Anonimen
|
arupnik3, ti pa bolj površno bereš, kaj? Sem ti napisala, da zjutraj naša punca poje en obrok doma skuhane hrane iz zelenjave ali sadja. Zelenjavo (do sedaj: korenček, karfjola, bučke, krompir, koleraba) ji skuham da je čisto rahlo in potem pretlačim z vilico in po navodilih ene patronažne, dodam še kako kapljico olinega olja. Če ji pa pripravim sadje (no do sedaj sta bila to le jabolko in hruška), ga pa tudi do mehkega skuham, shranim vodo za žejo, sadje pa speštam z vilico in notri zdrobim še en tak mali otroški piškotek brez glutena. No in moram rečt, da od hrane, ki jo je dosedaj sprobala je čisto ven spluvala samo krompir in pa riževo kašico, ki se jo meša z mlekom). Bučke pa kar golta, tako so ji všeč . No mi smo preživeli praznike doma, jaz sem se končno pozdravila, tak da sva z mojim danes končno montirala police v kuhinji, mala je bila pa na par-urnih počitnicah pri dediju in babici in s policami je šlo vs egladko ko po maslu, dokler ni bila ura čas, da grem po malo, moj je pa med tem sam zmontiral še 4 manjše poličke in ko pridem domu vidim, da jih je zaj**** ... jao, kaj bi tile deci brez našega vodstva ... tak da bo zdaj jutri moral 2 polici prestavit, samo mislim, da male ne bo v bližini, ker se zna zgodit, da očka ne bo preveč lepo govoril zraven . No ko dobim še zavesice, vam pa mogoče prilimam kako slikico te naše velecenjene kuhinje, ki jo pacamo skupaj že 2 leti . In kako ste kaj ve preživele praznike?
|