Splet.Ka
|
Juhuhu. No, pa imam par minut za RR. Obe punci spita, kar je dober znak. Naši ta veliki lepotički gre na bolje. Včeraj je bil še grozen dan. Ogromno noric se ji je naredilo v ustih...bila je lačna in žejna, a jo je tako bolelo, ko je kaj dala v usta, da je grozno jokala. No, danes je na srečo bolje. Hvala vsem za lepe želje o ozdravitvi! Pri nas je še zelo lepo vreme, sonček sije. Tako da sem šla po nekaj dneh...no, po skoraj celem tednu spet ven na zrak z . Sva eno ur hodili po sončku. Je pa še dobro, da je naš voziček prav terenski, ker bi sicer zelo težko vozila po snegu . Se spomnite, ko sem se včeraj hvalila, da je spala sedem ur v kosu? Seveda sem tudi pravilno napovedala, da je bil dogodek bolj izjema kot pravilo...danes smo se zbujali na 3,5 ure...kar je še vedno bolje kot na 2 ali 3 ure . Cipresa, jaz ji dam pleničko čez košaro...mislim, da ne pride ne mrzel zrak ne veter tja notri...poskusi roko dat tja, kjer ima Anja glavo, pa preveri, če ji kaj piha notri. Kako ujeti ritem spanja/hranjenja? Če katera ve, naj mi sporoči. Nosek ima naša tudi malo smrkav. Ji ga kar precej zalijem s fiziološko raztopino, ne samo z nekaj kapljicami, ampak tako, da ji "prodre" skozi smrkelj...potem pa z zvitim robčkom naredim en obrat in vse gre ven. Imamo doma sicer Narhinel in še en elektronski sesalec, pa na srečo še ni bilo treba uporabljati. Otika, super razlaga postopka Mateja, jaz sem pri prvi punci tudi imela 3 tedne poskusno brezmlečno dieto. Kravje mleko sem v prehrani in v kavi zamenjala za riževo, ki se za razliko od sojinega da tudi kuhati. Sojino pri alergijah ni priporočljivo, ker prav tako lahko povzroča alergije. Je pa res, da je mleko skoraj v vsakem prehrambenem izdelku, ko začneš brati deklaracijo, te kap . Jaz na koncu nisem jedla nič pametnega...ampak se je na srečo izkazalo, da ni alergična na KM. 5ra_28, jaz tudi gledam TV zraven, ko dojim...berem pa ne, ker mi je zmanjkalo vseh pametnih revij in knjig...nujno moram v knjižnico po knjigo Dojenje in materinstvo iz srca, to je meni najlepša knjiga o teh malih bitjih . Zverina, evo, samo na zrak sem šla, pa sem čisto prenovljena...če le ne bi bilo tistih črnih podočnjakov . Zdaj grem pa na kavo in na zadnji kos kokosove potičke od moje tašče...ni boljšega! Lepo se imejte!