|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: znaki
17.12.2008 21:48:07   
TRILLI
No, končno se vam lahko pridružim tudi jaz!!! Po 6 mesecih je tudi nam očitno uspelo. Danes sem naredila 2x test baby check in je bil obakrat  pozitiven. Moja zadnja M je bila 19. 11. tako kot pri eni od punc, ki ste pisale tu zgoraj. Se res user posted image . Končno bo moja punčka dobila družbo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metodas)
Neposredna povezava do sporočila: 76
17.12.2008 21:51:23   
Mariposy
Suuuuperca božiček bil pridenuser posted image ČESTITIKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu TRILLI)
Neposredna povezava do sporočila: 77
17.12.2008 22:19:14   
druga
Maya 313 mislim da bi lahko bila vgnezditvena krvavitev in ti je božiček pustil kakšno lepo darilo :-)

si naredila test?

poročaj!!!!!

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 78
17.12.2008 22:19:51   
druga
joj, se opravičujem za boldane črke...pomota user posted image

(odgovor članu druga)
Neposredna povezava do sporočila: 79
18.12.2008 7:52:56   
Anonimen
Punce..user posted image .Jaz vem, da boleče prsi ne pomenijo prav nič, samo mene tako bolijo že od O, da sem zelo tečna zaradi tega......Modrc odpenjam, da se malo sprostim in mojemu ne dovolim, da se mi približa......Modrc ni premajhen in nisem se zredila.....
TUširala sem se s toplo vodo, masirala....In to vse tako težko, ker so bolečine neznosne...user posted image

Nisem pila KT nikoli.......

Pri Pušenjaku berem, da je to normalni PMS.......Samo, to je pa že preveč..user posted image ...Razmišljam, da vzamem en lekadol......

M pa naj bi dobila še-le naslednji teden.......

Pa, kolikor je meni znano, joškice bolijo, ko čakaš na M........Zakaj bi bolele prej?....

Veste, da razmišljam, da me je doletela kakšna bolezen.....Ali obstaja kakšna bolezen, ki je povezana s bolečimi joškicami???user posted image

Zelo sem zaskrbljena in upam, da me pravilno razumete.....Kar pišem je moj problem in ne zafrkancija.....Ali ima katera od vas podobne izkušnje???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu druga)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
18.12.2008 12:29:01   
urši83
5ra83

čestitam

(odgovor članu metodas)
Neposredna povezava do sporočila: 81
18.12.2008 23:26:15   
Anonimen
Pozdravljene!
Mene pa nekaj zanima. Pred vsako user posted image  imam že kak teden prej full boleče prsi, kar pa sedaj ni tako. Prsi me sploh nič ne bolijo edino kolobarčki okrog bradavičk so postali večji. Ali je lahko to kakšen znak? Vsem user posted image  pa iskrene čestitkeuser posted image

(odgovor članu urši83)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
19.12.2008 12:16:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene!
Mene pa nekaj zanima. Pred vsako user posted image  imam že kak teden prej full boleče prsi, kar pa sedaj ni tako. Prsi me sploh nič ne bolijo edino kolobarčki okrog bradavičk so postali večji. Ali je lahko to kakšen znak? Vsem user posted image  pa iskrene čestitkeuser posted image

tudi mene zanima glede teh kolobarčkov okrog bradavic. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
22.12.2008 17:47:24   
Maya313
Nič ne bo. user posted image  je tu. No pa gremo drugi krog.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 84
23.12.2008 8:07:48   
Anonimen
Jaz sem v nedeljo naredila FS kasetni test in se je prikazala ena čudna testna črtica...user posted image user posted image ..Test sem pokvarila, da si malo bolj ogledam to črtico in nekaj je bilo tam, zelo dobro vidno. Ta črtica, je še vedno na testu. Tudi moj ljubi si jo je ogledal in potrdil, da se kar dobro vidi. No, torej, test sem delala 10.dan od začetka bolečinv joškicah.....

Do M pa sta še dva dni, ki upam, da NE BO PRIŠLA!!! in, da bomo konec avgusta ali v začetku septembra zibali zdravega user posted image ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maya313)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
23.12.2008 11:48:39   
sasika
Moja user posted image  je tudi prišla.  Ah, kaj čemo. Sedaj štartamo tetji krog. Samo da je mojega dragega v hrbet štihnilo in je malo nemobilen. user posted image  

(odgovor članu TRILLI)
Neposredna povezava do sporočila: 86
24.12.2008 7:53:06   
tiny030
punce, sem nova med vami in imam vprašanje... tudi midva se trudiva zanosit in včeraj bi morala dobit user posted image , pa je še ni... je pa res, da mi je enkrat zamujala skoraj en teden pa ni blo nič, tako da je absolutno prezgodaj da bi bla sigurna da je uspelo... imam pa čuden občutek v želodcu, malo mi je slabo včeraj in danes, nisem se še tako počutila... a mislite da je možno da je to znak nosečnosti, ali pa je samo psiha zaradi velike želje in si domišljam... testa nočem še delat, ker se bojim razočaranja, sploh pa se mi zdi prezgodaj (tudi če bi bla noseča, verjetno še ni dovolj hormona hcg).

hvala za kakršnekoli odgovore user posted image

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 87
24.12.2008 8:22:14   
sasika
Vsekakor je lahko oboje. Meni se ti znaki pojavljajo pred vsako user posted image  od kar delamo na user posted image . Ma lako, da si tudi user posted image . Jaz sem pred prvo user posted image imela en kup nekih znakov, ki pa jih sploh nisem povezovala z nosečnostjo. Pa sem bila. Naredi test in boš videla. Še prej pa se psihično pripravi, na obe možnosti. Vem pa kakšno je razočaranje, ko ne vidiš user posted image . Mi je prav smešno. meni gre prav sakič na jok. Še takrat, ko nisem hotela biti noseča in je test pokazal negativno sem bila vsa razžalostena.user posted image  

(odgovor članu tiny030)
Neposredna povezava do sporočila: 88
24.12.2008 10:01:23   
anci banci
vsi te standardni nosečniški znaki se ne pojavljajo pri vsaki.. jaz recimo sem v 11 tednu nosečnosti in če ne bi videla na UZ sploh ne bi verjela da sem noseča.... tudi na začetku nisem čutila nič posebnega-to mislim preden sem naredila test (ni mi bilo slabo, joškice so me minimano bolele, krči taki kot pred user posted image  in to je bilo to)..
test sem naredila le zato ker je bilo 14 dni po postopku umetne oploditve in smo morali preveriti ali je postopek uspel

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 89
26.12.2008 11:02:14   
ursap
čestitke vsem nosečkam user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi midva s fantom si želiva user posted image , vendar ta mesec ne bo nič, ker sem 22.12. dobila user posted image .

gremo v drugo poskusit in držim pesti.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 90
19.1.2009 18:57:03   
Nepoznana
Evo, punce, mislim, da nama je uspelo - v to temo pa sem šla pisat, ker ste me ravno tle najbolj vzpodbujale.

user posted image
Saj je to to, a ne?

Pa da ne bom čisto OT: za spremembo od prejšnjega meseca, ko sem imela vse možne znake, naj povem, da tokrat nimam prav nobenega...user posted image

< Sporočilo je popravil Nepoznana -- 19.1.2009 18:58:43 >

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 91
19.1.2009 19:33:34   
druga
čestitke !!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 92
19.1.2009 19:36:41   
U*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu druga)
Neposredna povezava do sporočila: 93
19.1.2009 19:59:13   
donna22
Pri teh znakih je res prava zmeda ... Jaz sem noseča skoraj 16 tednov, pa nimam nič znakov, razen rastoči trebuh user posted image , pa tudi prvo trimesečje je minilo brez problemov, malenkost so me bolele prsi in bilo je nekaj utrujenosti. Na splošno se počutim odlično kot že dolgo ne, tak da mi res ustreza biti user posted image in bo treba potem hitro še enkrat ponovit vajo, hehe user posted image

Sicer pa čestitam tistim, ki vam je uspelo, ostalim pa dosti sreče in da boste tudi hitro postale user posted image

(odgovor članu U*)
Neposredna povezava do sporočila: 94
19.1.2009 21:57:48   
ursap
ta mesec spet ne bo nič. spet je prišla ta user posted image . greva s fantom zdaj v tretje probat. držim pesti.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 95
19.1.2009 22:43:36   
ninček1
Pozdravljene!
Sem nova na tem forumu.Najprej bi čestitala vsem, ki ste že zagledale magičen plusek oz. user posted image .Tistim, ki pa ga še nismo pa želim, da bi se nam čimprej nasmehnila sreča.
Moj problemček je naslednji. Z možem delava na user posted image že pol leta, vendar žal še ni uspelo. Pred dvema mesecema sem delala test First sign in je pokazal user posted image , vendar sem dobila menstruacijo. Po menstruaciji sem ga delala še enkrat pa je pokazal negativno. Danes zjutraj sem ponovno delala test First sign in mi je spet pokazal user posted image , nakar je dragi šel v lekarno po CB, ta pa je pokazal negativno. Seveda sem totalno zmedena popoldan šla v Tuš drogerijo še po en First sign, ki je ponovno pokazal user posted image , vendar je bila tokrat druga manj vidna. In zdaj spet ne vem pri čem sem. Do menstruacije še imam 4 dni.
Je imela mogoče katera enake izkušnje?

Ninček1

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 96
19.1.2009 22:54:54   
Nepoznana
user posted image  Ninček, ne me strašit..tole s First signom. Jaz sem tudi tega uporabila... Najbrž je edina razlika le ta, da meni M že pošteno zamuja.

Upam, da bo kmalu user posted image user posted image  tudi pri tebi. 

...jaz pa jutri še enkrat naredim test...za vsak slučaj....

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 97
19.1.2009 22:58:49   
ninček1
Ja moj zgleda enako kot tvoj.Tudi moj dragi se je prepričal, ker gledava tvojega in mojega ravnokar user posted image .

Saj ne vem več...Si delala še kateri drugi test, recimo clear blue?
Upajva na najboljše.

Neposredna povezava do sporočila: 98
19.1.2009 23:11:32   
Nepoznana
Zaenkrat sem samo tega preizkusila... Jaz bi na tvojem mestu vsekakor še počakala vsaj dan (ne)pričakovane M. Nekje sem prebrala, da ti testi, ki pokažejo že zelo nizko količino hormona, večktar dajejo lažno upanje, ker zaznajo že 10 enot hormona, vendar to še ne pomeni nosečnosti...

No, jaz bom jutri še en First sign probala - ker ga imam ravno še doma, pol pa se ne bom več obremenjevala, ker itak nimam kej naredit... Nima smisla sto testov delat, pa gre pol vseeno kaj narobe... Upam na najboljše.user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 99
22.1.2009 12:34:56   
ratatuj
tudi  midva z mojim sva se KONČNO opogumila in delava na user posted image ..
Sedaj pa k mojim neverjetnim vprašanjemuser posted image
Torej... ali lahko takoj po prenehanju KT zanosiš? In ali je lahko kaj narobe?
V primeru, da ne dobiš user posted image  ( ti izostane, ker si nehala s KT ni imaš čisto zmešane hormone), lahko zanosiš ali je user posted image  pogoj za to?

Strah me je, da ne bom mela redne, ker pred KT sem imela polomijo s temi dnevi.. ob jemanju KT se je zadeva superr poštimala.. sedaj sem po 6-ih letih prenehala z jemanjem ... in me že zdaj skrbi kako bo drug mesec..

Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?