|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
22.4.2009 21:03:27   
mami_1979
Pozdravljene!
Javljam se po dolgem času. Upam, da mi oprostite, ampak res mi kronično primanjkuje časa ob mojih štirih sončkih, sicer tudi danes nimam časa, da bi prebrala za nazaj, ampak obljubim, da bom v kratkemuser posted image .

Rabim namreč vašo pomoč.

Prosim svetujte mi, kateri voziček naj kupim, ki bi imel res velika kolesa, ker ga potrebujem za vožnjo po makedamski cesti.
Pričeli smo namreč z gradnjo hiše in še kar nekaj časa ne bomo imeli asfaltirane cesteuser posted image
Imam sicer dva vozička, ampak oba imata majhna kolesauser posted image in z njima ne pridem nikamor.
Prosim pomagajte mi z nasveti ( mogoče še s kakšno slikico).

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
22.4.2009 21:08:37   
pike
Ojla,

punce jaz sem takooooooo utrujena, cel dan sem z tamalo bila veni. sem skor cel dan vozičkala.

Ana Luna tudi moja user posted image je kar zalita. dojiva se na 2 uri in ima tud pri svojih 70 cm 9kg, vendar je tudi meni P rekla, da ji ne rabim ukinjati enega nočnega obroka, ker naša še ponoči 2 x je, pa je rekla da dokler je samo dojena, je o.k. ne vem pa koliko spije vendar očitno veliko.

Evo, se že jokca, nič, lepo se mejte in pridno vozičkajte.user posted image

< Sporočilo je popravil pike -- 22.4.2009 21:09:17 >

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
22.4.2009 22:34:17   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979
...
Prosim svetujte mi, kateri voziček naj kupim, ki bi imel res velika kolesa, ker ga potrebujem za vožnjo po makedamski cesti.
...
Prosim pomagajte mi z nasveti ( mogoče še s kakšno slikico).

živjo mami!! user posted image
uporabljam tega:
www.baby-boom.si/

cena se mi je zdela ok - glede na cene in modele ostalih vozičkov. služi svojemu namenu in mi je cool.
seveda, proti stokkeu je pravo skopodralo. sam stokke pa stane okoli 1.500€ tolk keša pa nisem pripravljena dat.
tle si ga lahko tudi pogledaš:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=149491

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
23.4.2009 8:20:38   
Detece

Pozdravljena.

Za makedam ti vsekakor priporočam  voziček Jane slalom pro. Je namreč edini, ki ima sprednjo kolo amortizirano. Res je dober za hude terene. Z njim lahko komot voziš po travi, makedamu...Pa še težak ni in zloži se dokaj na malo (ga vozim v fiat Punto). Sama sem imela najprej mutsy-ja in se ne more primerjati z Janejem, čeprav je imel ta celo večja kolesa.
Upam, da sem ti pomagala.

Neposredna povezava do sporočila: 3529
23.4.2009 8:23:01   
Detece
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/jane-voziCek-slalom-pro-h65/05157-658420421017760

in še slikica!

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
23.4.2009 8:42:57   
pike
Dobro jutro,

pri  nas smo ravno vstali, očka je našouser posted image že odnesel v sobico na jutranjo nego jaz pa sem za minutko skočila pred računalnik.
Pri nas dežuje tako, da bomo večino dneva počivali kar bo čisto o.k. glede na to, da sem včeraj samo krožila z vozičkom naokoli.

Se še oglasim kaj, pozdravček.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
23.4.2009 9:00:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Detece

Pozdravljena.

Za makedam ti vsekakor priporočam  voziček Jane slalom pro. Je namreč edini, ki ima sprednjo kolo amortizirano. Res je dober za hude terene. Z njim lahko komot voziš po travi, makedamu...Pa še težak ni in zloži se dokaj na malo (ga vozim v fiat Punto). Sama sem imela najprej mutsy-ja in se ne more primerjati z Janejem, čeprav je imel ta celo večja kolesa.

Eto, sem hotla že učeri napisat, pa se mi ni dalo ker sem bila preveč crknjena ... mami_1979, brez veze da sprašuješ kater voziček kupit, ker bo itak vsaka svojega reklamirala ... jaz, naprimer sem z Mutsy-jem popolnoma zadovoljna (zdajle sem imela priliko 2 dni vozit Buzza okrog in sem še toliko bolj navdušena nad Mutsy-jem). Najbolje je, da se malo razgledaš po spletu za vozički z velikimi kolesi in potem povprašaš uporabnice posameznega vozička za mnenje.

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 3532
23.4.2009 9:31:01   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna

tiste, ki svoje otroke hranite z AM - koliko jim dajete na obrok? in koliko obrokov imajo?

začnemo ob 3.00 zjutri - 180ml
8.00 - 180ml
11.00 - GH cca 160ml
15.00 - 180ml
19.00 - 180ml

Ima pa po moje tut že 8kg in nekaj čez 70cm...pa mi P nikol ne teži...je pa tut res da ni bajsek ampak je fit po mami user posted image user posted image user posted image

pa vedno sam glavo stran obrne ko ima dovolj, al pa se začne s cuclom igrat

< Sporočilo je popravil skorpika -- 23.4.2009 9:32:38 >

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
23.4.2009 9:36:45   
skorpika

to je težko svetovat, se boš mogla sama odločit kot je otika rekla, vsaka pa lahko napiše kakšne ima izkušnje s svojim...jaz vozim quinny speedy-ja, pa sem zadovoljna edino če grem od doma kam peš...za po makedamu je sicer fajn, pa za po travi tut...ampak je težek za popuser posted image , pa kolesa morm vsakič dol dajat za v avto(grande punto)...pa naklon ne gre čist ležečki, pa ročaj se ne da obračat,...tko da če bi še enkrat kupovala, ga ne bi nabavla...

Neposredna povezava do sporočila: 3534
23.4.2009 10:10:16   
Anonimen
No dobro, da ne bom samo pametna, ti bom povedala izkušnje glede Mutsy-ja, pa da se boš lahko odločila:
+ lep izgled
+ zelo lepo je vodljiv
+ ima zelo velik sedež in otrok v njem dolgo lahko zelo komot sedi
+ sedež se obrača v obe smeri
- ročaj se ne obrača
+ velika napihljiva kolesa
- poleže se skoraj v ležeč položaj (cca. 10° naklona) ... kar se pri nam ni izkazalo za kak omembe vreden minus
+ posede se v čisto sedečega
- dolg rok dobave
+ velika izbira barv, ogrodij in dodatkov
- ne zloži se ravno na malo, samo če imaš enoprostorca ni problema ... grejo pa kolesa v sekundi dol
+ nanj paše MC lupinica
- ta moj, ki imam napihljiva kolesa in next ogrodje, je nekoliko težji, a v primerjavi z Buzz-om, ki je lažji, ful lažje vodljiv (če buzza po asfaltu z eno roko potiskaš, gre kar malo sem in tja po svoje).
+ majhna medosna razdalja, kar je za v trgovino super
- majhna medosna razdalja, kar se na bolj grobem makedamu izkaže za minus  ... no pa tut za to sem pogruntala rešitev
- košara ki je v kompletu je ful mala ... samo če pa dokupiš nakupovalno košaro, pa dobiš pomoje največjo možno košaro, kar jih je montiranih na vozičke
+ športni del se zloži skupaj z ogrodjem
+ super se obnese v trgovini, na asfaltu, finem makedamu, malo bol grobem makedamu in travi ... no v gozdu ga pa res še nisem sprobala.

... no pa sigurno bi lahko še kaj naštela ... če se spomnim, napišem.

Pa še slikice: http://www.mutsy.nl/products/4rider

< Sporočilo je popravil Otika -- 23.4.2009 10:11:34 >

(odgovor članu skorpika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3535
23.4.2009 10:15:35   
martka

Pozdravljena.

Za makedam ti vsekakor priporočam  voziček Jane slalom pro. Je namreč edini, ki ima sprednjo kolo amortizirano.draga moja tole pa ni res! imam bebe confort, high trek in je sprednje kolo amortizirano in večje od jane!! Res je dober za hude terene. Z njim lahko komot voziš po travi, makedamu...Pa še težak ni in zloži se dokaj na malo (ga vozim v fiat Punto). Sama sem imela najprej mutsy-ja in se ne more primerjati z Janejem, čeprav je imel ta celo večja kolesa.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
23.4.2009 10:25:33   
zverinca
Evo čveke moje, danes vas pa jest častim
user posted image

danes obračam 30 in zdej me prosim vikajte, zdej sem pa že res guspauser posted image user posted image user posted image

oh vozički, ma tkole, treba bo it pogledat pa sprobat, druge ni. Jaz sem zadovoljna z nakupom še od prvorojenke in ne menjam.

Drgač je pa danes čista beda od vremenauser posted image upam da popoldne vsaj neha padati vsaj en krog bi šla ko grem po Niko v vrtec... popoldne pa pridejo domači na torto.

nolepo bodite, mladičke crkljat! user posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

Neposredna povezava do sporočila: 3537
23.4.2009 10:28:54   
abi

Pozdravljena.

Se strinjam, jaz ga imam zdaj že pri drugem user posted image  in sem z njim ZELO zadovoljna. user posted image user posted image user posted image

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
23.4.2009 10:36:36   
Anonimen
Ja Zverinica, vse tanar tabulš!!!!!!

user posted image

(odgovor članu abi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3539
23.4.2009 10:46:11   
lonja
Draga gospa Zverinica,

če dovolte, bi vam tudi jst zaželela VSE NAJBOLJŠE user posted image !!!

user posted image

PA še ene 3x toliko user posted image . Si predstavljaš kolk boš mela takrat že vnukov in pravnukov???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
23.4.2009 10:54:33   
abi
     [link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://i100.photobucket.com/albums/m10/LadyCorhn/Happy%2520Birthday/Happy-BirthDay-1.gif&imgrefurl=http://www.myspace.com/myrtlegreen&usg=__KkxKdPzwgOCFB2B-TeQleQCfC1o=&h=283&w=320&sz=111&hl=sl&start=32&um=1&tbnid=6drO27LR_O1oPM:&tbnh=104&tbnw=118&prev=/images%3Fq%3DHAPPY%2BBIRTH%26ndsp%3D20%26hl%3Dsl%26sa%3DN%26start%3D20%26um%3D1][/link]

Zverinica vse najboljše !

Lepo praznuj.

< Sporočilo je popravil abi -- 23.4.2009 10:56:07 >

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
23.4.2009 10:56:18   
skorpika
VSE NAJ NAJ ZVERINICA!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
23.4.2009 11:14:58   
arupnik3
VSE NAJBOLJŠE ZVERINICA  user posted image user posted image

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
23.4.2009 11:16:43   
arupnik3
ja voziček mam jst od hauck če bi še enkrat zbirala  bi pa 100% kupila drugega  ......

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
23.4.2009 11:18:59   
uršula83
Imam quinny speedy, če bi še 1X kupovala ga nebi vzela. Sicer za po makadamu je zakon, ful terenc, gre koder češ, sam ko pa začneš uporablat športni del, pa je strehica ful prekratka, ne da se prot seb obrnt...dokler je v košari je pa fajn. Quinny XXL je ful bulš, pa isto fajn za po takem terenu.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
23.4.2009 11:30:53   
abi
IZVIRNO SPOROČILO: abi

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://i100.photobucket.com/albums/m10/LadyCorhn/Happy%2520Birthday/Happy-BirthDay-1.gif&imgrefurl=http://www.myspace.com/myrtlegreen&usg=__KkxKdPzwgOCFB2B-TeQleQCfC1o=&h=283&w=320&sz=111&hl=sl&start=32&um=1&tbnid=6drO27LR_O1oPM:&tbnh=104&tbnw=118&prev=/images%3Fq%3DHAPPY%2BBIRTH%26ndsp%3D20%26hl%3Dsl%26sa%3DN%26start%3D20%26um%3D1][/link]

Zverinica vse najboljše !

Lepo praznuj.

Ehhh... kakšna kača, kljub temu želim vse najboljše .

user posted image              user posted image               user posted image                 user posted image  

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
23.4.2009 11:53:46   
petruscha
user posted image

Vse najboljše Zverinica!

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
23.4.2009 12:00:51   
**NiNa**

Tudi jaz bi ti svetovala bebe comfort - high trek. Sama ga sicer nimam, poznam pa kar nekaj zadovoljnih uporabnic, ki ga večino uporabljajo za vožnjo po makedamu in gozdnih poteh.

Pa še slikica:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=171397

Neposredna povezava do sporočila: 3548
23.4.2009 12:04:50   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: martka

Pozdravljena.

Za makedam ti vsekakor priporočam  voziček Jane slalom pro. Je namreč edini, ki ima sprednjo kolo amortizirano.draga moja tole pa ni res! imam bebe confort, high trek in je sprednje kolo amortizirano in večje od jane!! Res je dober za hude terene. Z njim lahko komot voziš po travi, makedamu...Pa še težak ni in zloži se dokaj na malo (ga vozim v fiat Punto). Sama sem imela najprej mutsy-ja in se ne more primerjati z Janejem, čeprav je imel ta celo večja kolesa.

Tudi možno Matrka, tega bebe confort ne poznam. Zato nisem vedela....

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
23.4.2009 12:05:32   
petruscha
Vozički: imam PP Skate in ga ne bi še enkrat kupila (po makedamu in travi gre odlično, vendar ima preveč drugih pomanjkljivosti). Verjetno z nobenim ne bi bila 100% zadovoljna, ker znam biti ful kritičnauser posted image user posted image , sedaj kupujem drugi voziček, vendar se še vedno ne morem odločit za katerega (gledam PP Switch, PP Completo,..), bom verjetno spet v temo brcnilauser posted image .

Rabim nasvet: moj user posted image ima na pregibu po kolenčkom, že kar 1 mesec vneto kožico. Pediatrinja mi je svetovala kremo PENATEN, vendar ima po tej kremici še bolj rdeče. Mažem mu tudi z Bepantenom, malce pomaga, vendar pozdraviti ne morem. Dobila sem še neke testerje  (od AVENE-ja) v lekarni, tudi ti niso pomagali.

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......