|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
28.4.2009 13:47:06   
CIPRESA
Oj

Najprej  o delnih izvidih od naše male Anje, ledvička jetra ....vsi notranji organi uredu, kri odlično, trombociti čez 300, levkociti .....vse bp, zdaj po prvomajskih praznikih še čakamo izvid glede toksoplazmoze.

Potem jaz: od tamalega sem pobrala virus noric, ki se pri meni ki sem jih že prebolela kaže v obliki herpes zostra oz. pasavca (to so tisti izpuščaji omenjeni v petkovem postu), še vedno se pojavljajo, še vedno bolijo, hodim z povojem pod pazduho in dajem obkladke na prizadeto mestouser posted image user posted image user posted image user posted image Ma ni da bi govoril, letos sem nabasala že vse živo, le da eden kihne zraven mene že pobašem kaj v 3X hujši obliki. Dobila sem antivirotike in zraven še B vitamin za izboljšanje imunskega sistema ki ga imam od poroda v podnu.

Pa še GH: Imam vprašanje glede zelenjavice, ali jo kaj solite? Anja sadje poje ful lepo, zelenjavo pa pluva venuser posted image krompir - kdaj začnemo uvajati že krompir? Malo sem že pozabila od Žiga pa moram malo osvežituser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
28.4.2009 13:47:38   
petruscha
Don"t worry

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
28.4.2009 14:00:30   
petruscha
Dont"t worry

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
28.4.2009 14:02:15   
petruscha
Joj, kaj sem smotana, sem mislila, da mi ni poslalo pa sem še enkrat poslala.user posted image user posted image

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
28.4.2009 14:03:37   
petruscha
Nič, boljš da se spokam dol iz RRuser posted image ; grem zdaj popoldan še na faks pogledat.

Neposredna povezava do sporočila: 3630
28.4.2009 14:37:51   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

GH ... punce, tiste ki ste dale že krompirček za probat ... kako za user posted image ga pripravite? Jaz sem prebrala da se ga olupi, skuha, doda kako kapljico olivnega olja in spešta ... samo jaz sem to probala naredit že parkrat pa mi vedno čisto taka lepljiva zadeva ven pride ... čisto nič apetitlih. Kaj narobe delam? A krompir preveč skuham al kaj?

jaz bom razredčila z eno merico aptamila... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
28.4.2009 14:49:47   
CIPRESA
skorpika dobra idejauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
28.4.2009 16:19:25   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: skorpika

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

GH ... punce, tiste ki ste dale že krompirček za probat ... kako za user posted image ga pripravite? Jaz sem prebrala da se ga olupi, skuha, doda kako kapljico olivnega olja in spešta ... samo jaz sem to probala naredit že parkrat pa mi vedno čisto taka lepljiva zadeva ven pride ... čisto nič apetitlih. Kaj narobe delam? A krompir preveč skuham al kaj?

jaz bom razredčila z eno merico aptamila... 

ja, saj tako naj bi bilo, z maminim mlekom ali aptamilom... riž enako in cvetačo in ... no, pa za to imam še do junija čas!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
28.4.2009 16:27:29   
CIPRESA
Jaz jo že kar počasi navajam, ker tudi sama kaže da želi. Če odkloni jo seveda ne silim in ji dam mleko, ampak zaenkrat mi vsaj sadje vedno poje, kar smeje se ko me vidi z šalčko in žličkouser posted image user posted image user posted image

Še to me zanima, ali jabolka še vedno prekuhavate ali že daste pretlačeno surovo? Jaz sem ji ga dala surovo spasiranega skupaj z banano in to je kot norauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
28.4.2009 16:34:52   
YOZIKA

Detece- hvala za mejl

Petruscha- pozdravi brata, saj mislim, da se  me spomne. Je pred nekaj leti v zbornici zdraven mene sedel, ko je še  učil na SŠ v Črnomlju. Je pa tudi včasih omenjal svojo sestrico, sem se zdaj spomnila.user posted image user posted image . Drugač sta si pa čisto majčkeno podobna, sem malo bolj pogledala slikice.

GH- jaz sicer še nisem začela, bom počakala, da bo Miha star vsaj 5,5 meseca, se pa spomnim od Nejca, da sem mu v vso zelenjavo primešala svoje mleko in je zelo rad papcal.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
28.4.2009 22:44:23   
teja*
Jaz GH še ne dajem, ker mi je blo rečeno, da naj začnem pri 6 mesecih.

Punce, prosim za mnenje. Naslednjo soboto se poročim cerkveno. Civilno sva poročena že skoraj 13 let, tako da bo to čist formalna poroka, samo priči in midva. Tako sva se že takrat odločila, če bo kdaj otrok, se poročiva tudi cerkveno. Zanima pa me, a bi mogla imet šopek al ne?
Potem v nedeljo pa bomo še Niko krstili.

Hvala za mnenja in lp.

Teja

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
29.4.2009 8:28:01   
petruscha
user posted image

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
29.4.2009 8:33:42   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

Oj

Najprej  o delnih izvidih od naše male Anje, ledvička jetra ....vsi notranji organi uredu, kri odlično, trombociti čez 300, levkociti .....vse bp, zdaj po prvomajskih praznikih še čakamo izvid glede toksoplazmoze. držim pesti, da bi bilo vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem jaz: od tamalega sem pobrala virus noric, ki se pri meni ki sem jih že prebolela kaže v obliki herpes zostra oz. pasavca (to so tisti izpuščaji omenjeni v petkovem postu), še vedno se pojavljajo, še vedno bolijo, hodim z povojem pod pazduho in dajem obkladke na prizadeto mestouser posted image user posted image user posted image user posted image Ma ni da bi govoril, letos sem nabasala že vse živo, le da eden kihne zraven mene že pobašem kaj v 3X hujši obliki. Dobila sem antivirotike in zraven še B vitamin za izboljšanje imunskega sistema ki ga imam od poroda v podnu. upam da se bo tvoj imunski sistem izboljšal, si sploh ne morem misliti kaj vse prestajaš.... in še zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
29.4.2009 9:04:16   
lonja
Jutro,

in še eno kavico za lepši dan

user posted image
Tole vreme nas malo ubija, a vas tudi? Nas je včeraj dobilo, ko smo šle ven na sprehod in smo morale klicat dežurno službo-očija, da nas je iskat prišel, ker smo bile že kar daleč od doma user posted image .

Cipresa, user posted image  super za Anjine izvide, naj bo tudi toksa negativna user posted image . Glede tvojega zdravja pa, prihaja maj in z njim se bodo na srečo poslovili tudi virusi in bacilčki, boš videla!

Zverinca, joj, kolk je Jernejček luštkan na slikci, iiiiii, pravi lepotec, a že zbirate ženitne ponudbe, bi našo Manco kar takoj v vrsto postavila user posted image .

Otika, user posted image  za šoping, pa še za nazaj za prva dva zobka in obmesečnico user posted image . Kako rastemo, a ne? Še malo pa bo res treba nazaj v službo. Tudi mi še vedno čakamo odločbo za vrtec user posted image . Za Ajdo smo jo v petek dobili in je sprejeta, za MAnco pa še čakamo. V skrajni sili se bo čuvala pri tej varuški, kjer je sedaj Ajda.

Petruscha, upam, da bo naša Manca tudi takole pridna pri krstu. Čeprav močno dvomim, ker ji takle položaj na rokah nič več tako ne ustreza. Hoče biti pokonc in konec user posted image .

Blackcoffee, a zdej v maju organiziramo srečanje na Trojanah? Ker potem bomo počasi že vse na dopustih...

Teja*, čestitke za odločitev za cerkveno poroko. Jst bi imela šopek, sej ni treba, da ne vem kako drag, en tak spomladanski bidermajer user posted image . Uživajta!

Ostale pa, lep dan tudi vam!

Neposredna povezava do sporočila: 3639
29.4.2009 12:03:17   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Blackcoffee, a zdej v maju organiziramo srečanje na Trojanah? Ker potem bomo počasi že vse na dopustih...

Teja*, čestitke za odločitev za cerkveno poroko. Jst bi imela šopek, sej ni treba, da ne vem kako drag, en tak spomladanski bidermajer user posted image . Uživajta!

ja, srečanje...  maj, junij... ali pa september...

tudi jaz bi imela šopek!

čao

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
29.4.2009 12:57:51   
Anonimen
Ja Trojane ... KROFIIIII ... jaaaaaa user posted image .

Mene pa danes še kar glava boli ... je vsaj tamala malo bolj pridna in se ne joka toliko. Pride pa zdajle moja mami iz službe k meni in bo Neži malo na sprehod odpeljala, sam še ne vem kaj naj med tem časom počnem ... za zlikat imam celo goro, pa okna bi bilo treba spucat (po enem letu bo počas že čas, a ne user posted image ), ... mah najboljš, da grem kar spat ...

(odgovor članu martka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3641
29.4.2009 15:08:55   
pike
Oj

mi pa smo ravno iz toplic. Našauser posted image je zelo utrujena in že spi pa čeprav smo bili samo 2 uri in je že tam po enih 15 minutah v vodi bila kar utrujena tako, da je že tam malo spančkala.

Ko sva jo dala v obroč je našauser posted image samo presenečeno gledala in ni bila nič kaj živahna tako kot je ponavadi v svoji banici. Verjetno novo okolje in veliko vode.user posted image Pol sva jo le malo razigrala, ko sva frise zraven pokala. Je pa bila verjetno najmlajša v bazenu.

Tako zdaj pa grem tudi jaz kavč gret..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
30.4.2009 8:11:34   
CIPRESA
Včeraj zvečer je še Anja pokasirala noriceuser posted image user posted image user posted image , sedaj je mera polna, men se bo zmešalo, samo še s tem se ubadam kdo je bolan in kje so pike........prav elergična sem že na vse  pike.

Zanima me če katera ve ali ji lahko dam sirup proti srbenju Claritin? Mislim da je bilo rečeno da ne in da se v lekarni kupi nekaj kar je podobno vendar je za take male otročkeuser posted image

Mah........sploh nimam besed, še eni prazniki ki jih bomo preživeli doma zabiti med 4 stene in z polno sirupi, tabletami,...... prav zmatrana in zmozgana sem že od tega.
Za mano in pred mano so še slabi dnevi - grem si skuhat en čaj in velko kavo da pridem k sebi.

Lepe praznike vsem vamuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
30.4.2009 9:58:37   
vrtnica21

Hej Cipresa,
ne se sekirat zaradi praznikov. Saj bodo še prišli.
Vi se lepo doma poštimajte in se pozdravite. Norice bodo pa itak kmalu šle. Še malo zdržite. Glede zdravil ti pa žal ne znam svetovati.
Saj veš, da vse slabo enkrat mine in potem vam bo super. user posted image

Mi bomo tudi čez praznike doma oz. bomo hodili na kakšne 3 urne sprehode.
Na pravi dopust v Dalmacijo pa gremo junija. Komaj čakam!!!!

Uživajte vsak po svoje in se imejte radi.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
30.4.2009 11:43:57   
Anonimen
Cipresa user posted image

Punce, jaz sem tudi neki bolančkana ... počutje je za en drek ... glava in grlo me bolita samo vročine pa nimam ... upam, da se tamala kaj ne naleze od mene user posted image .

(odgovor članu vrtnica21)
  Neposredna povezava do sporočila: 3645
30.4.2009 16:23:05   
hektorina
Ojoj, velikiuser posted image user posted image user posted image  za vse vas, še posebaj za malo Anjo. Boščica mala...
Upam, da ti je kofe vsaj malo pomagal! Drži se!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
30.4.2009 16:36:11   
pike
Oj

glavo gor punce, saj bo. Vreme je tudi takšno, da te glava boli pa dež pa sonce, pa veter. Tudi mi bomo praznike preživeli doma in bo tudi lepo, s tem, da jutri gremo na birmo.

Lepo se mejte in pozdravček.

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
1.5.2009 8:11:30   
abi
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

Včeraj zvečer je še Anja pokasirala noriceuser posted image user posted image user posted image , sedaj je mera polna, men se bo zmešalo, samo še s tem se ubadam kdo je bolan in kje so pike........prav elergična sem že na vse  pike.

Zanima me če katera ve ali ji lahko dam sirup proti srbenju Claritin? Takole piše: Varnost in učinkovitost pri otrocih mlajših od 1 leta ni bila dokazana s študijami. Navedeno je doziranje za starost od 1 leta naprej. Drugače pa je zelo učinkovita zadeva tudi PoxClin, pena ki blaži srbenje .Mislim da je bilo rečeno da ne in da se v lekarni kupi nekaj kar je podobno vendar je za take male otročkeuser posted image

Mah........sploh nimam besed, še eni prazniki ki jih bomo preživeli doma zabiti med 4 stene in z polno sirupi, tabletami,...... prav zmatrana in zmozgana sem že od tega.
Za mano in pred mano so še slabi dnevi - grem si skuhat en čaj in velko kavo da pridem k sebi.

Lepe praznike vsem vamuser posted image

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
1.5.2009 8:37:33   
Nincica1
Dobro jutro,

CIPRESA user posted image za Anjo,...upam, da se kmalu konča, da bo vse OK in da tudi vam kmalu posije sonce.

Mi smo imeli v sredo drugo cepljenje in posledično je še do danes kar pestro. user posted image je imel popoldan tako reakcijo, da je do večera jokal, ni hotel jesti, bruhal, imel vročino,...potem je končno zaspal za 4 ure in potem spet jok in stok do jutra, včeraj pa samo spati in jesti, kar nisem navajena, ker je zelo aktiven in mi običajno čez dan sploh ne spi oz. mogoče 2-krat po pol ure, tako da se mi res smilijo, ko jih tako mučijo s temi cepivi,...Drugače pa smo veliki že celih 69cm in težki 8160g, tako da je že pravi korenjakuser posted image

Imejte se lepo, lepe praznike in izkoristite jih kar najbolje dokler še trajajo pa še vreme bo baje.

Lep dan.

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
1.5.2009 9:06:06   
abi
Tudi mi smo imeli drugo dozo Rotarix-a in je mali po doziranju z šprico seveda vse izbruhal. Edini bruhec ki je vreden 75€ user posted image
No, pol smo pa bili v ambulanti celo uro in pol in smo zellllooo počasi in po malo dajali Gašperju in HB na koncu je druga šprica pristala v želodčku in ne zunaj user posted image Bogi revež tako se je pačil ko je dobil tistih par kapljic v usta, nekje na sredini se je odločil da bo kar zaspal.user posted image
Ni nobene reakcije tako da je zadevo dobro prenesel.
Pri 4 mesecih imamo pa 69 cm in 8750g.

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

spanje
Lelly28 RR

kdaj je vaš otrok opustil popoldansko spanje?

pri manj kot 3 letih (60%)

nekje med 3-6 letom (30%)

z vstopom v šolo (10%)

Število vseh glasov: 30

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!