|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
31.3.2009 10:14:57   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

IZVIRNO SPOROČILO: čebeli

user posted image

Joj čebeli kot bi našo Anjo gledal, sem kar pogledala

Glej:

user posted image

Pa sta si res podobni!user posted image user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
31.3.2009 10:17:17   
petruscha
Martka, a nisi ti že nekaj ta računalnik popravljala ali menjala?? Ali je bila to katera druga? Podablauser posted image !!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
31.3.2009 10:31:45   
martka
ja jaz sem bila, ja.
saj mam prenosnika, pa je bil tale že prižgan in nisem onega prižigala. pa tu je ekran 92cm diagonale, pa tv na polovici gledam. haha
tu se moram zdaj kar za vsako na novo registrirat. halo?? včasih mi je kar sam rekel, pozdravljena martka! zdaj pa :registriraj se!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
31.3.2009 10:39:05   
tasa.m
Oh te tašče, živim nad njo user posted image , če bi še enkrat zbirala, ne bi živela tukaj, ampak ker je moj že tok vloživ v hišo nisem imela izbire. Smo se že enkrat orenk skregali, pa je pomagalo, se zdaj ne vtikuje toliko kolikor se je prej. Je bil pa pogoj, preden se je Lari rodila, da dobiva svoj vhod. Dva dni preden sem šla rodit so končali user posted image  (prenava stopnišča, predsobe ...), je že vedla zakaj je prišla z enotedensko zamudo user posted image . Je pa tudi to problem, ker je moja tašča stara že čez 70 let (je mojga imala pri 40 letih) in tako imamo tudi čisto drugačna mnenja, vedno govori kako je bilo pred 30. leti in ..... ni važno zdaj je čist drug tempo kokr je bil pred 50. leti. Sama na kavo k njej mislim, da ne bom nikoli šla, če jo vzunaj na dvorišču srečam pač kakšno rečeve pa je to to.
Tedi77, čeveljčki so od Pediped-a. Jaz nogavičke kupujem št. 15/18 (kar mislim, da pomeni do 6 mesecev).

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2979
31.3.2009 10:48:50   
arupnik3
živjo
tašče no moja je bla tečna za po..... user posted image user posted image pol je pršla naša zlata Tjaška je bla še bolj tečna user posted image user posted image user posted image user posted image in sm rekla mojmu naj ji pove kar ji gre.... če ne se selim..... no in ji je povedal kr ji gre in zdaj je super tašča no ja je še vedno tečna sam je za 95% bolje user posted image user posted image
vreme je za po......  včeraj same poplave tukaj okoli nas zdaj dežuje meni se že meša in Tjaši tudi ker bi šle rade ven.......
kaj kuhate
jaz torteline in omakco pa paradižnikovo solatko njami
drugač mam pa povno za pospravt pa cunje zložit.....
lepo se mejte

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
31.3.2009 10:49:29   
tasa.m
Tedi; u je čupkasta user posted image , taka je bila naša pri rojstvu, zdaj ima pa že nove laske, otika; a Neži ima že špangico,
Čebili in Cipresa sta si res podobni.

detece; super da gre Rujčiju že na bolje.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
31.3.2009 11:03:20   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

Joj čebeli kot bi našo Anjo gledal, sem kar pogledala

Glej:

user posted image

Ja, to sm tut js enkrat gledala...sam naša pa nima tolk polnih ustničk...user posted image
pa tasa.m ima tudi podobno naši...posebej tam, ko kravice pase. 

Čaki, še eno slikico sem izbrskala iz krsta, ko mi spi v vozičku.

user posted image

< Sporočilo je popravil čebeli -- 31.3.2009 11:19:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 2982
31.3.2009 11:11:18   
Živ_Žav
user posted image Spet jazuser posted image

Moja dva sta že doma tamali je v prenosni posteljici.
Možek pa dela od zunaj.So se začeli tisti dnevi,ko bo treba poprijet za delo tudi odzunaj.user posted image

Mi se ima zdaj pri mojih domačih super.
Živimo pa kar tri družine + oči pa mami.Moja sestra in moj brat z družinama pa midva  z malijem in je super.Pa še boljše bo ko bo poletje,ko bo tudi tadejček zrastel in bomo lahko skupaj uživali zunaj na sončku z bratrankami in bratrančkom.Sestra ima dve punčki,brat pa enega fantka in eno punčko tok da bo kr pestro ja.

Oglavnem mi smo zankrat še zdravi se pa je od sestre punčka nekaj v šoli nalezla in je zdaj bolana tok,da se držim nazaj ker,ko se spominjam,ko je bil naš tamali v bočnišnici z minigitisom me kar strese.user posted image

Kosilo se kuha.Danes bo na mizi pire krompir in špinača pa regrat.Njamiuser posted image
Počasi bom dala našega junaka na dopoldanski počitek,ker je že pravi sitko,če ne spi zadosti.
No bo treba letet,če ne bo spet jok pri hiši...user posted image user posted image user posted image
Vas pridem še dons kaj prebrat pa če bo čas še kaj napisat.user posted image

Tadej:24.12.2008

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
31.3.2009 11:13:40   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m
otika; a Neži ima že špangico,

Jaaaa ... in tolk je fletna z njo! user posted image

(odgovor članu tasa.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 2984
31.3.2009 11:15:00   
Živ_Žav
Še nekaj sem pozabila vprašat A maste že svoje otročke v športni delih vozička.
Pa se nosite kej v kengorujčku
Mi smo ga nabavil sam čakamo na toplejše dni,da ga bomo pol začel uporabljat.
Zdaj pa res grem,če ne mi bo tamav poletu iz prenosne postlce tok se jezi.

(odgovor članu Živ_Žav)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
31.3.2009 11:26:24   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: Živ_Žav

Še nekaj sem pozabila vprašat A maste že svoje otročke v športni delih vozička.
Pa se nosite kej v kengorujčku
Mi smo ga nabavil sam čakamo na toplejše dni,da ga bomo pol začel uporabljat.
Zdaj pa res grem,če ne mi bo tamav poletu iz prenosne postlce tok se jezi.

nimam je še v športnem delu. imam ful veliko košaro, ki se ji vglavje dvigne. ko bo maj, potem.
v keguruju je še ne nosim, se mi zdi še prehitro.

(odgovor članu Živ_Žav)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
31.3.2009 11:31:28   
čebeli

Možek pa dela od zunaj.So se začeli tisti dnevi,ko bo treba poprijet za delo tudi odzunaj.user posted image pa kaj pri vas počnete zunaj v dežju?user posted image A drevesa obrezujete, rožice in zelenjavo sadite, al kej druzga? Mi smo že tudi kar precej ponardili zunaj, sam zdele, ko je dež, smo pa not! Hm, včer sem šla po motovilec z dežnikom, pa je bil ves blaten user posted image !

Živimo pa kar tri družine + oči pa mami.Moja sestra in moj brat z družinama pa midva  z malijem in je super.Pa še boljše bo ko bo poletje,ko bo tudi tadejček zrastel in bomo lahko skupaj uživali zunaj na sončku z bratrankami in bratrančkom.Sestra ima dve punčki,brat pa enega fantka in eno punčko tok da bo kr pestro ja. Sam res je čist odvisno od skuliranosti ljudi v hiši...men bi bila pa pri nas doma na momente kriza, ker naša mami zmer na veliko ukazuje. user posted image

Oglavnem mi smo zankrat še zdravi se pa je od sestre punčka nekaj v šoli nalezla in je zdaj bolana tok,da se držim nazaj ker,ko se spominjam,ko je bil naš tamali v bočnišnici z minigitisom me kar strese.user posted image Joj, pazite se!

Kosilo se kuha.Danes bo na mizi pire krompir in špinača pa regrat.Njamiuser posted image Pri nas bo pa nekakšna zelenjavna enolončnica, za sladico se pa še nisem spomnila kaj bi bilo...

Počasi bom dala našega junaka na dopoldanski počitek,ker je že pravi sitko,če ne spi zadosti.
No bo treba letet,če ne bo spet jok pri hiši...user posted image user posted image user posted image

Voziček: Tudi mi smo še v košari, ki pa bo kmalu premajhna, pa še naš mali firbček noče več ležat not...ne vem, mi bomo najbrž počasi kar zamenjali...
Kengurujček: Mi imamo enega predpotopnega, pa sem ga 2x sprobala... prvič leže, ko sem nekega večera pekla pizzo, pa mula ni pa ni hotla bit sama v stolčku (sem jo potem v rjuho naštelala, je blo koker v slimu, sam..matr, me je hrbet bolel od megavozla) in drugič, ko je sama začela držat glavico...Ni blo v redu. Sem ga spet spravla, da bo sama sedela, pol bomo mele pa spet probo.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil čebeli -- 31.3.2009 11:40:13 >

(odgovor članu Živ_Žav)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
31.3.2009 11:38:10   
blackcoffee
martka - ja.. bom začela globoko dihat. definitivno pa je nekaj na tem, ja. verjamem. user posted image
je pa tudi res, da je lažje znoreti, kot si zvizualizirat zlato jajce. user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 31.3.2009 11:39:26 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
31.3.2009 11:39:45   
ninica04
hej hej

Mam končno spet mal časa da vas malo preberem

Slikice od vseh so SUPER. Ful so fajni tile malecki...

Mi smo tudi ok. Tjaša je zdrava, mala Anja pa tudi še čisto malo smrka in kašlja tako da komaj čakamo lepo vreme da bomo lahko malo več zunaj. 

Zdej pa še malo bolj podrobno preberem vaše poste pa mal pokomentiram...user posted image user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
31.3.2009 11:41:34   
ninica04
Športni del vozička - še ne uporabljamo, še vedno imam tudi uni voziček, košaro. Čakam na bolj lepo vreme....user posted image user posted image user posted image   Kengurujčka sem pa tudi oprala, pa sem jo dala noter pa mi je še tk malo z glavico opletala, tako da bom še malo počakala, pa tudi da bo bolj toplo zunaj.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
31.3.2009 12:11:39   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

martka - ja.. bom začela globoko dihat. definitivno pa je nekaj na tem, ja. verjamem. user posted image
je pa tudi res, da je lažje znoreti, kot si zvizualizirat zlato jajce. user posted image   ŽAL RES  a saj veste- vaja dela mojstra, če mojster dela vajo!

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
31.3.2009 12:30:45   
Živ_Žav

Možek pa dela od zunaj.So se začeli tisti dnevi,ko bo treba poprijet za delo tudi odzunaj.user posted image pa kaj pri vas počnete zunaj v dežju?user posted image A drevesa obrezujete, rožice in zelenjavo sadite, al kej druzga? Mi smo že tudi kar precej ponardili zunaj, sam zdele, ko je dež, smo pa not! Hm, včer sem šla po motovilec z dežnikom, pa je bil ves blaten user posted image !

V svoji  delavnici nekaj dela.

Živimo pa kar tri družine + oči pa mami.Moja sestra in moj brat z družinama pa midva  z malijem in je super.Pa še boljše bo ko bo poletje,ko bo tudi tadejček zrastel in bomo lahko skupaj uživali zunaj na sončku z bratrankami in bratrančkom.Sestra ima dve punčki,brat pa enega fantka in eno punčko tok da bo kr pestro ja. Sam res je čist odvisno od skuliranosti ljudi v hiši...men bi bila pa pri nas doma na momente kriza, ker naša mami zmer na veliko ukazuje. user posted image

Oglavnem mi smo zankrat še zdravi se pa je od sestre punčka nekaj v šoli nalezla in je zdaj bolana tok,da se držim nazaj ker,ko se spominjam,ko je bil naš tamali v bočnišnici z minigitisom me kar strese.user posted image Joj, pazite se!

Kosilo se kuha.Danes bo na mizi pire krompir in špinača pa regrat.Njamiuser posted image Pri nas bo pa nekakšna zelenjavna enolončnica, za sladico se pa še nisem spomnila kaj bi bilo...

Voziček: Tudi mi smo še v košari, ki pa bo kmalu premajhna, pa še naš mali firbček noče več ležat not...ne vem, mi bomo najbrž počasi kar zamenjali...
Kengurujček: Mi imamo enega predpotopnega, pa sem ga 2x sprobala... prvič leže, ko sem nekega večera pekla pizzo, pa mula ni pa ni hotla bit sama v stolčku (sem jo potem v rjuho naštelala, je blo koker v slimu, sam..matr, me je hrbet bolel od megavozla) in drugič, ko je sama začela držat glavico...Ni blo v redu. Sem ga spet spravla, da bo sama sedela, pol bomo mele pa spet probo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
31.3.2009 12:33:20   
Živ_Žav

< Sporočilo je popravil Živ_Žav -- 31.3.2009 12:35:09 >

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
31.3.2009 13:20:57   
CIPRESA
Ja usteca so pa mal različna čebeliuser posted image user posted image user posted image , drugače pa po sliki se mogoče še ne vidi tako ampak ko recimo sedi kateremu v naročju in iz tistega profila je kot bi gledal našo Anjo - čist istauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Živ_Žav)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
31.3.2009 13:54:01   
zverinca
Dan, remember me? user posted image

Ste pridne s čvekanjem, meni pa ne znese, zdele sem vas skor eno uro brala za nazaj.... no, pa se bo čmrlj že počasi zbudil...

Vidim da ste ok, rastete in užiavte. Lepo. Mi tudi.
Cipresa, me je pa kar stisnilo zaradi vaše toxe no!! user posted image

O tašči niti ne bom začela, ker mi ne bo ratal zdele romana napisatuser posted image
Mi je pa Martka všeč tale tvoja ideja o jajcu!! Bom sprobala! - še za kje drugje, ne samo za taščouser posted image

aha, da ne pozabim Martka, jaz prodajam malo rabljeno aventovo črpalko, ker si mleka ne črpam niti si ne znam! user posted image če te zanima se mi javi na ZS, cena je pa manj kot pol cene nove...

Voziček: jaz bom imela Jerneja v košari čim dlje, računam vsaj še cel maj, kako bo pa izvedljivo bom pa videla. Ne vem, Niko sem imela polnih 6m in rada bi imela tudi pobalina, zaradi hrbtenice...

Taku, zdele pa še pojem (pečjakov burek je zakon, ne gelede kako je grozna reklamauser posted image ) potem pa ven in po NIko, popoldne pa gremo na en RD in tako bo še en dan mimo. Zvečer se pa še kaj oglasim, saj mi je zmanjkalo dela...

Lepo bodite!!

aja jaz bi tudi prosila za inf. o Gardskem jezeru, lepo prosim s sladkorjem, bi rekel Nodiuser posted image
Naš dopust je pa že zabetoniran: vikend na Krasu za vikende in vikend ob morju (na CRO strani Istre) za morje morje.

no zdej pa res gremuser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

Neposredna povezava do sporočila: 2995
31.3.2009 13:56:19   
zverinca
oh bjonda jest:

VSI MALČKI SO PRELEPI, RES, VSAK PO SVOJE!!! in tudi mamice ste čedne!!

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
31.3.2009 14:11:31   
zverinca
aha, se ponavlja moja nosečniška zgodba, ko pridem jest semle panikjer nobeneuser posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
31.3.2009 14:23:49   
pišapela
Voziček: mi imamo še košaro, bomo še počakali kakšen teden, potem pa v športni del, ker je malika preveč radovedna in v košari že protestira.

Kengurujček: mi smo ga sprobali zdaj, ko je bilo slabo vreme in je super. Naša žabica je v njem zelo uživala. Nekaj časa je debelo gledala okrog sebe, potem pa sladko zaspala.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
31.3.2009 15:20:46   
katja_p
tašče: moja je daleč stran, tk da nimam težav, HB

blackcoffee: ti si dala svoje lepe lase stran? user posted image  kaj te je pa pičlo???????

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
31.3.2009 15:49:40   
martka
ZVERINICA, poglej na ZS!
nujno!

lepo popoldne vsem

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.