|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: znaki
9.2.2009 10:29:35   
Pikapoka83
Ma jaz se super počutim. Čeprav se trudiva šele drugi mesec upam, da je tokrat uspelo. To bi bila moja druga nosečnost. doma imam že hčerko. prsi sploh nimam nikoli občutljive - niti med user posted image . Tokrat me pa skelijo in občutljive so ful. Upam, da je to to. Kdaj boš naredila test?

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 151
9.2.2009 10:53:31   
ursap
mene prva dva meseca ni tko tiščalo v spodnjem delu trebuha, ta meces pa me. fant pravi, da ima dober občutek, pozitivno razmišlja. mene pa skrbi, da bom preveč upala, potem bom pa ob pogledu na kri na papirčku spet razočarana. če M ne pride do valentinovega, do sobote bom naredila test. kdaj pa boš ti delala test?

koliko časa sta pri prvi nosečnosti rabila, da si zanosila?

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 152
9.2.2009 11:04:03   
JanaB
Še ena s podobnim datumom zadnje M (18.01.), sedaj pa jo ne pričakujem najkasneje do 15.02. Čez vikend me je okoli jajčnikov bolelo sicer pa nimam nobenih znakov. Na žalost imam občutek, da ne bo nič iz tega in bo M prišla že pred vikendom user posted image  smrk, smrk. Držim pesti za ostale! 

Neposredna povezava do sporočila: 153
9.2.2009 11:04:54   
ursap
JanaB obvezno sporoči kaj bo. koliko časa se pa že trudita, da bi zanosila?

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 154
9.2.2009 11:05:28   
Pikapoka83
V prvo je bilo nenačrtovano. Zdaj sva se pa prav dala na to,  da narediva še enega user posted image . Tokrat imam res dober občutek. Upam, da ne bom razočarana konec tedna. Test bom naredila v petek verjetno - če bo +, bo lepo darilo za valentinovo:))) Tamala bo presrečnauser posted image

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 155
9.2.2009 11:07:04   
ursap
Pikapoka83 držim pesti za +!!

Neposredna povezava do sporočila: 156
9.2.2009 11:22:14   
JanaB
Sva v 3 krogu. Tudi ostale poročajte kako bo. Pozdravček!

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 157
9.2.2009 12:06:05   
Pikapoka83
Držim pesti za obe! Sporočajta kako poteka vse skupaj. Upajmo, da bomo vse tri naslednji teden hodile naokrog z takim nasmehom na obrazu user posted image

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 158
10.2.2009 8:42:31   
JanaB
BT mi je padla in pojavil se je rjav izcedek kot običajno nekaj dni pred M. Izgleda, da ne bo nič user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 159
10.2.2009 9:49:12   
Pikapoka83
user posted image JanaB ne obupaj! Bo pa naslednji mesec! Pri meni ostaja vse isto kot včeraj. Sem takoooo nestrpna! Po eni strani se mi zdi da bo prišla user posted image , po drugi upam na user posted image . Ursap, kako si danes? LP obema ...

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 160
10.2.2009 10:09:18   
Anonimna.k
Javlja se vam še ena, ki upa, da drug teden ne bo user posted image . Zadnjo M sem imela 21. 1., naslednja naj bi bila 17. 2. Doma že imam enega sinčka, takrat nama je z možem uspelo v prvo. Bomo videli, kako bo sedaj. Nekih znakov še nimam, čeprav se mi je zdelo, da me nekaj špika po trebuhu včeraj zvečer. Verjetno se mi je le zdelo... Prejšnjo rundo sem točno vedela, da je uspelo, predvsem zato, ker sem kar naenkrat morala ponoči letat na wc. Trenutno pa še mirno spim vso noč.

Srečno tudi ostalim, ki čakate.

Neposredna povezava do sporočila: 161
10.2.2009 12:03:11   
HelloKitty1
Ojla,.
evo še ena, ki čakauser posted image . Zanjd m 17.1., imam jo na 26 dni, vse me tišči v trebuhu.. jutri bi morala dobiti, ampak me bo razgnalo od neučakanosti.. a ni test danes že kaj pokazal?

LP

(odgovor članu Anonimna.k)
Neposredna povezava do sporočila: 162
10.2.2009 12:55:21   
Anonimna.k
Lahko, da bi ti že pokazal, drugače pa ga ponovi čez nekaj dni. Jaz sem v prejšnji nosčenosti delala test na dan izostanka menstruacije in je pokazal črtico. Srečno

(odgovor članu HelloKitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 163
10.2.2009 12:56:31   
Pikapoka83
HelloKitty1 pozdravljena med nami. Po moje lahko test narediš že danes. Jaz tudi komaj čakam na petek in odštevam ure user posted image . Sporoči ko bo kaj novega. držim pesti za user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 164
10.2.2009 13:02:00   
JanaB
Ja upam, hvala Pikapoka83.
Držim pesti, da je ostale ne ugledate!

Neposredna povezava do sporočila: 165
10.2.2009 13:16:18   
HelloKitty1
Evo mene.. nisem zdržala do jutri user posted image .. .ravno sem naredila test FS in se je pokazala bleda user posted image , sta pa ziher 2 črtici !!!

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 166
10.2.2009 13:52:23   
Pikapoka83
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam HelloKitty1!!!!!!user posted image  Sem vesela zate!!!! Drži pesti še za ostaleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 167
10.2.2009 13:55:31   
HelloKitty1
Držim držim pesti še za vse ostale.. čeprav še komaj sama dojemam.. pa kar na jok mi gre.. od veselja sevedauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 168
10.2.2009 14:05:33   
Anonimna.k
čestitke! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 169
10.2.2009 14:07:49   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: HelloKitty1

Evo mene.. nisem zdržala do jutri user posted image .. .ravno sem naredila test FS in se je pokazala bleda user posted image , sta pa ziher 2 črtici !!!

Čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 170
10.2.2009 14:13:43   
HelloKitty1
Hvala vsem!! Upam samo da ta črtica ne izgine...

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 171
10.2.2009 14:47:52   
ursap
IZVIRNO SPOROČILO: HelloKitty1

user posted image user posted image user posted image čestitke!!

opažam, da imam zadnje dni bolj občutljivejše prsi, bradaviške pa cel dan izbočene. na dotik me celo rahlo zabolijo. upam na user posted image , bojim se pa user posted image . držim pesti za vse.

Neposredna povezava do sporočila: 172
10.2.2009 15:30:34   
kalaxy
Punce živjo,

tudi jaz je ne pričakujem ooli 20.2..
Koliko dni prej pa začnejo boleti prsa?

Jaz sem imela ta mesec klomifen, stop inekcijo in naprej prometrium in upam, da je kaj ratalo.
Me pa že par dni navija v trebuhu, čeprav je še prezgodaj.

Lp

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 173
10.2.2009 16:11:10   
LUNA83
Ojla,moja zadnja menstruacija 9.1 ampak imam ciklus dooolg cca.36 dni tako da je tudi jaz ne pričakujem tam okoli 15.2.

Meni je !zvečer! slabo, prsi me fulll bolijo, trebuh imam napihnjen in lulam tudi veliko. Nevem upam, da niso ti znaki vsi namišljeni in da bo resničen +.

Držim pesti da bomo ta vikend  nalulale same +

Čakamo +

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 174
10.2.2009 19:42:25   
HelloKitty1
Luna,

tudi mene bolijo prsi, lulam .. sem mi zdi da na 2 uri...user posted image .. slabo malo zjutraj.. lačna non stop, pa spala bi user posted image user posted image

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.