|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
25.4.2009 22:36:58   
teja*
Oj.

Tud pri nas imamo že en zobek spodaj, pa bo drug teden stara 5 mesecev. Se je že 14 dni tako slinla, da je imela nonstop moker slinček, pa tud čez dan mi je skoz tečkala in spala približno 20 do 30 min 2 krat na dan, tako da sem sumila, da bi lahko kakšen zobek bil. Pa je res.

Punce, tiste ki dojite, a ve ananas jeste al so lahko otročki bolj alergični na ananas.

Lp, Teja

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
26.4.2009 8:12:17   
tasa.m
IZVIRNO SPOROČILO: teja*

Punce, tiste ki dojite, a ve ananas jeste al so lahko otročki bolj alergični na ananas.

Jaz ga jem, mislim, da ananas ni alergen.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
26.4.2009 9:54:39   
**NiNa**
jaz ananasa sicer še ne jem, ampak mislim da ni alergen user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
26.4.2009 9:58:39   
JAPE
Ananasa tud jaz še nisem jedla.

Enkrat je bila debata o izpadanju las. Sem tudi jaz med njimi. Kdaj se bo to končalo. Ali se je kateri že?

Imam še eno vprašanje. Jutri imamo namen it v Avstrijo. Pa za ta malo še nimamo osebne. Ali gremo vseeno lahko, pa s seboj vzamem rojstni list. Ali bolje, da sploh ne gremo. Kaj menite? Hvala za nasvet!

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
26.4.2009 13:17:33   
pike
Ojla,

naša punca je danes dopolnila 5 mesecevuser posted image .user posted image  

lasje tudi meni izpadajo tako, da jih povsod najdeš pa našiuser posted image tudi.

Zdaj mi je končno zaspala in upam, da bo vsaj kako uro, da bo pol dobre volje ker gremo na rojstni dan. Če gremo od doma in ni naspana je pol prava tečkica.

lep dan vsem,user posted image

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
26.4.2009 15:12:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pike
naša punca je danes dopolnila 5 mesecevuser posted image .user posted image  

Vse najboljše!!! user posted image

(odgovor članu pike)
  Neposredna povezava do sporočila: 3581
26.4.2009 19:28:14   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

Rabim nasvet: moj user posted image ima na pregibu po kolenčkom, že kar 1 mesec vneto kožico. Pediatrinja mi je svetovala kremo PENATEN, vendar ima po tej kremici še bolj rdeče. Mažem mu tudi z Bepantenom, malce pomaga, vendar pozdraviti ne morem. Dobila sem še neke testerje  (od AVENE-ja) v lekarni, tudi ti niso pomagali.

Sedaj spiram z fizološko in mažem z bepantenom, pa nič ne pomaga. Tudi s Canastenom sem probala in tudi nič.user posted image user posted image user posted image Sedaj se mu je naredilo še na drugi nogici. Bom šla v torek pokazat zopet pediatrinji.
Se mi revček tako smili, pa sploh ne vem kaj naj še probam??user posted image user posted image user posted image

Morda še kakšen nasvet?

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
26.4.2009 20:40:28   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: JAPE

Ananasa tud jaz še nisem jedla.

Enkrat je bila debata o izpadanju las. Sem tudi jaz med njimi. Kdaj se bo to končalo. Ali se je kateri že?

Imam še eno vprašanje. Jutri imamo namen it v Avstrijo. Pa za ta malo še nimamo osebne. Ali gremo vseeno lahko, pa s seboj vzamem rojstni list. Ali bolje, da sploh ne gremo. Kaj menite? Hvala za nasvet!

izpadanje las - katastrofa ... meni se še ni končalo. se nadaljuje in stopnjuje. v lekarni sem danes kupila krkine kapsule proti izpadanju las. pa še postrič sem se šla.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
26.4.2009 21:26:47   
Anonimen
Jape, tut mi gremo jutri v Avstrijo (Celovec) ... samo bo Neži doma malo pri dediju in malo očiju ... ker nima osebne izkaznice (pa da se tam en policaj spomni, da mu dokažem, da je sploh moj otrok ... ma ni šans) ... na rojstnem listu pa tako ni naslova in slike. Pa še tako bom v miru nabrala tiste stvari, ki jih potrebujem. Neži bo pa tut čist fino pri dediju in očiju.

(odgovor članu Ana Luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3584
27.4.2009 9:24:25   
zverinca
Jutrouser posted image

Čestitam vam dan upora proti okupatorjuuser posted image

Kako ste kaj? vidim da je danes naval na AU.. no mi ne gremo delat gužveuser posted image  Otika mi je žal ker se nisem prej kej javila da bi prinesla par malenkosti iz ikee.. no pa bom iskala drugo žrtevuser posted image
Nekatere ste pa ušle na morje. Lepo...  mi gremo v sredo, do nedelje, v Istro.

Mi smo ok, mali se sicer doji ponoči 3x kar me ubija, ampak če imam mleko bom pač potrpela to vstajanje, računam da bo GH čez en mesec vplivala tudi na spanje.
Danes smo kar doma, no moj je šel delat, ampak ne bo dolgo, jaz pa čakam da se mali zbudi pa bomo šli malo račke nafutrat. Kosilo se že kuha, tako da bo potem hitro za jest.
Tako smo mi.

lasje: meni so začeli tudi izpadatiuser posted image  ampak mislim da je to pomlad, ne od hormonov.. .mi vsako leto takole začnejo ven leteti in se potem poleti umiri.

Jape: brez dokumenta ni za hodit, rojstni list pa ni dokument, je kolegica mesec nazaj preverila na UE...

se še kaj javim, nekaj me čvek držiuser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
27.4.2009 10:01:46   
mami_1979
IZVIRNO SPOROČILO: **NiNa**

Prosim svetujte mi, kateri voziček naj kupim, ki bi imel res velika kolesa, ker ga potrebujem za vožnjo po makedamski cesti.

Tudi jaz bi ti svetovala bebe comfort - high trek. Sama ga sicer nimam, poznam pa kar nekaj zadovoljnih uporabnic, ki ga večino uporabljajo za vožnjo po makedamu in gozdnih poteh.

Pa še slikica:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=171397

Pozdravljene!
Najprej hvala za vse nasvete, informacije in predvsem za vaš čas!
Ravnokar sem ugotovila, da imam ravno tako lupinico (ista firma in barva)
Ali je možno na ta model priključit lupinico?

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
27.4.2009 10:58:17   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979

Prosim svetujte mi, kateri voziček naj kupim, ki bi imel res velika kolesa, ker ga potrebujem za vožnjo po makedamski cesti.

Tudi jaz bi ti svetovala bebe comfort - high trek. Sama ga sicer nimam, poznam pa kar nekaj zadovoljnih uporabnic, ki ga večino uporabljajo za vožnjo po makedamu in gozdnih poteh.

Pa še slikica:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=171397

Pozdravljene!
Najprej hvala za vse nasvete, informacije in predvsem za vaš čas!
Ravnokar sem ugotovila, da imam ravno tako lupinico (ista firma in barva)
Ali je možno na ta model priključit lupinico?

seveda! jaz imam vse, lupinico, globoko košaro in športni del, vse se lahko vozi na enem podvozju.
pa še dobr zgleda.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
27.4.2009 11:07:14   
**NiNa**
mami_1979
Pri lupinici piše takole:
Za sprehode z vozičkom ga s sistemom Modulo Clip preprosto pritrdite na voziček. Tako, da mislim, da paše lupinica brez težav gor, sicer pa upam, da ti bo martka odgovorila iz prve roke.

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
27.4.2009 11:08:09   
**NiNa**
he he, me je že prehitela user posted image

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
27.4.2009 11:48:15   
petruscha
Ojla!

Danes ni ravno kakšne gneče tukajuser posted image user posted image !

Jaz pa čakam ,da se mali in oči zbudita, potem pa k tašči na kosilo.

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
27.4.2009 14:16:27   
martka

mami_1979
Pri lupinici piše takole:
Za sprehode z vozičkom ga s sistemom Modulo Clip preprosto pritrdite na voziček. Tako, da mislim, da paše lupinica brez težav gor, sicer pa upam, da ti bo martka odgovorila iz prve roke.

pa še to, v baby cventru stane vse to, kar sem jaz kupila 900€, v italijanski gorici pa 625€. se voziš dol slabi dve uri (smo imeli dež) in daš za bencin 30€.
samo jaz imam res vse kar je možno, tudi torbo..
pozanimaj se!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
27.4.2009 14:55:16   
tasa.m
Martka, kako pa se imenuje trgovina v gorici, a je podobna BC.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
27.4.2009 17:59:50   
pike
Oj,

pri nas je tudi danes lepo vreme tako, da smo večinoma veni, mala pa se itak najhitreje v vozičku uspava, še zvečer jo največkrat v vozičku moram uspavati. Jemo pa ponoči še vedno na 2 uri zaradi česar sem tudi jaz včasih čez dan povožena ampak, bo že.

punce, kaj je za v toplice primernejše neoprenske hlače al je tudi o.k. če kupimo kar paket tistih plenič za v bazen?

Lpuser posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
27.4.2009 19:20:32   
tejci01
pozdravljene

se vam bolj malo javljam in vas sedaj tudi bolj malo berem. Upam da bom imela več časa za kak klepet.
Prejšnji teden sem poklicala patronažno, da nas pride malo pogledat in nas je še stehtala in je tehtnica pokazala kar 8460g. Tako da zdaj ima že čez 8500g in velik je tudi okrog 66 cm.
Ob priliki vam pošljem še kako slikico.
Mi smo tudi sitni že kakih 14 dni in samo čakamo, kdaj bo ta zobek pokukal, včasih se sploh ne more umiriti in tako joče, da ga ne moremo potolažiti.
Dlesni mu mažem z gelom, ki sem ga kupila v Italiji, sem mu probala dat tudi malo sirupa Calpol, samo ga je zbruhal. očitno ga ne prenaša.

Sem vidla da imate tudi druge probleme z izpadanjem las, pravijo da to traja nekje do 6 mesecev po porodu.

Ena je spraševala za voziček za makadamske poti. Mi smo kupili voziček baby boom trokolesnik in smo ful zadovoljni, res pa je košara malo majhna in smo mogli že montirati športni del, ker naš Martinček hitro raste.

Zdaj vas moram zapustiti, ker gremo kopat najinega korenjaka.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
27.4.2009 21:15:33   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: pike

punce, kaj je za v toplice primernejše neoprenske hlače al je tudi o.k. če kupimo kar paket tistih plenič za v bazen?

evo, javljam se iz toplic...preverjeno so dovolj plavalne pleničke iz DM-a...imamo tudi fredov obroč in nič ven ne leze...user posted image  

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
27.4.2009 21:22:13   
JAPE
Oj, punce
Hvala za nasvete, v Avstrijo itak pol nismo šli. Bomo pa v kratkem dali delat osebno. A jo vi že mate? Otika, kako pa je uspela nabava? Ste bili v Celovcu? A se splača it, je dosti izbire, kaj pa cene? 

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
27.4.2009 21:43:38   
skorpika
no pa še na hitro...uživamo 100/h, mali se podi za račko v bazenu, tko da zaspi po petih minutah ko ga vzamem iz vode kar v vozičku na bazenu user posted image ...spi celo noč in ful je priden...ta glavna atrakcija user posted image user posted image user posted image ...jaz bi kar tukaj ostala tolk je lepo user posted image

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
27.4.2009 22:34:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: JAPE
Otika, kako pa je uspela nabava? Ste bili v Celovcu? A se splača it, je dosti izbire, kaj pa cene? 

Ja v Celovcu smo bili in za kar kol drugega ne vem, ker jaz sem bila spet kje drugje kot samo v Ikei user posted image ... Ah ja ... sem kupila police za v kuhinjo (KONČNO!!!) pa nekaj stvari za Nežiko, pa nosilec za LCD tv ... si morte mislit, da je pri nas ta zadeva (če se vsaj kaj premika in da je vsaj do 15kg) takoj 120€ ... v Ikei sem jo kupila za 20€ ... Je bila pa taka gužva tam ... na parkirišču pa kot da bi prišel v parkirno hišo pri CityParku ... čist samo slovenske registrske tablice ... v trgovini so pa nemško govorili samo prodajalci user posted image user posted image user posted image . Ah ja ... važno, da bom končno imela police v kuhinji!!!

(odgovor članu JAPE)
  Neposredna povezava do sporočila: 3598
28.4.2009 8:58:25   
petruscha
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
28.4.2009 9:00:50   
arupnik3
ojla
no smo meli krst v nedeljo in je blo zlo ok nobenih komplikacij .....  sm bla zlo utrujena ker smo meli najprej kosilo doma pol pa še piknik in je polno priprav
sej bi prlimala kšno slikico pa nimam pojma o teh zadevah user posted image edin če mi kera pošlje mail pa ji pošljem slikice da jih prlima klele gor user posted image

no morm it tamala je lačna .....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......