|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
2.6.2009 14:05:28   
Ana Luna
Lep pozdrav!
Danes smo imeli III. cepljenje. Jaša je o.k. in ful sem vesela, ker ni več pretežak!!! user posted image user posted image user posted image (V enem mesecu in pol se je zredil samo za 400 g, sem ga res pazila. Današnje mere: 70 cm in 8660g.)

Čez dva tedna odhajamo na dopust, pa me zanima,
- ali mu lahko dajem ustekleničeno vodo?
- ali katera med vami daje kupljene sadne kašice? Kako se obnesejo?
- mi katera svetuje, kako pripraviti zelenjavno kašico, ne da bi v hotel vlačili kuhalnik?
Kakšne izkušnje imate drugorodke s toliko starimi otroki na dopustu - če jih imate? Se zelo priporočam za kak nasvet.

Pa še nekaj novih slikic:
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
2.6.2009 15:11:30   
tejci01
Lep pozdrav

mi uporabljamo stolček za hranjenje od Lemi-ja in smo zadovoljni, je zelo rad noter.
Zadnjih par dni smo malo sitni, tako da mu dam 1-2 na dan sirup calpol, upam da je na pohodu prvi zobek, ker se tako slini že nekaj časa (od 4. meseca).
Jutri bo tudi Martin star 6 mesecev, joj kako gredo hitro ti meseci.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
2.6.2009 20:48:09   
Anonimen
Helow!

Evo, mi smo imeli tudi danes 3. cepljenje in tehtanje in to ... no in pri 6ih mesecij in 12ih dneh je naša punca velika 67,5cm in tehta celih 7230g ... ni ravno težkokategornica, kaj user posted image

Eto malo slikic:

Iz tega dol je v minutki:
user posted image

Tako imamo pa mi namontirano tole guncnico in Neži blazno uživa v njej:
user posted image

Takole naša punca čiča v Antilopu:
user posted image

Bojne rane user posted image :
user posted image

(odgovor članu tejci01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4028
3.6.2009 9:37:33   
pike
Ojla,

naša mala spi, mami pa je malo na RR-ji. U lepe slikice malčkov. Se mi zdi, da so si glede velikosti in teže kar različni in pa po laseh. Naša mala je skoraj brez las, ene pa imate malčke z frizurcami.user posted image

Ana-Luna kako ti je uspelo, da se je tvoj malček tako malo zredil. Moja je prav tako bolj med buckastimi je pa kar dolga -72cm in 9.800 g. Vendar se mi je za slabo kilo zredila v dobrem mesecu.

tole fletno gugalnico bom naši malčici tudi jaz kupila, ker mislim, da bo tudi uživala v njej.

Mi še vedno nismo zamenjali nobenega obroka, še vedno je samo na prsih. Mislite, da se mi bo hitreje redila, če jo imam še kak mesec samo na prsih brez zamenjave obroka z GH? Verjetno že, ker je mleko bolj kalorično... saj vem, da bo pa vseeno počasi treba ampak sem se kar navadila dojiti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
3.6.2009 9:37:40   
čebeli
Iiiiiii, kakšne kjut slikice!!! Ma kako rastejo ti malčki...user posted image

Mi smo bili končno na slikanju kolkov...ma kaj so zmešani ti dohtarji!!! So rekli, da majo hude čakalne vrste, pol pa pridemo tja...in smo bli sam 4user posted image !!!Majke, js bi jih kar zmlela, kaj če bi blo pa kaj narobe?? HB ima lepe kolke.

Mi smo bili za en vikend na morju in se nisem kej dost sekirala kaj vse sabo vlečt. Edin plenic mi je zmanjkalo, ker je dobila neverjetno prebavouser posted image ...pol doma pa 9 dni nič. Pa sem jih vzela za 3 dni, tm smo bli pa 2 dni. Glede hrane pa ne znam svetovat...frutki pridejo v poštev, pa sveže sadje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
3.6.2009 9:56:40   
**NiNa**
oj oj
Zadnjič je ena rekla da bi mogoče kupila avtosedež Britay Evolva 123. Danes sem na bolhi (joj kot da delam reklamo za bolho, pa je ne) videla ta oglas pa če katero zanima: http://www.bolha.com/oglas382985812/otroski-avtosedezi-avtosedez-britax-evolva-123

pike: tudi jaz še polno dojim in sva ševedno na 7 obrokih na dan user posted image . Saj meni ni težko, samo vsi me nekaj sekirajo pa pravijo, da bi zdej pa mogla imet samo 5 obrokov pa tudi že nekaj GH jest. Saj sem že poskušala, vsak dan ji kaj ponudim, pa sploh noče, kar usta skupaj tišči, v skrajni sili pa pol še jokat začne če bolj vstrajam. Pa sem probala tudi kak obrok čez dan spustit pa ga lepo potem ponoči dodatno pokasiram, tako da to mi pa pol res ne paše user posted image . Ma boš videla tudi najini bosta enkrat jedli tudi kaj drugega ne samo zize user posted image .

čebeli: saj smo mi tudi imeli UZ kolkov šele prejšni teden. Menda jih imajo vsi tam nekje okoli 5 meseca

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
3.6.2009 10:06:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: **NiNa**
čebeli: saj smo mi tudi imeli UZ kolkov šele prejšni teden. Menda jih imajo vsi tam nekje okoli 5 meseca

Aja? Mi ga nismo in ga ne bomo imeli. A je to samo za one, ki so morali biti široko poviti?

(odgovor članu **NiNa**)
  Neposredna povezava do sporočila: 4032
3.6.2009 10:38:04   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Aja? Mi ga nismo in ga ne bomo imeli. A je to samo za one, ki so morali biti široko poviti?

Nam so rekli, da je UZ po 3 tednih (ko smo široko povijali), nato pa še po 3 mesecih (pri nas bi jo mogla  naročit 2 meseca pred porodom, če bi hotla bit takrat na vrsti)... In Najbrž je res sam za tiste, ki smo mogli široko povijat. So pa škrti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
3.6.2009 10:44:05   
**NiNa**
otika: ne naša ni bila nič široko povita, pa tudi oceno je imela 1a. Jaz sem mislila, da imajo vsi tako, saj kolikor jaz vem, da tiste, ki smo rodile v kranjski porodnišnici imamo vsi pri 5 mesecih kontrolo. Prvič so jih pogledali že v porodnišnici pred odpustom, v drugo pa sedaj. Očitno ni tako samoumevno da je tako user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
3.6.2009 13:02:13   
nanaa
Ojla,

oo kakšne luštne slikice, ful so luštni:)

Mi imamo pa jutri pregled in 3 pikico pa me malo skrbi, da ne bo kakšne reakcije, ker imamo v nedeljo krst in me malo skrbi kako bo to med mašo. Naš župnik ne pusti krstiti po maši tako, da bomo celo uro v cerkvi. Od mojega bratranca punca je morala vmes iti ven dojiti se je mali tako dru:)).

Pa še vreme me skrbi saj imamo predviden piknik, no upam da bo.

Drugače pa Pike in Nina tudi naša Hana ima najrajše na svetu mojo joškouser posted image .  Dopoldne sedaj probavam nekaj sadja vendat se mi zdi, da še ne poje za cel obrok, jo dam potem še na jošk in še kar naprej je.  Sej ne vem koliko približno pa naj bi pojedli naši otročički za en obrok?

Morje ja mi smo kar dost vlekli s seboj med prvomajskimi sam mi je vse prav prišlo je bila Hana kot doma. (igrali center, lunco, ki ji špila da zaspi, AC, prenosno pojstelco, koutr, ...) se kar bojim kaj bo sedajle 25.6. ko odhajamo za 15 dni na Krk...sej že komaj čakam. A boste ve vaše dale kaj v morje? Men je učiteljica na plavanju rekla, da če je dovolj toplo, da naj jo kar dam za 5 minut pa ven pa potem spet nazaj.

Veste kaj pa komaj čakam, da bom lahko Hani kupovala une kanglce pa lopatke pa vso tisto plastiko za na morje, men je to tuk fajnuser posted image ...sam pravi moj da se boji, da Hana ne bo prišla do kanglc pa lopatk:)

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
3.6.2009 15:04:51   
katja_p
Js sm nekje zasledila, da naj bi pojedli na obrok 190g kašice. Takrat je obrok kao samostojen. Moja ne poje tolk. Poje cca. 120g pa noče pol več zizat. Šele čez kako uro jo pol pristavim.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
3.6.2009 15:59:23   
Detece
Pozdravljene!

Ja tudi mi že uvajamo Gh in Ruj zelo pridno papa vse kar mu ponudim. Me je pa kar strah mu preveč dati, da nebi imel potem težav s prebavo. In zato zmeraj kadar mu neham dajati Gh protestira. Po obroku mu ponudim še "ziziko"user posted image . Bom najbrž morala povečati obrok GH.

No pa da nebomo samo debatirale o naših user posted image , odpiram novo debatouser posted image user posted image . Zadnje dni se ukvarjam z socialno varnostjo moje družine. Mi je znanka potrkala na vest z vprašanjem kako imam kaj preskrbljeno za otrokovo prihodnost, svojo in partnerjevo. No in sem šla na eno predavanje in bila ob statistiki zgrožena. Slovenci smo namreč zelo slabo "zavarovani". Kaj npr. če se v družini zgodi kakšna tragedija (teh je vedno več) enemu od staršev ali celo obema...če veste kaj mislim....Bog ne daj...ampak kaj če se mojemu kaj zgodi..kljub temu da sem zaposlena..itd....kako bi z otrokom preživela...No hotela sem povedati, da sem zadnje dni študirala te variante in smo se zasigurali...Kako ste kaj ve s tem??? Imate sklenjena kakšna zavarovanja...Razmišljate o tem...itd....Zanima me ker razmišljam tudi o tem poslu....in me zanima vaše mnenje....
In še en link...
http://www.youtube.com/watch?v=Z11hKmukUO8&feature=related

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
3.6.2009 20:23:48   
uršula83
user posted image

Evo tole je pa naš Blaž pri 5 mesecih

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
3.6.2009 20:34:01   
Anonimen
Čer!

Sem zdajle malo po netu brskala in si ogledovala vse te možne marele in mi je v oči padla Baby Weltova marela Kiss ... http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192529 ... predvsem za to, ker tut MC lupinica gor paše in bi jo imela za nekaj časa za po stanovanju v kombinaciji z lupinico, kasneje pa kot marelo. Je tut ful Zapp-u podobna, sam da se da tukaj naklon spreminjat. Samo cena je malo visoka user posted image , tak da mislim da mojega ne bom prepričala da to rabimo, ko je itak proti marelam in pravi da nisva vozička samo za pol leta kupovala in da naj ga zdaj kar furam ... upam, da si po dopustu premisli user posted image .

Detece, ja o tem že ful dolgo razmišljam ... Tisti štipendijski sklad (NLB Vita) mi solidno zveni, saj bi Neža v primeru, da se nama kaj naredi dobila neko vsoto denarja s tega naslova. Drugače pa pač po določenem letu neko vsoto vsak mesec. Pa moj ima kredit tako zavarovan, da v primeru če se njemu kaj naredi, zavarovalnica poplača kredit in nebi to breme name ali na Nežo padlo. Samo zaenkrat dam vak mesec samo eno manjšo vsoto na moj varčevalni račun (s pripisom za Nežo), ker si več trenutno kot študentka ne morem privoščit.

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 4039
3.6.2009 20:47:59   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: čebeli

Nam so rekli, da je UZ po 3 tednih (ko smo široko povijali), nato pa še po 3 mesecih (pri nas bi jo mogla  naročit 2 meseca pred porodom, če bi hotla bit takrat na vrsti)... In Najbrž je res sam za tiste, ki smo mogli široko povijat. So pa škrti...

Mi smo meli prejšni mesec, pregled kolkov (2 pregled). Prvi pregled je bil v porodnišnici 1A, pol sem dobila še napotnico pri svoji pediatrinji (tak je postopek) in smo šli še enkrat na slikanje v Novo mesto. Kolki so bili OK.

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
3.6.2009 20:58:10   
petruscha
Dopust: mi bomo dopuste malce skrčili. Upam, da nam bo ratalo iti za kakšen vikend na Krk, drugače pa imamo rezervirano v juliju v Dalmaciji. Potem pa moj dragi že gre in ga ne bo 6 mesecev.user posted image user posted image
Morava pa malce pohiteti še z hišo, če se misliva drugo leto vseliti. Načrtovana poroka za letos pa spet odpade. Bemti, nikoli časa in ne denarja.user posted image

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
3.6.2009 21:00:35   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna

Lep pozdrav!
Danes smo imeli III. cepljenje. Jaša je o.k. in ful sem vesela, ker ni več pretežak!!! user posted image user posted image user posted image (V enem mesecu in pol se je zredil samo za 400 g, sem ga res pazila. Današnje mere: 70 cm in 8660g.)

Čez dva tedna odhajamo na dopust, pa me zanima,
- ali mu lahko dajem ustekleničeno vodo?
- ali katera med vami daje kupljene sadne kašice? Kako se obnesejo?
- mi katera svetuje, kako pripraviti zelenjavno kašico, ne da bi v hotel vlačili kuhalnik?
Kakšne izkušnje imate drugorodke s toliko starimi otroki na dopustu - če jih imate? Se zelo priporočam za kak nasvet.

- baje da je bolš kot ustekleničena iz pipe...
- kupljene kašice so pri nas zakon, ampak itak raje skuham frišno...najbolj mu gre v rito korenje...sadje pa bolj švoh...

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
3.6.2009 21:02:15   
skorpika

Čer!

Sem zdajle malo po netu brskala in si ogledovala vse te možne marele in mi je v oči padla Baby Weltova marela Kiss ... http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192529 ... predvsem za to, ker tut MC lupinica gor paše in bi jo imela za nekaj časa za po stanovanju v kombinaciji z lupinico, kasneje pa kot marelo. Je tut ful Zapp-u podobna, sam da se da tukaj naklon spreminjat. Samo cena je malo visoka user posted image , tak da mislim da mojega ne bom prepričala da to rabimo, ko je itak proti marelam in pravi da nisva vozička samo za pol leta kupovala in da naj ga zdaj kar furam ... upam, da si po dopustu premisli user posted image .

otika jst sem tut točn to marelo gledala...men je zakon, sam cena je kr visoka...no če mojga vprašaš, tut ne bomo rabili marele, sploh za dopust v turčiji neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
3.6.2009 21:05:30   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

Dopust: mi bomo dopuste malce skrčili. Upam, da nam bo ratalo iti za kakšen vikend na Krk, drugače pa imamo rezervirano v juliju v Dalmaciji. Potem pa moj dragi že gre in ga ne bo 6 mesecev.user posted image user posted image
Morava pa malce pohiteti še z hišo, če se misliva drugo leto vseliti. Načrtovana poroka za letos pa spet odpade. Bemti, nikoli časa in ne denarja.user posted image

hm petruscha...sama 6 mesecev...men se zrola, pa je matic res ful priden...sem bla prejšnji teden sama ko je šel v nemčijo, pa sem misnla da bom kr umrla...sam a ni to grozn, mali bo star eno leto skor, pa ga sploh ne bo vmes vidu...a res denar odtehta to?? no pr men ne bi...sem mojmu že razložila, da lahko gre za skos...no smo si pa različni...pa ne vzet tega posta kot napad, sam naglas razmišljam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4044
3.6.2009 21:06:34   
skorpika
mi gremo pa v soboto v bohinj za en teden user posted image , potem pa čez poletje nič user posted image , potem septembra pa na morčka...no mogoče jo za kakšen vikend mahnemo v toplice...

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
3.6.2009 21:07:15   
skorpika
drugač pa slikice vaših malčkov so super user posted image

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
3.6.2009 21:13:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: skorpika

Čer!

otika jst sem tut točn to marelo gledala...men je zakon, sam cena je kr visoka...no če mojga vprašaš, tut ne bomo rabili marele, sploh za dopust v turčiji neuser posted image

Pa ravno za dopust tako daleč je super, ker ga boste lažje na avijon trogali in to user posted image .

(odgovor članu skorpika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4047
3.6.2009 21:26:52   
petruscha

Čer!

mis mo v ponedeljek kupili marelo, ker jaz ne mislim našega skate PP vlačit okol, sploh pa ne  na dopust. Imela sem par kriterijev: da se naštima naklon do ležečega položaja, da ima spredaj varovalo, da je navadna marelauser posted image , da ni pretežak, da je bolj poletna varianta (ne preveč obložen in okrancan), da je primerna cena (zgornja meja je bila 150 eur). In kupili smo PIKOLO. Cena 99 Eur.

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
3.6.2009 21:32:01   
petruscha

IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

hm petruscha...sama 6 mesecev...men se zrola, pa je matic res ful priden...sem bla prejšnji teden sama ko je šel v nemčijo, pa sem misnla da bom kr umrla...sam a ni to grozn, mali bo star eno leto skor, pa ga sploh ne bo vmes vidu...a res denar odtehta to?? no pr men ne bi...sem mojmu že razložila, da lahko gre za skos...no smo si pa različni...pa ne vzet tega posta kot napad, sam naglas razmišljam user posted image

smo že navajeni. Je bil že 2 krat tako, odsoten, pa jaz tudi,... Pa po mojem porodu, ga tudi ni bilo dober mesec. Samo, vse skupaj gre,... denar ne odtehta nobenega trenutka z otrokom in predobro vem kakšne posledice so zaradi tako dolge odsotnosti.

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
3.6.2009 21:38:36   
petruscha
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=189393

Pa še link za marelo Pikolo.

Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?