5ra_28
|
Martka....midva je nisva imela in je tudi nisem pogrešala. Odvisno koliko se Gaja razgibava po posteljici in kroži okrog. Tai recimo ima prave borbe z medotom preden zaspi (je emdo že cel raztrgan med nogami ), zato ga podnevi nisem dajala spat v posteljo na morju. Midva sva imela široko posteljo v APP, 160 ali 180 cm. Pa ko je sam spal zvečer, sva mu okrog in okrog dala odeje in povštre, pa sva itak bila na terasi, pa varuško sem imela zraven, pa hodila sva ga mal gledat, ker se kar okrog obrne, za 90 stopinj. ko pa sva še midva šla spat, pa je itak spal med nama. Podnevi pa nismo bili nič v APP, je spal v vozičku. Je avto že itak bil fuul naložen in nizek, tako da je vsak ne nujna zadeva odveč. GH..meni se zdi, da tiste, ki še dojite, da otročki manj GH jedo, kot pa tisti, ki so bili na AM. Ali se motim? Mi imamo že od začetka 6.mesca približno enako. - Če se zbudi ob 6, takrat dobi flaško in še dalje zaspi, če pa se zbudi normalno med 7-8, pa papca šele okrog 9 ali malo pred 9. Tudi noče prej. Za zajtrk ima ali gris ali sadno kašico ali keksolino, v glavnem tiste ko se mešajo z vodo, je pa na žlico. - Okrog 11h poje sadje, banana ali jabolko ali kar je pač doma, breskve, nektarine, maline itd. Ko začnem jaz pripravljat kosilo,(okrog 13-14) skuham njemu kak krompirček z zelenjavo ali pa mesek z zelenjavo, cvetača, korenje, grah, piščančje, puranje meso itd..., ko midva jeva kosilo ob 16, je še včasih z nama, to kar imava midva, le prirejeno (recimo od pečenga krompirčka mu dam samo notranjost, ker jaz ga celga potrosim z vegeto) itd...včasih je z nama, včasih ne. okrog 17-18 še kakšen sadni obrok ali pa kak jogurt, skutka... ob 20h dobi flaško, gosta kašica na flaško. Ponoči 1x papca, dobi mleko. Vse kar je na flaško, dobi 120 ml + mleko oz. kašica, ostalo je bolj manjše obroke. Razen špinačo zmaže cel srednji krompirček s špinačo! Jaz nič ne kompliciram. mesek spečem na teflonski ponvi s kapljico olivnega olja (itak samo olivno uporabljam), njEgovga samo malo solim, za naju pa vegeta. V pire dam par kapljiv kravjega mlega in košček masla in mal soli, že od začetka. skoraj vse, kar jem jaz, mu dam za probat,čokolado, sladoled, pico itd...