|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
3.5.2009 22:04:58   
Suni
komarji: za na voziček smo kupili mrežo, tudi na okno spalnice jo bomo montirali - jo imamo že na oknu delovne sobe in kopalnice in balkonskih vratih dnevne sobe in je super. Za primere, ko se bo treba mazat bomo pa kupili verjetno tole od Chiccota.

športni del: me zanima kako zdaj oblačite user posted image ? Mi omo morali košaro pospraviti, pa nimam pojma kako naj jo oblečem za v športni del če je tam okrog 15-20 stopinj.

kapica za ven: jaz dajem kapco še vedno gor, tako tanko bombažno. Mi je bilo rečeno, naj jo do enega leta dajem, če je manj kot 24 stopinj.

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
3.5.2009 22:53:27   
teja*
Hvala za čestitke in hvala za vaša mnenja glede šopka pri poroki.

Teja

(odgovor članu Suni)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
3.5.2009 23:14:50   
Anonimen
arupnik3, ti pa bolj površno bereš, kaj? user posted image  Sem ti napisala, da zjutraj naša punca poje en obrok doma skuhane hrane iz zelenjave ali sadja. Zelenjavo (do sedaj: korenček, karfjola, bučke, krompir, koleraba) ji skuham da je čisto rahlo in potem pretlačim z vilico in po navodilih ene patronažne, dodam še kako kapljico olinega olja. Če ji pa pripravim sadje (no do sedaj sta bila to le jabolko in hruška), ga pa tudi do mehkega skuham, shranim vodo za žejo, sadje pa speštam z vilico in notri zdrobim še en tak mali otroški piškotek brez glutena. No in moram rečt, da od hrane, ki jo je dosedaj sprobala je čisto ven spluvala samo krompir in pa riževo kašico, ki se jo meša z mlekom). Bučke pa kar golta, tako so ji všeč user posted image .

No mi smo preživeli praznike doma, jaz sem se končno pozdravila, tak da sva z mojim danes končno montirala police v kuhinji, mala je bila pa na par-urnih počitnicah pri dediju in babici in s policami je šlo vs egladko ko po maslu, dokler ni bila ura čas, da grem po malo, moj je pa med tem sam zmontiral še 4 manjše poličke in ko pridem domu vidim, da jih je zaj**** ... jao, kaj bi tile deci brez našega vodstva user posted image  ... tak da bo zdaj jutri moral 2 polici prestavit, samo mislim, da male ne bo v bližini, ker se zna zgodit, da očka ne bo preveč lepo govoril zraven user posted image .
No ko dobim še zavesice, vam pa mogoče prilimam kako slikico te naše velecenjene kuhinje, ki jo pacamo skupaj že 2 leti user posted image .

In kako ste kaj ve preživele praznike?

(odgovor članu teja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3678
4.5.2009 9:17:39   
zverinca
Jutro!! user posted image

Martka za v stanovanje zelo priporočam TOLE, res deluje, za ven sem pa jaz kupila že za niko v Lekarni Zanzi baby in našpricala rob košare, voziček, včasih tudi njo pa je bilo super, brez enega pika komarja ali kakšen drug mrčes. Tudi ostalim priporočamuser posted image

Otika vidim da Neža že veliko je!! user posted image pridna punca!
jaz pa še odlašam... prejšnji teden sem bila že na tem da ga odstavim in začnem z AM ker me je izmozgaval, no pa je dopust na morju naredil svoje za mojo psiho in se spet samo polno dojiva. AM in GH bosta tako še počakala en mesec. Se mi res ne mudi...

Razmišljam pa da bo treba Jerneja prestavit v športni del voza, ker neče glih več spat.. bomo videli. V četrtek imamo redni servis pri P pa bo ona povedala če je že primerno, glede na njegovo fizično moč, držo glavice in vse.

Cipresa tebi pa res neki ni naklonjeno. Upam da je Anja že ven iz tahujšega z noricami (ali je bilo hudo? Jernej jih je imel pri 2m pa ni bilo hujšega, prej moja skrb), pa da si se ti kaj pobrala - herpes zoster je precej opasna stvar!!? drži se, pa večkrat se pridi sem zjokcat, če to rabiš - vem kako pašeuser posted image user posted image

Lepe slikiceuser posted image

povejte kje pa je črnkofe, ji je strela skurla računalnik ali si je enostavno malo odklopa prvošla? sej je prav, kakor komu pašeuser posted image

evo, alarm... pridem še kaj pozneje...

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
4.5.2009 10:14:51   
Anonimen
Zverinica, ne boš verjela, ampak sem koj to zadevo za odganjat mrčes naročila ... če se bo pa vredu izkazala, bom pa šeeno. Všeč mi je namreč, da ni potrebe menjat raznih vložkov in tega.

Jooooj, punce ... one pikice po ritki naše flenče so se danes ponoči razvile v take manjše razjedice ... pa sploh ne vem ... al naj jo zdaj par dni s canastenom mažem in če ne bo bolje pokličem P, al naj ga kar prec pokličem. Sem jo imela pa zdajle ful dolgo časa na previjalni podlogi kar na tleh nagico, da se ji je rita zračla in bom to tut večkrat čez dan ponovila ... no pa tudi sumim, da se je mala pikica od mene kaj nalezla, ker že učeri popoldne in danes ni čisto taprava user posted image  ... vročine sicer nima, samo ima kar take steklene očke pa tečkana je malo ... a mislite da jo to zaradi rite?

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3680
4.5.2009 10:22:57   
zverinca
Otika jaz na lastno pest ne bi sodila če so glivice, prej bi par dni vztrajala na bepanthen plus, če ne bi bilo bolje pa k P. Lahko pa da se je res kaj nalezla in ji je na ritki ven usekalo. Nič se sekirat, velik tekočine, pa nos pucaj da se ji ne zabaše pa ne bo hujšega.

ja tale UZ odganjalec je super, nestrupen pa še dela v nedogled...

Jaz sem pa prejela veliiiko pošiljko iz nexta, joj bo cute moja velika pikauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
4.5.2009 11:42:20   
Anonimen
Zverinica, kako pa ti Jernejčku čistiš nos, ko si sama? Ker otrok mora bit čim bolj pokonc, ko mu fiziološko v nosek našopaš, pa se men to ne zdi izvedljivo, če sem sama ... s parimi kapljicami v nos pa vsaj jaz nič ne naredim user posted image .

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3682
4.5.2009 12:05:36   
zverinca
v sedeč položaj ga dam pod eno roko s katero ga držim, z drugo pa operiram... lahko pa je dojenček tudi na boku, da leži, le na hrbtu ni ok. Tako čistijo nedonošenčkom v P... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
4.5.2009 12:09:22   
Anonimen
In kako mu z eno roko potem še pozaugaš vse ven? No saj zdejle hb prideta mojadva k meni na kavo, pa jo bo en držal ...

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3684
4.5.2009 12:13:58   
zverinca
dolgoletna praksauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
4.5.2009 13:43:37   
Anonimen
Zverinica, hvala ... bomo probali user posted image

Drugače pa če katero zanima, imam nekaj malega kozmetike za dojenčke, ki naši punci ne odgovarja, pa če katera rabi, jo podarim ... kaj imam sem tule napisala: http://www.ringaraja.net/forum/m_4124557/mpage_1/key_/tm.htm#4124557

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3686
4.5.2009 14:24:45   
pike
Ojla punce,

spet se je dež naredil, še dobro, da sva bile na lepem sprehodu, ker vreme je očitno aprilsko.

Tale odganjalec mrčesa bom verjetno še jaz naročila imam sicer tudi mrežo gor na oknu ampak pride komar noter skoz vrata. Sem jaz vsako leto popikana zato moram letos imet še dodatno opremo proti komarjem zaradi našeuser posted image . Drugače pa smo o.k.

Upam, da se vsi bolni user posted image kmalu pozdravijo.

A vas kaj skrbi prašičja gripa? Upam, da do naše državice ne bo prišla!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
4.5.2009 14:57:21   
onur
e na hrbtu ni ok. Tako čistijo nedonošenčkom v P... 

vas berem, pa bi vprašala, zakaj ni ok, če dojenček leži na hrbtu in mu brizgamo fiziološko

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
4.5.2009 15:12:07   
čebeli
Oj!

Hm, js pa za čiščenje noska sploh nisem pomislila, da je možen še kak drug položaj kot leže na hrbtu...ni čudno, da mi je mala pol tiste kapljice fiziološke spila in potem kolcala kot nora.user posted image In sem končala s tem zalivanjem noska. Sedaj nasvaljkam vatko, jo pomočim v fiziološko, mal ožamem in potem s tistim vrtam nosek. Se vse gor prime, sam mislim, da ne bi bilo ok za poln nosek...pa še za vohalne čutnice ne vem če ji ne bom uničila..user posted image Sam teta je svoje vse tako poštimala, pa še v patronaži je vsem mamicam tole svetovala...sam ona na suho, brez fiziološke.

Sva bili s tamalo v šopingu in sem ji kupila stolček bumbo! Zakon je, res! V njem se je začela igrat in v usta nosit...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
4.5.2009 15:17:28   
čebeli
aja, js sem pa zdej nekej zbolela...pa kar sem bila noseča in mamica, nisem bila bolna...razen prehlajena. Zdej mi bo razneslo glavo.user posted image Kolk se bedno počutim...zdej šele vidim kolk je hudo, če je bolezen pri hiši! No, pa saj če sem jaz, še gre, kaj če bi bla še user posted image ... joj, boge ene..

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
4.5.2009 16:38:36   
skorpika
mi smo nazaj! imeli smo se super! res je na nivoju, tko da če kdaj ne boste vedli kam se dat za vikend, pojdite se v laško namakat...mali je spal cele noči in tudi po petih minutah ko sem ga vzela iz vode je že smrčaluser posted image ...edin tale prenosna postlca je pa strup za križ, matr, skor iz tal ga dviguješ!
drugač pa matic je čist nor na korenje, riževe kašice na splošno, jutri pa dobi karfjolo...pol pa kolerabo, pol pa krompir!
Martka jaz bi izbrala uno zadevo od chiccota...za tisto zadevo, ki jo je zverinica prpopala pa prvič slišim ampak se dobro bere...
ja kavico pogrešamo res...

mene je tudi včeraj zvečer mrzlica tresla, pol me je pa še kuhal celo noč, pa sem ob treh spila en lekadol in se zjutraj zbudila k novauser posted image ...nimam pojma kaj je blo to...

pa še fotke

user posted image

user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
4.5.2009 16:40:26   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: onur

vas berem, pa bi vprašala, zakaj ni ok, če dojenček leži na hrbtu in mu brizgamo fiziološko

to pa tut mene zanima...jst mu vedno v ležeuser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
4.5.2009 17:22:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: skorpika

Če daš par kapljic je ok ... če pa našopaš fiziološđko na ful (da iz druge nosnice ven priteče) pol pa ni ok, ker fiziološka lahko tut v ušesni kanal zaide in se potem ušesek vname.

(odgovor članu skorpika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3693
4.5.2009 17:50:02   
tasa.m
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: skorpika

Če daš par kapljic je ok ... če pa našopaš fiziološđko na ful (da iz druge nosnice ven priteče) pol pa ni ok, ker fiziološka lahko tut v ušesni kanal zaide in se potem ušesek vname.

Tega tudi jaz nisem vedela.

Drugače smo preživeli super vikend, smo bili v Bernardinu. Kopali smo se v slani vodi, mala je bila ful zadovoljna, si je tako fajn spucala nosek. Posledično tega je zdaj doma cela kopalnica mokra, ker je ugotovila kako se da fajn brcat v vodi.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
4.5.2009 17:56:16   
petruscha
Ojla!

Se samo tolk oglasim; da vam povem, da nisem uspela priti do pediatrinje, ker me je zjutraj heksenšususer posted image user posted image .Bemti, zdajle je že malce bolje, zjutraj pa niti user posted image nisem morala previt.

Se oglasim, še kaj kasneje,....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
4.5.2009 20:41:28   
patkapatatka
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Jooooj, punce ... one pikice po ritki naše flenče so se danes ponoči razvile v take manjše razjedice

Otika probaj s hrastovim lubjem, meni je patronažna rekla, da je to najboljša zdravilo če se na vneti ritki naredijo razjedice. Dobiš ga v vsaki lekarni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
4.5.2009 21:46:50   
Anonimen
patkapatatka ... hvala za namig. Sem jo danes cel dan na največ eno uro in pol previjala, izdatno ritko zrčila in jo z bepantenom mazala in je kar bolje zdaj, saj se ji je pol razjedic kar zacelilo oz nico več tako velike, pa tudi rdečica se je precej zmanjšala. Samo če pa se ne bo v 2h dneh pozdravilo, bom pa definitivno šla po tole lubje.
Drugače je pa Neži kar malo boga danes ... vročine sicer nima, samo ima poleg vnete ritke še malo zabasan nos (pa ji ga ne morem in ne morem sčistit). In je tečkana in tut zaspala ni tako kot ponavadi in sva se do pol devetih mučili, da ji je uspelo zaspat. Upam, da bo jutri bolje!

(odgovor članu patkapatatka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3697
4.5.2009 22:04:18   
jagodinka
Pri vneti ritki pomaga tudi namakanje ritke v topli vodi - 3-4 krat na dan po deset minut.
Preverjeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
4.5.2009 23:08:33   
Suni
Tiste, ki dojite: koliko že kaj športate? Je res, da imaš manj mleka, če si bolj aktiven? Jaz bi začela spet teči in kolesariti, pa potem jahati (sem včas trenirala), samo kar malo odlašam...

(odgovor članu jagodinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
5.5.2009 8:56:34   
lonja
Zverinca, eno vprašanje, a si mogoče za Niko vzela pri Nextu kakšne sandalčke? Ne vem namreč, kakšno velikost naj vzamem za Ajdo, zdele nosi čevlje št. 26. Kak predlog?

(odgovor članu Suni)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?