremembo user posted image

A to pomeni, da se selimo pod temo OTROK? Kaj pa če ta naslov prihranimo za takrat, pa gremo rajši sedaj naprej s "starim naslovom"?
Drugače sem pa ZA!
Otikauser posted image , pridna, da spremljaš tudi to, jaz se še spomnila nisem na to, da bo treba novo temo odpret.

Na temo OTROK se bomo selile, ko bodo naši malčki dopolnili 1 leto ... jaz sem pač samo pri drugih čvekah opazila, da se pri 200. strani ponavadi odpre 2. del ... no prav sem tut za, da se zdajle samo 2. del odpre, za 1. rojstni dan bodo pa dobili temo Veseli decembrčki, pa bo user posted image user posted image .

(odgovor članu **NiNa**)
  Neposredna povezava do sporočila: 4811
3.8.2009 12:39:31   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m

Utrinki z morja:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Ful luštna punčka! pa tudi mamica super zgleda! user posted image Kje ste pa bili na morju, če ni skrivnost?

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
3.8.2009 12:49:03   
5ra_28

dopustniške slike se kar vrstijo... meni je kar fajn, da smo bili že junija, ker zdaj mali šviga iz enga konca na drugega kak rečeš keks, vstane se za vsako stvar, ki se je lahko oprime...tako da kako bi to izgledalo na plaži, jao...ne bi se mogla vsest niti za sekundo, sploh ko je mali taki živec...da ni sekunde pri miru

ja, tai je včeraj dopolnil 8 mescev, (ima pa 8 kguser posted image ). uh, kako čas beži, še 3 mesece, pa služba!!!!

- zobka še vedno dva,
- vstaja se vedno hitreje, plazi se ful hitro, gre v kopalnico, pa k sedežni, pa se dvigne, pa k TV, pa se dvigne, pa v kuhinjo..hiter je, ni kaj...
- papca vse na žličko, ful pridno je, ob 8:30 zajtrk (gris, čokolino, keksolino itd), ob 11:30 malica (sadje), ob 14:30 kosilo z nama (to kar jeva midva ali pa kaj posebej), ob 17:30 malica (ali sadje, ali skutka) , ob 20:30 po tuširanju večerja (podobno kot zajtrk). Zdaj se tega urnika kar drživa in se je lepo obneslo, lepo je, poje cel obrok, nič mi ne ostaja...

voda - kopanje...zaljubljen v vodo, vriska, šprica, sam da je voda...

3x na teden hodiva na Pohorje, mali v nahrbtniku (celo pot gor spi), jaz pa švicam. danes sva že bila dopoldan. prijetno utrujena!

tema-drugi del..vseeno kaj, sam da se najdemouser posted image

punce, uživajte vsako minuto, ker bo porodniške kmalu konec in jih bomo pogrešale, da bo kar hudo.user posted image

Končno smo trije:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
3.8.2009 12:51:29   
martka
zdravo
še tu, s5 tu.
pol kaj več napišem. dam zdaj gajo spat. je pa danes prišel 4. zob

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
3.8.2009 12:57:04   
Anonimen
Uuuu ... pnce jez sem tut prej opazila, da se pod dlesnijo že vidita zgornji enkici ... torej Neži (in mi z njo) v kratkem pričakuje 5. in 6. zobek user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4815
3.8.2009 13:07:27   
nadya
oj

Mi smo včerej prišli iz Bohinja, blo je full luštno. Velik smo hodil, šli smo s kajakom veslat po jezeru (še zmerej me roke bolijouser posted image ), vska dan smo se kopal, Lovro je ful užival v vodi. Sam da je jezero zagledu so bli že glasovi zadovoljstvauser posted image . Voda je bla taprava za ohladit se v temu vročmu vremenu.

Jaz sem se odločila, da septembra ne gremo v Grčijo, se kar mal bojim tele prašičje gripe. Strah me je za tamauga, če bi bla sama bi najbrž šla.

Mam pa dans cunj in vsega tega tolk za pospravt, da me mineuser posted image

Zdej pa šibam kosilo za našga šefkota skuhat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
3.8.2009 14:09:43   
arupnik3
ojla
ponoči ima oblečeno bodi z dolgimi in hlačke  po možnosti jo še pokrijem ker je kar "mrzlo" v sobi jaz sem s prešito odejo pokrita.....

je mi kar lepo vse po vrst flaška je zjutraj zvečer in vmes 1x

zobka ni še nobenga

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
3.8.2009 14:41:16   
pike
Oj,

lepe slikice z dopustov...user posted image

naša spi sedaj samo v bodiju in odkrita, mogoče jo včasih, če se proti jutru shladi malo po nogicah pokrijem, pa še to si dol zbrca.

kobacanje
- naša dviguje rito in se dviguje, vendar prav kobacati še ne zna.

hojica - smo si jo sposodili in jo je prav fajn videt kako je mobilna v njej.user posted image
Je pa notri 1 x na dan ali pa 2x v celem dnevu po 15 minut. Je rekla P da za takšen čas, ko jo imam notri ne more škodit, če bi jo pa 12 ur not imela bi pa res noge na O dobila kot nekateri pravijo. Tako, da ja, ima hojico. So pa mnenja kar deljena glede uporabe le te.

prehrana - ponoči ziza še 2 x, zjutraj, ko se zbudi se dojima nato ima čez 2 uri zmiksan kak sadež (nektarine, breskve..) nato spet dojenje, pol je zraven naju kar je pač za kosilo in nato vse do spanja dojenje, no mogoče vmes dobi še kakšno sadno kašico z rižem.

zobki - še jih čakamo... vse napeto

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
3.8.2009 14:54:11   
nadya
hojica: mi jo mamo tudi, tako ko je pike napisala- 1x ali 2x na dan po 10-20 minut. Lovro ful uživa v njej.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
3.8.2009 16:49:48   
Anonimen
Jaz je pa v hojico ne bom dala ... raje se na tla usedem pa da po meni pleza in trenira vstajanje in sedanje pa stanje. Za po stanovanju je pa po vseh 4ih oz. 3+1 (ima en tak hecen način plzenja) tako hitra in spretna, da pride kamor hoče.

(odgovor članu nadya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4820
3.8.2009 22:23:32   
martka
zdravo... preden grem spat, vas še pozdravim.
danes je gaji pokukal na plano 4. zobek.
GH danes nekak ni v špilu, saj nekaj poje, samo potem pa zavrne. kako? s tem da se sili na bruhanje! ko bi vsaj zaprla usta in se obrnila vstran. saj bi jaz dojela! mislim?
pa tudi ziza ni bila hudo aktualna. verjetno je tole vreme tudi dosti krivo. še mi smo zaradi njega zmedeni, kaj šele otročki.

hojica? pri nas je ne bo.
plazi tudi ne. pač pa zato noro čveka.

oponaša kužka- ov ov,
pokaže kako je velika- dvigne roke (in ramena),
pomaha adijo
dela s prstom in ustnicami br br,
pokaže kako dela motor- trese ustnice in bbbb

če ji kaj ni všeč pravi ne ne ne
ko jeva govori nam nam
kliče tudi mam mama (čeprav nisem zagotovo prepričana, da že ve kaj naj bi pomenilo, a vedno paše, ko to reče)
govori ata

ko se igrava in se steguje za igračami in bi rada avtomobilček, vedno reče ato... za kocke ne reče nič...
drugače se nam pa nikamor ne mudi, časa je dovolj. za vse. za mobilnost, za besede, za hrano...

lepo spite
čao 

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
4.8.2009 7:39:44   
arupnik3
ojla
pri nas hojice ne bo
že sama ful pleza po vsem se vzpenja.....
zobka nobenega
jemo normalno
naša tut že ful čveka sam ne spremljam glih kere besede važno da se pogovarjave
tale ohladitev fenomenalno paše sam me čaka pa generalno čiščenje stanovanja ker ven ne bomo šli razen na balkon

lp
papa

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
4.8.2009 7:47:02   
5ra_28

jutro...deževno...

saj mal pa paše, da se mla shladi, pa da super spimo, a ne??

Hojica...nimamo, ne bomo imeli, isto kot pri Otiki..pleže po meni, ostalo pa pride sam po celem stanovanju in to hitro!

spanje... spi le v bodiju s kratkimi rokavi, ali pa v poletni pižamici (kratke hlače, kratki rokavi). če ga pokrijem, tudi vse zbrca dol.

Končno smo trije:)

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
4.8.2009 8:19:04   
tasa.m
Ana Luna; hvala za kompliment user posted image . Bili smo v Vabrigi (Poreč).

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
4.8.2009 8:31:15   
tasa.m
Hojica: je nimamo in jo tudi ne bomo imeli.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?