|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
1.12.2008 9:02:02   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

dobro jutro.
gigi nisem šla na krvnega in tudi nebom, kar bo pa bo. Hvalabogu se je krvavitev tako kot se je začela tudi končala.

Jaz tudi navijam.
Ponedeljek, 01.12.
Serendipity - ET

Ponedeljek, 01.12.
mojsonček - NS
mlinčka - UZ x2

user posted image

Zdej grem pa nazaj k službenim zadevam.

Blanč... veš da sem tud jast krvavela pa poglej kakšnih mer hodim okoliuser posted image
Navijamo zate in  verjamemo v +. Če je enkratuser posted image je user posted image .

Pa še juhco si kuhala včeraj...se že mal gnezdišuser posted image Glavo gor in upat do zadnjega.

i belive i can fly....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 101
1.12.2008 9:03:28   
mismis
dobro jutro, vidim da pa že imamo eno lepo novičko

Blanči, super da so krvaviteve ponehale, držim pestke, da bo v četrtek vse v redu user posted image user posted image

Šopka, dobro opravi danes na delni punkciji user posted image user posted image

Sedaj pa čakam še novičke...
Ponedeljek, 01.12.
Serendipity - ET

Ponedeljek, 01.12.
mojsonček - NS
mlinčka - UZ x2

user posted image

GO GIRLS, GO GIRLS, GO GIRLS

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 102
1.12.2008 9:05:30   
Zvezdica

Jaz tudi navijam.
Ponedeljek, 01.12.
Serendipity - ET

Ponedeljek, 01.12.
mojsonček - NS
mlinčka - UZ x2

Vsem ostalim pa dobro jutro, sem morala blanč povedat najprej kako je pri IVF nosečkah, skor obvezne krvavitve. Vsaj kolikor jast sledim, je že prav čudno, če ni kakih izcedkov. Jast sem se s tem hecala vse do 12 t in še kak dan čez.

Tako, grem si zajtrk nardit, pol pa kaj pospravit. Pa čakat da spet začnemo z deli po stanovanččku, pa da se ta sranje že enkrat konča.

papa

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 103
1.12.2008 9:14:36   
bambi75

dobro jutro.
gigi nisem šla na krvnega in tudi nebom, kar bo pa bo. Hvalabogu se je krvavitev tako kot se je začela tudi končala.

Blanč saj jaz ti že skoz pravim, da tokrat pa bo. user posted image   Čestitke pa dobiš v četrtek tako kot želiš. Bom stiskala pesti, da vse ostane tako kot je treba.

Pa Gretka je prišla mal pogledat in navijat. Kako kaj? Bo treba kaj držat pestke še zate? Klomifen rula?

Sem prišla samo na hitro pogledat, kaj je novega, ker šibam, zato ostalim en lep pozdrav.

< Sporočilo je popravil bambi75 -- 1.12.2008 9:15:01 >

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 104
1.12.2008 9:25:21   
mlinčka
Daaan, moje najbl fejst punce (pa fantje tud, ofkors)! user posted image

Hvala vam za vse pestke, pikepoke in dobre želje user posted image . Se je obrestovalo in trenutno lahko skup spravim samo to, da sem srečna. Vse je OK. Sta pa dva... user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 105
1.12.2008 9:27:12   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Hvala vam za vse pestke, pikepoke in dobre želje user posted image . Se je obrestovalo in trenutno lahko skup spravim samo to, da sem srečna. Vse je OK. Sta pa dva... user posted image

Mlinčka&Mlinček čestitke user posted image  user posted image  user posted image . Super sta tole zrihtala user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 106
1.12.2008 9:29:39   
mismis

user posted image user posted image  user posted image user posted image jest sem pa čisto prec od sreče user posted image user posted image . Bravo Mlinčka, Bravo Mlinček, Bravo dve pikici  user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 107
1.12.2008 9:29:45   
lara light

dobro jutro.

Jaz tudi navijam.
Ponedeljek, 01.12.
Serendipity - ET

Ponedeljek, 01.12.
mojsonček - NS
mlinčka - UZ x2

user posted image

Zdej grem pa nazaj k službenim zadevam.

user posted image user posted image user posted image živel veseli decemberuser posted image user posted image user posted image  blanči, superuser posted image , tko kot smo predvidevali...poskusi bit čimbolj mirna, se da vzet dopust? da bi čimveč počivala, bi bilo res fajn, če ti uspe zrihtat, zelo si me razveselila, navijam močnouser posted image user posted image user posted image

MLINČKA!!! Čudovito, čestitam, ravnokar sem prebralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 108
1.12.2008 9:29:54   
bambi75

Super Mlinčka   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 109
1.12.2008 9:32:30   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

user posted image user posted image  user posted image user posted image jest sem pa čisto prec od sreče user posted image user posted image . Bravo Mlinčka, Bravo Mlinček, Bravo dve pikici  user posted image user posted image user posted image

uauuuuuu, to je res krasen začetek meseca, zdej grem mojga zbudit in greva praznovat!!!!user posted image user posted image user posted image  Mlinčkovi, vse dobro, vse super v nadaljnih mesecih...Slovenija, odkod lepote tvojeuser posted image
Punce, ko je pravi moment, je to to. Samo ujeti, ga moramo!user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 110
1.12.2008 9:35:45   
lara light
Netka, oj, hoj, kod hodiš? Si peljala škrata v šolo?

Abra, kje pa ti pohajaš? Konec mama hotela?

Shuka, daj zbudi se, pridi pogledat novičke!user posted image

Zarji, oj, spet kup papirjev in telefonov?user posted image

Babmi, kako se počutiš?

Mlinčkovi se bodo povečali za 200%user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 111
1.12.2008 9:35:51   
Reby
Mlinčka -  super !!!!user posted image user posted image user posted image
Blanč - držimo pestke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 112
1.12.2008 9:39:42   
sonček33
Mlinčka -jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjj....ma kolk veselja je v vaši hiši danes? superca.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 113
1.12.2008 9:42:43   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

dobro jutro.

Blanč saj jaz ti že skoz pravim, da tokrat pa bo. user posted image   Čestitke pa dobiš v četrtek tako kot želiš. Bom stiskala pesti, da vse ostane tako kot je treba.

Pa Gretka je prišla mal pogledat in navijat. Kako kaj? Bo treba kaj držat pestke še zate? Klomifen rula?

Sem prišla samo na hitro pogledat, kaj je novega, ker šibam, zato ostalim en lep pozdrav.

... zaenkrat stanje ni za navijat ... če pa bo pa itak javim ... se pa zahvaljujem ker misliš name ...

kako si ti ... pri tolikem klofanju in klepetanju teh deklc, nisem uspela zasledit kako je s tabo ??????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 114
1.12.2008 9:46:36   
Grethy

Ma debest ej ... dons bom šla pa nišht kukr kura ... mam skoz kurjo kožo, pa solze v očeh ... tolk veselja dons tukej mi bo še srčka raztrgalo, KOLK SEM VESELA - NEPOPISNO !!!!!!!!!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 115
1.12.2008 9:50:50   
mismis
Gretka, obriši solze in počasi na pot user posted image user posted image

Tina1, kako si ti, še malo pa bo tvoj datum za test user posted image user posted image

Bambi, počutje pri tebi, so pikice pridne?

Lara, hiti počasi...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 116
1.12.2008 9:54:42   
blanč

user posted image user posted image user posted image bravouser posted image user posted image user posted image user posted image  za 2xsrečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 117
1.12.2008 9:55:00   
Grethy

Tina1, kako si ti, še malo pa bo tvoj datum za test user posted image user posted image

Lara, hiti počasi...

Kam me pa ganjaš ??????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 118
1.12.2008 9:56:32   
lara light

Lara, hiti počasi...

Kako veš, da norim tle po hiši?user posted image  Sem se že 2x ruknla in polilauser posted image ...miška, hvala ker skrbiš zameuser posted image

Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 119
1.12.2008 9:57:13   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Kam me pa ganjaš ??????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ne greš kao na šiht

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 120
1.12.2008 9:57:53   
kajsica
Mlinčka, ja bravoooooo!!!! Kako sem vesela za vaju.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem morala kar sekici povedat......upam da se vseeno vidimo na feštici.....pa Mlinčka, jaz zraven tebe sedim, da se kaj nalezem.....Ne morem vama povedat kolk sem vesela za vaju...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 121
1.12.2008 9:58:03   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Lara, hiti počasi...

Kako veš, da norim tle po hiši?user posted image  Sem se že 2x ruknla in polilauser posted image ...miška, hvala ker skrbiš zameuser posted image

si te kar predstavljam, joj joj joj, bejbi treba se bo relaksirat na tako lep prvo decemberski dan

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 122
1.12.2008 10:00:52   
Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

a ne greš kao na šiht

Ja seveda grem, pa ne ob pol desetih ... sj ne delam v Štutgartu(Vuk Karađić)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 123
1.12.2008 10:04:05   
Grethy
Kajsi, punčka ... šta ima ???  ...user posted image user posted image user posted image vem da je lubk šu, pa se je že kej javu ????

Si že dobila une zadeve ????

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 124
1.12.2008 10:17:57   
miska73
Hiter delovni pozdravček.
Kolk sem vesela, da sem zdajle malo uskočila na RR.

Blanč na dobri poti si. Pa al boš delala test al pa ne. user posted image Pestke še kar držim.

Mlinčkoti dva sta, juuuuupi. Ne morem verjet.
Bomo dvojne RR tete. user posted image
Jst bi pa še kako podrobnost brala kako je to zgledal na pregledu.

Evo pa se mi je čisto spremenilo razpoloženje.
Živel veseli december, ki se je pričel s takimi lepimi novičkami.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?