5ra_28
|
Dobro jutro. Mi smo se včeraj bili na bazenu pri tastu, tamali je tako veselo čofotal v svojem bazenčku, da ga je užitek gledat. Dvakrat se je zvrnil z obrazom noter, 5 sekund njegove panike, (češ, kaj je zdaj bilo to, pa nos v vodi tud ni fajn...), pol pa ok. Pa dala sva ga v njegov mali bazenček in ga vozila po velikem bazenu, noter da rokice prav na robove, vsako na svojo stran in 'počiva'. Pa celo midva sva se lahko malo sončila...ja hvala bogu za babice in dedke . Aja, digitalc mi je padel v vodo, v bazen . Najprej ni delal, zdaj ko se je posušil, pa sicer on/off delata, sam dela zamegljene slike, ker je display fuč, izgleda, kot da gori, taka zadimljena slika je. Šment! IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee riti sploh nimam več!! katere vaje mi bodo povrnile rit? Jaz vem za eno vajo....[sm=bravo.gif] z desno roko odpreš hladilnik, vzameš majonezo, si na debelo namažeš na kruh in poješ!!!! , čez nekaj časa ponoviš z levo roko. Vajo je treba redno delat, vsak dan, 1-2x na dan. Učinek zagotovljen!!![sm=jezicek.gif] Sicer ti rit verjetno ne bo všeč (bo skoraj do kolen), bo pa se povrnila! IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee drgač pa se že postavi na roke in kolena in se ziba naprej in nazaj; ob tem pa od navdušenja kar cvili kot kak prašiček.. ali pa zakoplje glavo v jogi, se opre na podplate in dvigne rito u luft, pa rije kot krt po postli, zraven pa spušča grlene glasove in se slini kot polž, da je vse mokro... ke faca! To Tai dela že kak mesec in pol, le da si ti bolj nazorno napisala . Jaz sem takrat napisala le, da se na glavo postavlja, čeprav zadnje čase vedno manj. Ma kaj vse dela v posteljici pred spanjem. Ne moreš verjet! Otika...mi imamo namesto AJS, NE, leprav če jaz mal povzdignem glas, in rečem ne, ne sme, še posebej, ko me vleče za lase, potem se on meni smeji... , no potem pa se še jaz začnem smejt, ker mi je fajni. Tako da če ne bom res jezna, me bo fajn okrog vrtel. . Pa misliš, da ti bo uspelo, da bodo omare tabu? Vsak otrok še je probal zemljo, tako na otip, tako v usta . Iz omar, sploh nizkih predalov pa vse navlečejo, ko se začnejo plazit ali ko shodijo. Sem brala v eni brošuri, da se otroku dodeli en 'njegov predal', ki bo samo njegov, recimo za igrače, da je potem vesel, da ima svojega, naj z veseljem pospravi igrače. Pa ne vem, če to res pomaga. Jaz bom probala, kar hitro. Bom mu v dnevni sobi kar dodelila velik predal pod TV-jem. nanaa..ja dopust z malimi je na glavo postajen proti prej Ana Luna...ne sekiraj se, vsi so drugačni. Je imel tvoj med prvimi prve zobke, zdaj pa pač pavzira. Mogoče pa bo potem hiter razvoj, pa bo šlo potem vse hitreje. urnik hranjenja..ima recimo takole, kot sem zadnjič napisala, čeprav kdaj kak obrok kar preskoči. Včeraj je tudi zelo malo jedel. Ob 9h je spil mleko, 120 ml+ AM, sem mu dala kar flaško (drugače je zajtrk na žlico ob taki uri), ker smo še vsi trije lenarili v postelji, sta bila ati in mami fuul zaspana , je ob 11h pojedel le 5 žličk grisa, smo šli na vikend, ni hotel po poti nič jest, sem mislila, da bi že moral bit lačen. Je pojedel ob 14h, še kakih 5 žličk sadja svežega, malo kasneje je pojedel eno in pol skutne (tiste mini od LJ ML Junior, to je pribl. 75 gramov, več ni hotel. Ko smo imeli mi kosilo, sem mu hotela še malo ponudit, spet ni hotel. Zvečer okrog 18 je jedeš kašico Hipp, 190 gramska, pojedel tretjino!! Šele zvečer, ko smo prišli domov, ob 20.30 flaška in spat. A ni to ful mal za čez cel dan? ukvarjanje...da se sam zamoti...za nekaj minut le, nikoli za eno uro, kot recimo Neža, Otika. Jaz sem že recimo pri treh ali štirih mesecih opazila, da je Otika takrat pisala, kako se 'igra' ali ukvarja s čem, ko se Tai recimo sploh ni igral nič, ali opazoval igrač. Jaz ga imam na tleh ne njegovi podlogi, ko igrače pobegnejo po stanovanju, gre za njimi, Imam ga tudi v stolčku za hranjenje, brez mizice, ker če mu dam na mizico igrače ali kaj takega, vse dol pomeče. Ali pa mu dam kaj takega ko šušlja, recimo vrečke, makarone v vrečki itd, pa on to stiska, ker šušlja. Ko je v stolčku, jaz pa kaj delam zraven, ga včasih ful zanima, včasih pa mu ni. Recimo ga dam poleg mene, pa pospravljam iz pomivalca stvari, to fuul gleda. Jaz razlagam, kam kaj pride, njemu pa verejtno dol visi...mu je fajn le, ker ruži verjetno. . Ali pa pojem, ko imava glasbo, čeprav prav ve, katere so za njega pesmice. Recimo da imam jaz na TV glasbeni kanal (Balkanika ali pa CMC), ni tak zanimivo, kot pa če mu dam njegov CD gor, Fondkove pesmice (tega smo dobili v darilnem paketu ob rojstvu), pa ga je prve tri ali 4 mesece non stop poslušal. In zdaj prav tako na veliko pogleda in se zasmeji, ko začne prva pesem igrat. A mislite, da ve oz. da se spomni??? No, midva sva večinoma takole skupaj, ker je skupen prostor, kihinja, jedilnica, dnevna soba, tako da me vedno gleda. Razen če se premetavava ali žgečkava po postelji, da se lahko plazi, (ja, tudi po meni). Na laptop pa je mahnjen. Če sem jaz ali moj z laptopom na eni strani kavča, pride on iz druge strani, preko vseh ovir (povšte mu nastaviva, tam ko je, da je mal v kotu, preko mene, pa dvakrat hitreje šiba po vseh štirih, da pride do laptopa, kot pa če se plazi za igračo . uh, je dolg post...pardon