Ana Luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28 Midva pa sva ravno včeraj tai menjala podlogo na tleh, prej je imel 1,5 metra x 1 meter, recimo,zdaj pa ima 2x2, pa spet splazi dol. Mislim, da mu je boljše po tleh. Sam jaz ga imam zdaj poleti cele dneve samo v plenički in majčki, sam ko kam greva, mu dam kratke hlače gor. Pol pa se on plazi po laminatu, z golimi nogicami, pa nič ne jamra, sam kolena pa ima fuuul rdeča, pa se mi pol tak smili, saj to peče. Če pa mu dam tanke hlačke gor, pa mu bolj drsi, pa nogice pobegnejo, on pa na trebuh pade, ko se postavi na kolena. Vidiš, ti se pritožuješ, kaka lenčina je, jaz pa imam borbe kako mu hlače dat gor, ker non stop zraven brca in se obrne! IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28 Vidiš, ti se pritožuješ, kaka lenčina je, jaz pa imam borbe kako mu hlače dat gor, ker non stop zraven brca in se obrne! Ja šeena taka ... kdo bi si mislil, da je slačenje, menjava plenice in oblačenje enega takega malega črvička, misija za tut več kot pol ure ... duš jo komi po previjalni lovim . Kaj bi jaz včasih dala, da bi bili tamali spet tisti 4 m2 puzzlov dovolj ... pa jo položim na sredino, pa se zamoti z eno igračko pa grem hito na wc, pridem nazaj je pa že čisto pod kavčem nekje in imam pol ful dela, da jo ven spravim ... duš ... bo treba še doma prenosno posteljico razstavit in jo imet za primere, ko bom šla na wc al pa dol vrata odpret al kaj podobnega. Saj drugače ne bi imela čisto nič proti, če mi tamala lazi naokrog ... naj, samo imamo po celem stanovanju (razen spalnich) ploščice po tleh (še zdaj preklinjam dan, ko sva se zanje odločila) ... tak da bom šla še kak paket puzzlov kupit, pa najboljš še uno ograjico, ki jo lahko na metre kupiš, pa bomo imeli eno ogroooomno stajico sredi dnevne . ja ja, sej vem, vam se smeji, je že v redu! No, je pa ena dobra stvar pri mojem lenuhu, in sicer ta, da se zelo fajn skoncentrira na en predmet in ga lahko sam preučuje zelo dolgo časa. danes mi je mama rekla po telefonu, da je bil taka 'nepremičnina' tudi moj brat - kamor si ga odložil, tako je ostal. je pa drugače glavca. malo tolažbe, hehe.
|