|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
28.4.2009 9:04:18   
petruscha
user posted image

Pa še ena slikica iz krsta pred dobrim tednom.

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
28.4.2009 9:09:12   
petruscha
user posted image

Pa še ena-- user posted image mali je pa tako pančkal.

Neposredna povezava do sporočila: 3602
28.4.2009 9:16:43   
petruscha
user posted image
Leon  in babi

user posted image
Leon v igralnem centru

No danes vas bombardiram s slikicamiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3603
28.4.2009 9:31:49   
YOZIKA
Petruscha- lepe slikice. Leon je pravi korenjak, verjetno rad papca. Drugač pa jaz tistega gospodiča z roza kravato poznam (najbrž  botrček). Smo bli včasih sodelavci.user posted image A je  tvoj sorodnik?

Neposredna povezava do sporočila: 3604
28.4.2009 9:38:17   
martka
ha, mali je frajer. on spi, briga ga torta!

igralnico ima pa tako kot gaja...in verjetno še marsikdo...

kupila sem gaji stolček bumbo. fajn stvar.

http://soncek.si/si/otroski-stolcek-bumbo-i6811.shtml

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=160188

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

Neposredna povezava do sporočila: 3605
28.4.2009 10:38:54   
Anonimen
Martka, pa je ta stolčke ok ... mislim iz razvojnega vidika gledano? Iz cenovnega itak sploh ni ok user posted image . Nam so v materinski šoli namreč rekli, da se otroka ne sme z blazinami podlagat oz. na tak in drugačen način silit, da bi sam sedel, če na to še ni pripravljen. Tak da jo jaz samo v naročju malo podržim tako da ji fiksiram kolke in da malo probava sedet ... samo to je samo kaka minutka na dan. Samo Neži bi bila kar pokonc pa zdaj ne vem ... al jo lahko pustim, da "sedi" al ne smem user posted image .

GH ... punce, tiste ki ste dale že krompirček za probat ... kako za user posted image ga pripravite? Jaz sem prebrala da se ga olupi, skuha, doda kako kapljico olivnega olja in spešta ... samo jaz sem to probala naredit že parkrat pa mi vedno čisto taka lepljiva zadeva ven pride ... čisto nič apetitlih. Kaj narobe delam? A krompir preveč skuham al kaj?

(odgovor članu martka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3606
28.4.2009 10:55:41   
Detece
Otika in ostale, če katera želi v e- obliki knjigo paparica za male papavčke naj mi na zs napiše meil in ji pošljem. Je full fajna knjiga za uvajanje Gh z recepti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
28.4.2009 10:58:53   
tasa.m
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Martka, pa je ta stolčke ok ... mislim iz razvojnega vidika gledano? Iz cenovnega itak sploh ni ok user posted image . Nam so v materinski šoli namreč rekli, da se otroka ne sme z blazinami podlagat oz. na tak in drugačen način silit, da bi sam sedel, če na to še ni pripravljen. Tak da jo jaz samo v naročju malo podržim tako da ji fiksiram kolke in da malo probava sedet ... samo to je samo kaka minutka na dan. Samo Neži bi bila kar pokonc pa zdaj ne vem ... al jo lahko pustim, da "sedi" al ne smem user posted image .

Veliko boljši kot ležalniki. Mi smo ležalnik že odstranili, jo raje položim v lupinco za tistih deset minut, da midva lahko pojeva.
Imamo pa tudi mi že en zobek, uh v enem tednu je bil vzunaj. Ga prav čutim pri dojenju.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
28.4.2009 11:00:00   
abi
Dobro jutro,

bolj deževno, ampak saj bo jutri baje lepše vreme.
Vidim da imate težave z izpadanjem las.Tudi meni nenormalno letijo dol. HB da imam goste lase. Tudi pri prejšnjem user posted image , je bilo isto, pride pa tudi hitro mine.

Prejšnji teden sva z Gašperjem ucvrla že dopoldne v Arboretum V. Potok kjer takoooo lepo vse cveti, pa tulipani, narcise, česnje, magnolije....evo še dokaz:
user posted image
Drugače pa se obilno slinimo in sitkamo tako da bo najbrž kamlu zobek na planu.
Danes imava šele prvo cepljenje ker zadnjič P ni upal dati skupaj za Rotavirus + Di-Te-Per.  Uživajte saj kmalu posije sonček.

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
28.4.2009 11:03:34   
Anonimen
Detece, hvala jo imam ... samo mi notri par receptov ni čisto jasnih, ker količine posameznih sestavin niso dobro opredeljene.

(odgovor članu abi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3610
28.4.2009 11:04:17   
abi
IZVIRNO SPOROČILO: Detece

Otika in ostale, če katera želi v e- obliki knjigo paparica za male papavčke naj mi na zs napiše meil in ji pošljem. Je full fajna knjiga za uvajanje Gh z recepti.

Detece imaš ZS.

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
28.4.2009 11:08:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: abi

IZVIRNO SPOROČILO: Detece

Detece imaš ZS.

Aja ... pa dajte se to naprej po ZSjih menit, ker so na RR portal dobili pismo odvetnika avtorice te Paparice in jim neki grozili ...

(odgovor članu abi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3612
28.4.2009 11:13:19   
Detece
Ups....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
28.4.2009 11:49:36   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: YOZIKA

Petruscha- lepe slikice. Leon je pravi korenjak, verjetno rad papca. Drugač pa jaz tistega gospodiča z roza kravato poznam (najbrž  botrček). Smo bli včasih sodelavci.user posted image A je  tvoj sorodnik?

Ja verjetno ga res poznaš, ker je tudi on učiteljuser posted image tako kot ti. Je pa moj bratec drugače in bil je botrček našemu user posted image .

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
28.4.2009 11:52:58   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: martka

kupila sem gaji stolček bumbo. fajn stvar.

http://soncek.si/si/otroski-stolcek-bumbo-i6811.shtml

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=160188

tudi jaz imam tak stolček, sem ga dobila od sestrične user posted image , vendar pa moj mali ni ravno navdušen nad njim. Ga pa vsake toliko časa notri počičkam- mogoče se bo navadil.

Pediatri pa ga menda priporočajo, saj tako sem slišalauser posted image .

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
28.4.2009 12:18:27   
Anonimen
Sem dobila danes eno pošto iz vrtcev ... moram vlogo dopolnit ker so neke kriterije spremenili, jaz sem pa vlogo že januarja oddala ... duš ... sploh nimamo nobenih olajševalnih okoliščin, da bi kake ekstra pike dobili ... še to da sem študentka se ne pteje več kot plus user posted image . Pa za otroke rojene v 2008 je celih 136 mest v vrtcih ... halooo ... in to v Domžalah ko se na vsakem koraku zaletiš v mamico z vozičkom ... sem žalostna sedaj ...

Neposredna povezava do sporočila: 3616
28.4.2009 12:23:51   
zverinca
ojla!!

jaz sem tudi nekaj iz vrtca dobila, bm mogla it iskat popoldne.. kaj pa spreminjajo zdej? ok sej vem da LJ drugače verjetno kot Domžale, sam vseeno zanimivo ker sem tudi ravno danes dobila...

Punce, moj mali ima neke napade vreščanja!! ne joka, vrešči! in doji se na uro in pol da se mi meša, zaspi le na jošku.. mislim da so zobki na pohodu, sem mu ponoči ob 3h dala paracetamol in je vsaj do 6h potem spal..

evo je pr meni v naročju pa glih napolnil plenico....

še slikico nalepim, grem previt pa pridem nazaj...
user posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
28.4.2009 12:32:05   
zverinca
nekaj mi povejte, se vam tudi pleničke 4-9kg zdijo že premajhne? 

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
28.4.2009 12:41:21   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

JAAAAAAAAAAAA!! Ne me spominjat,  ker imam še 5 paketov pamersk domauser posted image ! Že zadnjič sem rekla, da si ne bom več delala zalog, pa??!!! Bemtiuser posted image user posted image !! Me ne izuči!!

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
28.4.2009 13:07:05   
Anonimen
Ma spremenili so da si prej v vlogi napisal če je kateri od staršev še študent in je to dodatne pike prineslo ... zdaj očitno nič več ... pa še ene stvari, ki smo pa pri nas itak ven padli ... tut ni več za vpisat kdaj bi ti otroka dejansko pripeljal v vrtec ... jaz bi naprimer napisala januar 2010, ko bi tmala imela že eno leto ... tako je pa samo vpis za leto 2009/10 ... ko bo 1. septembra mala komaj 9 mesecev stara ... ma saj v bistvu nisem pričakovala, da bomo sprejeti ... samo potiho sem vseeno upala, ker res nimava male kam dat, ker moji in njegovi še delajo ... tak da bova mogla res kako dobro teto najdt in ji mastno plačat al pa če se bom jaz zmenila tam kjer imam kadrovsko štipendijo, da šele kasneje enkrat pridem delat ... kaj jaz vem .

Pleničke ... jah nam so pa 4-9kg še več kot dovolj velike ... one trakce za zalepit še vedno čisto enega čez drugega zalepim, ko je naša tolk šlank pa plenička ji še kar ene 2 cm čez popek pride.

Neposredna povezava do sporočila: 3620
28.4.2009 13:21:55   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

JAAAAAAAAAAAA!! Ne me spominjat,  ker imam še 5 paketov pamersk domauser posted image ! Že zadnjič sem rekla, da si ne bom več delala zalog, pa??!!! Bemtiuser posted image user posted image !! Me ne izuči!!

joj še dobr da nimam placa, če ne bi jih imela jaz tudi verjetno, tkoimam pa še sam pol pakunge za porabit in kupit nove - večje

a dej Otika, kr za leto sam vpis? madona zdej pa še mene skrbi....

Neposredna povezava do sporočila: 3621
28.4.2009 13:25:15   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

tam kjer imam kadrovsko štipendijo, da šele kasneje enkrat pridem delat ... kaj jaz vem .

uh, da je nimaš v moji bivši firmi?... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
28.4.2009 13:30:22   
Anonimen
a dej Otika, kr za leto sam vpis?

Kako to misliš? ... ah sem šeenkrat prebrala in vem kaj misliš ... ja na teh novih obrazcih nič ne piše od kdaj naprej naj bi otrok obiskoval vrtec user posted image ... razen če je to le nek dopolnilni obrazec k unemu staremu ... ma kaj jaz vem ... sem tako ali tako neki slabe volje danes, ko me še glava in grlo bolita ... pa sem mislila da mi bo pasalo, če greva s tamalo malo na luft (kenguru + marela), pa je sedaj še slabše ... duš!
Kadrovsko štipendijo imam pa od Vlade RS za potrebe Geodetske uprave ... tak da to bi mogla bit skor ziher služba ... če si ne bojo zarad "recesije" kaj premislil user posted image

< Sporočilo je popravil Otika -- 28.4.2009 13:33:24 >

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3623
28.4.2009 13:40:46   
zverinca
u Gurs, ql, ne jest sem bla štipendist Geodetskega zavoda.... in tud delala sem tam 5let..

ja po mojem prej da je dopolnilni obrazec, ker spreminjajo pravilnike pa hočejo dodatne podatke in uskaljujeo obrazce, vsaj tako je men rekla aprila v vrtcu ko sem šla vprašat kak vpis imajo zdej to, ko smo mi dal vlogo že decembra.

Jest sem tud danes user posted image user posted image pa mali mi vreščiuser posted image za zmešat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
28.4.2009 13:44:54   
Anonimen
Aja točno ... saj ti si tista, ki se naj bi še mučila z geodezijo, a ne? user posted image
Si že čisto obupala nad dokončanjem faxa?

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Na kakšen način ženske masturbirate?
2XXL

Z uporabo prstov (72%)

Z drgnjenjem klitorisa ob blazino, rob postelje (9%)

S pripomočki (8%)

Drugo (12%)

Število vseh glasov: 382

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!