Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.4.2009 0:16:26
|
|
|
|
blackcoffee
|
..pa sem jo prečitala. moj povzetek knjige: škoda cjata. lahko noč.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.4.2009 7:20:02
|
|
|
|
martka
|
DOBRO JUTRO džezeri, dobro jutro majstori... se katera spomni tega komada, al sem samo jaz toliko stara?!? no, gaja še spi, jaz pa na rr.. grem še nazaj k njej.. včeraj je bil en zanimiv dan, vsi smo ga dobro preživeli. bili smo na srečanju sorodnikov... jedla sem samo hren z jabolki in kruh, vse drugo je vsebovalo jajca, mleko, svinjino... tk da... kriza, sedet ob polni mizi, pa nič jest. (sploh ker rada jem!!) no, danes bo bolje, kuham sama! naredite si lep dan in imejte se rade!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.4.2009 7:26:03
|
|
|
|
martka
|
joj, kako bi tisto čokolado jedla, ki jo je luka včeraj dobil... veliko milko s celimi lešniki... uh, v petek imam posvetovalnico, oz. drugo cepljenje. bom zdravnico vprašala, če mi da napotnico za alergologa oz. če ji kri vzamejo in naredijo alergološke teste. rada bi vedla kaj naj jem! tole samoodrekanje je sicer dobro za gajo, a kaj če npr. kaj od tega kar jem, ne smem in kaj od onega kar ne jem, lahko... sem zatežila! nič, grem spat! cao!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.4.2009 7:51:44
|
|
|
|
lonja
|
Jutro, čakam, da s eta velika princeska zbudi, da jo odtransportiram v varstvo . Martka,ja, ja, seveda se spomnimo tega komada od Bajage, smo tudi pri ta ''starejših'', to so bli ta hudi žuri v srednji šoli, uf, se ne smem spomnit . Kaj vse se je že zgodilo od takrat... Zverinca, jst bi tudi kej lahkega branja za tele turobne dni. Pa da se mi mal prebava uredi . Sta mi pa itak fenomen te dva, kako pereta zakonsko perilo prek vseh mogočih medijev. Jst tega tko naaaa, to pa ne!!! Otika, me je tvoja odločitev, da končno naročiš pri Nextu spet spravila k listanju njihovih strani . A si kake sandalčke naročila za Nežko? KOlk si pa tam številko vzela? Grem še neki hitr pojest preden bo alarm...Mejte se !
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.4.2009 8:58:19
|
|
|
|
Nincica1
|
Dobro jutro, martka tudi jaz bom prosila za napotnico za alergologa, ker tudi ničesar ne jem, no za razliko od tebe jem sojine zrezke in pijem sojino mleko, pa še vedno matrajo krčki. Sedaj so čez dan izginili, so pa zato noči toliko bolj pestre. Včeraj sem si pri kosilu dala malo parmezana čez špagete pa je bil tak jok potem, da mi je bilo prav žal, ampak sem hotela samo videti reakcijo, če je še vedno tako hudo in seveda je,...tako da mislim, da ga mlečne stvari zeeelo matrajo ali pa kot se tudi tebi zdi,...lahko je pa čisto nekaj drugega pa ne vemo. Jaz naprimer tudi svežega sadja in zelenjave sploh ne jem, sem zadnjič 2 krhlja jabolka pojedla in je bilo zelo pestro, tako da bom verjetno že danes klicala P, da mi da napotnico in se naročim, ker čakalna doba je itak 1 mesec pa bi rada vedela, če je karkoli še preden začnem z GH. Lepo se imejte, vreme je bolj smotano, za spanje idealno
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.4.2009 8:59:58
|
|
|
|
zverinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka DOBRO JUTRO džezeri, dobro jutro majstori... se katera spomni tega komada, al sem samo jaz toliko stara?!? aaaa, glih včeri sem ga prepevala in se z možem zmenila, ko bo Bajaga imel koncert da morava it!!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.4.2009 9:00:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Lonja ... dons bomo naročili, ko sem se končno odločila kaj ja in kaj ne ...Naročila bom pa tut ene srebrne sandalce samo tako ta šminko, ker itak bo poleti več ali manj bosa, če bo pa hladno imam pa zanjo ene fletne Nike-ice. Zdaj pa na telem merilčku: http://content.next.co.uk/pdfs/x43_shoe_guide.pdf sega Neži nogica do št. 2, pa preden bomo to dobili in preden bo sploh tako toplo, da bo samo v tem, pa da bo še za kak mesec, ji bom kar št. 4 naročila ... misliš, da je to ok? Čepinove zablode ... mislim haloooo ... sem iz firbca prebrala zvečer nekaj strani in fak no ... ok, boga revica, če je vse to res ... samo v knjigi je samo sebe predstavila ko največjo keš pič** ... pa knjiga je napisana v tako revni slovenščini, da glava boli ... pa bogi njen otroček, ko mu bo čez nekaj let tole v roke prišlo .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.4.2009 9:02:56
|
|
|
|
zverinca
|
No pa še dobro jutro!! Črnkofe, hehe, pa ti Čepinova ni dala spati in si mogla celo prebrat a? je pa res za bruh, jaz sem zgrožena kako tupi ljudje teptajo to našo bogo Zemljico Lonja dobiš Martka pa kok časa se že odrekaš? ali se pozna razlika? jaz sem pri zajtrku, jutranji špancir sva z malim že opravla, sedaj pa se spravljam k delu... lepo bodite!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.4.2009 9:29:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, saj res ... moja pupa je pa danes stara 5 mesecev VSE NAJBOLJŠE NEŽA!!!!!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.4.2009 9:32:11
|
|
|
|
pike
|
dobro jutro jah knjigo o čepinovi sem tudi jaz na hitro prebrala in res.....pravi golaž slovenske estrade. Zajtrk je za mano zdaj pa grem h kolegici pogledat sobo za dojenčka, ki ga pričakujejo . Moja pa je ravno zaspala in bo v varstvu pri babici. Sem zelo vesela, da še polno dojim ampak včasih pa zna biti kar stresno saj moram vedno v najmanj 2 urah al pa še prej bit doma. Včasih grem po špecarijo pa mislim še po kake cotke za tamalo skočit pa pogledam na uro ja glej ga zlomka bo treba kar domov zavit ampak bomo že pregurali. se pišemo, čav.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.4.2009 9:34:42
|
|
|
|
martka
|
odrekam se od 30.03. ja pozna se minimalna razlika (že prej ljudje niso videli, kar vidim jaz), po obrazu, po trebuščku pa kar precej. prej je imela 10 pikic, zdaj ima tri. ja, mi je pa kolegica rekla, da se koža deklic čisti maminih hormonov 4mesece. pediatrinja pa, da nima od alergije pikic, ampak, ker si tišči roke v usta in potem po ličkah razmaže, pa še malo polije zraven in še to namaže. tak da, ... ali je prerasla fazo čiščenja, ali pa pomaga moja dieta... who knows... zato bi rada bila prepričana. saj bi lahko šla na resonanco in ji tam izmerijo, samo bojda tam pokaže še tiste stvari, ki so v mini mini mini procentih, tako da si potem še bolj nor! no, najprej grem v petek k njeni zdravnici. potem pa bomo videli dalje. zdaj razgraja v svoji igralnici in hoče stlačit v usta viseče igračke. pa bo treba it jest-gaja. spala je do 8.20, sva se uredili, igrali, pospravili kuhinjo... no zdaj je pa čas za dober zajtrk.... (je enkrat že jedla, ko je mož vstal - ob 6h). zverinica, jaz sem ti poslala svoj mail...
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.4.2009 9:36:21
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pike Sem zelo vesela, da še polno dojim ampak včasih pa zna biti kar stresno saj moram vedno v najmanj 2 urah al pa še prej bit doma. Včasih grem po špecarijo pa mislim še po kake cotke za tamalo skočit pa pogledam na uro ja glej ga zlomka bo treba kar domov zavit ampak bomo že pregurali. hvala enako! kot si rekla, bomo pregurali oz. prerasli!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.4.2009 9:42:58
|
|
|
|
zverinca
|
Martka neče mi poslat, da je prevelio. Sem ti mejl pisala... beri aha, sam veš da alergija, če je, izzveni v 10dneh. No pa saj, boš videla... Moj Jernej ima tudi en lišaj po glavi oz po ličku, sam mislim da ni alergija, prej suha koža. Če mažem je bolje.. Z dojenjem smo na istem, le da si jaz vzamem tudi frej kako urico več če rabim in mali dobi takrat AM če je nuja, meni pa tudi mleka zaradi enega izpuščenega podoja ne bo zmanjkalo. Sedaj pa delat... o Neži, čestitam
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.4.2009 9:45:29
|
|
|
|
zverinca
|
Lonja pošlji mi mejl na ZS!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.4.2009 10:52:39
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca Martka neče mi poslat, da je prevelio. Sem ti mejl pisala... beri aha, sam veš da alergija, če je, izzveni v 10dneh. No pa saj, boš videla... če je alergija izgine v štiri tednih!! tako pravijo zdravniki. Moj Jernej ima tudi en lišaj po glavi oz po ličku, sam mislim da ni alergija, prej suha koža. Če mažem je bolje.. Z dojenjem smo na istem, le da si jaz vzamem tudi frej kako urico več če rabim in mali dobi takrat AM če je nuja, meni pa tudi mleka zaradi enega izpuščenega podoja ne bo zmanjkalo. jaz si stisnem moje mleko, pa ni variante, da pije iz stekleničke!! noče, noče, noče!!! ob sobotah 4 ure učim, pa je raje lačna, kot da bi iz stekleničke pila. verjetno, če me 8ur ne bi bilo, bi pila, ampak... Sedaj pa delat... o Neži, čestitam čestitam!!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.4.2009 11:02:34
|
|
|
|
lonja
|
Zverinca, imaš ZS !
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.4.2009 11:34:41
|
|
|
|
zverinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka IZVIRNO SPOROČILO: zverinca Martka neče mi poslat, da je prevelio. Sem ti mejl pisala... beri aha, sam veš da alergija, če je, izzveni v 10dneh. No pa saj, boš videla... če je alergija izgine v štiri tednih!! tako pravijo zdravniki. Zdravniki pravijo zelo različno, meni je dr rekla da je dovolj 10dni da se pokaže če je res alergija. Sej ne veš več komu bi verjel.. zato tudi pravim, da pač probaš. Je pa kriza tole odrekanje. Moj Jernej ima tudi en lišaj po glavi oz po ličku, sam mislim da ni alergija, prej suha koža. Če mažem je bolje.. Z dojenjem smo na istem, le da si jaz vzamem tudi frej kako urico več če rabim in mali dobi takrat AM če je nuja, meni pa tudi mleka zaradi enega izpuščenega podoja ne bo zmanjkalo. jaz si stisnem moje mleko, pa ni variante, da pije iz stekleničke!! noče, noče, noče!!! ob sobotah 4 ure učim, pa je raje lačna, kot da bi iz stekleničke pila. verjetno, če me 8ur ne bi bilo, bi pila, ampak... o naš pa pije, vsaj nekaj. Tudi čaj pije, če mu dam. Duda je p atudi po novem zakon. Sedaj pa delat... o Neži, čestitam čestitam!!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.4.2009 12:34:46
|
|
|
|
Ana Luna
|
Ojla! Pri nas pa je včeraj zjutraj pokukal iz dlesni prvi zobek! spodnja leva enka. kar zgodaj. ni čudno, ko pa smo se zadnje cajte tako slinili in malo sitnarili. drugorodke oz. tiste, ki se spoznate na to - kako je pri ostalih zobkih, je pri vsakem isti proces, predhodno slinjenje, jok ...?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.4.2009 13:04:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Oooo Ana Luna, čestitke za 1. zobek Midve sva bili pa zdajle v BTC-ju V BC ... sem peljala voziček neki poservisirat, pa me je kar malo stisnilo pri srcu, ko ga je stric odpeljal v skladišče ... sem se tako navezala na tega hudiča, ko vsak dan šibava svoje kroge, da je joj .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.4.2009 13:41:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja ... sem ji kupila pa lonček od TT za pit tak z ročaji in cucljem ala joška-sistem pa eno šalčko in žličko ... no in sva zdaj doma probali in iz tanovega lončka ne gre in ne gre cuzat ... žlička je pa zakon ... sem ji po 14ih dneh dala spet malo kuhanega jabolka in korenčka in je pojedla ko tavelika ... odpirala usta, da sem komaj sproti ji not dajala pa čisto nič ni z jezičkom ven porivala ... si ne morem mislit kaka sprememba v 2h tednih .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.4.2009 14:58:36
|
|
|
|
lollypop
|
no, po dolgem času pozdravljene mamice! dobre ste, da najdete poleg otročka še čas za RR, jaz vas še prebiram dokaj neredno, za pisat pa sploh nimam časa je naša Neža kar zahtevna punca in tako poleg mojega za vse ostalo ostane zelo malo časa.... Drugače se polno dojiva z večjimi in manjšimi "težavami" ki spremljajo to dojenje (pomanjkanje časa, kreganje na dojki itd) ampak ni bilo potrebno še nikoli nič dodajat in punca lepo napreduje. Enako kot pri tebi martka, tudi naša poleg dojke ne priznava nič drugega, imam vse možne cuclje dude in stekleničke pa ni šanse, da bi ji kaj uturila! Je tudi raje lačna No saj zdaj sem se že kar navadila na vse to, bi pa včasih tistega, ki je dejal, da dojenčki jejo na tri ure tudi nekam poslala!! No, potem ko se skuliraš in daj otročku jesti ko pač želi, je vse skupaj precej lažje in manj stresno Tudi naša Neža se na veliko slini in je včasih sitkana, rokice ima veliko v ustih in drgne dlesni, očitno jo srbi ampak ni še videti, da bi bil zobek. Ana Luna, a pri vas je bilo kaj videti prej na dlesnih in koliko časa je potem vse skupaj trajalo ?? Otika: jaz imam tudi voziček v popravilu, pa smo dobili nadomestnega v Pikapolonici tako da lahko še vedno šibava okoli, sva kar veliko zunaj in sva obe najbolj zadovoljni no pa upam da neha deževati, da greva en krog pozdravček
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.4.2009 15:16:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lollypop Otika: jaz imam tudi voziček v popravilu, pa smo dobili nadomestnega v Pikapolonici tako da lahko še vedno šibava okoli, sva kar veliko zunaj in sva obe najbolj zadovoljni no pa upam da neha deževati, da greva en krog Saj meni so tut nadomestnega ponujali ... in to enega zgonjenega Peg Peregota z malimi kolesci s katerim si res nimam kaj pomagat, ko pa skoraj samo po makedamu šibam tu naokrog. Tak da mi je sestra od mojega velikodušno za ta čas odstopila svojega Buzza, ker njen 2-letnik se skoraj samo še v Zappu okrog vozi.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.4.2009 15:50:12
|
|
|
|
katja_p
|
Ana Luna, bravo za zobek
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.4.2009 16:23:28
|
|
|
|
martka
|
joj joj zobek!! zgodaj, ja. mojemu prvemu je prvi pokukal 10 dni pred 6m, drugi 4dni za njim. nikoli se ni slinil, bil siten, slabo jedel ali kaj podobnega. nekateri imajo celo vročino. no, gaja pa se slini a videti ni nič... in vse kar ji pride pod prste tišči v usta, če ni drugega prste sosednje roke...aja in jezik prime s palcem in kazalcem in ga ven vleče, to mi je pa res smešno...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......