blackcoffee
|
IZVIRNO SPOROČILO: december28 ... Jap, edino naš guru - blackcoffee se nič ne javi... u madona! evo.. guru se javljam na raport. madona tolk pišete, da bi rabla par tednov, da vse prečitam in sprašujem se, kje mate cajt tukaj gor viset???! poslušte puncce, meni je tale GH je cel projekt - mala znanost! tamali požeruh se mi zdi, je nonstop lačen. imamo že 10kg in on bi kar mlel in mlel. ko ga hranim, kar gode zraven in jamra. usta pa odpira kot kak sestradan ptič. poleg tega je zaprt.. kaka, kot zajček - majhne okrogle trde kakce. in se ob tem napenja, da je včasih rdeč v obraz, kot kuhan rak. oh, kako si želim, da bi se orng podelal, kot je to počel prvih 6 mesecev... občasno mu vstavim malo masla v rito - pa se mi zdi, da je potem malo bolje. kako se ve spopadate s trdimi kakci vaših malčkov? ponoči se še dojiva do 2x. zobkov še nima, kar mi paše - me vsaj gristi ne more v joške. drgač pa se že postavi na roke in kolena in se ziba naprej in nazaj; ob tem pa od navdušenja kar cvili kot kak prašiček.. ali pa zakoplje glavo v jogi, se opre na podplate in dvigne rito u luft, pa rije kot krt po postli, zraven pa spušča grlene glasove in se slini kot polž, da je vse mokro... ke faca! aja, pa sedi tudi - ob tem pa maha z rokama in glavo, da zgubi ravotežje in po parih minutah pade kot pijanček saj ga zanese ali na stran ali pa pikira direktno na njuško. Otika vidim, da imaš urnik hranjenja.. a se ga dosledno držiš? - kaj pa ostale mamice tudi? ker jaz mu ne dajem obrokov vedno ob istem času ampak, ko je 'lačenlačen' in odvisno od tega, kdaj vstaneva. itak pa ima za prvi dnevni obrok 'mene'. če vstaneva ob 9h pol jeva zajterk (GH) ob 10h. če spiva do 10h pa jeva ob 10:30h. pa navadno okoli 12h, ko gre spat in ga vržem še na zizo.. pa med 13 in 14h imava ali malico ali kosilo, in 16- 17h je kosilo ali malica, potem sledi popoldanski spanec in dobi še zizo. sledi večerja med 18 in 19h. med 19-20h kopanje, ob 20h spanje. zaspi najkasneje ob 21h - spet z zizo v ustih. spi do 01h ali 02h, se prebudi, ga vzamem iz njegove postelje (ja, po novem ima svojo postlejo!! - do pred enim tednom, ko sem ga izselila pred tem pa je od rojstva spal pri meni) in ga podojim. če mi ni sami za spat, zaspančkava potem kar skupaj do jutra. ke lepooooo... pol se še požuliva preden vstaneva. in sva blažena oba. lol jaz bi spet mela malo večje joške. ima ktera kak nasvet? (razen ponovne nosečnosti)! kg imam majn, kot sem jih imela pred nosečnostjo. in riti sploh nimam več!! rada bi spet bila en kos od babe. me razumete?! katere vaje mi bodo povrnile rit? pikola... a veste, da mi je po dolgem času spet fajn vas čitat.. in zdaj mi je celo upselo napisat post! samo razlika pa je očitna. tolk cajta, kot sem ga imela med nosečnostjo nimam več.
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 12.7.2009 0:50:10 >