|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: znaki
22.1.2009 13:02:48   
Kepica83
ženske kaj prsi pred nosečnostjo tudi bolijo ali samo pred M? Mene že boli ob straneh in me je strah da je to spet samo znak Muser posted image

(odgovor članu ratatuj)
Neposredna povezava do sporočila: 101
22.1.2009 20:31:14   
donna22
ratatuj, možno je takoj zanosit - vem za eno punco, ki je nehala jemat tabletke in ni dobla več niti ene user posted image , ker je takoj postala user posted image ... No, jaz pa sem dobla samo 2 user posted image , tretje pa več ne user posted image
Sicer pa je možno, da boš imela neredno ... Jaz sem že enkrat prej nehala jemati tabletke pa je kar 4 mesece nisem dobla (ampak se nisem pritoževala user posted image ).

mimiko, prsi bolijo V nosečnosti, prvo trimesečje, ne prej ... Tak da je možno, da je to znak user posted image , seveda pa je možno tudi, da je znak za user posted image . Upam, da je za prvo user posted image

(odgovor članu ratatuj)
Neposredna povezava do sporočila: 102
22.1.2009 20:52:22   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

ratatuj, možno je takoj zanosit - vem za eno punco, ki je nehala jemat tabletke in ni dobla več niti ene user posted image , ker je takoj postala user posted image ... No, jaz pa sem dobla samo 2 user posted image , tretje pa več ne user posted image
Sicer pa je možno, da boš imela neredno ... Jaz sem že enkrat prej nehala jemati tabletke pa je kar 4 mesece nisem dobla (ampak se nisem pritoževala user posted image ).

mimiko, prsi bolijo V nosečnosti, prvo trimesečje, ne prej ... Tak da je možno, da je to znak user posted image , seveda pa je možno tudi, da je znak za user posted image . Upam, da je za prvo user posted image

Naj te Bogu usliši, te tvoje žametne besede user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 103
22.1.2009 20:58:19   
metuljčica1
No jaz sem po prenehanju jemanja tabletk imela samo eno menstruacijo, naslednji mesec pa je ni blo več.Vse je mogoče!!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 104
22.1.2009 21:58:59   
cina
ali je eden od znakov user posted image 'utripanje' v trebuhu? hecno je.user posted image

(odgovor članu metuljčica1)
Neposredna povezava do sporočila: 105
23.1.2009 2:09:55   
mojca345
ojla punce, se pridružujem klapi....sem vse prebrala kaj ste pisale...ful dobr je blo pbrat nepoznano, k je dala potem testek sliko gor...

cinauser posted image ..to bo prej kaki živc, se ti ne zdi ?

no ja. danes je pri meni konec nepričakovane M, in gremo v nove akcije, ta prvi dan ko bo možno....

čeprav iskreno, se počutim zelo čudno že celi mesec...znaki pred M, sploh niso bili znaki za M, kot so ponavadi...kljub M imam feeling, da sem user posted image ....moj dragi pravi " ja, k bi vsaj"...

ampak sej počasi, a ne...se baje daleč pride...

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 106
23.1.2009 21:17:50   
mojca345
hajlo, pr men se dogajajo čudni znaki...

danes je prvi dan, da ni več M. kako se počutim ? čisto isto kot pred tokratno M. slabosti, špikanje v jajčnikih, vrti se mi, en čas sem ful vesela in potem čez par minut izgubim celotno energijo in komaj sedim. user posted image  

danes sva šla na podelitev magisterij, pa me je preden smo šli špikal v jačnikih, skoz hodim na wc. user posted image . pa mal mi je blo slabo. pol smo bili tam, smo sedel in mene spet lulat ( ko kaki mali otrok sem ). pol mi je ratvalo vedno bolj slabo. vrtet se mi je začel, sem šla na svež luft, da bi mi bilo malo boljše. pripravil so ene sendviče, jest pa sam ugriz, pa mi ni blo več za jest. zdele k smo domov prišli spet na wc šibat blo treba. v trebuhu pa tak čudn občutek. kot neka zatrgnjenina. pa vroče rata. user posted image čudn....zdele sem šla samo tole napisat, pa šibam ležat, k sploh ne morem več gledat. na wc sem pa tudi šla danes ene 3 krat - unota konkretno.user posted image ..pa ne jem kej dosti...v bistvu moram rečt, da zadnjih 7, 8 dni zelo malo jem.

tudi moja mami ko je bila noseča, je zelo malo jedla...sploh mi ne paše...brala sem, da je možno imet M in bit vseeno noseč. osebno pa ne vidim tukaj logike, kako bi bilo to možno.user posted image  ker ta mesec me je M res presenetila, pričakovala sem jo ta teden enkrat in sem imela plan delat test konec tedna ( ko se poročim ), in je kar naenkrat prišla že 29 dan. normalna kri 4 dni je trajala.

v bistvu k tole zdele pišem, me je pravrapv že malo strah, da nimam kakega vnetja. ker se mi zdi, da vedno oblj čutim nek pritisk.

grem ležat....

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 107
23.1.2009 21:52:53   
Kepica83
hej. Ja kljub M si lahko user posted image . A test si delala?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 108
24.1.2009 1:52:21   
mojca345
nisem delala...k se mi zdi, da ne bo nič pokazal .... ne vem kako to gre....tukaj gor sem brala, da tiste ki so imele ss, jim je test še koker po 14 dnevih pokazal user posted image , kljub temu, da niso bile...

danes sva se z dragim pogovarjala, pa je še sam rekel parkrat, mogoče si pa res...ne vem, a misliš, da bi sploh delala test ?

imam CB ( 2 v paketu ) sem brala pr eni, da če je vzela palčko tester ji je pokazal +, če je pa lulala v kozarček in pol test not dala, ji je pa - pokazal....user posted image ...

bom vidla kak se bom jutri počutila...bi pa rada da se mi kej dogaja, da pozabim na to mislit...

no kej takega, se mi še ni dogajal...mogoče se kej dogaja...je pa vsakem primeru čudno....

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 109
24.1.2009 1:57:10   
Kepica83
mojca ti lepo naredi test za vsak slučaj. ziher je ziher. pa upajmo da bo +++++user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 110
24.1.2009 14:06:31   
Anonimen
Mojca, naredi test, če je je, bomo vsi veseli,  če ni, bo pa hmal spet mesec naokoli.
Drugače pa tudi mi dva mesca delamo, 2x je prišla, upam v naslednje. Javi, res me zanima, če ti je ratalo.

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 111
24.1.2009 21:02:33   
miskula
Punce mene tudi nekaj zanima.

M bi morala dobiti 14.1., vendar je še vedno ni. Delala se že dva testa vendar vedno -. Kaj to pomeni? Je sploh še možnost za +? Glede znakov pa, vsake toliko imam občutljive prsi, drugo pa nič.
To je bil najin prvi krog, do sedaj mi M ni še nikoli zamujala (vedno 28-30 dni), sedaj pa to.user posted image
Ali naj pogličem svojo G.?
Oprostite za toliko vprašanj, vendar sem čisto zmedena.

Lp

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 112
24.1.2009 21:05:21   
Pikapolonica_
IZVIRNO SPOROČILO: miskula

M bi morala dobiti 14.1., vendar je še vedno ni. Delala se že dva testa vendar vedno -. Kaj to pomeni? Je sploh še možnost za +? Glede znakov pa, vsake toliko imam občutljive prsi, drugo pa nič.
To je bil najin prvi krog, do sedaj mi M ni še nikoli zamujala (vedno 28-30 dni), sedaj pa to.user posted image

Lp

Kaj mislis? Bi se cakala nekaj casa, bila v negotovosti, ne vedela, ali si noseca ali ne, frcnila nekaj denarja se za kaksen test ali dva, pricakovala M vsak dan, ali preprosto sla do ginekologa in zaprosila za krvni test?
Drugače pa - če si prej jemala tabletke, naj ti povem, da sem sama imela/imam po koncu jemanja KT totalno nereden ciklus, M pa tudi na 38dni!

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 113
24.1.2009 21:12:41   
miskula
Pikapolonica, nikoli nisem jemala KT.

Ali je možno, da na vodi ne pokaže nič, v krvi pa?user posted image

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 114
24.1.2009 21:27:47   
miskula
IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana

Evo, punce, mislim, da nama je uspelo - v to temo pa sem šla pisat, ker ste me ravno tle najbolj vzpodbujale.

user posted image
Saj je to to, a ne?

Pa da ne bom čisto OT: za spremembo od prejšnjega meseca, ko sem imela vse možne znake, naj povem, da tokrat nimam prav nobenega...user posted image

Nepozabna čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Po kolikšnem času ti je pokazalouser posted image , koliko ti je M zamujala?

Hvala za odgovor, meni zamuja že 11dni, pa je še vedno -
user posted image

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 115
24.1.2009 22:45:25   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: miskula

Lp

miskula, brala sem tle gor, da se to večkrat dogaja, k punce začnejo z delanjem na user posted image . lahko da ti psiha dela....lahko pa si imela pozno ovulacijo, pa še ni dovolj hormona v seču.

boš vidla...na začetku je težko, pol se pa počasi navadiš, in potem enkrat ratauser posted image ..

počasi se daleč pride 

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 116
24.1.2009 22:55:14   
mojca345
danes so znaki izginil..user posted image ...me pa srbi, da bi test vseen delala..boma vidla...

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 117
25.1.2009 1:40:57   
mojca345
nič ne bo....trebuh imam pa še vedno tako napet kot pred M.

ah, bova ta teden še bolj pridnauser posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 118
25.1.2009 11:20:07   
mojca345
včeri, ko sva šla spat, me je pa začel tko zvijat, take hude krče sem imela, kot pr ta najhujših M....user posted image user posted image  in je to trajal kako uro..

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 119
25.1.2009 12:21:50   
Anonimen
jaz sem imela zadnjo 22.12., in včeraj sem delala test ker se mi je rahlo zdelo čudno, da je še kar ni, ker se mi je zadnje mesece cilus prestavil na 27 dni. in takoj ko sem pomočila tester (listič) v urin sta se obarvali 2 črtici, sploh ni bilo treba dolgo čakat, sproti se je barvalo. no in drugi test je prav tako pokazal, sem morala kar takoj po še en test da se prepričam.

znaki? mislim da jih ni, razen da me prsi bolijo pa trebuh, je pa enako kot preden se M vlije.

(odgovor članu mojca345)
  Neposredna povezava do sporočila: 120
25.1.2009 12:27:32   
donna22
čestitam, anonimna user posted image si pa dolgo čakala s testom ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 121
25.1.2009 13:18:30   
Nepoznana
Miskula: Hvala za čestitke!
M mi je  zamujala kakšen teden. Pravzaprav sem jo pričakovala, potem pa po prvem obilnejšem rjavem izcedku nič...pa še kr nič...Po dveh dneh sem se odločla, da probam s testom in to je blo to.

Je pa res, da sem imela skoz točno, prejšnji mesec, ko sva začela na user posted image delat mi je pa zamujala 14 dni (test vedno kazal -), zato ta mesec nisem hotela preveč upati...In je ratalo...Še vedno pa čakam, da se jutri ginekologinja pokaže v službi, da se naročim na prvi pregled (ja, taki revčki smo, da je v celem kraju samo ena ginekologinja, pa še ta večkrat po cel teden odsotna- mislim, da zaradi zdravstvenih težav, na kaj ginekološko urgentnega še pomislit ne smemo).

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 122
25.1.2009 13:29:11   
Barbara_L
Meni zamuja en teden. Prejšnji teden sem delala test in je bil neagtiven. Potem sem rekla, da je tega igračkanja in flačkanja denarja dost in bom počakala še en teden in nato naredila test. Upam seveda na dve črtici.

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 123
26.1.2009 11:13:10   
Anonimen
Barbara, Mojca, vama je uspelo?

(odgovor članu Barbara_L)
  Neposredna povezava do sporočila: 124
26.1.2009 13:26:08   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Barbara, Mojca, vama je uspelo?

tudi mene zanimAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?