|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
22.12.2008 10:25:44   
5ra_28
Otika..ja, na gnečo se pa kar pripravi. Jaz sem mojga v soboto poslala po vode in še nekaj malenkosti, pa ga ni bilo celo večnost...  user posted image kot da je šel v LJ kupovat... že parkirišča so za po****.

Drugače pa uživaj popoldan...

Končno smo trije:)

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 376
22.12.2008 10:46:28   
moonshine
Evo pa se končno lahko javim tudi na tej strani.user posted image  Z našo "velikanko" sva doma od četrtka in pridno papcama ,spima in se cartama. Moram rečt, da nisem bila ravno med tistimi, ki so" 3x pritisnile" in bile konec...ampak sem kljub vsemu dejansko vse pozabila, ko sem našo princesko dobila na prsi in jo user posted image k sebi- Najlepši trenutek v življenju!

Tako na hitro sem se javila, več...ko bom še malo bolj pri močeh.

Lep dan vsem mamicam in ujemite sončka kjerkoli ste že...user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 377
22.12.2008 10:50:33   
Anonimen
5ra ... hvala za spodbudne besede glede šopinga user posted image . Hja glede načrpanega mleka pa takole, ker je moja mala v glavnem na AM, so tiste kapljice, ki jih uspem iztisnit iz joškic tako dragocene da jih nič ne zmrzujem. Izčrpano mleko dam v hladilnik in ko je tamala lačna ga pogrejem pod curkom vroče vode in ji ga dam. Če bi imela pa to srečo, da bi bilo mleka na izvoz, bi ga pa dajala še v skrinjo, samo kakor sem rekla mi ga na dan uspe načrpati (če imam srečo) le okrog 150ml ... pa še to samo če mi zjutraj uspe vstat pred malo in si ga takrat črpam, ker popolne skoraj nič ven ne pride. 

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 378
22.12.2008 10:59:33   
katja_p
Čišča: js ma tud včasih čist mal rjavga izcedka, drugič več sveže krvi ... čist odvisno. Najbrž bo to še neki časa trajalo ...

Sprehod: js bom šla mal kasnej (upam, da sonček zdrži), ker čakam zdle patronažno. Se bomo menda kopali user posted image  To bo še zabavno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 379
22.12.2008 13:08:41   
CIPRESA
Evo katja tudi jaz čakam patronažno da našo Anjo prvič skopamo, potem pa upam da neha težit in hodit k namuser posted image Zdaj je bila že 6X pri nasuser posted image user posted image user posted image mal mi je že zoprna ker že itak vem kako se dela, kdo pa misle da mi je prvega kopal pa brisaluser posted image , mah....

Čišča pa sem mislila da bo krvi več, no pa je spet ni od nikoder, pol pa spet priteče  in spet nič......tud jaz se že razveselim da nebom mela pod ritjo polno ene vate, pa spet pride ko bi jo najmanj pričakovaluser posted image

Mleko pa se v hladilniku načrpano lahko shranjuje do 24 ur, potem ni več dobro. To informacijo sem dobila od dr. v pediatrični kliniki že ko  je bil Žiga rojen ko sem si doma črpala in nosila tja. Sedaj pa tudi jaz nimam  nič za shranit, še za načrpat včasih ničuser posted image

Sprehod: Mi smo šli včeraj okrog 12h ko je bilo prav toplo prvič na sprehod. Smo bili tam okrog 20min. zunaj in je toookkkk pasalo.... danes pa je pri nas megleno in jo raje ne bom peljala ven. Jaz bom malo bolj raje pazila da bo vsaj tak suh zrak in ne moker kot je danes ko je meglauser posted image Je pa res da moja pediatrinja  pravi da otrok mora biti na zraku, čim prej in čim več zunaj....tko je že za Žiga govorila, samo on je bil rojen Avgusta in takrat va bila res skos zunaj tudi pozimi ko je imel  4 mesece je bil kuhan in pečen zunaj , pa ni bilo važno ali je bil sneg ali dež ali pa sonce - on je bil zadekan in pokrit in užival na svežem zraku.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 380
22.12.2008 13:14:10   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

Evo katja tudi jaz čakam patronažno da našo Anjo prvič skopamo, potem pa upam da neha težit in hodit k namuser posted image Zdaj je bila že 6X pri nasuser posted image user posted image user posted image mal mi je že zoprna ker že itak vem kako se dela, kdo pa misle da mi je prvega kopal pa brisaluser posted image , mah....

jaz sem moji drugič kr rekla, daji ni treba več hodit, da ga bom že sama skopalauser posted image

sem pa prebrala Cipresa, kaj ti je dr.P napisal glede teh trombocitov... ma res, mi je hudo zate za tretjega otročka po drugi strani sem pa vesela, da imaš vsaj dva!! mogoče pa se še kaj lahko dodatno posvetuješ na zavodu za transfuzijsko medicino, če je vseeno kakšna opcija, zdravila v nosečnosti, za tretjega.. ne vem, tam so vseeno stručkoti glede krvi, pa mogoče.. mogoče.. a?

mi smo bili pa prejle zunaj, skoraj eno uro... 15min sprehodke smo že odkljukali, sedaj pa gremo kar ven, če le ne dežuje, če ne bi se meni zmešalo doma. Včeraj je bilo noro lepo tudi v LJ, sonček in samo sonček. Sem Niko učila, kako se ob vozičku hodi, da se prime za vozek, da nam ni treba kupovati buggyboardauser posted image

sedaj pa čakam mojega, je šel v nabavo pa ga doooolgo ni, Otika, da nista kje skupaj obtičala? user posted image
jaz si pa še nohtke rihtam.. mali pa nekaj sicer brunda, sam ni hujšega...

Kaj pa kosilo danes? jaz sem že pošteno lačna, sam čakam nabavnega, sej pravim.. hladilnik je prazeeeenuser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 381
22.12.2008 13:15:24   
zverinca
aha, moonshine, dobrodošla doma in tukajuser posted image

lepo se navadite, potem pa le pridi večkrat kakšno rečt user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 382
22.12.2008 13:49:56   
Splet.Ka
Dober dan!

Samo pozdravit sem vas prišla, ker nimam časa in energije. }aši praznični načrti so padli v vodo - ta velika punca je dobila norice z visoko vročino. user posted image user posted image user posted image

Tako da sem večinoma mati samohranilka, pa še na sonček ne moremo. Da ne govorim o paranoji, ki me grabi, da se user posted image  ne bi nalezla....

Vseeno pa komaj čakam božični direndaj...in kokosovo potičkouser posted image .

Ostanite zdravi!

Cvetim...

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 383
22.12.2008 14:39:56   
CIPRESA
Joj zverinica user posted image user posted image patronažna je kar sama rekla da so njeni obiski sedaj zaključeniuser posted image user posted image user posted image

Glede trombocitopenije pa se bom sigurno pozanimala če obstaja možnost da še enkrat zanosim tam čez kake dve leti ali triuser posted image

Spletka kako te razumem, verjamem da si brez energije, dva obvladovat je včasih pravi podvig, če je pa še eden bolan potem pa je že za znoret. In o tem kako te skrbi da se mali ne naleze raje ne razmišljamuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 384
22.12.2008 15:21:50   
5ra_28
Moonshine dobrodošla... ti kar pride čvekat

Spletka..pozdravi si hčerko kar se da hitro. Res ni fajn za praznike. user posted image

Hvala za info glede črpanja mleka. Jaz pa si ga bom mogla mogoče začet, ker so ful polne, pa blazinice vedno mokre, pa gre v potrato,...mene pa bi še manj bolelo.user posted image

Midva sva tudi bila na sprehodu. Je bilo tako lepo vreme, je bil dol zadekan, da se ga ven ni videlouser posted image . Sva še sla do cvetličarne, ker ima moja mami danes rojstni dan, pa sva ji šla po rožico, pa zjutraj sem ji rekla, da lahko ona Taia previje, ko je bila zraven, pa sem malemu pred tem na pampersko pod majčko dala listek, 'vse najboljše babi'. user posted image user posted image user posted image To je bil smeh.

Jutri pa imam patronažno in prvo kopanje na urniku. Smo hoteli že danes, pa smo prestavili na jutr, ker je moj še danes delal, potem pa je cel teden fraj, pa je rekla, da ni problema, da je ati zraven, da pride jutr.

lep dan in mirno noč...upam da bo Tai že ajal zvečer, ko bo dr. House...user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 385
22.12.2008 15:57:12   
katja_p
K nam pa dans ni blo patronažne user posted image  Hmmm ... dvomim, da bo pršla zdaj na večer ... najbrž bo jutri user posted image

Mi bomo pa jutri šli v šoping, ker mormo nujno kupit darila. Tk da bo pač mogla tamala zraven in potrpet v trgovini. Upam, da bo vse OK user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 386
22.12.2008 16:02:50   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka

Samo pozdravit sem vas prišla, ker nimam časa in energije. }aši praznični načrti so padli v vodo - ta velika punca je dobila norice z visoko vročino. user posted image user posted image user posted image

no takole, pri nas pa obstaja grožnja noric, iz vrtca princeske... so baje danes kar trije manjkali zaradi noric, ki jih je imel pred 14 dnevi fantek... tako da ne vem če ne bo Nika ostala doma do januarja!!

Spletka, naj čim prej mine, najprej vročina, potem ostalo. pa da se ti mala Zoja ne bi nalezlauser posted image

je pa šla zdele Nika še na enega dedka mraza, k meni pa pridejo tri čveke na kofe... to bo veselo.... user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 387
22.12.2008 18:27:29   
5ra_28
Katja...če je ni bilo čez dan, je popoldan tuid ne bo verjetno. Moja ima uro od 9h do 14h, pa imava tudi telefonsko, pa se vedno slišiva prej. Sam vedno pride okrog 12h al pa 13h.

Pri meni je tudi bila kolegica na čveku. Tako da danes sprehod s tamalim, pa čvek s kolegico. Kaki fajni dan!!! user posted image

Forenzike sem pogledala, sicer je bil Tai cel čas na zizi, ni mu bilo za nehat...

lep večer.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 388
22.12.2008 18:33:53   
nanaa
Živjo,

evo še jaz se javljam pri božičkovih pomagačihuser posted image . Mi smo zaenkrat ok, Hana je pridna so jo pa začeli matrati krči. Kaj ve naredite proti tem?

Smo pa bili včeraj prvič med ljudmi, smo bili povabljeni na Božička, Hana ga je sicer prespala. Moram rečti, da je bil kar podvig za naju kako bo to vse skupaj. Kaj vzeti s seboj, kako iz lupinice, pa kam jo bomo dali na božičku- tako da sva bila medva bolj utrujena kot Hanauser posted image - ja kaj čmo novopečeni staršiuser posted image . Zaključek pa je, da zopet gremo, že v sredo k mojim staršem na božično večerjo. Aja pa še to, kaj boste kaj kupile za darila, jst rabim kakšno idejo za mojo mami pa očija? Mojem možeku pa seveda smučarsko karto, ker je tut moj mislu, da ga ne bom pustila smučatuser posted image .

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 389
22.12.2008 18:43:07   
5ra_28
nanaa...midva imava kaplice Lefaxin, dobiš jih v avstrijskih lekarniah. So zelo hvaljene med starši. So pa baje dobre tudi od Koroških lekarn, reče pa se jim vetrovne kapljice, so pa za lažje sračkanje in prdenje.user posted image

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 390
22.12.2008 18:44:35   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

nanaa...midva imava kaplice Lefaxin, dobiš jih v avstrijskih lekarniah. So zelo hvaljene med starši. So pa baje dobre tudi od Koroških lekarn, reče pa se jim vetrovne kapljice, so pa za lažje sračkanje in prdenje.user posted image

Mojmu Taiu te Lefexin takoj pomagajo, drugače pa ga jaz takrat odvijem, da je odvit, da se razbrca, mal trebuščka masiram (v smeri urinega kazalca)..pa ko se razbrca, se takoj lažje pokaka in naprdi.user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 391
23.12.2008 9:12:32   
zverinca
Jutrooo!!!user posted image

huh, naspali smo se... sam smo se pa zbudili v megleno jutro, bek

No naša princeska je vseeno šla v vrtec, če je fasala norice jih je že prejšnji teden, bomo videli, ko bo inkubacijska doba mimo. Mi je pa sestra rekla, da bo bolj problem za Niko, kot za Jerneja, da taki mali imajo zelo blago obliko, da mlajši ko so, lažje jih prebolijo. No bomo videli, upamo seveda da jih ne bo...

Nanaa, je kar logistika nekam iti s tako malim a? jaz vem da mi je bilo z Niko precej težje, ker še nisem vedela kaj in kako, sedaj pa sam hop nahrbtnik in gremo... kaj čmo.

Kaj boste danes?
jaz nič kaj velik, zdele sem postelje preoblekla in perem posteljino, meso moram spakirat v skrinjo, kar je moj včeraj kupil zaloge, pozneje pa bom šla z malim malo ven, čeprav je megla, en krog hitre hoje da se malo razgibam, ponoči me ful medenični obroč boli, ko lezejo kosti v prvotno stanje... ali ima še katera podobne težave?

Kaj pa za kosilo? jaz moram meso jest danes, se mi spet vrti - pomanjkanje železa...

lep dan!!

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 392
23.12.2008 10:18:34   
klavdiy4
čaw...

naj vam povem da vas ni samo toliko....user posted image je še ena več, oz. dve...jaz sem imela PDP 24.novembra, vendar se je najina Leila odločila da bo pomagala Božičku oz.prej Miklavžu in je ''ob pomoči zdravnikov in dodatkov'' na svet prijokala 2.decembra...tako da je ravno danes stara 3.tedne...user posted image  

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 393
23.12.2008 10:46:58   
JAPE
Ojla!

Tudi jaz se vam pridružujem na tej strani, prav z veseljem.
Rodila sem 15.12., domov sva prišli v četrtek.
Lepo se dojiva, mleka imam zelo veliko, še preveč. Si ga moram še dodatno črpat ven, da ne bom dobila mastitisa.
Pri porodu sem jo odnesla brez šivov, imam pa malo ranico, ki me zelo peče, ko grem na stranišče. A ma katera podobno zadevo? Namreč ne vem kako bi bolečino lahko še omilila. Ali ste se ve kaj mazale s kakšno kremo?  In po kolikem času vas je nehalo peči?

Kaj pa kilogrami? Koliko ste jih izgubile? Jaz sem kar malo razočarana.
V obeh nosečnostih sem se zredila 12kg, pa sem jih prvič takoj izgubila 10, sedaj pa le 6. Tudi trebuh mi je še ostal. V nosečnosti sem tudi veliko zatekala, in še sedaj nisem splahnela ( prvič sem takoj). V nogah sicer ne, opazim na rokah in na obrazu.
A je še katera ostala otekla, tiste, ki ste zatekale?

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 394
23.12.2008 11:09:43   
YOZIKA
Oj!

Tudi midva bi se vam rada pridružila. Našuser posted image Miha se je rodil 5. decembra, tako da je danes star 17 dni. Zaenkrat je priden dojenček, samo spi in je.user posted image Drugače pa imamo doma še 3 in pol leta starega radovedneža, ki je trenutno v vrtcu.
Zdajle pa čakamo patronažno, da pride okopat našega malega štrukeljčka. Danes zadnjič.. upam, vsaj tako je rekla, ker to čakanje me ubijauser posted image

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 395
23.12.2008 12:39:33   
Anonimen
Jape, meni je oteklost splahnela v prvem tednu po porodu ... prej sem bila pa napihnjena od vode ko vodni balon.

Spet sem jezna (od pred ene ure naprej) ... me je teta klicala, da je sicer včeri bila v Celovcu, samo ni imela časa it v Kiko po tako krzneno vrečo za v voziček user posted image ... ma saj drugače ne bi bila, sam ko mi je ravno ona povedala zanjo in rekla, da gre pred božičem v Celovec in da mi jo bo prinesla, tak da sem njej dala denar in nisem potem pri nas nič podobnega iskala ... no zdaj pa takole user posted image ... tako da zdaj rabim kake predloge katere vreče so vredu a ima naprimer katera kake izkušnje s telimi vrečami: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168207 ker se mi zdi, fino, da je tudi za v jajčiko uporabna. Dajte povedat ... ker bom danes mami v nabavo poslala ... drugač bom pa kar od Mutsy-ja jo vzela, sam kaj ko najverjetneje željena barva ne bo na zalogi, pol se pa par tednov čaka, vmes bo pa zime še konec user posted image . Aja pa še to, a imate ve kako ovčko v vozičku, da user posted image na njej leži in pol še vrečo čes? Kaj pa tele (4. slikica): http://www.mutsy.nl/products/4rider/accessories

(odgovor članu YOZIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 396
23.12.2008 13:18:01   
zverinca
user posted image dobrodošle nove čveke!!user posted image

Otika, kaj košare nimaš? ker potem te vreče ne rabiš, v košari je zabubeno dete notri, za lupinico je pa bolje s kako dekico več zadekat, ki jo po potrebi daš lahko stran (v avtu recimo). Za drugo leto, drugo zimo, ko bo pa dete že sedelo v športnem vozeku imam p ajaz za pod rito pravo krzno od ovce (hvala žlahtniki s Planine pod Golicouser posted image ), dete bo že v orenk kombinezon napravljeno, čez noge pa deka... tako da, ne vem, jaz te vreče nimam, se mi zdi da je ne rabim.

Pa še eno vprašanje zate tukaj (sem vidla tam na kuhajmo skupaj da si vešča pri tem): kako dolgo kuhaš potem kruhove cmoke, ki jih zmrznjene vržeš v krop? jaz sem zdele jeznauser posted image , ker sem mislila da so po 20min kuhani, not so bli pa še zmrznjeni.. in so romal v koš, čakam da se riž skuhauser posted image user posted image user posted image

Jape, jaz zabuhla nisem, imam pa še trebuščekuser posted image pa 2 kg sta mi ostali... po prvem porodu sem bila tudi jaz po enem tedn nazaj in s kg in trebuhom, sedaj pa gre bolj počasi....

< Sporočilo je popravil zverinca -- 23.12.2008 13:19:03 >

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 397
23.12.2008 14:00:32   
YOZIKA
Jape in zverinica- berem, da vam po drugem porodu bolj počasi teža pada kot pri prvem. Zanimivo. Pri meni pa je ravno obratno. Prvič sem imela še kar nekaj časa trebuh kot da še ne bi rodila in potem je trajalo še kakšne dva meseca ali več, da sem se znebila trebuha; zdaj drugič se mi pa zdi, da mi je že v porodnišnici skoraj ves trebuh splahnel. Ko sem prišla domov sem imela še dve kilce več kot pred nosečnostjo. Zdaj se je meni maternica prvih par dni po porodu neverjetno hitro krčila. Je pa bolelo za znoret, sem tri dni dobivala neke močne tablete proti bolečinam. Verjetno je tudi to vplivalo na krčenje celega trebuha. 

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 398
23.12.2008 14:36:32   
_sanja_*
Živjo...

Pa se vam javljam tudi jaz.
Mi smo super. Pridno spimo, jemo, na teži pridobiamo več, kot je treba (podnevi se dojiva, ponoči pa dodajava), s krčki na srečo še nimamo težav. V glavnem... LEPO JE!

Evo, še slikica mojega lepotca...
user posted image

Prilepim še porodno zgodbo...

Torej... V soboto, 13.12.  mi je okrog 12.30 odtekla voda. Ležala sem na postelji, ko je kar naenkrat sunkovito počilo v trebuhu (slišala sem zvok in krepko začutila). Pa rečem Mihatu: "Ravnokar me je izjemno močno brcnil ali pa mi bo vsak trenutek odtekla voda...". Čez par sekund sem začutila tekočino, hitro vstala iz postelje, potem pa se je vlilo... No, vlilo se je še parkratuser posted image
Potem sem dala Mihatu še zadnje napotke, še enkrat sva preverila torbo, pa smo šli proti P.
Ravno, ko sem se spravljala v avto, sem začutila prvi popadek. In kmalu vse nadaljnje, kajti takoj so se začeli na 5 minut.

V P smo prišli okrog 13.30, kjer so me najprej poslali stuširat, nato pa priključili na CTG. Priključena sem bila od 13.40 do 14.50. Mislim, da je bil ta del najhujši... Bila sem sama, v bližini nikogar, Miha seveda ni smel še zraven, babica je šla nekam,... tako da sem bila popolnoma sama, popadki pa tako močni, da sem mislila, da bom med njimi bruhala, tiščalo me je že na pritiskanje,... Na 1-3 min!

No, potem končno prideta babica in zdravnica. Takrat se mi je kamen odvalil od srca, hkrati pa sem si želela samo, da bi rekla da sem vsaj že kakšen cm odprta. Pa sem bila že 5 cm!
Super, poslala me je v porodno sobo, kamor sem prišla ob 15.05. Popadki so bili izredno močni, babica mi je dala injekcijo proti bolečinam, ki pa ni popolnoma nič pomagala, razen to, da sem bila v trenutku "pijana", da sem začela kar škilituser posted image   Potem sva z Mihatom malo dihala... Ob 15.20 pa rečem babici, da res moram pritiskat. Pregleda me -
odprta sem bila 10 cm!user posted image
Joj, kako sem se razveselila
 Ampak babica je rekla, da še ne bomo pritiskali ker je otrok še visoko in se še ni spustil... user posted image
No, ob 15.40 se me je usmilila in lahko sem začela pritiskat. To pa je resnično pravo olajšanje. user posted image
In ob 15.52 je prijokal Naluser posted image   Nisem se raztrgala, niso me rezali user posted image Ati je prerezal popkovino, potem pa smo se že lahko cartali…user posted image

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 399
23.12.2008 14:38:41   
_sanja_*
Pa še nekaj me zanima...

Koliko so bili vaši sončki stari, ko ste šli prvič ven?
Mi smo danes stari 10 dni, pa ne vem, a je to že dovolj...
Pravijo, da je bolje 14 dni, ampak vreme je danes super, vprašanje, kdaj bo spet takšno,ker so napovedana neka poslabšanja in mraz.
Kaj mislite?

Lepo se cartajte!

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?