5ra_28
|
ojla, zdaj bo vse z malimi črkami napisano, ker imam taia v levi roki. včeraj nisem uspela niti odgovorit kaj sem želela... najin tai je zadnji 48 ur tako bogi, midva pa zraven. krčke ima cel dan. ponoči spi in jamra zraven, na zizi mi zaspi že po 10 minutah, prej pa je jedel pol ure, pa tudi čez dan se dans krčki spet nadaljujejo. edino v vozičku je mir in sladko spi. tako da vztrajamo s sprehodi vsak dan. zdaj se bomo tudi odpravili, ker imamo že od nedelje vsak dan fuuul sončno vreme. ko mi je tako malo jedel ponoči, sem imela dojke tako polne, da mi je kar kapljalo iz njih. Sem si sam mal z roko tu pa tam stisnila, pa prelila potem v flaško, da sem videla koliko je nakapljalo. Pa je bilo 50 ml!!!!!!! Brez črpalke!!!!!! men se to zdi fuul dosti...da samo od sebe nateče toliko, od samega pritiska. Da ne omenjam koliko gre v potrato v blazinice... Ja, spiva bolj mal zadnja dva dni. Kje je tisti ritem iz prvih dveh tednov???! Je patronažna rekla, da bo po kopanju ful dobr spal, pa so ga krčki že kar kmal prebudili. Ubožček. Slikce vseh božičkovih pomagačev so krasne...Sanja, tvoj pa ima polna lička, ja...pa si spraševala, če jih kaj pokrijemo...moja lupinica ima strešco do polovice, do ročaja...tako da sav tisto imela gor, ko smo šli v avto, pa še slabo vreme je bilo. ko pa smo na sprehodu, pa v vozičku ni nič prekrit, ima le kocico, kombinezon, vrečo prek nog (je bila zraven vozička), šal pa mu dam na vrat (ne okrog) do ušesk, da bu je toplo še okrog ušesk, če glavo premika, pa gre mrzel zrak do uhic. Nimam nobene ovčke ali kaj podobnega. Kapljice koroških lekarn...piše ti gor da 3 do 4x na dan, pa ni treba s čajem, lahko kar tako na dudico, prst ali bradavico. Obvezno pa pred hranjenjem ali vmes. Ne vem če sem še kaj pozabila. Mali je zaspal. Aleluja..sam ne bo dolgo trajalo. Danes želim vsem najlepši božični večer, lepo okrašeno stanovanje ali hiško, domače vzdušje, pridne malčke, namest daril pa največ zdravja za dojenčke in otroke, ki jih že imate, ter obilo nepozabnih trenutkov. Pa dobrodošle vse nove in stare čveke!!