lonja
|
Čer, Manca spi prvo kitico, ampak imam čuden občutek, da ni dost pojedla in da bo kmalu alarm , me še vedno tišči v joškicah . Otika, hvala za link od plavanja, v Atlantisu pride plavanje s popustom 85 EUR, pa še sobotni termin meni ne ustreza, tako da bomo hodile kar v Atlantis. Ob sobotah imam čez tudi Ajdo, ker naš intenzivno dela na naši hišici. Zverinca, ja, Ajdo sem prejšnji teden kar vpisala na plavanje. Hodi v nadstandardni tečaj, kar pomeni skupinico treh otročkov in enega učitelja. Je super zadovoljna in me vsako jutro sprašuje, če je danes torek . Pa da boš lahko tolk na morju. Mi imamo sicer postavljeno prikolico na Krku, a dvomim, da sem sposobna bit dol z obema pupama sama. Bi morala imeti kako pomoč, sicer po mojem ne bi imele kaj dost od dopusta. Naša Ajda je namreč živ svederček, ki je pri miru edino takrat, ko je bolna . Pike, dobre sta, če sta samo z dojenjem prišli do 8.400 g. Naša Manca je štartala na 4280g, pa smo komaj sedaj presegli 7 kg. No, važno je baje, da do 6 mesecev podvoji porodno težo . Tako, grem pančkat, kaj pa vem, kdaj si je Manca zamislila da bo prvi alarm.
|